2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ikili testte ne yapcaklar bize??
Ultrasondan bakip bebeğin ense ve boy ölçümleri alinip, ayni gun kan testi yaptirip sonuclara gore doktor bebekte down ve bnzeri hastalik olma riskini soyluyormus. 11. Ve 13 haftalar arasinda yapilmaliymis. Diger tarihlerde yapilmiyormus zaten

Anladım canım çok teşekkür ederim bu kontrolde bana da yapılcak o zaman

Cinsiyeti en son ogrenenlerden biri olacagim sanirim.. ama ben erkek diye tahmin ediyorum :)
Ben hiç birşey tahmin edemiyorum yaaa.. bide o belli olmaz kimi çocul hemen gösterirmiş kimi zor gösterirmiş cinsiyetini sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil ama işte şu merakk :)

Kızlar d vitaminim gittikçe düşüyor. 15 gün önce 8 lerdeydi şuan 5.6 sağlık ocağı dru da bisey diyemiyor. Haftaya dr a gidicem. Bakalım ne dicek
d vitamini yiyeceklerle tamamlamak zor, eger her gun 20dk guneslenmiyorsaniz mutlaka takviye gerekiyor. Bu arada d vitamini dusuklugu cok yayginmis. En azindan bol sut icin doktora gidene kadar

Ayyy çok güldüm ya kıyamam ilk bebişte ben de söyleyemezdim ay bunda heryerde ben hamileyim diye geziniyorum seni öyle hayal ettim çok acımasızlar ama insanlar normal göbek gibi düşünmüş olabilir.
Haha evet iste yakin calistiklarima soyledim ama 100 kisiyiz ayni katta. Hangibirine soyleyeyim.
Bugun baktim tuvalet aynasinda karar verdim ben sisko gorunuyorum.

Ikisi de negatifse bir sıkıntı yok ama arkadaşların dedigi gibi kedi vs den uzak durmak gerekiyor gebelikte. Dışarda yemek çiğ et salam sosis zaten faydası olmayan yiyecekler. Uzak durmakta fayda var.

Kızlar bu testi hangi haftada yapıyo dr ben toxoplazma igg vs bilmiyorum hiç bana bugüne kadar 1 tane kan testi yaptı o da d vitamini troid şeker

Kızlar bu testi hangi haftada yapıyo dr ben toxoplazma igg vs bilmiyorum hiç bana bugüne kadar 1 tane kan testi yaptı o da d vitamini troid şeker
Ben sanirim 7.ci hafta da yaptirdim bu testleri. Turkiye de Saglik ocaginda yaptirabilirsiniz. Bunlarin cogu hastalik bagisiklik olctugu icin simdi de yaptirsaniz olur sanirim panik yapmayin ama cok geciktirmeyin. sofiarya bilir nerede yaptirmaniz gerektigini.

Son düzenleme:
Kizlar herkese gunaydin. Dun gece 11 gibi tuvalete gittim yatmadan. Herzaman beyaz sari olan akintim sildigimde turuncu geldi. O kdr korktumki. Daha sonra bubsabaha kdr hic gelmedi doktor bakalm dedi. Bugun kontrole gidicem dua edin insallah hersey yolundadir. Kahverengi lekeleri olan arkadaslar olmustu gecti dimi bi problem olmadi. F fcevriye canim ssnin olmustu diye hatirliyorum

Deviti yiyeceklere mi damlatiyorsun? Gün de kaç damla kullanıyorsun. Büyük ihtimal dr bana da başlatır. Bu hafta sonuçları göstermeye gidicem bakalım ne dicek

20 damla içiyorum direk. Devit3 diye bir damla
Haha evet iste yakin calistiklarima soyledim ama 100 kisiyiz ayni katta. Hangibirine soyleyeyim.
Bugun baktim tuvalet aynasinda karar verdim ben sisko gorunuyorum.
Haklısın çok büyükmüş biz anasınıfı binasında sadece 8 kişiyiz hepsi biliyor oyüzden

Korkma canım bişey olmaz inş..benim çok az süren kırmızı kanamam olmuştu ama rahim içinde geçmek bilmeyen kocaman bir kanama alanım vardı...çok şükür iğne tedavisi ve 3 hafta istirahatten sonra tamamen geçti

Canim iyi geceler. Erciyes hastanesi derken erciyes tip fakultesinden mi bahsediyorsun? Bende kayserideyim simdilik evime yakinligindan dilayi dogum evine gidiyorum ama pek memnun degilim.
Hayır canım fakülteye değil Erciyes Kartal hastanesine gidiyorum. Hümanin o taraflarda. Devlet hastanelerinden memnun kalanı görmedim şimdiye kadar. Doktorlar yogunluktan yeterince ilgilenemiyor malesef. İlgi istiyorsan mecburen özele gideceksin.

kizlar benim bi kizim var. esim erkek istiyor. bense erkek duskunu degilim ama kizimda var. yani ne olursa olsun hic fark etmiyor benim icin. ama icimdeki ses oyle kız olduguna emin ki anlatamam. nasil bilmiyorum ama resmen kiz olduguna emin gibim. hani belirtilerdn felan degil yani. tamamen icime doguyor bu sekilde anlayamadim bunu. bende doktor bana ne dicek diye merak ediyorum ama icimdeki ses oyle eminki sanki doktora bile gitmeme gerek yok. nasil bi his bu boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…