- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.601
Evet canım s.gazide oturuyorum ben yeni yerinden bahsediyorum eski yerini başkasına devretmisler adı istambulum olmuş. Medigold sultan da kan verdim perşembe 70 ödedim sonuç yarın çıkacak. Ense kalinligini da doktor ölçüyor. Memnun kaldiysan iyi ne güzelBiliyorum cnm çok saol bugün medigolda eski yerine gittim.ismi değişmiş İstanbul'um.tip merkezi olmuş 50 TL verdim.muayeneye Ayşe sercin kulsoy hanıma gittim evine memnun bir şekilde döndüm ona devam.ederim.buyuk ihtimalle 2li testin 70 olduğuna emin misin çok çok iyiymiş sende buralarda oturuyorsun sanırım
Evet çok memnun kaldım.sercin hanim çok tecrübeli bir doktor 13 sene önce ablamın doktoruydu güler yüzlü saolsun güzelde bilgi veriyor belki de çok kez.karsilastik seninle :)Evet canım s.gazide oturuyorum ben yeni yerinden bahsediyorum eski yerini başkasına devretmisler adı istambulum olmuş. Medigold sultan da kan verdim perşembe 70 ödedim sonuç yarın çıkacak. Ense kalinligini da doktor ölçüyor. Memnun kaldiysan iyi ne güzel
Soğuk süt çok iyi geliyo benim tek şikayetim gebeliğim in başından beri mide yanması süt sürekli bulunduruyorum dışarıda iken hemen bi market buluyorum süt için anında kesiyor yanmayıKizlar mide yanmasina ne iyi gelir?az once istifra ettim onunla beraber mide yanmasi basladi.bildiginiz bisey vardir diye sorayim dedim.
Çok erken canım oradaki cihazlarda henüz duyamazsınKizlar yabugun gittim saglik ocagina. Ordaki dinleme cihazi ile kalp atisini duyamadik. Endiselenme daha kucuk bu cihazlar cok gelismis degil falan dedi ama icim rahat etmiyor. Yarin disci de randevum var. Dogum doktoru ile randevum carsamba gunu. Bur problem var midir ya icim cok huzursuz. Alette cok dandik bir seydi bende biraz kiloluyum bunun etkisi var midir ya cok tedirginim.
Çok geçmiş olsun canım..Rabbim tez zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşHepinizden Allah razı olsun kızlar. Dualarınız için çok teşekkür ederim. İlk gebeliğim değil 1 kızım var 8 yaşında. Şubat ayında kalp atışı oluşmadığı için yine kürtaj olmuştum.
O hareketleri görmek harika gerçektenmerhabalar bugün benimde kontrolüm vardı.bebeğimin ellerini ve ayaklarını gördüm kıpır kıpır oynuyordu, çok güzel bir duyguydu ayrıca kalp atışını da 164 dedi.3 hafta sonraya tekrar testler için çağırdı.
baya maceralı olmuş canım..maşallahaahh evet bugüün başıma gelenler pişmiş tavugun başına gelmemiştir.öğleden sonra izin aldım işyerinden randevum 4teydi.dedim biraz moral olsun hem doktorcuma da gidicem bi kuaföre gideyim manikür falan yapptırayım,ohh gittim negüzel ssüslendim keyfim yerinde eve geldim hazırlandım ,çıktık eşimle yola.yolu yarıladık hastaneden telefon geldi,doktorun acil işi çıkmış bırakmış randevuları gitmiş asistanı bir uzman var o bakacak olur mu dediler iyi dedik napalım zaten bir ultrason yapacak. anam hastaneye bir gittik ortalık ana baba günü nasıl kalabalık.sorduk nekadar bekleriz diye dediler 1-2saati bulur.eşim sinirlendi yürü dedi okadar saat bekleyemem ben işim gücüm var ben ağlamaklı çıktık hastanedenkendi doktoruma randevu alayım tekrar dedim 10gün sonraya veriyorlar en erken ohaaa yaniii zaten 15gün sonra perinataloga gidicem.. offf nasıl içim sıkıldı anlatamam. neysse ama ben rahat durur muyum? eve yakınlarda birsürü özel hastane var,dedim akşam olsun dogruuu bir nöbetçi doktora,öyle de yaptım gittim gördüm yavruyu şansıma çokta iyi bir doktora denk geldim sohbet ettik bayaa adamcagızla,keyfim yerine geldi. yavrunun keyfi yerinde,9+3üz aama 10+0 olmuş yavrucek içerde ultrason fotosunu eklerim birazdana ama pek bi nub'u falan belli gelmedi bana. gerçi kızlar ultrasondaki yerine göre de cinsiyet tahmini yapılıyor falan yazmışlar ama onu hiçbilmiyorum ben nasıl oluyor acaba,??
