- 2 Eylül 2016
- 152
- 81
- 28
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #66.941
Kendi kokunuza mi bulastirdiniz bezi. Yoksa oylece mi yanina koyuyorsunuz?Ben müslin beze alıştırdım burnuna koyunca uyuyor şuanda
Benim bebiş te sanki oyke gibi. Agzindan sürekli salya akıyor. Emziğini bazen nerdeyse cigneyecek gibi ısırıyor. En yakın zamanda doktora getiricemYa kızlar sanırım oğlum erken diş çıkaracak.Şu an belirtileri başladı.Erken başlarmış ama geç çıkarmış.Sizde var mı sorunlar
Bizimde yüzünde salyalardan kızarıklık hafif öksürük var.Doktor dişi gelecek gibi duruyor dedi.Bakalım bekliyoruz :)Benim bebiş te sanki oyke gibi. Agzindan sürekli salya akıyor. Emziğini bazen nerdeyse cigneyecek gibi ısırıyor. En yakın zamanda doktora getiricem
Bugün tam bir yıl sonra adet oldum :) hadi bakalım başlasın çilem :)
Yandık desene erkenden başlıyor.Bugün tam bir yıl sonra adet oldum :) hadi bakalım başlasın çilem :)
Bizimki 100 günlük yüz üstü pozisyondayken dönüyor.ama sırt üstündeyken yana doğru dönüyor popoyuda kaldırıyor ama henüz beceremedi :) Çabuk yoruluyor o yüzden bazen ard arda dönüyor bazende hiç yapmıyor. Ben bugün adem oldum amaOh be gruo aktiflesmis birazcik. Kizlar ya ben hala adet olmadim. Normal mi herkes oldu mu.
Bide hepinizin bebisleri donuyor mu tam3.5 aylik ama dönme yok. Hatta hafif donme bile yok benimkinde
Cok sagol cnm cevabin icin. Biz ikimiz tembeliz sanirimBizimki 100 günlük yüz üstü pozisyondayken dönüyor.ama sırt üstündeyken yana doğru dönüyor popoyuda kaldırıyor ama henüz beceremedi :) Çabuk yoruluyor o yüzden bazen ard arda dönüyor bazende hiç yapmıyor. Ben bugün adem oldum ama
Hayatimmm70 çok daha erken olmuş.Herkesin bünyesi farklı.Bir arkadaşım 6 aylıkken olmuştu şimdi çocuğu yaşına girecek hala olmadı.Bir yıla kadar normalmiş
Ben halıya battaniye serip yatırıyorum sert zeminde daha kolay yapıyor.bol bol yatır deneme yapsın kuzucuk.Cok sagol cnm cevabin icin. Biz ikimiz tembeliz sanirim
Bende hala adet olmadım ve kızım daha sola dönüyor sadece ama henüz yuzusyü dönmeyi beceremiyo ay sonu 4 ay biticekOh be gruo aktiflesmis birazcik. Kizlar ya ben hala adet olmadim. Normal mi herkes oldu mu.
Bide hepinizin bebisleri donuyor mu tam3.5 aylik ama dönme yok. Hatta hafif donme bile yok benimkinde
Bende adet olmadım daha ve benim oğlanında daha hiç dönmeye niyeti yok.Ama herkes birden bi döner hiç anlamazsın diyorOh be gruo aktiflesmis birazcik. Kizlar ya ben hala adet olmadim. Normal mi herkes oldu mu.
ben de daha adet olmadim canim, annem emzirdigi sure boyunca adet olmamis, belki ona cekmisimdir.Oh be gruo aktiflesmis birazcik. Kizlar ya ben hala adet olmadim. Normal mi herkes oldu mu.
Bende adet olmadım daha ve benim oğlanında daha hiç dönmeye niyeti yok.Ama herkes birden bi döner hiç anlamazsın diyor
ben de daha adet olmadim canim, annem emzirdigi sure boyunca adet olmamis, belki ona cekmisimdir.
bizm kiz da neredeyse 4 aylik olacak ama sirt ustu iken donemiyor, sadece itekliyor biraz kendini
Ben de olmadım cnm ablam 10. Ayda olmuştu.Oh be gruo aktiflesmis birazcik. Kizlar ya ben hala adet olmadim. Normal mi herkes oldu mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?