- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #66.981
Geçmiş olsun size de aşı olmuş senin bebeğindeBugün vurulduk 4. Ay aşılarını ve akşam başından beri ateş düşürmeye çalışıyorum, bu gece uyumam sık sık ölçüyorum. Sirkeli ılık su ile yıkadım uyuttum kızımı. Hareket ettikçe ısınıyor. Uykusunda ağlıyor ara ara. Calpol şurupta paraben mi ne varmış minafen yazdı doktor keşke fitil de alsaydım.öğlen ve akşam birer çay kaşığı verdim. Ama çok düşmedi, şuan iyi şükür. Yani önlemini al, hazırlıklı ol arkadaşım.
Teşekkürler canm. Koltuk altından ölçtüğüne 0.6 derece ekleyecekmişsin canm. Dün gece hiç uyumadım. Koltuk altı sürekli 37.5, arada 37 ve altına düşünce oh diyorum yine çıkıyor. Buna 0.6 eklesem 38 demek ateşi diyorum. Şuan alnına koltuk altına ılık suyla ıslatılmış mendil koyuyorum. Aşı vursan bi dert vurmasan bi dertGeçmiş olsun size de aşı olmuş senin bebeğinde
Aa kim söyledi dr mu bebeginin maşallah ateşi o kadar yüksek değil durumu iyiTeşekkürler canm. Koltuk altından ölçtüğüne 0.6 derece ekleyecekmişsin canm. Dün gece hiç uyumadım. Koltuk altı sürekli 37.5, arada 37 ve altına düşünce oh diyorum yine çıkıyor. Buna 0.6 eklesem 38 demek ateşi diyorum. Şuan alnına koltuk altına ılık suyla ıslatılmış mendil koyuyorum. Aşı vursan bi dert vurmasan bi dert
Bizde sali günü olduk sali akşam ve Çarşamba ateşi vardı genelde 38 lerde idi bugun çok şükür düştü ama 2 gün sürekli takip ettim 38 oluncada yarım fitil verdim fitil şuruptan daha etkili birde ılık duş aldirdim sürekliKizlar 2. Ayda yapilan asilari 4. Ayda 2. Dozlarini yaptiricaz ya ondada ateşlenme riski var mi 2. Ay gibi
Bu bahsettiğiniz fitil nedir ? Ağız yoluyla mı veriliyor ? İsmi var mı? Bizimde aşı var hazırlıklı olayım diye soruyorum.geçmiş olsın bu arada sizedeBizde sali günü olduk sali akşam ve Çarşamba ateşi vardı genelde 38 lerde idi bugun çok şükür düştü ama 2 gün sürekli takip ettim 38 oluncada yarım fitil verdim fitil şuruptan daha etkili birde ılık duş aldirdim sürekli
Dr söylemişti canm yarım derece ekle sen die, netten araştırdım 0,6 ekleyin yazıyordu. Eklemeden 37.5 kızımın. Hep başında müdahale ettim 38 olmasına izin vermedim yıkadım falan, hala 37den yüksek ateşi ve hala uyumadım ama uykum da gelmiyor endişeden. Sanki uyusam 38 ve üstüne çıkıvercek.Aa kim söyledi dr mu bebeginin maşallah ateşi o kadar yüksek değil durumu iyi
Geçmiş olsun canmBizde sali günü olduk sali akşam ve Çarşamba ateşi vardı genelde 38 lerde idi bugun çok şükür düştü ama 2 gün sürekli takip ettim 38 oluncada yarım fitil verdim fitil şuruptan daha etkili birde ılık duş aldirdim sürekli
Bizim oldu atesimiz 37.8e kadar çıktı 1 gün sürdü sadeceKizlar 2. Ayda yapilan asilari 4. Ayda 2. Dozlarini yaptiricaz ya ondada ateşlenme riski var mi 2. Ay gibi
Maşallah güzel uzamış boylu olacak demekki benim kızım 50 doğdu 3.ayda 60cmdi oğlum 52 doğdu oda 3.ayda 64tuKızlar merhaba, b'şey sormak istiyorum.. benim oğlan 3ay kontrolünde 69 cm'di. 52cm doğdu bu arada. Fazla uzun değil mi ayına göre ¿ 52cm civarında doğan bebeklerinizin şimdiki boyları ne kadar acaba?
Maşallah güzel uzamış boylu olacak demekki benim kızım 50 doğdu 3.ayda 60cmdi oğlum 52 doğdu oda 3.ayda 64tu
Bizim de 3. Ay kontrolünde boyu 62 cm olmuş. 53 doğdu. Normal sesi doktorumuz. Anne baba olarak ortalama boylardayız. Genetik faktör olabilir.Kızlar merhaba, b'şey sormak istiyorum.. benim oğlan 3ay kontrolünde 69 cm'di. 52cm doğdu bu arada. Fazla uzun değil mi ayına göre ¿ 52cm civarında doğan bebeklerinizin şimdiki boyları ne kadar acaba?
en iyisi koltuk altı civalı olanlar.bende uzaktanda dahil olmak üzere 3 tane derece var ve uzaktan 39 gösterirken civarı 36.5 gösteriyordu.ben uyanıkken ölçersem kolunu tutuyorum dereceyi alana kadarYarım saat arayla şimdi tekrar ateş ölçtüğümde ateş 36.7 demek derece doğru.emzirirken yarı uykulu ölçmek iyi oluyormuş.bende bugün sabahtan ılık banyo yaptırıp sık sık ateşini ölçerim tatlışımın
peki 2 ay aşısında ateşi çıkmışmıydıBizde sali günü olduk sali akşam ve Çarşamba ateşi vardı genelde 38 lerde idi bugun çok şükür düştü ama 2 gün sürekli takip ettim 38 oluncada yarım fitil verdim fitil şuruptan daha etkili birde ılık duş aldirdim sürekli
bizim 51 cm doğdu 16 dan önce 63 cm di.bugün dr kontrolümüz var.yazarım yine ölçümüzü.16 mayıs doğumluyuzKızlar merhaba, b'şey sormak istiyorum.. benim oğlan 3ay kontrolünde 69 cm'di. 52cm doğdu bu arada. Fazla uzun değil mi ayına göre ¿ 52cm civarında doğan bebeklerinizin şimdiki boyları ne kadar acaba?
Iyi olmasina sevindimen iyisi koltuk altı civalı olanlar.bende uzaktanda dahil olmak üzere 3 tane derece var ve uzaktan 39 gösterirken civarı 36.5 gösteriyordu.ben uyanıkken ölçersem kolunu tutuyorum dereceyi alana kadar
Evet popodan canım paranoxs fitili adı yarım fitil atıyorum benKızlar ates icin fitil popodan mi konuluyor ismi nedir ben surup calpol biliyorum başka bilgim yok
Cnm sirke ateşi hızlı düşürüp daha çok çikmasina neden olurmus paraben olmayan hicbirsey yok ki malesef.Bugün vurulduk 4. Ay aşılarını ve akşam başından beri ateş düşürmeye çalışıyorum, bu gece uyumam sık sık ölçüyorum. Sirkeli ılık su ile yıkadım uyuttum kızımı. Hareket ettikçe ısınıyor. Uykusunda ağlıyor ara ara. Calpol şurupta paraben mi ne varmış minafen yazdı doktor keşke fitil de alsaydım.öğlen ve akşam birer çay kaşığı verdim. Ama çok düşmedi, şuan iyi şükür. Yani önlemini al, hazırlıklı ol arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?