İnş canım..yazarsın bizeYarın randevum var benim kızlar çok heyecanlıyım sanki ilk defa gidiyorum İnşaAllah herşey yolunda dır
Yani benimde 10 gun kontrol hakkim var ama 1 ay sonra diyince gidemiyorum. Cekiniyorum bitaz sanirim. :). Allah hayirlisini versin arkadaslar hepimiz icin gec olsun guc olmasin :)ozelde muahane oldunmu 10 gun icinde ucretsiz tekrar kontrol hakkin var. ben muhane oldummu kesin 9 veya 10 gunde tekrar gidiyordum. ustelik ilk gebelimde doktor arayisi icindeydim bir suru devlet ozel denedim. doktorumu 32 haftada buldum. ve ben buna dogururum. dedim hepsi o zamana kadar bi sorun cikti. kimisi ilgilenmiyor kimisi bilgi vermiyor kimisi dalga geciyo kimisi sorun var diyo derken buldum doktorumu o yuzden cok gittim ben
İyi akşamlar arkadaşlar. Benim tek taraflı kasık ağrım oluyor. Aslında ağrı da değil sağ kasıkmı desem göbüș altımı desem sürekli bir batma var. Sizde de var mı böyle şeyler
doktor randevum cuma günü sabredeyim diyorum o güne kadar. Ama insanin akl8na da takilmiyor değilSağda benim de oluyor Adet sancısı gibi olmadığı sürece problem etmiyorum ben Adet sancısı gibi olursa hemen koşarım ama doktora
Büyükler der ki rüyayı neye yorduğun çok önemliymiş. İyi düşün iyiye yor kötü düşüncelerin için suyu aç gitsin suyla beraber. Enerji olayı neticede. İyiye yor bak kötü rüyalar da görmeyeceksin bundan sonra bilinçaltın rahatlayacak :)Bi de ruyalardan cok etkileniyorum ozellikle yorumlarindan. Kotu bisey olcak falan yaziyo butun haftam mutsuz geciyo. Takmamayi cok isterdim.
Doktorlar geçmişi değiştiremeyeceğimizi bilmiyor mu. Ayrıca doktorlar ne için var ki. Bize yardım etmek yolumuzda rehber olmak için değil mi. Senin kilon senin kararın belki vermek istemedin. Şimdi istiyorsun. Çok sinir oluyorum işini sevmeyerek yapan insanlara. Üzülmemeye çalış bence kiloya dikkat et tamam ama çok da takılma. Doğumdan sonra dikkat etmek, Bebişinle bol açık hava yürüyüş park, bol bol emzirmek gerekirse ek Gıdaya geç başlamak, diş için zırt pırt uyanması , en keyif yapacağın anda o bebeğin uyanması. Bunları düşün bak derdin tasan ve de kilooooon kalmayacakKızlar merhaba. Dertlemesim var size.
Kilolu bir hamişim ben. 114 ile gebe kaldım. Pko dan ötürü kilo vardı. Kilomu vermek için uğraşırken gebe kaldım ve çocuğuma bişey olmasın, sadece o kilo alsın en azından ben almayayım bilinçli davranayım diye aynı diyetisyene gittim. İlk gittiğimle arasında 1 yıl olmuş. O bir yılda çektiklerimi ben bildiğim için diyetisyene gitmek teferruattı, hem zaten ne zaman gitsem yerinde yok oluyordu.
Bunu kendisine bildirmeme rağmen o bir yıl için azarladı beni yaşadıkların mazeret değil diyerekAa birde hamile olduğu.u bile bile evli misin diye sordup iyice deli etti eni. kilo vermemin benim için daha iyi olduğunu aynı diyete devam etmem gerektiğini söyledi.
Kilo vermem gerektiğini bende biliyordum zaten ama ne kadar sürede nasıl? Brbrğim için sıkıntı olur muydu? O nasıl beslenecekti? Zaten kilo vermek benim için zor birde karnımda büyüyen minik meleğim olunca nasıl olucaktı? Sorularıma cevap vermediği gibi kilomla alay edip bahanelerimi hor görüp sorularıma gülüp geçti. Fazla mı hassasım dicem ama gücüme gitti açıkçası. Sadece biraz ilgi beklemiştim.
