- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.541
Merhaba kızlar bebeğini kaybedenlere Allah'tan sabır diliyorum 1 kaybim olduğu için ne hissettiklerini çok iyi anlıyorum.ben de kontrolden geldim kanama alanım küçülmüş kalp atışlarını duydum yeniden fakat tam 8 hafta olmam gerekirken 7+4 dedi bu seferde gelişim geriliği filan mi var anlamadım doktor da olumsuz bir şey söylemedi ama bu korkular hiç geçmeyecek galiba
Kizlar doktor 1 ay sonra gel demisti 11+2 olucak zaten birkac gun gerideydi ikili test icin bu taroh cok mu erken olur. Ama daha 2 hafta olmasina ragmen sabirsizim. Bi hafta fazladan beklemekte zor eger 11+2 de gitmezsem 12+2 de gidecegim haftasonuna denk getirmek icin gec olmaz dimi ne diyosunuz
Ya benim ilk gercekten cok zor bekliyorumben ikili testleri 11-14 hafta arasi diye biliyorum. ama sanki bi hafra daha gec gitsen cinsiyet tahminide yapar. yada bu tarihde ikili yaparsn 2 hafta sonra tekrar gidersin. ama tabi sen bilirsin. ben 3 haftayi zor bekliyorum. ama biraz bakiyorum buyusun gittimde baya hersey ilerlemis olaun diye oyaliyorum kendimi. ama ilk bebegimde acayip hastanelerseydim.
evet öylemıs test zamanı canm banada henuz soylemedı doktorum sanırım erkendi dıye bu hafta bilgi verır diye düşünüyorum,yavrularımıza sağlıkla kavusalım inşallahBende 1 kez gittim 5 haftalikti gun vermedi bende gitmedim ama bu hafta gitmek istiyorum 2 li test icin gun almam lazim yanilmiyosam 11-14 haftalar arasinda oluyo test
canım bence içinde böyle güzel bi mutlulugun varken ilgisiz bi doktor için kendını ve yavrunu üzme en yakın zamanda başka güvenebileceğin bir doktor bulmanı tavsiye ederim kimse dört dörtlük degıl caresini bulacagına inanıyorumKızlar merhaba. Dertlemesim var size.
Kilolu bir hamişim ben. 114 ile gebe kaldım. Pko dan ötürü kilo vardı. Kilomu vermek için uğraşırken gebe kaldım ve çocuğuma bişey olmasın, sadece o kilo alsın en azından ben almayayım bilinçli davranayım diye aynı diyetisyene gittim. İlk gittiğimle arasında 1 yıl olmuş. O bir yılda çektiklerimi ben bildiğim için diyetisyene gitmek teferruattı, hem zaten ne zaman gitsem yerinde yok oluyordu.
Bunu kendisine bildirmeme rağmen o bir yıl için azarladı beni yaşadıkların mazeret değil diyerekAa birde hamile olduğu.u bile bile evli misin diye sordup iyice deli etti eni. kilo vermemin benim için daha iyi olduğunu aynı diyete devam etmem gerektiğini söyledi.
Kilo vermem gerektiğini bende biliyordum zaten ama ne kadar sürede nasıl? Brbrğim için sıkıntı olur muydu? O nasıl beslenecekti? Zaten kilo vermek benim için zor birde karnımda büyüyen minik meleğim olunca nasıl olucaktı? Sorularıma cevap vermediği gibi kilomla alay edip bahanelerimi hor görüp sorularıma gülüp geçti. Fazla mı hassasım dicem ama gücüme gitti açıkçası. Sadece biraz ilgi beklemiştim.
Çok uzun oldu ama gerçekten üzüldüm kızlar nedense
Yok Can'ım onlar için çok erken Zaten. Kesede bulunduğu yere göre yorum yapılıyor ya ben onun için koymuştum :)Boyun kısmı falan çene yapisi net olsa tahmin yapardım tatlım orası net değil daha çok küçük zaten
Can'ım kadın Doğum doktoruna diyet olayını sor. Ben sıkıntı olacağını sanmıyorum. Çünkü diyet listeleri fazlasıyla sağlıklı besinlerle dolu oluyor. Sık sık az yemek. Meyvesi sebzesi Eti balığı vs listede her şey oluyor. Tıpkı bir gebenin beslenmesi gerektiği gibi. O yüzden ben bebeğine bir zararı olacağını düşünmüyorum açıkçası.Kızlar merhaba. Dertlemesim var size.
Kilolu bir hamişim ben. 114 ile gebe kaldım. Pko dan ötürü kilo vardı. Kilomu vermek için uğraşırken gebe kaldım ve çocuğuma bişey olmasın, sadece o kilo alsın en azından ben almayayım bilinçli davranayım diye aynı diyetisyene gittim. İlk gittiğimle arasında 1 yıl olmuş. O bir yılda çektiklerimi ben bildiğim için diyetisyene gitmek teferruattı, hem zaten ne zaman gitsem yerinde yok oluyordu.
