- Konu Sahibi kardelen384
-
- #68.481
Corba da denedim onu da istemedi. Bizimki yedigimiz yemeklerden istiyo. Gecen kv biraz yemegin suyundan verim mi dedi ver dedim nasilsa yemez diye düşünerek! bi daha bi daha istedi yeminle bu kizin garezi banacorba seklinde yap patatesli havuclu cok koyu da olmasin cok sivi da..yerken icine azicik da yogurt koyabilirsin tatlandirir.alisir.kizim da asla pureleri yememisti, corba haline geldikce icine et suyu et girince yemeye baslamisti, igrenc zaten pureler tatsiz tuzsuz :) haklilar bebekler.
tadimlik yemeleri yeterli.
Benim ki öyle bi tek yoğurtla karıştırırsam yiyorKizim sezbe yemiyo cildircamhavuç puresi yaptım yemedi. Kabak corbasi pirasa puresi hicbirini yemiyo öğürüyo napmak gerek
Bizim doktor herşeyi ver diyor. Yani tüm sebzeleri işte avokado cok yararlı dio sonra çorbaya kıyma koy dio ve yumurtaya başladık bile. Yumurta zeytin peynir tek tek yio kahvaltıda bazen sadece sarısıyla kaşarlı omlet yapiorum.Doktora gittik ve sabah meyve öğlen sebze çorbası akşam yoğurt olarak devam edin, 7.ayda yumurtaya ve kahvaltıya geçeceğiz dedi.
Bende sesimi çıkarmadım, başka doktorlar et suyu, kıyma bile veriyor.
Hangisi doğru bilemiyorum ama sebze çorbasıyla yoğurtla doymuyor ki, protein yönünden zengin tok tutacak ve tahıllı beslenmesi gerek diye düşünüyorum.
Analık delilik!!!
Bnmki destekli kısa süre oturdu. Şimdi koltuğa bırakıyorum desteksiz de oturuyor yavaştan. ama önlem alıyorum yine de. Bnmki hantal olcak. Yere bırakıyorum bakayım emekleme ye çalışacak mi diye. Kendini çeviriyor sırtüstü hemen
Maşallah bnmki 2 ay erken doğdu normalde 9 Mayıs doğacaktı. Gerçi gelişimi Mayıs 9 a göre ilerliyorbenim bıdış 13 mayıs doğumlu destekli bile zor duruyo, öne düşüyo hemen. en iyi yaptığı şey dönmek bu ara, çok eğleniyor.
Kuzum betulde oturamiyo öne egiliveriyor :)
Maşallahhh nazar değmesin inşallahKızım oturuyor desteksiz. TABI arada devrildiği oluyor ama cok normal zamanla saglamasir
Nolcak bu bebelerin hali bilmemBenim ki öyle bi tek yoğurtla karıştırırsam yiyor
Amin inşallah. Biz azcık büyüğüz ama sizlerden. Erken doğdu kızım. Tam 6 buçuk aylık oldu. 6 aylıkken başladı oturmaya. Ben hiç destekli oturtmadim yani doktorumuz 5. Ayda kucağında oturtabilirsin ama destekli 6.ay da başla dedi. Kucakta oturdu 5 aylıkken. 6 aylık olunca bir iki destekli oturttum baktım oturuyor. Oglum da 7 buçuk aylıkken desteksiz oturmaya başlamıştı. Her çocuğun gelişimi farklı.saglikli olsunlar yeter otururlarda yürürlerde...Maşallahhh nazar değmesin inşallahdarısı başımıza
Amin inşallah. Biz azcık büyüğüz ama sizlerden. Erken doğdu kızım. Tam 6 buçuk aylık oldu. 6 aylıkken başladı oturmaya. Ben hiç destekli oturtmadim yani doktorumuz 5. Ayda kucağında oturtabilirsin ama destekli 6.ay da başla dedi. Kucakta oturdu 5 aylıkken. 6 aylık olunca bir iki destekli oturttum baktım oturuyor. Oglum da 7 buçuk aylıkken desteksiz oturmaya başlamıştı. Her çocuğun gelişimi farklı.saglikli olsunlar yeter otururlarda yürürlerde...
Bizimkin5 ay 3 haftalik 1 haftadir oturuyo. Ama ben cok erken oturttum. 4.5 ayliktan itibaren oturtuyorum. Simdi desteksiz hicbiryere devrilmeden oturuyoKızlar bebeği desteksiz oturan varmı
Maşallahh bnmki oturmak İstemi’yo yatmak istiyor hep yüzüstü yatıyoBizimkin5 ay 3 haftalik 1 haftadir oturuyo. Ama ben cok erken oturttum. 4.5 ayliktan itibaren oturtuyorum. Simdi desteksiz hicbiryere devrilmeden oturuyo
Ek gida kabusumuz. Hicbisey sevmedi kasik almiyo. Yogurt denemedim kabak havuc patates
hatırlıyorum canım, aceleci kuşlardandandı bebişin. maşallah hepsine sağlıkla büyüsünler.Maşallah bnmki 2 ay erken doğdu normalde 9 Mayıs doğacaktı. Gerçi gelişimi Mayıs 9 a göre ilerliyor
Mesela benimkide hic yuzustu yatmayi sevmiyo. Hatta oyuncaklara hala elini atmiyo. Eline degdirince tutup kenara atiyoMaşallahh bnmki oturmak İstemi’yo yatmak istiyor hep yüzüstü yatıyo
Benimki bu ay 250 gr almis. Zaten zayif bi bebek oldu iyice. Bacaklari tombik tombikti söndü hep. Bakalm ek gidaylada cok zor besliyorum ne olucak.Maalesef aynı sorun biZdede var günde 200 300 ml süt içiyo içmiyo 1 buçuk çay bardağını geçmez yediği 350 gr almış :/
Benimki bu ay 250 gr almis. Zaten zayif bi bebek oldu iyice. Bacaklari tombik tombikti söndü hep. Bakalm ek gidaylada cok zor besliyorum ne olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?