- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.781
sağolasın kuzum siz de iyi ki varsınız allah hepinizden razı olsunIyiki varsınıyiki burda bizimlesin. Insanın içini rahatlatiyorsun. Ne dicem 3 yaşında oğlum var az önce onun test sonuçlarına baktım dr um igg olan testleri yapmamış igm olanları yapmış hep. Demek ki çok önemsememiş ki yapmamış değil mi?
Bu durumda igg nin pozitif çıkması istenen bir durum mu oluyorsağolasın kuzum siz de iyi ki varsınız allah hepinizden razı olsuniGg yi gebelikten sonra bakmanın bir esprisi yok aslında gebelik döneminde bakılıyorsa iGM daha mantıklı. igG asıl gebelikten önce bakılacak mesela negatif mi çıktı rubella hemen anneye aşı yapılacak ki anne gebelik döneminde hastalıga karşı bağışıklanmış olsun. benim mesela tüp bebekti diye hep mecbur tahlillleri önceden yapırdık doktor demişti hastalıgı geçirmemişsen aşı yaparız diye İGG bakmıştı. ilk gebelğindeki doktorun mantıklı bir seçim yapmış yani
aahaa kocası hamile miymişMuhakkak ki öyledir birisi kocasına denemiş idrardan karbonatla hamilelik testini kocası buna göre hamileymişbu suan beklerken nasil oyalanalim nasil vakit gecer diye bakilan bisey
eee tabi aslında sonuçta bu hastalıklar bir kere geçirildim mi ömür boyu bağışıklık sağlayan bir daha geçirilmeyen hastalıklar. gebelikten önce bunu geçirmişsem gebeyken bir daha geçirme riskin yok ama igg negatifse yani hiç geçirmemişsen ya da aşılı değilsen sıkıntı sonuçta gebeykken de virüsle karşılaşıp hasta olabilirsin savunmasızsınBu durumda igg nin pozitif çıkması istenen bir durum mu oluyor
eee tabi aslında sonuçta bu hastalıklar bir kere geçirildim mi ömür boyu bağışıklık sağlayan bir daha geçirilmeyen hastalıklar. gebelikten önce bunu geçirmişsem gebeyken bir daha geçirme riskin yok ama igg negatifse yani hiç geçirmemişsen ya da aşılı değilsen sıkıntı sonuçta gebeykken de virüsle karşılaşıp hasta olabilirsin savunmasızsınbenim mesela toxoplazma igg değerim negatif yani hiç bu hastalıgı geçirmemişim şimdii kedilerden falan koşar adım kaçıyorum, o sebepten İgG POZİTİF can'dır
Ya benim ilk hamilelik ama herkes senin kesin erkek diyo hic kiz diyen cikmadi. Bulantim hic yok. Bulantisi olmayan arkadaslarimin cocuklari hep erkek. Annem 3 dogum yapti ona benzesem 9 ay boyunca bulantisi olmus 3 kiz dogurdu. Bende tik yok. Bide normalde cok tatli yerdim simdi yemegin yanina tursu ariyorum. Asermem yok. Genital nub da erkek gibi duruyo. Ve benim kiz ismim hazirdi hem de cok manali bulmustum. Esimle eylulde tanismistik. Minikoyuda ilk eylulde ultrasonda gorduk ben onun adini eylul koycaktim ya erkekse simdi ne koycam isimaahaa kocası hamile miymişay iyi güldüm canlar.. buara ben de çok bakınıyorum salak salak bu cinsiyet tahmini şeylerine.belirti olayına takılmış durumdayım ben de ,kusarsan ne olur kusmazsan ne? tatlı mı yedin ekşi mi yedin??? var ya işte böyle şeyler.mesela benim kızımdaki gebeliğimle bu çok çook çooooooooooooook farklı ben de habire ondan yürüyorum acaaba bunun cinsiyeti erkek mi oyüzden mi farklı diye?? bıradaki yazılanları okuyorum evet öyle diyende var yok benimde farklıdı ama ikisi de aynı cinsiyetti diye yazıp hevesimi kursagımda bırakanda hiiiiiiç eğleenemiyorummmm hiiiiiiççççç
