2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar haftaya ikili testim olacak 1 ay sonunda gorecegim yine bebegimi

Ikili test fiyatlari paylasmissiniz. Benimki bedava cunku devlet hastanesi randevu alabiliyorsaniz 13. hafta bitmeden bence devlete gidilebilir ikili icin bircok arkadasim oyle yapti..

Karbonat testi mi? İlk defa duyuyorum o nasıl birşey canım :))

Centrala sormadım abartıdır diye öyleymiş. Ayrıntılı allah bilir nekadar olacak

Benimde son adet tarihim 22 temmuzken doktor 6 agustos diye değiştirdi. Yani iki hafta kadar gec döllenme. bugüne kadar gec tarihe göre devaö etti ama bu gittiğimde 5 gün ilerideydi. Toprlıyo sonra sanırım.
Evet biraz zaman geçtikçe toparlaniyolar :)

toist bir yemek kaşığı karbonatın üzerine yarım çay bardağı kadar idrarınızdan döküyorsunuz köpürürse erkek belirgin bi etkileşim olmazsa kızmış

Bunlar doktor muayenesi dahil fiyatlar heralde değil mi? Çokmuş ama ablam 2011 de 700 liraya doğum yapmıstı bu nedir ya ben henuz fiyat almadim doktorum hastanede degil muayehanesi var. nasil olacak bilmiyorum

ay burnu değildir inşallah eşimde senin gibi burnu sana benziyor dedi hemen benim burun biraz ince uzun
bizim ultrasyon fotosunda da aynı öyle bi çıkıntı var..bende burnumu diye korkmadım değil yani

Arkadaşlar çok mutluyum. Miniğimin atışını duyduk. 7+2 yiz. Geç döllenme olmuş oğlumda öyle olmuştu ama haftasını yakalamıştı
gözün aydın canım

Kızlar gelin sultangazide yaptırın testlerini geri kalan parayla da alışveriş yaparsınız gerçekten çok fazla o fiyatlar yahu

Selam canlar ben Dr geldim kadın doğum Dr una randevuma daha var ama basım catlayacak dayanamıyorum artık Parol verdi bere bomba haber sanırım cinsiyeti erkek öyle dedi ikinci oğlum geliyor
Kim tahmin yaptı erkek olduğuna dair cnm hayırlısı olsun cnm sağlıklı olsun da

Selam canlar ben Dr geldim kadın doğum Dr una randevuma daha var ama basım catlayacak dayanamıyorum artık Parol verdi bere bomba haber sanırım cinsiyeti erkek öyle dedi ikinci oğlum geliyor
ay ne kadar erken, valla bravo doktoruna, çin takvimi rus takvimi ne diyor tuttu mu peki

ben de 31inde gidicem kendi hastaneme 300TL koç üniversitesi hastanesi perinatalog Doç imiş üstelik

ayrıntılı için de fiyat aldım hatta randevu da aldım ünlü bir perinatolog RECEP HAS kendi özel muayenehanesi 700 TL.
Kızımda hepsini devlette yaptırmıştım ama bu tüp bebek diye tedirginim riske atmak istemiyorum

sen ne hissediyorsun, bir cocugun var sanırım o kız mı erkek mi, benim iki oğlum var çin de rus ta kız diyor bakalım artık
Oğlum var 5 yaşında bişey hissediyorum desem yalan olur ama eşim erkek diyo KV kız diyo kvnin kvside kız diyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…