Çok uzun oldu ama gerçekten üzüldüm kızlar nedense
Anladım canım en doğru kararı sen verirsin tabiki ay olarak daha erkenmiş acıları falan çıkıyordur belki kuzunun :)18 aylık tatlım bence zamanı artık yavaştan bırakayım aslında benim ilkinde de hemen çıkmışti bende buna üzülüyorum aşırı sisiyor sonra
Bu haftada o şekilde dinlenir mi bence çok yanlış teklif etmeleri. Ultrasonla zor duyuluyor canımKizlar yabugun gittim saglik ocagina. Ordaki dinleme cihazi ile kalp atisini duyamadik. Endiselenme daha kucuk bu cihazlar cok gelismis degil falan dedi ama icim rahat etmiyor. Yarin disci de randevum var. Dogum doktoru ile randevum carsamba gunu. Bur problem var midir ya icim cok huzursuz. Alette cok dandik bir seydi bende biraz kiloluyum bunun etkisi var midir ya cok tedirginim.
Ben hep soğuk süt içtim çok fayda ediyordu. Bulgur taze kuru soğan gibi mide yakan şeyler yemiyordum. Bir de çok fena olunca gaviscon içiyordum doktora sorarak.Kizlar mide yanmasina ne iyi gelir?az once istifra ettim onunla beraber mide yanmasi basladi.bildiginiz bisey vardir diye sorayim dedim.
Oyyy okurken heyecanlandım. Acile gittim iyiymiş cümlesinde oh dedim yaniaahh evet bugüün başıma gelenler pişmiş tavugun başına gelmemiştir.öğleden sonra izin aldım işyerinden randevum 4teydi.dedim biraz moral olsun hem doktorcuma da gidicem bi kuaföre gideyim manikür falan yapptırayım,ohh gittim negüzel ssüslendim keyfim yerinde eve geldim hazırlandım ,çıktık eşimle yola.yolu yarıladık hastaneden telefon geldi,doktorun acil işi çıkmış bırakmış randevuları gitmiş asistanı bir uzman var o bakacak olur mu dediler iyi dedik napalım zaten bir ultrason yapacak. anam hastaneye bir gittik ortalık ana baba günü nasıl kalabalık.sorduk nekadar bekleriz diye dediler 1-2saati bulur.eşim sinirlendi yürü dedi okadar saat bekleyemem ben işim gücüm var ben ağlamaklı çıktık hastanedenkendi doktoruma randevu alayım tekrar dedim 10gün sonraya veriyorlar en erken ohaaa yaniii zaten 15gün sonra perinataloga gidicem.. offf nasıl içim sıkıldı anlatamam. neysse ama ben rahat durur muyum? eve yakınlarda birsürü özel hastane var,dedim akşam olsun dogruuu bir nöbetçi doktora,öyle de yaptım gittim gördüm yavruyu şansıma çokta iyi bir doktora denk geldim sohbet ettik bayaa adamcagızla,keyfim yerine geldi. yavrunun keyfi yerinde,9+3üz aama 10+0 olmuş yavrucek içerde ultrason fotosunu eklerim birazdana ama pek bi nub'u falan belli gelmedi bana. gerçi kızlar ultrasondaki yerine göre de cinsiyet tahmini yapılıyor falan yazmışlar ama onu hiçbilmiyorum ben nasıl oluyor acaba,??
Hayırlı haberler al inşallah baya dayanmışsın ne güzel rahat etmiş bebişinYarın randevum var benim kızlar çok heyecanlıyım sanki ilk defa gidiyorum İnşaAllah herşey yolunda dır
Aç gidersen sonuçlar daha doğru çıkar canım ya maalesefsofiarya Bir şey soracaktım sana. Kusura bakma çok soru soruyoruz seni bunaltmak istemem ama hemşire olduğun için doğru bilgi almak istiyoruz. Grupta olman bizim için büyük şans
Yarın sağlık ocağına gideceğim kan vermek için, sağlık ocağında bakılan tüm değerlere bakacağız dediler. Ben yarın 2 saat derse girip boş dersimde kan vermeye gideceğim. Bu tahliller için aç mı gitmem gerekiyor? Aç karna 2 derse girmek benim için çok zor olacak o yüzden tedirginim.
Çok zor olacak bana, aç kalınca midem bulanıyorAç gidersen sonuçlar daha doğru çıkar canım ya maalesef
Yani benimde 10 gun kontrol hakkim var ama 1 ay sonra diyince gidemiyorum. Cekiniyorum bitaz sanirim. :). Allah hayirlisini versin arkadaslar hepimiz icin gec olsun guc olmasin :)
Ilk gebeligimden evvel 2 adet düşük yaptım canim genetik tahlillerim temiz çıktı ancak kanda protein c ve s hormonlarim yuksek çıktı. Bu hormonlar kanda pıhtılaşma ihtimali olan insanlarda böyle çıkarmış bu nedenler sulandirici kullandırıyor doktorum. Bu gebeligimden 1 onceki ay da düşük yaptım temmuzda. Beslenmesi ve tutunmasi icin bu ilaclari alıyorumSulandırıcı iğne nedir ne için kullanılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?