2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Teyzesi biz senden 20 gün büyüğüz ama hala tam gaz devam ediyor bizim de şikayetlerimiz
bi yandan biliyorum şikayetler sağlıklı gebeliği belirtiyor biyandan da içimdeki duran diğer bebekten korkuyorum canım Allaha emanet kuzum İnş kardeşiona zarar vermeyecek

Doğum tarihlerini tahmini yapıyoruz tabi biz ama sanırım yarımız Nisan son haftası alıcak bebişlerini İnş herkes 40 hafta beklemiyorki... Sağlıkla alalım İnş yavrularımızı sezeryanla olanlar zaten malum 15 gün öne gelicek ben gibim şurada ne kaldı 7.5 ay :)

Ya kızlar bişey sorucam bu hareketli emojeleri nasıl yapıyorsunuz telefonlamı ilgili çok merak ettim

2li test için değil mi perinatolog bakmıyor muydu ona :/

Günaydın güzel anneler. Umarım iyisinizdir. Miniklerinizin de keyfi yerindedir inşallah.
Kızlar ya şey diycem benim goguslerim çok büyüdü. Küçülürmü ki bunlar acaba ? Birde ben hala eski sutyenlerimi kullanıyorum. Destekli olanlardan. Yeni bi kaç tane alıyım diyorum ama nasıl bir şey alsam ki ? Biraz küçük gozukseler çok iyi olur. Hamile kalmadan önce 85ti şimdi 90 olmuştur belkide

Günaydın kızlar ben dün şiddetli kasık ağrısıyla hastanee gittim. Herşey yolundaymış şükür ki. Ben de 5.5 cm bi yumurta kisti vardı hamilelikle beraber çıkan. O yok olmuş oyle sevindim kiiii
Ekte de minnakım var :)

Eklentiler

• IMG-20171016-WA0015.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 68
hamilelikte göğüslerin büyümesi çok normal, bebek emdikten sonra küçülüp kuru üzüm gibi olacaklar merak etme :) yeni sütyen konusuna gelince hamilelikte destekli kullanamazsın çünkü göbek büyüdükçe baskı yapacak, desteksiz olan sütyenler var hem emzirme döneminde de kullanabileceğin onlardan denersin, hiç yapamadın hamileler için iç çamaşırı satan yerlerden alabilirsin

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim tek taraflı kasık ağrım oluyor. Aslında ağrı da değil sağ kasıkmı desem göbüș altımı desem sürekli bir batma var. Sizde de var mı böyle şeyler
Bende var canim rahim kisminda gobegin baya alti yani. Batma acima ama hergun degil 2 gun oluyo sonra geciyo. Bende normal diyorum artik

Kızlar dün bütün gün hastanede yattım sanırım yediğim etten enfeksiyon kaptım ki her zaman aldığımız yerdi ve ben pişirmiştim. Hamile kaldığımdan beri içimde ete karsi bi isteksizlik vardı sanki dokunacak gibi gelmişti. Denemeden bilemem dedim. Denedim ve acı bir şekilde gördüm. Aman dikkat edin kendinize... Şimdi çok şükür iyiyim. Bir ara ölüyorum sandım ben o haldeyken bebiş kıpır kıpır oynuyordu :)

Günaydın kızlar kontrolden geliyorum her şey yolunda çok şükür hatta benim maymun 1 hafta önden gidiyor 10+2 olmamız gerekirken 11+1 çıktı doktor hemen ikili testi yaptı cinsiyet tahmininde de bulundu erkek gibi dedi 4kasım da cinsiyet randevumuz var

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…