Haha olmadi sen benim ismi bende senin ismi koyarim kismetbenim kızımda hiiiiiiç bulantım olmamıştı ama çok çok çokkk tatlı yedim allahı var.yalnız ben 7senedir 700den fazla gebe görmüşümdür bu bulantı hatta daha ziyade kusma olayı hep erkek annelerinde oluyor.kadın kusuyorum çok diyince ben hep özellikle sorarım cinsiyeti erkek mi diye?bugune kadar da hiç sekmemiştir. ama burda midesi bulananlara kusanlara hep kız diyorlar. ben valla hergün bismillah bir kere kusuyorum midem habire buanıyor.iştahsızım tatlı da canım istiyor ekşide tuzluda zaman zaman ddeğişiyor o konuda spesifik bir seçimim yok. ben kızımdan farklı gebeliğim diye erkek diyorum ama ayy nebileyim ??benim de oğlana isim hazır CAN olacak,bizim de teee eşimle ilk tanışıgımızfan beri hikayesi olan bir isim. bi de benim kızımda eşim çok istemişti kız olsun diye hakkaten kız oldu,bunda da erkek mi olsa değiişiklik olur falan diye geçirdi içinden yine kalbinden geçen olursa.. kıza isim yok biz de yaa.. senin kızın olsun,benim oğlum olsun kafamız rahat olsun ozman
Merhaba ben de Bursa dayim. Medikal parkta müzeyyen hanıma gidiyorum. Siz kime gidiyorsunuz orada? Müzeyyen hanım değildir heralde muayenehaneye geçen. Hiç öyle bir durumdan bahsetmedi çünkü.Benim doktorum medical parkta ama kasım ayının başında muayenehanesine geçiyor. E bebeğin üstünde natal klinik var oraya gidicem bundan sonra. Jimer, medical park ve ceylan hospital seçenekleri var. Eger sadece b 3ü olacaksa medical parkı seçerim. Hastahane çok yeni ve temiz ve doktorumun tanıdığı ekip. Ama pembe mavi seçeneklerde olursa ve arada cok aşırı bi fiyat farkı olmazsa pembe mavi istiyorum. Sizin nerede olacak karar verdiniz mi
Yuliya Doster'e gidiyorum ben. Muzeyyen hanimi da dusunuyodum ama ben randevu alirken izindeydi oyle olunca yuliya hanima basladim ama cok memnunum. Pembe mavinin doktorlarina giden tanidigim hic yoktu dolayisiyla tavsiye alamadim. Eger doktorum dogumu pembe mavide yaparsa muhtemelen orayi tercih edicem. Bu arada ikili tarama testini yaptirdiniz mi bide hastaneden dogum icin fiyat aldiniz mi biz daha sormadik meraktayimMerhaba ben de Bursa dayim. Medikal parkta müzeyyen hanıma gidiyorum. Siz kime gidiyorsunuz orada? Müzeyyen hanım değildir heralde muayenehaneye geçen. Hiç öyle bir durumdan bahsetmedi çünkü.
Pembe maviyi de çok övüyorlar. Özellikle İsmail beyi çok duydum.
Bugün tam 9+0. 2 hafta sonra gideceğim ikili teste. Henüz dogum fiyatı soramadım maalesef.Yuliya Doster'e gidiyorum ben. Muzeyyen hanimi da dusunuyodum ama ben randevu alirken izindeydi oyle olunca yuliya hanima basladim ama cok memnunum. Pembe mavinin doktorlarina giden tanidigim hic yoktu dolayisiyla tavsiye alamadim. Eger doktorum dogumu pembe mavide yaparsa muhtemelen orayi tercih edicem. Bu arada ikili tarama testini yaptirdiniz mi bide hastaneden dogum icin fiyat aldiniz mi biz daha sormadik meraktayim
Ogrenirseniz bana da yazar misiniz. Gerci muzeyyen hanimin fiyati farkli diye biliyorum amaBugün tam 9+0. 2 hafta sonra gideceğim ikili teste. Henüz dogum fiyatı soramadım maalesef.