Bunu kendisine bildirmeme rağmen o bir yıl için azarladı beni yaşadıkların mazeret değil diyerekAa birde hamile olduğu.u bile bile evli misin diye sordup iyice deli etti eni. kilo vermemin benim için daha iyi olduğunu aynı diyete devam etmem gerektiğini söyledi.
Kilo vermem gerektiğini bende biliyordum zaten ama ne kadar sürede nasıl? Brbrğim için sıkıntı olur muydu? O nasıl beslenecekti? Zaten kilo vermek benim için zor birde karnımda büyüyen minik meleğim olunca nasıl olucaktı? Sorularıma cevap vermediği gibi kilomla alay edip bahanelerimi hor görüp sorularıma gülüp geçti. Fazla mı hassasım dicem ama gücüme gitti açıkçası. Sadece biraz ilgi beklemiştim.
18 aylık tatlım bence zamanı artık yavaştan bırakayım aslında benim ilkinde de hemen çıkmışti bende buna üzülüyorum aşırı sisiyor sonraEvet evet çıkmış demekki 2. Bebişlerde daha çabuk çıkıyor :)) geçmiş olsun canım uzmanlar gece artık sürekli kalkıyorsa , ek Gıda yeterli almıyorsa, uykusunu alamıyorsa ve diş dönemi değilse bırakma zamanı gelmiş olabilir diyor. Kaç aylıktı miniğin?
cok üzüldüm canım gecmiş olsun; umarım en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın, ilk gebelik miydi?Kızlar ben de aranızdan ayrılıyorum. İnşaallah son kişi olurum ve herkes sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar.
Kontrole gittim. 29 eylülde gittiğimde 7+0 dım ultrasona göre 6+0 çıktı ve dr kalp atışı başlamış ama çok yavaş 2 hafta sonra gel takip edelim demişti
Bu gün gittim karından ultrasonla göremedi vajinal baktı ve gelişmediğini hatta embriyonun kaybolduğunu söyledi. Buna rağmen kesenin bayağı büyüdüğünü söyledi. Beta testi istedi ayrıntılı ultrasona gönderdi.
Ayrıntılı ultrasonda kese 12+3 e uyumlu ama içinde embriyo yok dendi. Tanı olarak da Anembriyonik Gebelik (boş gebelik) olduğunu yazmış dr. Kürtaj dedi.
seni azarlaması hiç hoş değil...sen sonuçta 1 yıl içinde bulunduğun durumu anlatmışsın..en iyisi başka doktorla devam etmek...kendini güvende mutlu olabileceğin ,her ne koşulda olursa olsun seni motive edecek birisiyle daha başarılı olacağına inanıyorum...Kızlar merhaba. Dertlemesim var size.
gözün aydın tatlı anneDoktordan çıktım çok şükür iyi bebişim ayaklarını oynattigini gördün 9+1cikti geç döllenme olmuş içim cok rahatladı teyzoslar :)
bebeğin seninle birliktedir canım, olumsuz düşünüp onu üzme, yarın minik pıt pıtları duyunca bize de haber verselam kızlar bebeğini kaybedenlere sabır diliyorum benimde kaybım olduğu için çok iyi anlıyorum Allah sağlıklısını nasip etsin inşallah. yarın randevum var umarım herşey yolundadır bi kez kaybedince hep aynısı olacakmış gibi geliyor noluur iyi enerjilerinizi yollayın bana
Aynen. Bende bunu beklemiştim ama beklediğim gibi olmadı. Başka bir doktorla yola devam edicem. Niye böyle doktorlar var ki?seni azarlaması hiç hoş değil...sen sonuçta 1 yıl içinde bulunduğun durumu anlatmışsın..en iyisi başka doktorla devam etmek...kendini güvende mutlu olabileceğin ,her ne koşulda olursa olsun seni motive edecek birisiyle daha başarılı olacağına inanıyorum...
Keainlikle haklısın. Evet çok sağlıklı olması gerektiği gibi. Dayanırım dayanmasına hiç problem yok. ilmek istediğim ne kadar kilo verebilirim? yani bir müddet sonra haftada 450 gr a kadar alınabileceğini biliyorum o vakit geldiğinde de verebilir miyim? Yoksa aynı kilomda mı kalırım?Can'ım kadın Doğum doktoruna diyet olayını sor. Ben sıkıntı olacağını sanmıyorum. Çünkü diyet listeleri fazlasıyla sağlıklı besinlerle dolu oluyor. Sık sık az yemek. Meyvesi sebzesi Eti balığı vs listede her şey oluyor. Tıpkı bir gebenin beslenmesi gerektiği gibi. O yüzden ben bebeğine bir zararı olacağını düşünmüyorum açıkçası.
Zaten şu dönem çok ağır bir listede veremez. Önemli olan senin buna dayanabilmen. Çünkü bebek de senden besleniyor olacak.
Doktorun tavrına gelince kendi çapında seni eleştirmeye çalışmış. Bir sene sonrası belki de başka bir kiloda bulmak isterdi seni. Onlara göre aç kalamamak acizlik. Tabi mümkünse dr unu değiştir Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?