2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Polat
Çok güzel bir duygu gerçekten gümbür gümbür atiyoya o kalp insan bir hos oluyo
Bende neyi unuttum diyodum kalbinin kaç attığını sormayı unuttum doktorda söylemedi tüh :)

o cihazla 12.haftada hele de 55-60 kilodan fazlaysan mümkün değil canım duyması tecrübeyle sabittir,neden denedi hemşiren o bile anlamsız hiç endişelenme

Polat

Çok güzel bir duygu gerçekten gümbür gümbür atiyoya o kalp insan bir hos oluyo
Bende neyi unuttum diyodum kalbinin kaç attığını sormayı unuttum doktorda söylemedi tüh :)
bebeği görünce herşeyi sormayı unutuyorum zaten eşimşn aklına geliyor o soruyor çoğu şeyi.bebeğin kalbinden daha çok heyecandan benimki atıyor gümbür gümbür:)

sofiarya seninde kontrolün vardı cnm nasıl geçti
aahh evet bugüün başıma gelenler pişmiş tavugun başına gelmemiştir.öğleden sonra izin aldım işyerinden randevum 4teydi.dedim biraz moral olsun hem doktorcuma da gidicem bi kuaföre gideyim manikür falan yapptırayım,ohh gittim negüzel ssüslendim keyfim yerinde eve geldim hazırlandım ,çıktık eşimle yola.yolu yarıladık hastaneden telefon geldi,doktorun acil işi çıkmış bırakmış randevuları gitmiş asistanı bir uzman var o bakacak olur mu dediler iyi dedik napalım zaten bir ultrason yapacak. anam hastaneye bir gittik ortalık ana baba günü nasıl kalabalık.sorduk nekadar bekleriz diye dediler 1-2saati bulur.eşim sinirlendi yürü dedi okadar saat bekleyemem ben işim gücüm var ben ağlamaklı çıktık hastaneden kendi doktoruma randevu alayım tekrar dedim 10gün sonraya veriyorlar en erken ohaaa yaniii zaten 15gün sonra perinataloga gidicem.. offf nasıl içim sıkıldı anlatamam. neysse ama ben rahat durur muyum? eve yakınlarda birsürü özel hastane var,dedim akşam olsun dogruuu bir nöbetçi doktora,öyle de yaptım gittim gördüm yavruyu şansıma çokta iyi bir doktora denk geldim sohbet ettik bayaa adamcagızla,keyfim yerine geldi. yavrunun keyfi yerinde,9+3üz aama 10+0 olmuş yavrucek içerde ultrason fotosunu eklerim birazdana ama pek bi nub'u falan belli gelmedi bana. gerçi kızlar ultrasondaki yerine göre de cinsiyet tahmini yapılıyor falan yazmışlar ama onu hiçbilmiyorum ben nasıl oluyor acaba,??

Bende yazmayınca merak ettim geçmiş olsun ne diyim gözün aydın aynı zamanda gördük en azından rahatladik çok şükür gerisini bosverelim gitsin :)

Tlc de ağır yaşamlar belgeselini izliyorum uzun süredir, ordaki doktor 300kg hastalarına bile o kadar pozitif yaklaşıyor ki, sonuçta o kişi oraya sağlığını kazanmaya geliyor, onu dinlemediklerinde kızıyor ama asla alay etmiyor. Orda dikkatimi çeken ve bence kesinlikle kilo almamıza sebep olan alışkanlıklar :fast food yani hazır yiyecek, hareketsizlik, karbonhidratı fazla tüketmek, stres veya psikolojik sorunlar sebebiyle duygusal açlık. Yani bunlardan uzak durduğunuz sürece bence hamilelikte de kilo verebilirsiniz. Zaten ilk aylar bulantıdan dolayı kilo veriliyor, karbonhidratı kıstığımız sürece daha sağlıklı hamilelik geçirebiliriz. Ben mesela midem bulandığı için ekmek yiyorum ama şeker, tatlı, şekerli içecek bunlar hayatımızda yok, ben de kilolu hamile kaldığım için dua ediyorum inşallah doğum sonrası sağlıklı bir kiloyla devam ederiz hayatımıza :) Kilosu fazla olan anneler kilo veriyorlar genelde hamilelik döneminde çok zayıf olanlar daha çok kilo alabiliyor, bunu da düşünerek çok stres yapmayın.

Adam degil kadın di Sultangazi'de cnm
Canim orda medigold sultan hastanesi var özel kadın doğum 3 doktor var muayene 50 tl çok iyi temiz yeni hastane. Aklında bulunsun diğerlerine göre uygun ikili test 70 tl idi mesele geçen hafta yaptırdım

Bende yazmayınca merak ettim geçmiş olsun ne diyim gözün aydın aynı zamanda gördük en azından rahatladik çok şükür gerisini bosverelim gitsin :)
aynen öyle yaaa gördüm ya hatta pıtpıtları duydum ya en önemlisi o,bu cinsiyet nub u içinde 12-13. haftalardaki usg görüntüleri diyorlar biraz ayrıntılı araştırdım da.

Kizlar mide yanmasina ne iyi gelir?az once istifra ettim onunla beraber mide yanmasi basladi.bildiginiz bisey vardir diye sorayim dedim.

Canim orda medigold sultan hastanesi var özel kadın doğum 3 doktor var muayene 50 tl çok iyi temiz yeni hastane. Aklında bulunsun diğerlerine göre uygun ikili test 70 tl idi mesele geçen hafta yaptırdım
Biliyorum cnm çok saol bugün medigolda eski yerine gittim.ismi değişmiş İstanbul'um.tip merkezi olmuş 50 TL verdim.muayeneye Ayşe sercin kulsoy hanıma gittim evine memnun bir şekilde döndüm ona devam.ederim.buyuk ihtimalle 2li testin 70 olduğuna emin misin çok çok iyiymiş sende buralarda oturuyorsun sanırım

İnşallah değerlerin en kısa zamanda normale döner. Canım pihtilasma testini nerde yaptirdin bende de pihtilasma var ama hiç oranını olcturmedim hiçbir doktor istemedi

tlc bende izliyorum. arada guzel kanal. bende agir yasamlar izledim bi kac kez. zaten orda mide birsey takiyo yine zayiflamayi hastasina birakiyo hazir yicekden uzak dur yuruyus egzersiz veriyo. yani bu ameliyat olmadanda geri kalani ayni yapilsa yine cok ise yarar gibi duruyor tombul gelin butukteki gelinlikde hosuma gitti evleri veriyor bize gore daha mustakil ama teknoloji olarak biz daha iyiyiz gibi

İnşallah değerlerin en kısa zamanda normale döner. Canım pihtilasma testini nerde yaptirdin bende de pihtilasma var ama hiç oranını olcturmedim hiçbir doktor istemedi
Cnm bende istemedim sağlık ocağında yapılan kan sonuçlarında varmış sanırım onları götürmüştüm yanimda

Merhaba arkadaşlar benim geçen hafta düşüğüm oldu dktr gttim rahim de hic bir sorun olmadigini ama kromozon testi yapti sonuc 3 hafta sonra cikacak cok korkuyorm üzüldüm de baya böyle bisey basina gelen var mi kromozon bozuklugu olan hamile kalan var mi lütfen cevap verin cok çaresizm 2 dusugum bu .

Cnm başın sağolsun ama bir bilgim yok malesef inşallah sonuçların iyi cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…