- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.821
Ultrasondan bakip bebeğin ense ve boy ölçümleri alinip, ayni gun kan testi yaptirip sonuclara gore doktor bebekte down ve bnzeri hastalik olma riskini soyluyormus. 11. Ve 13 haftalar arasinda yapilmaliymis. Diger tarihlerde yapilmiyormus zatenKızlar ikili testte ne yapcaklar bize??
Anladım canım çok teşekkür ederim bu kontrolde bana da yapılcak o zamanUltrasondan bakip bebeğin ense ve boy ölçümleri alinip, ayni gun kan testi yaptirip sonuclara gore doktor bebekte down ve bnzeri hastalik olma riskini soyluyormus. 11. Ve 13 haftalar arasinda yapilmaliymis. Diger tarihlerde yapilmiyormus zaten
Muhtemelen yapilir veya baska biryerde yaptirmani isteyebilir her hastanede yokmus çünkü uzmanıAnladım canım çok teşekkür ederim bu kontrolde bana da yapılcak o zaman
Ben hiç birşey tahmin edemiyorum yaaa.. bide o belli olmaz kimi çocul hemen gösterirmiş kimi zor gösterirmiş cinsiyetini sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil ama işte şu merakk :)Cinsiyeti en son ogrenenlerden biri olacagim sanirim.. ama ben erkek diye tahmin ediyorum:)
d vitamini yiyeceklerle tamamlamak zor, eger her gun 20dk guneslenmiyorsaniz mutlaka takviye gerekiyor. Bu arada d vitamini dusuklugu cok yayginmis. En azindan bol sut icin doktora gidene kadarKızlar d vitaminim gittikçe düşüyor. 15 gün önce 8 lerdeydi şuan 5.6sağlık ocağı dru da bisey diyemiyor. Haftaya dr a gidicem. Bakalım ne dicek
Haha evet iste yakin calistiklarima soyledim ama 100 kisiyiz ayni katta. Hangibirine soyleyeyim.Ayyy çok güldüm ya kıyamam ilk bebişte ben de söyleyemezdim ay bunda heryerde ben hamileyim diye geziniyorumseni öyle hayal ettim çok acımasızlar ama insanlar normal göbek gibi düşünmüş olabilir.
Ikisi de negatifse bir sıkıntı yok ama arkadaşların dedigi gibi kedi vs den uzak durmak gerekiyor gebelikte. Dışarda yemek çiğ et salam sosis zaten faydası olmayan yiyecekler. Uzak durmakta fayda var.
kızım olursa balım veya helen koyacagım erkek ismi düşünmedim iki oğlum var bir daha olursa belki dora koyabilirim
Ben sanirim 7.ci hafta da yaptirdim bu testleri. Turkiye de Saglik ocaginda yaptirabilirsiniz. Bunlarin cogu hastalik bagisiklik olctugu icin simdi de yaptirsaniz olur sanirim panik yapmayin ama cok geciktirmeyin.Kızlar bu testi hangi haftada yapıyo dr ben toxoplazma igg vs bilmiyorum hiçbana bugüne kadar 1 tane kan testi yaptı o da d vitamini troid şeker
Bunda ve geçen 9 ay önceki gebeliğimde çıktı canım yani 2 gebelikte de aynı çıktıEvet dediğin gibiymiş çok teşekkür ederim. Senin de bu hamilelikte mi pozitif çıktılar? Ne dedi dr un tam olarak. Ben daha dr umla görüşemedim.
Deviti yiyeceklere mi damlatiyorsun? Gün de kaç damla kullanıyorsun. Büyük ihtimal dr bana da başlatır. Bu hafta sonuçları göstermeye gidicem bakalım ne dicek
Haklısın çok büyükmüş biz anasınıfı binasında sadece 8 kişiyiz hepsi biliyor oyüzdenHaha evet iste yakin calistiklarima soyledim ama 100 kisiyiz ayni katta. Hangibirine soyleyeyim.
Bugun baktim tuvalet aynasinda karar verdim ben sisko gorunuyorum.
Bak miniğimiz buSizdende resim isteriz :)) masallah ona
Korkma canım bişey olmaz inş..benim çok az süren kırmızı kanamam olmuştu ama rahim içinde geçmek bilmeyen kocaman bir kanama alanım vardı...çok şükür iğne tedavisi ve 3 hafta istirahatten sonra tamamen geçtiKizlar herkese gunaydin. Dun gece 11 gibi tuvalete gittim yatmadan. Herzaman beyaz sari olan akintim sildigimde turuncu geldi. O kdr korktumki. Daha sonra bubsabaha kdr hic gelmedi doktor bakalm dedi. Bugun kontrole gidicem dua edin insallah hersey yolundadir. Kahverengi lekeleri olan arkadaslar olmustu gecti dimi bi problem olmadi. F fcevriye canim ssnin olmustu diye hatirliyorum
Hayır canım fakülteye değil Erciyes Kartal hastanesine gidiyorum. Hümanin o taraflarda. Devlet hastanelerinden memnun kalanı görmedim şimdiye kadar. Doktorlar yogunluktan yeterince ilgilenemiyor malesef. İlgi istiyorsan mecburen özele gideceksin.Canim iyi geceler. Erciyes hastanesi derken erciyes tip fakultesinden mi bahsediyorsun? Bende kayserideyim simdilik evime yakinligindan dilayi dogum evine gidiyorum ama pek memnun degilim.
Maşallah canım benim bu görüntü en sevdiğim ya insan cok duygulanıyo kollarını bacaklarını görüneBak miniğimiz bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?