2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Atesi buzlu su veya sirkeli suyla dusurmeye calismak havale sebebiymis arkadaslar.damarlari buzusturdugu icin atesin daha fazla yukselmesine sebep oluyor..bizim doktorumuz musade etmiyor. surup veya fitil verip ilik banyo yapilmali diyor. banyo yaptiramiyorsaniz ustune bir sey giydirmeyin bezle kalsin. dr yi arayip kac saatte bir ates dusurucu verebileceginizi sor bence canim.37 li atesler yuksek degil.
Evet canım ben de öyle biliyorum. Özellikle sirkeli su. Ateşi içeri atarmış. O yüzden iyi değişmiş uygulamak

Bebeğim 40 i çıktığından beri daha da huzursuz du okuyamadım mesajları kızlar

Dün lokal anestezi ile ameliyat oldu kuzum

3 hafta daha alçı kalacak sonra
Ortez ayakkabıları giyecek.

Annesi ona kurban olur
Çok çekiyor yavrum ama bitecek
Doktor 4 yaşına kadar ayakkabı tedavisi
Sürer dedi. Rabbim sabir versin cümlemize
Allah şifalar versin kuzuya. Tez zamanda atlatsın bitsin gitsin. Sana da sabır ve güç diliyorum canım

Neden iyi huyları rutine binmiyor bu bebelerin neden neden :kızgın: dün yıkandıktan sonra vurup kafayı 14 saat yatan, arada 4 defa zorla besledigim altını değiştirdigim kızım bugün yıkanma saatine yakın bastı yaygarayı. Bir gaz çıkardı akıl işi değil. Yine de rahatlamadı. Yıkadık rahatlamadı. Kaka yaptı rahatlamadı :skandal: şimdi ancak yatırabildim tabi uyursa. Belim sırtım kollarım koptu. Kulaklarımda çınlıyor ağlaması, psikolojim bozuldu :KK53: bir ara Allah’ım al canımı dediğimi hatırlıyorum... yok ben bu 3 ayın bittiğini göremicem:KK57:
O gün uyudugunun acısını çıkarmiş senin bebis
Kafayı yicem valla sabah 9 da kalktı bi daha uyumadı ama hep uyku modunda. Tüm gün pış pışla geçti ha şimdi ha şimdi uyuyacak derken.
Ya arkadaş uyumamasını geçtim uykusu yoksa 24 saat uyumasın ama sürekli kucakta olmak ne yaaa :işsiz: Kuş uykusu hep bıraktığım an fıldır fıldır gözler. Gaz kaka uyku üçlüsü tüm gün. 5 dk kendi kendine durmuyor. Ne anakucağında ne yatakta. Wc ye bile yA koşa koşa gidiyorum yA kucağımda. Omuzum kollarım koptu valla. Ne yapıcam ben bu çocukla. En azından kendi kendine. Eşim de hep geç geliyor bıktım bundan. En azından erken gelse normal bi hayatımız olur. Hamileliğimden beri böyle. Beraber bi akşam yemeğimiz Yok. Az önce ağladım sinirden. Hissetti mi ne ? Şimdi ana kucağında duruyor. Agucuk gugucuk.
Ciğerimin köşesi yavrum :KK200: Nasıl alıştırıcam kendi kendine durmaya?
biz hemen hemen her gün öyleyiz canım..üstelik sabah 5 ten akşam 9 a kadar kuş uykularını yatıyor genelde..arada bir bana acıyıp uyuyor gündüzleri sadece..ana kucağında kahvaltıdayiz beraber tabi ben sürekli onunla konuşma halinde..Sohbet etmeyi pek seviyor.:KK68:.öyle ben konuşsam o dinlese 24 saat uyumaz herhalde

Kızlar bizim ateş 37.8 oldu duş aldiramiyorhm 3 gün boyunca yasak. Ilaci verdik bütün ilacı ve mamayi kustu her sey gitti napcaz ya ıslak bez koyuyorum ama düşmüyor. Her şeyi de kustu şu an aç yani ne zaman vercem.mama napayim of:KK43: @sofiarya tired tired calpolü kustu tekrar ne zanan icireyim
gece benim kızımda ateşledi..aynı 37.8 e kadar çıktı ateşi aşı sonrası..şükür calpolü kusmadı..tekrar uyandığında düşmüştü..yinede 48 saat gözlemlemek gerek canim

Eşimin kuzenin esi ameliyat olmuş menisküs den mesaj attım gecmig olsun diye. Her neyse çocuğu sordu etti hosbes. Sonra çat diye çocuk doğurdum diye havalanma dedi. 7 yıl sonra nice tedaviler sonunda oldu. Bu boylb çocuk sahibi olmuş birine söylenecek bir şey mi bu. Çocuk doğurunca havalanan var mi ki dünya da. Ben mi bilmiyorum
Ne kadar boş laf konuşan insan var:sinirli:
Kızlar bu aşı ateşi ne kadar süre sonra kendini gösteriyor biz bugün 13:30da yaptırdık bu saatten sonra yükselirmi
biz sabah 10 gibi olmuştuk canım gece 12 gibi basladı

