2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kız istediğimizden herkes kız gibi diyor, ben çok bakarım kendime, kızımı da öyle hayal edip istiyorlar :))) istemeyle olsa keşke ama nerdeee
Ay kız isteyenler pek cok Rabbim herkese gönlündekine göre versin insallah hayırlı sağlıklı evlatlar bende kız isteyenlerden biri olarak

İlk çocuğumda radyolog yapmıştı ama şimdi perinatalog yapsın istiyorum :)

Karbonat testi mi? İlk defa duyuyorum o nasıl birşey canım :))

Centrala sormadım abartıdır diye öyleymiş. Ayrıntılı allah bilir nekadar olacak

Central de ki doktor sanırım yurtdışında okumuş vs ondan biraz yüksek fiyat .
Ben medipolde yaptırcam Hakan apaydın çok övüyorlar .

Bunlar doktor muayenesi dahil fiyatlar heralde değil mi? Çokmuş ama ablam 2011 de 700 liraya doğum yapmıstı bu nedir ya ben henuz fiyat almadim doktorum hastanede degil muayehanesi var. nasil olacak bilmiyorum

Sonuçlar 1 haftaya çıkıyor sonra kendi doktoruna muayene oluyorsun o da ayrı ücret

ben de 31inde gidicem kendi hastaneme 300TL koç üniversitesi hastanesi perinatalog Doç imiş üstelik

Avrupa yakasındasınız sanırım siz . Medipol’e karar verdim bende Hakan beyi çok övüyorlar detaylıya da ona giderim sanırım . Kızımda sonomed de yaptırmıştım dünya para verdim ve radyoloji uzmanı yapmıştı

Hanımlar merhaba kontrolüm vardı bugün geçen hafta ense kalınlığı ölçememiştik yerinde durmuyor diye . Bugün usluydu neyse ki . Ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı doktorumuz bi sıkıntı görünmüyor içiniz ferah olsun dedi . Tarama testlerini yapmanızı öneririm dddi . Şu an geçici geldiğim bi doktor olduğu için hafta sonu kendi doktorumda tekrar görüncem . Ultrasonda ense baktıran arkadaşlar ölçüleriniz neydi acaba hatırlıyor musunuz ? Raporda NT olarak geçiyor ?

Kızlar d vitaminim gittikçe düşüyor. 15 gün önce 8 lerdeydi şuan 5.6 sağlık ocağı dru da bisey diyemiyor. Haftaya dr a gidicem. Bakalım ne dicek
canım benım doktorum kullanabılırsın sakınca yok demişti. üstelik benim 22 idi ona ragmen kullandım. bence sende kullan cok düşükmüş cunkuu. bir de merak ettim d vitaminine nerde baktırdın neden baktırma gereği duydun? iyiki yaptırmıssın

Beeeennnnn....

Can'ım ben bezmi alem de yaptıracağım orda da 100 tl.
Yazık günah hiç verme o kadar para. Bebişine ciciler alırsın.

O bence asitle alakalı bi durum günden güne farklı olabilir gibi sizde bursadan dimi konusmus muyduk nerde yapıcaksınız doğum
Benim doktorum medical parkta ama kasım ayının başında muayenehanesine geçiyor. E bebeğin üstünde natal klinik var oraya gidicem bundan sonra. Jimer, medical park ve ceylan hospital seçenekleri var. Eger sadece b 3ü olacaksa medical parkı seçerim. Hastahane çok yeni ve temiz ve doktorumun tanıdığı ekip. Ama pembe mavi seçeneklerde olursa ve arada cok aşırı bi fiyat farkı olmazsa pembe mavi istiyorum. Sizin nerede olacak karar verdiniz mi

Selam hanimlar yavas yavas cinsiyet tahminleri basladi herkesin gonlune gore olsun diyelim. Test ucretleri cok pahali bune boyle evet minnaklarimiza deger ama bebeklerimizin bir suru ihtiyaclari olucak enazindan eksikleri gideririm dusunceaiyle bende ikili test icin devlete gidecegim. En son gittigimde doktor kendi bakicagini birde kan tahlili alicagini soylemisti

Benimde muaynanesi var doktorumun dogumda doruk jimer yada pembe mavi arasında en yüksek pembe mavi güzel ama fiyatları yüksek ilk dogumum doruktaydı gayet memnundum duruma göre ya doruk yada jimer evime yakın oldugu icin jimeride tercih edebilirim

Teşekkürler açıklama için, Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına aldırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…