- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.741
bunda bende birsey hissedemiyorum bekleyelim görelimOğlum var 5 yaşında bişey hissediyorum desem yalan olur ama eşim erkek diyo KV kız diyo kvnin kvside kız diyo :))
Evet biraz sabır lazım ama oda bizlerde yokbunda bende birsey hissedemiyorum bekleyelim görelim
kız istediğimizden herkes kız gibi diyor, ben çok bakarım kendime, kızımı da öyle hayal edip istiyorlar :))) istemeyle olsa keşke ama nerdeeeEvet biraz sabır lazım ama oda bizlerde yok
Sizdende resim isteriz :)) masallah onaSelam canlar ben Dr geldim kadın doğum Dr una randevuma daha var ama basım catlayacak dayanamıyorum artık Parol verdi bere bomba habersanırım cinsiyeti erkek öyle dedi ikinci oğlum geliyor
Ay kız isteyenler pek cok Rabbim herkese gönlündekine göre versin insallah hayırlı sağlıklı evlatlar bende kız isteyenlerden biri olarakkız istediğimizden herkes kız gibi diyor, ben çok bakarım kendime, kızımı da öyle hayal edip istiyorlar :))) istemeyle olsa keşke ama nerdeee
Selam canlar ben Dr geldim kadın doğum Dr una randevuma daha var ama basım catlayacak dayanamıyorum artık Parol verdi bere bomba habersanırım cinsiyeti erkek öyle dedi ikinci oğlum geliyor
o nedir öyle yaaa , insanların heyecanlarını resmen sömürüyorlar, o kadar parayı verince daha mı iyi anlaşılıyormuş ense kalınlığı, gerçekten çok yazık ama ayrıca radyolog da bunun eğitimini alıyor güvenerek gidilebilir
Karbonat testi mi? İlk defa duyuyorum o nasıl birşey canım :))
Centrala sormadım abartıdır diye öyleymiş. Ayrıntılı allah bilir nekadar olacak
Bunlar doktor muayenesi dahil fiyatlar heralde değil mi? Çokmuş ama ablam 2011 de 700 liraya doğum yapmıstı bu nedir yaben henuz fiyat almadim doktorum hastanede degil muayehanesi var. nasil olacak bilmiyorum
ben de 31inde gidicem kendi hastaneme 300TL koç üniversitesi hastanesi perinatalog Doç imiş üstelik
canım benım doktorum kullanabılırsın sakınca yok demişti. üstelik benim 22 idi ona ragmen kullandım. bence sende kullan cok düşükmüş cunkuu. bir de merak ettim d vitaminine nerde baktırdın neden baktırma gereği duydun? iyiki yaptırmıssınKızlar d vitaminim gittikçe düşüyor. 15 gün önce 8 lerdeydi şuan 5.6sağlık ocağı dru da bisey diyemiyor. Haftaya dr a gidicem. Bakalım ne dicek
Beeeennnnn....Kızlar bende aşırı derecede yorgunluk ve uykusuzluk var. Nekadar uyusamda geçmiyor. Haftada 4 gün çalışıyorum ve diger günler evdeyim. Daha hamileligimin başındayım ama şimdiden çok zorlanıyorum. Yorgunluk yaşayan varmı benim gibi
Ayy hemen yapacagim :) sabah uyaninca mi yapmak lazim yoksa gunun herhangi bir zamaninda da olabilir mi :)@toist bir yemek kaşığı karbonatın üzerine yarım çay bardağı kadar idrarınızdan döküyorsunuz köpürürse erkek belirgin bi etkileşim olmazsa kızmış
Sabah idrarıyla yapmak lazım ama doğruluknpayı nedir bilmiyorum yoksa idrarın asit oranıyla mı alakalı acabaAyy hemen yapacagim :) sabah uyaninca mi yapmak lazim yoksa gunun herhangi bir zamaninda da olabilir mi :)
O bence asitle alakalı bi durum günden güne farklı olabilir gibi sizde bursadan dimi konusmus muyduk nerde yapıcaksınız doğumSabah idrarıyla yapmak lazım ama doğruluknpayı nedir bilmiyorum yoksa idrarın asit oranıyla mı alakalı acaba
Can'ım ben bezmi alem de yaptıracağım orda da 100 tl.Selam kızlar :)
İkili test 70 tl yazmışsınız ben şok
Central hospital 465 tl perinatalog
Medipol hastanesi 465 perinatolog
Sonomed görüntüleme 365 radyolog
Fiyat alan arkadaşlar yazarsa süper olur hepimiz bilgilenmiş oluruz
Benim doktorum medical parkta ama kasım ayının başında muayenehanesine geçiyor. E bebeğin üstünde natal klinik var oraya gidicem bundan sonra. Jimer, medical park ve ceylan hospital seçenekleri var. Eger sadece b 3ü olacaksa medical parkı seçerim. Hastahane çok yeni ve temiz ve doktorumun tanıdığı ekip. Ama pembe mavi seçeneklerde olursa ve arada cok aşırı bi fiyat farkı olmazsa pembe mavi istiyorum. Sizin nerede olacak karar verdiniz miO bence asitle alakalı bi durum günden güne farklı olabilir gibi sizde bursadan dimi konusmus muyduk nerde yapıcaksınız doğum
bi yandan biliyorum şikayetler sağlıklı gebeliği belirtiyor biyandan da içimdeki duran diğer bebekten korkuyorum canım Allaha emanet kuzum İnş kardeşiona zarar vermeyecek
Benimde muaynanesi var doktorumun dogumda doruk jimer yada pembe mavi arasında en yüksek pembe mavi güzel ama fiyatları yüksek ilk dogumum doruktaydı gayet memnundum duruma göre ya doruk yada jimer evime yakın oldugu icin jimeride tercih edebilirimBenim doktorum medical parkta ama kasım ayının başında muayenehanesine geçiyor. E bebeğin üstünde natal klinik var oraya gidicem bundan sonra. Jimer, medical park ve ceylan hospital seçenekleri var. Eger sadece b 3ü olacaksa medical parkı seçerim. Hastahane çok yeni ve temiz ve doktorumun tanıdığı ekip. Ama pembe mavi seçeneklerde olursa ve arada cok aşırı bi fiyat farkı olmazsa pembe mavi istiyorum. Sizin nerede olacak karar verdiniz mi
Ilk gebeligimden evvel 2 adet düşük yaptım canim genetik tahlillerim temiz çıktı ancak kanda protein c ve s hormonlarim yuksek çıktı. Bu hormonlar kanda pıhtılaşma ihtimali olan insanlarda böyle çıkarmış bu nedenler sulandirici kullandırıyor doktorum. Bu gebeligimden 1 onceki ay da düşük yaptım temmuzda. Beslenmesi ve tutunmasi icin bu ilaclari alıyorum
Denemedim daha.Bunda denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?