- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.561
canım bence içinde böyle güzel bi mutlulugun varken ilgisiz bi doktor için kendını ve yavrunu üzme en yakın zamanda başka güvenebileceğin bir doktor bulmanı tavsiye ederim kimse dört dörtlük degıl caresini bulacagına inanıyorum
m3rf392 diyet yapmazsanda karbonhidrat ağırlıklı besinler, hamur işleri, yaglı ve kızartma şeklinde yapılan yiyecekler şeker vb. gibi şeylerden uzak durmaya bak, mesela her acıktığını hissettiğinde su iç, bir de öyle dene bakalım, hareket etme şansın varsa youtube da leslie var onu aç günde 40 dakika yürüyüşle kilo verebilir yahut kilonu koruyabilirsin. Bak ben hem emziriyorum hem hamileyim hem de çalışıyorum bu sana yazdıklarımı uyguluyorum çok şükür 4 haftada hiç kilo almamışım zaten biliyorsun kilomuz bir hayli fazla ama isteyince oluyor
Teyzesi biz senden 20 gün büyüğüz ama hala tam gaz devam ediyor bizim de şikayetlerimizMide bulantısından ölüyorum baş dönmesinde var acayip bi anda dünyam dönüyor normalmi bukadar hafta geçtikçe düzelmem gerekirken şikayetler artıyor Allah hayretsin İnşallah... Acıkıyorum midem bulanıyor beslenemez oldum su içemiyorum nolur dua edin bitsin bu hiç mutlu değilim sanki... Oysa içim mutlu olmalı bebeğime bişey mi oldu acaba diyorum yoksa zehirledimi diyorum çok bulanınca
Aynen bende 1 kilo almışım anca ama göbek kocaman bebek daha birkaç gr o da almış olamazKızlar benim ilk bebeğim ama benimde çok çıktı göbüşüm. Kiloda almadım hatta başlangıç kilomdan 2 kilo eksiğim.
Annem yediklerini bebek alıyordur dedi ama ilk 3 ayda ne kadar bebek alıyor bilmiyorum.
Can'ım zaten senin buradaki amacın kilo vermek olmamalı öncelikle.Keainlikle haklısın. Evet çok sağlıklı olması gerektiği gibi. Dayanırım dayanmasına hiç problem yok. ilmek istediğim ne kadar kilo verebilirim? yani bir müddet sonra haftada 450 gr a kadar alınabileceğini biliyorum o vakit geldiğinde de verebilir miyim? Yoksa aynı kilomda mı kalırım?
Bende kendimi yarıya inmiş olarak hedefledim ama olmayınca olmuyo
Kendi listemi ezbere biliyorum zaten devamda ediyorum. Kısacası onun bana bi yararı olmadı
Ya benim ilk gercekten cok zor bekliyorum. Daha iki hafta var. Dayanamiyorum. Gitsem niye geldin dicek. Sen nasil surekli gidiyodun
Bende doktorumu.bugun buldum.cok tatlı bir hanım efendi bundan sonra büyük ihtimal ona gidicem evinde oldukça yakın yürüme mesafesindeozelde muahane oldunmu 10 gun icinde ucretsiz tekrar kontrol hakkin var. ben muhane oldummu kesin 9 veya 10 gunde tekrar gidiyordum. ustelik ilk gebelimde doktor arayisi icindeydim bir suru devlet ozel denedim. doktorumu 32 haftada buldum. ve ben buna dogururum. dedim hepsi o zamana kadar bi sorun cikti. kimisi ilgilenmiyor kimisi bilgi vermiyor kimisi dalga geciyo kimisi sorun var diyo derken buldum doktorumu o yuzden cok gittim ben
Kızlar merhaba. Dertlemesim var size.
Kilolu bir hamişim ben. 114 ile gebe kaldım. Pko dan ötürü kilo vardı. Kilomu vermek için uğraşırken gebe kaldım ve çocuğuma bişey olmasın, sadece o kilo alsın en azından ben almayayım bilinçli davranayım diye aynı diyetisyene gittim. İlk gittiğimle arasında 1 yıl olmuş. O bir yılda çektiklerimi ben bildiğim için diyetisyene gitmek teferruattı, hem zaten ne zaman gitsem yerinde yok oluyordu.
Bunu kendisine bildirmeme rağmen o bir yıl için azarladı beni yaşadıkların mazeret değil diyerekAa birde hamile olduğu.u bile bile evli misin diye sordup iyice deli etti eni. kilo vermemin benim için daha iyi olduğunu aynı diyete devam etmem gerektiğini söyledi.
