2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tsh için aç olmak gerekli değil dedi doktorum ama burda bazı arkadaşların doktorları aç demiş. Ben hep tok yaptırdım. Senin tsh düşük mü yüksek mi peki? Güzel haberlerle gel inşallaj
TSH yüksek benim, 150 mg ilaç kullanıyorum.en son kontrolde 3.5 a düşmüştü ama dahada düşmesi gerekiyor sanırım.. Hepimizin evlatları Allah a emanet,inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur..

Allah senden razı olsun. Emin misin oturdum nasıl ağlıyorum nette okuduklarım yüzünden bu yüzden bebeğim alındı yazanlar var. Çok kötüyüm
Benimde pozitif çıkmıştı bu iyi bişey yani hastalığa bağışıklığın var demek. Ama toxoplazmam negatifti. Keşke o da pozitif olsaydı da her yediğim şeye gördüğüm kediye dikkat etmek zorunda kalmasaydım. Önemli olan şuankilerin pozitif olmaması. Tozoplazma testin negatif çıktıysa dışarda salata yeme. Etleri mutlaka tam pişmiş tüket. Çiğ salam sosis kesinlikle yeme. Kedilerden uzak dur

Merhaba kizlar benim adetim 2 ayi bukuyir gecikti son adet tarihime gore eger gebeysem mayis annesiyum ama 3 tane test yaptim 1 hafta arayla bisicik cikmadi. Yarinda doktordan randevu aldim sizce cikmama durumu varmi ilk kez bu kadar gecikiyor en fazla 4 5 gun gecikirdi ama teste cikmamasida anormal bilemedim cok sabirsizim

Cnm.bendede hamilelikte çıkıyo troid onun için daha sabah kan verdim aç karına olman gerekli malesefki

Evet o negatif benimde. Çok haklısın dışarda yemek işine çok dikkat etmeliyiz
Ahh sorma biz sormasak hiçbişey anlatmayacaklar. Moral için çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun evlatlarımızı hayırla sağlıkla kucağımiza alalım insallah

Kızlar bende toksoplazma testin sonucunu doktora sormayı unuttum. Bende igg ve igm negatif. Bu durumda bisey yapmam gerekli mi?bilgisi olan

Kızlar bende toksoplazma testin sonucunu doktora sormayı unuttum. Bende igg ve igm negatif. Bu durumda bisey yapmam gerekli mi?bilgisi olan
Ikisi de negatifse bir sıkıntı yok ama arkadaşların dedigi gibi kedi vs den uzak durmak gerekiyor gebelikte. Dışarda yemek çiğ et salam sosis zaten faydası olmayan yiyecekler. Uzak durmakta fayda var.

BENim de 5 küsur canım devit kullanıyorum.

Ay maşallah gerçekten heryeri belli Allah korusun :)
Deviti yiyeceklere mi damlatiyorsun? Gün de kaç damla kullanıyorsun. Büyük ihtimal dr bana da başlatır. Bu hafta sonuçları göstermeye gidicem bakalım ne dicek

Ben Erciyes hastanesinde Zerrin avul a gidiyorum canım. Çok ilgili. Cok memnun kaldım. Baya yoğun olmasina rağmen uzun uzun her şeyi anlatıyor. Soru sormama fırsat bile vermeden bir bir anlattı. Tavsiye ederim.
Canim iyi geceler. Erciyes hastanesi derken erciyes tip fakultesinden mi bahsediyorsun? Bende kayserideyim simdilik evime yakinligindan dilayi dogum evine gidiyorum ama pek memnun degilim.

Canım benim bütün yapılanlar negatif cıktı ıgm olarak yapmıs doktorum bu durumda kediden uzak durmak mı lazım

Benim 3. Bebeğim. Tüm gebeliklerimde bulantı kusma oldu. 1 oğlum bir kızım var.
Bende bulantının cinsiyetle alakası oldugunu sanmıyorum tamamen bünyesel bişey kız olupta bulantıdan fena olan arkadasım var oğlan olupta hastanelik bile olan var

Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah..

Ben hayvanlarla surekli temas halindeyim kv nin kedisi benimse muhabbet kuslarim var bahceye gelip giden birde sokak kopegi artik ona dokunamıyorum ama kedi ve kuslarimla hala cok yakiniz. Disardada sürekli yemek yiyen biriyim. Kesin toxoplazma pozitiftir dedim, negatif cikti .. diskilarindan uzak durmak yeterlidir saglikli evcil aşılanmis hayvanlarda sıkıntı yok temizliklerini siz yapmayin ama sevebilirsiniz kendinizi strese sokmayin

ikili testi devlette yaptirmayi düşünüyorum. Sonuclarda ikna edici konusmazlarsa para sacacak bi özel bulurum .. kan testlerimide devlette yaptirdim ikiliyide yaptirip sonuclarla ozelin yolunu tutacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…