- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #6.501
Oda güzel bı yorum oldu :))Walla ben hiç anlamıyorum ama kesedeki yere göre söylüyorlar ya seninki neyse benimkide tam tersi çıkacak benimkinin tam ters yönünde senin bebiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda güzel bı yorum oldu :))Walla ben hiç anlamıyorum ama kesedeki yere göre söylüyorlar ya seninki neyse benimkide tam tersi çıkacak benimkinin tam ters yönünde senin bebiş![]()
:))sofiarya benimkine kıza benziyor demişti sanada yorum yapar görünce. Sağlıklı sıhhatli olsunlar canımOda güzel bı yorum oldu :))
Amin canım tabi hayırlısı olsun ama oğlum var kız istiyorum:))sofiarya benimkine kıza benziyor demişti sanada yorum yapar görünce. Sağlıklı sıhhatli olsunlar canım
Ay canım maşallah ona valla ben hiç yorum yapamıyorum ama arkadasın dediği gibi benimde tam terste duruyo ben gecen persembe gittim 9+0 cıktı 6 gündü fark yakalamıs gibi duruyo 3 güne inmiş adetimle farkıTeyzoslar yorumlayabilecekmisiniz bakalım bebeğimi
Benimki geç döllenme yemiş cnm 8 günlük bir fark onuda zamanla yakalar inşallahAy canım maşallah ona valla ben hiç yorum yapamıyorum ama arkadasın dediği gibi benimde tam terste duruyo ben gecen persembe gittim 9+0 cıktı 6 gündü fark yakalamıs gibi duruyo 3 güne inmiş adetimle farkı
Yakalar yakalar seninde cok fark yok zaten benim oğlumda dahada fazlaydı sıkıntı olmadı şükürBenimki geç döllenme yemiş cnm 8 günlük bir fark onuda zamanla yakalar inşallah
Kızlar akışa yeni bir mevzu dahil ediyorum, şimdi ben bı tane Instagram hesabı açtım Allah nasip ederse bebeğimiz için,kimseyi eklemedim sadece foto albümü yapicam.. ilk öğrendiğimiz günden beri fotoları bu hesaba ekliyorum bir nevi hatıra biriktirme.. ve yıllar sonra Allah nasip ederse ve dayanabilirsem 18 yaşında kadar,dayanamazsam kendini bildiği bir yaşta (11-12-13..) sifresiyle birlikte hesabı bebegimize vericem... Bende bı yerden duymuştum yıllar once, sizin yapacağınız buna benzer değişik hazırlıklar varmı..
Canım bende bir boş kese yaşadım inşallah kolayca geçecek bu zamanlar tatlım geçmiş olsun.Kızlar ben de aranızdan ayrılıyorum. İnşaallah son kişi olurum ve herkes sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar.
Kontrole gittim. 29 eylülde gittiğimde 7+0 dım ultrasona göre 6+0 çıktı ve dr kalp atışı başlamış ama çok yavaş 2 hafta sonra gel takip edelim demişti
Bu gün gittim karından ultrasonla göremedi vajinal baktı ve gelişmediğini hatta embriyonun kaybolduğunu söyledi. Buna rağmen kesenin bayağı büyüdüğünü söyledi. Beta testi istedi ayrıntılı ultrasona gönderdi.
Ayrıntılı ultrasonda kese 12+3 e uyumlu ama içinde embriyo yok dendi. Tanı olarak da Anembriyonik Gebelik (boş gebelik) olduğunu yazmış dr. Kürtaj dedi.
Ben kıza benzettim tatlım hayırlısıAmin canım tabi hayırlısı olsun ama oğlum var kız istiyorum
Oğlumun ultrasona baktım.simdi tam ters.taraftaymis ay kız olursa uçarım sevinçten ama oğlum.olursana uçarım bu annelik ne değişik bişey yaaBen kıza benzettim tatlım hayırlısı
Ayyy aynı benBen bütün ultrasyon resimlerini..abarttım mi bilmiyorum Çişli Çişli ilk idrar testini bilem saklıyom![]()
Bende kız hissediyorum ama bakalım benimde bir oğlum var anlıyorum seniOğlumun ultrasona baktım.simdi tam ters.taraftaymis ay kız olursa uçarım sevinçten ama oğlum.olursana uçarım bu annelik ne değişik bişey yaa
10 gün sonra devlete gidicem bakalım ikili testi orda yaptırmayı düşünüyorum o zaman daha net görünür muhtemelen Allah gonlumuzdekini hayırlı etsin insallahhhBende kız hissediyorum ama bakalım benimde bir oğlum var anlıyorum senikemik yapısı erkeklerin çenede daha sivri, kızların yuvarlak olur seninki de yuvarlak geldi bana
ama emin değilim tabi net bir duruş yok
Bende kız hissediyorum ama bakalım benimde bir oğlum var anlıyorum senikemik yapısı erkeklerin çenede daha sivri, kızların yuvarlak olur seninki de yuvarlak geldi bana
ama emin değilim tabi net bir duruş yok
OyyyOyyy maşallahhh. cinsiyet konusunda yorum yapamicam yalnız çünkü hiç anlamıyorumTeyzoslar yorumlayabilecekmisiniz bakalım bebeğimi
İkimizinki aynı yerde duruyor sanki :)Eki Görüntüle 2055873 Ay bende yorumları alayım o zaman
Ayy aynı gün randevumuzYa ben foto hiç koymamıştım :) 12 gün önce gittiğim ultrason fotosunu koyayım. Tam 9 haftalıktı.
Benimki neye benziyor kıza mı erkeğe mi :))
Bu arada çarşamba kontrolüm var. Taze resim atarım o zaman