Aç powertürkü sesi de aç biraz yerr koy odaklandırmya calış . Bizimki babasıyla maç bile izliyor :) hatta müziğe tepki veriyor kendi kendine bağırıyor . İki haftadsn fazladır izliyor . Aynada kendisini görünce gülüyor falan . Çok tatlı oluyor ya bak yine yiyesim geldi:kk77:
Maşallah kuzuma :nazar:akılli bıdık..Topiğin en uslu bebeği ilan ediyorum Kumsal bebeği:KK6:

Annesi ona kurban olur
geçmiş olsun canım..Rabbim şifa versin inşallah

biz hemen hemen her gün öyleyiz canım..üstelik sabah 5 ten akşam 9 a kadar kuş uykularını yatıyor genelde..arada bir bana acıyıp uyuyor gündüzleri sadece..ana kucağında kahvaltıdayiz beraber tabi ben sürekli onunla konuşma halinde..Sohbet etmeyi pek seviyor.:KK68:.öyle ben konuşsam o dinlese 24 saat uyumaz herhalde

gece benim kızımda ateşledi..aynı 37.8 e kadar çıktı ateşi aşı sonrası..şükür calpolü kusmadı..tekrar uyandığında düşmüştü..yinede 48 saat gözlemlemek gerek canim

Maşallah kuzuma :nazar:akılli bıdık..Topiğin en uslu bebeği ilan ediyorum Kumsal bebeği:KK6:

Bizim ateş olmadı gece öok şükür bakalım bugün nasıl geçecek bu saate kadar iyiyiz

Ayy bu topik çok hareketli :dondurma: uyumayan gazlı bebekler :deli: sıra bizim topikte, Allah yardımcınız olsun ama özendim size son günler geçmiyor zati :işsiz:
Kız tadını çıkar Allah aşkına uyu benim için de uyu. Evini temizle yemek ye gez sinemaya gidin eşini öp kokla. Konsere falan gidin ne olur

Kız tadını çıkar Allah aşkına uyu benim için de uyu. Evini temizle yemek ye gez sinemaya gidin eşini öp kokla. Konsere falan gidin ne olur
Kız uyuyamıyorum temizlik yaptım iş yok güç yok, zaten iki çocuk var az geliyor:olamaz: kesin pişman olcam bu dediklerime hatta unutmazsam yazarım buraya :confused:

Belirtisiznesne Belirtisiznesne

Sıcaklardan olabilir gerçekten. Yatırıp yanına uzanıp öyle vermeyi deneyin. Bi de dün netten okudum. Anne ve bebek birlikte ılık su dolu girmeliymiş. Bebeğin sırtı anneye dayalı sekilde. Bebek otomatik olarak memeye dönermiş. Emmeye başlarmış. Yeniden doğuş tekniği.
Canım bizim küvet yok ki, nasıl yapıcaz :( duşa girilebilir belki.. yarın da aşımız var, çok korkuyorum ya ateş işinden.. ilk ateş tecrübemiz olacak bakalım inşallah kolay atlatırız

Annesi ona kurban olur
canim cok gecmis olsun, hem tedavisi var cok sukur hem de hatirlamiycak hicbir sey, ayakkabi donemi daha rahat olur..saglikli gunler diliyorum yavrunuza.

Belirtisiznesne Belirtisiznesne

Sıcaklardan olabilir gerçekten. Yatırıp yanına uzanıp öyle vermeyi deneyin. Bi de dün netten okudum. Anne ve bebek birlikte ılık su dolu girmeliymiş. Bebeğin sırtı anneye dayalı sekilde. Bebek otomatik olarak memeye dönermiş. Emmeye başlarmış. Yeniden doğuş tekniği.

Ay canım benimki bugün çok şükür emiyor bakalım devam edecekmi eğer yine redderse denerim sağolasın söylediğin için

KıZlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Ben anne sütü veriyorum sadece bitki çayı falan da vermiyorum dili damağı kurumuş sanki yalanıyor gibi .

Aynen canım bmde ilan ettim valla :)

KıZlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Ben anne sütü veriyorum sadece bitki çayı falan da vermiyorum dili damağı kurumuş sanki yalanıyor gibi .
Oglum nisan ayında dogmuştu su vermedim 6 ay sadece emzirdim şimdi kizima da vermiyorum...anne sütü yeterli bol bol emziriyorum...o yalanma hareketini dün de yazmıştım bizi taklit ediyorlar konuşurken yemek yerken ağız hareketlerimizi görüp aynısıni yapmaya çalışıyorlar bence

Anne sütü yeterli diyorlar ama bende verdim yalan yok çünkü susuyorlar bide yaz şimdi. Iki çay kaşığı falan kaynamış soğumuş su veriyordum buna da veririm vücut susuz kalmaz belki ama dediğin gibi ağzı kuruyor dudakları falan

Back
X