2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
@toist bir yemek kaşığı karbonatın üzerine yarım çay bardağı kadar idrarınızdan döküyorsunuz köpürürse erkek belirgin bi etkileşim olmazsa kızmış

Sabah idrarıyla yapmak lazım ama doğruluknpayı nedir bilmiyorum yoksa idrarın asit oranıyla mı alakalı acaba
Kızlar inanmayın bu testlere.
Bu dediğiniz test aynı zamanda gebelik testi olarak yapılıyor. İkisi için de doğruluk payı Yok maalesef

Kızlar moralim çok bozuk. Anti rubella igg ve CMV igg pozitif çıkmış sofiarya bunlarla ilgili bir fikrin var mı yardımcı olabilir misin.

S.a. suan 11+2 gunluk hamileyim..ve araniza katildim..riskli bir hamilelik geciyorum..kanama akinti..bu gunlere geldik...bebegim hamd olsun iyi..bu benim 2. Bebegim..oglum 9 yasinda 10 yil once oglumun grubuda burdaydi..ve biz halen gorusuyoruz..farkli yerlerde olmamiza ragmen ilerlettik..darisi bu grubun basina 34 yasinda ve ankarada oturuyorum..biraz gecmisi olursam daha iyi taniycam sizleri...bana dua edin arkadaslar...gorusuruz insallahhh

Kızlar ben bugün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür hastaneden gelince rahatsızlandım bi yattım daha kalkamadım ama şimdi çok iyiyim ASM ye gittiğimde tansiyonum yüksek çıkmıştı bugünde düşük 90 50 çıktı inşallah bi sorun çıkmaz

Sağlık ocağı baktı. Inanır misin d vitaminini geçtim başka değerler pozitif çıkmış. Nette de okuduklarım mahfetti beni moralim çok bozuk

Kim tahmin yaptı erkek olduğuna dair cnm hayırlısı olsun cnm sağlıklı olsun da
Dr söyledi canım ama bende kemik yapısına dikkat ettim erkek gibiydi
ay ne kadar erken, valla bravo doktoruna, çin takvimi rus takvimi ne diyor tuttu mu peki
Valla bende şaşırdım erkekler erken gösteriyor derler ya ilkinde de hemen öğrenmiştim
Sizdende resim isteriz :)) masallah ona
Yollarım tabi teyzesi fotomuzu şuan yanımda değil ama
Allah hayırlı etsin. Ne yüzel bir haber. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İnşallah canım amin hepimizin sağlıkla gelsin

Kızlar moralim çok bozuk. Anti rubella igg ve CMV igg pozitif çıkmış sofiarya bunlarla ilgili bir fikrin var mı yardımcı olabilir misin.
canım IGg değerleri değil IgM değerleri önemli igg ler daha önce geçirilmiş enfeksiyonu gösterir iGm aktif geçirilen enfeksiyonu. İgm negatifse korkma. daha önce kızamıkçık ve sitomegalovirüs geçirmişsin demek oluyor bu sonuçlar

Evet ben de öyle biliyorum ama nette yazanlar kafamı karıştırdı ve moralim çok bozuldu. Çok şükür ki igm ler negatif ama bebeğini aldiranlar olmuş. Bu internet yararlı mi zararlı mi bilmiyorum. Eğitimci olmama rağmen konu evlat olunca insan etkileniyor. Şimdi kafama takacak bir durum yok mu dersin?

iGM bakılmış ve negatifse hiçbir sıkıntı yok canım,muhtemelen gebelikten önceki bir dönemde belki daha çocukken geçirmişsin bu hastalıgı. aktif hastalık döneminde olsan iGG ile İGM nin eşzamanlı pozitif çıkması gerekiyor. benim de mesela rubella iGG değerim pozitif cünkü 2yıl önce işim gereği aşı olmuştum. için rahat olsun,test sonuçlarını doktorunda görünce aynısını söyleyecek zaten

Kızlar bu akşam eşimle cinsiyet testi yaptık ben dışarı çıktım, eşim koltuğun altına bıçak ve makas koydu. Koltuğun önünde dikildim ve bir taraf beni gerçekten çekti oraya oturdum ve Bıçak çıktı:)) Bıçak erkek, makas kız oluyor bu arada. Annemde geçende 2 şey söyledi hangisini seçiyorsun dedi o tercihte erkek çıktı. Ve benim içime doğanda hep erkek. Hatta hamile kalmadan önce bile hep benim oğlum olacak annesinin aşkı olacak o diyordum. Sizlerde yapın bakalım ne çıkacak

Canım bu eskiden geçirdiğini gösteren bi sonuç yani bağışıklık var sende korkma benimde 2 kere yaptım ikiside öyle rahat ol doktorların normal dedi ikisinede

Iyiki varsın ıyiki burda bizimlesin. Insanın içini rahatlatiyorsun. Ne dicem 3 yaşında oğlum var az önce onun test sonuçlarına baktım dr um igg olan testleri yapmamış igm olanları yapmış hep. Demek ki çok önemsememiş ki yapmamış değil mi?

Canım bu eskiden geçirdiğini gösteren bi sonuç yani bağışıklık var sende korkma benimde 2 kere yaptım ikiside öyle rahat ol doktorların normal dedi ikisinede

Evet dediğin gibiymiş çok teşekkür ederim. Senin de bu hamilelikte mi pozitif çıktılar? Ne dedi dr un tam olarak. Ben daha dr umla görüşemedim.

Jimer ve pembe mavi için nasıl bi fiyat verdi doktorunuz. Biz daha hiç doğum için fiyat konusmadık

Kızlar inanmayın bu testlere.
Bu dediğiniz test aynı zamanda gebelik testi olarak yapılıyor. İkisi için de doğruluk payı Yok maalesef
Muhakkak ki öyledir birisi kocasına denemiş idrardan karbonatla hamilelik testini kocası buna göre hamileymiş bu suan beklerken nasil oyalanalim nasil vakit gecer diye bakilan bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…