Kilo vermem gerektiğini bende biliyordum zaten ama ne kadar sürede nasıl? Brbrğim için sıkıntı olur muydu? O nasıl beslenecekti? Zaten kilo vermek benim için zor birde karnımda büyüyen minik meleğim olunca nasıl olucaktı? Sorularıma cevap vermediği gibi kilomla alay edip bahanelerimi hor görüp sorularıma gülüp geçti. Fazla mı hassasım dicem ama gücüme gitti açıkçası. Sadece biraz ilgi beklemiştim.
Çok uzun oldu ama gerçekten üzüldüm kızlar nedense
Bende doktorumu.bugun buldum.cok tatlı bir hanım efendi bundan sonra büyük ihtimal ona gidicem evinde oldukça yakın yürüme mesafesinde
inşallah canımmbebeğin seninle birliktedir canım, olumsuz düşünüp onu üzme, yarın minik pıt pıtları duyunca bize de haber ver
allah sabirlar versin. Allah tez zamanda saglikli uzun omurlu bebek kucaklarina nasip etsin insallah. yuzunu hep guldursn insallah
Canım bende bir boş kese yaşadım inşallah kolayca geçecek bu zamanlar tatlım geçmiş olsun.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sonraki gebeliğin sağlıklı olsun boş gebelik hamile kalabildiğini sağlıklı olduğunu gösteriyor.
çok üzüldümçok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede Allah bebeğini nasip eylesin ve yüzünü güldürsün canım.
geçmiş olsun Allahım tez zamanda tekrar sağlıkla nasip etsin inşallah
Hepinizden Allah razı olsun kızlar. Dualarınız için çok teşekkür ederim. İlk gebeliğim değil 1 kızım var 8 yaşında. Şubat ayında kalp atışı oluşmadığı için yine kürtaj olmuştum.cok üzüldüm canım gecmiş olsun; umarım en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın, ilk gebelik miydi?
hiç kendini üzme bebişini de. seni anlayacak pozitif başka bir diyetisyen bul benceKızlar merhaba. Dertlemesim var size.
Kilolu bir hamişim ben. 114 ile gebe kaldım. Pko dan ötürü kilo vardı. Kilomu vermek için uğraşırken gebe kaldım ve çocuğuma bişey olmasın, sadece o kilo alsın en azından ben almayayım bilinçli davranayım diye aynı diyetisyene gittim. İlk gittiğimle arasında 1 yıl olmuş. O bir yılda çektiklerimi ben bildiğim için diyetisyene gitmek teferruattı, hem zaten ne zaman gitsem yerinde yok oluyordu.
Bunu kendisine bildirmeme rağmen o bir yıl için azarladı beni yaşadıkların mazeret değil diyerekAa birde hamile olduğu.u bile bile evli misin diye sordup iyice deli etti eni. kilo vermemin benim için daha iyi olduğunu aynı diyete devam etmem gerektiğini söyledi.
Kilo vermem gerektiğini bende biliyordum zaten ama ne kadar sürede nasıl? Brbrğim için sıkıntı olur muydu? O nasıl beslenecekti? Zaten kilo vermek benim için zor birde karnımda büyüyen minik meleğim olunca nasıl olucaktı? Sorularıma cevap vermediği gibi kilomla alay edip bahanelerimi hor görüp sorularıma gülüp geçti. Fazla mı hassasım dicem ama gücüme gitti açıkçası. Sadece biraz ilgi beklemiştim.
Çok uzun oldu ama gerçekten üzüldüm kızlar nedense
Canım.hic endişe etme o cihazlar çok çok güçlü kalp atışını anca duyuyorlar bizimkiler daha minnacık 20. Haftada fln anca.duyulur sağlık ocağındakilerle içini ferah tutKizlar yabugun gittim saglik ocagina. Ordaki dinleme cihazi ile kalp atisini duyamadik. Endiselenme daha kucuk bu cihazlar cok gelismis degil falan dedi ama icim rahat etmiyor. Yarin disci de randevum var. Dogum doktoru ile randevum carsamba gunu. Bur problem var midir ya icim cok huzursuz. Alette cok dandik bir seydi bende biraz kiloluyum bunun etkisi var midir ya cok tedirginim.
Cok tesekkur ederim. Ebe de oyle dedi ama ana yuregi heralde bu oluyor :)Canım.hic endişe etme o cihazlar çok çok güçlü kalp atışını anca duyuyorlar bizimkiler daha minnacık 20. Haftada fln anca.duyulur sağlık ocağındakilerle içini ferah tut
Tabiki endişe etmek bizim işimiz :-DCok tesekkur ederim. Ebe de oyle dedi ama ana yuregi heralde bu oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?