Yazarım tabi. Sosyal güvencem emekli sandığı. 165 lira ödüyorum muayeneye. Çok tatlı guleryuzlu. Güven veren bir kadin. Benim tüm gebelikler riskli geçtiği için ona gitmeyi tercih ettimOgrenirseniz bana da yazar misiniz. Gerci muzeyyen hanimin fiyati farkli diye biliyorum ama
canım korkma ne guzel bagısıklıgın var ıste o nette okudukların hastalıgı gecırenler. üzme kendını kuzum. aksı bır durum olsa doktor soylemez mi hiç. ya uyuz oluyorum bu doktorlara hiç bilgi vermiyorlar. agızlarından cımbızla laf alıyorsun.Allah senden razı olsun. Emin misin oturdum nasıl ağlıyorum nette okuduklarım yüzündenbu yüzden bebeğim alındı yazanlar var. Çok kötüyüm
Ahahaha cidden bu gebelikte bakılıyordu yatoist bir yemek kaşığı karbonatın üzerine yarım çay bardağı kadar idrarınızdan döküyorsunuz köpürürse erkek belirgin bi etkileşim olmazsa kızmış
Ay çok güzel ya maşallah hemen tahminde bulunmuş ben de tahmin isterim ama kesin görmeden söylemez doktorSelam canlar ben Dr geldim kadın doğum Dr una randevuma daha var ama basım catlayacak dayanamıyorum artık Parol verdi bere bomba habersanırım cinsiyeti erkek öyle dedi ikinci oğlum geliyor
Mustafa kır biliyorum. İlk gebeliğimde o bakmıştı herşeye. Mükemmel biri gerçekten.İlk çocuğumda radyolog yapmıştı ama şimdi perinatalog yapsın istiyorum :)
Central de ki doktor sanırım yurtdışında okumuş vs ondan biraz yüksek fiyat .
Ben medipolde yaptırcam Hakan apaydın çok övüyorlar .
Sonuçlar 1 haftaya çıkıyor sonra kendi doktoruna muayene oluyorsun o da ayrı ücret
Avrupa yakasındasınız sanırım siz . Medipol’e karar verdim bende Hakan beyi çok övüyorlar detaylıya da ona giderim sanırım . Kızımda sonomed de yaptırmıştım dünya para verdim ve radyoloji uzmanı yapmıştı
Hangi bezmialem canım ben de Dragos da var oraya gidebilirim aslında çok mantıklıCan'ım ben bezmi alem de yaptıracağım orda da 100 tl.
Yazık günah hiç verme o kadar para. Bebişine ciciler alırsın.
Evet maalesef zaten 12. Haftada doktor bile söylerse emin olmamak gerekiyor bence 16 17 en netiKızlar inanmayın bu testlere.
Bu dediğiniz test aynı zamanda gebelik testi olarak yapılıyor. İkisi için de doğruluk payı Yok maalesef
Ya kız istiyormuşsun ben sevindireyim seni hiiiiiç midem bulanmadı hep ekşi yedim sonuç nurtopu gibi kız :))) benim annemin de kızlarda hiç bulanmamış erkekte bulanmış ve tatlı istemiş.Ya benim ilk hamilelik ama herkes senin kesin erkek diyo hic kiz diyen cikmadi. Bulantim hic yok. Bulantisi olmayan arkadaslarimin cocuklari hep erkek. Annem 3 dogum yapti ona benzesem 9 ay boyunca bulantisi olmus 3 kiz dogurdu. Bende tik yok. Bide normalde cok tatli yerdim simdi yemegin yanina tursu ariyorum. Asermem yok. Genital nub da erkek gibi duruyo. Ve benim kiz ismim hazirdi hem de cok manali bulmustum. Esimle eylulde tanismistik. Minikoyuda ilk eylulde ultrasonda gorduk ben onun adini eylul koycaktim ya erkekse simdi ne koycam isim
Tsh için aç olmak gerekli değil dedi doktorum ama burda bazı arkadaşların doktorları aç demiş. Ben hep tok yaptırdım. Senin tsh düşük mü yüksek mi peki? Güzel haberlerle gel inşallajKızlar yarın kontrolün var, hem kadın doğum hem endokrin( tiroit hastasıyım,150 mg euthrox kullanıyorum )doz ayarlaması yapılacak.. lakin kafamda deli sorular,ben yarın açmı gitcem tokmu.. TSH için açlığa gerek varmı bilionuzmu.. bu zamana kadar hep aç gidiyodum ama hamilelikten sonra acligima asla dayanamıyorum ya..
Ya kız istiyormuşsun ben sevindireyim seni hiiiiiç midem bulanmadı hep ekşi yedim sonuç nurtopu gibi kız :))) benim annemin de kızlarda hiç bulanmamış erkekte bulanmış ve tatlı istemiş.
Demem o ki bunlar bünye işi sanırım keşke benim de bir oğlum olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?