- Konu Sahibi kardelen384
-
- #67.101
çünkü dışarıya çıktığında mutlu oluyorsun ve bebişte değişik yerlerde meme isteği süresi uzuyorYa kızlar birşey farkettim evde durmadığımda dışarda gezdiğimde sütüm daha çok oluyor.Eşime bu tezimi söyledim o da bana dediki inekleri neden dağa bayıra çıkarıyorlar sanıyorsun
Aile hekiminden iki 10 gün rapor aldım.o bitince ucretli rapor alacağım.esine geçmiş olsun.ins isini hemen kursun.Ben de yarın gitcem isticem gerçekten bakacak kimsem yok eşim de çıktı işten iş kurmaya çalışıyor o da para demekdepresyon dibindeyim yalan değil kıyamıyorum evladima.
Geçen sene bu zamanlar sonucu yeni öğrenmiş ailece yani kendi ailem dahil havalara ucuyordukKızlar 2019 mayıs anneleri topiği açılmış
Sağol canım insallahtez zamanda ucunuzun de hastaligi gecer insallah. yeniden cok gecmis olsun canim
ücretli rapor nasıl oluyor. Bende rapor arıyorumAile hekiminden iki 10 gün rapor aldım.o bitince ucretli rapor alacağım.esine geçmiş olsun.ins isini hemen kursun.
Aile hekiminden iki 10 gün rapor aldım.o bitince ucretli rapor alacağım.esine geçmiş olsun.ins isini hemen kursun.
Özel tıp merkezlerinden bazıları, 1 aylik veya 20 günlük heyet raporunu para ile veriyor.neredesin ankaradaysan özelden bazı öğrendiğim isimleri yazarım istersenücretli rapor nasıl oluyor. Bende rapor arıyorum
Canım biz para verecegiz karşı tarafaCanim.ucretli rapor derken?
Bizimde 11 eylül evlilik yıldönümüydü ve bizde o gün öğrenmiştikGeçen sene bu zamanlar sonucu yeni öğrenmiş ailece yani kendi ailem dahil havalara ucuyorduk
Bence öyle birşey yapmayın kilosu normal gözüküyor hepimizinki o aralıklar da zatenKızlar ya oğlumu sağlık ocağına götürdüm bugün çok şükür boğazı düzelmiş ama 7 kilo olmuş aile hekimide süt vermeyi azalt dedi.Ama kilosu normal aralıkta görünüyor.16sında 4 aylık olcaz
Kızlar ya oğlumu sağlık ocağına götürdüm bugün çok şükür boğazı düzelmiş ama 7 kilo olmuş aile hekimide süt vermeyi azalt dedi.Ama kilosu normal aralıkta görünüyor.16sında 4 aylık olcaz
masallah ne guzel kilosu, normal araliktaysa bence de kesme sutu.Kızlar ya oğlumu sağlık ocağına götürdüm bugün çok şükür boğazı düzelmiş ama 7 kilo olmuş aile hekimide süt vermeyi azalt dedi.Ama kilosu normal aralıkta görünüyor.16sında 4 aylık olcaz
Ya bende iş yerinde yapmıştım.Eşime akşam yüzyüze söyleyim diye çatlamıştım.Testi cebimden çıkarıp çıkarıp gülümsüyordum.Bizimde 11 eylül evlilik yıldönümüydü ve bizde o gün öğrenmiştik
Bizimde 11 eylül evlilik yıldönümüydü ve bizde o gün öğrenmiştik
Ya bende iş yerinde yapmıştım.Eşime akşam yüzyüze söyleyim diye çatlamıştım.Testi cebimden çıkarıp çıkarıp gülümsüyordum.
Bende 31 agustosta net olarak öğrendik.2 eylül evliliğimizin 2. yıldönümüydü hem kurban bayramiydı bu kadar mutluluk bir arada olabilir miBizimde 11 eylül evlilik yıldönümüydü ve bizde o gün öğrenmiştik
bize doktor ocean d3 400 spreyi onermisti.bastan beri onu kullaniyorum. 1 fis yada 3 damla olacak sekildeCanlarim hangi D vitaminlerini kullaniyorsunuz?
Ben saglik ocağının verdigi tera d 3 ü huzursuzluk ve kabiz yapiyor diye vermemeye karar vermistim Wellcare diye bir marka almaya karar verdim babam bugun eczaneye almaya gitmis ama wellcare degil ocean diye bir marka vermisler
Prospektusunde 4-10 yas cocuklar icin kullanilir diyor bu durumda bebise nasil verecegim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?