- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #14.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu tuvalet aliskanligini ogluma bende yaptiramadm daha 2 yasini 3 ay gecti yaza dusunuyrdm bende hayirlisi bakalim ogrenirler insallahloveren cim sen açtın konuyu tuvalet benim de kendi kendime sorduğum nasıl basaricam ya kardeşini görür hiç bezi bırakmak istemezse diye içim içimi yiyordu. Sana gelen cevaplardan bende nasipleniyordum
gerçi oğlum tuvalete gidenle tuvalete gidiyor lazimliga oturuyor ama icraat yok
saolsun @toist vetired benimde içime su serptiler.
Inşallah kardesleri doğmadan bebislerimiz kendi kendilerine bezi birakirlar
Aslında haklısınız, ekstra olarak bide odadaki nemi görmek istiyorum sanırım bide sıcaklık değeri gözümün önünde hep açık olursa daha cok rahat ederim sanki :) evim biraz kuzeye kalıyor bu yüzden endişem var :)Ates olceri temassiz alicaksaniz sicaklik olcere gerek yok benim de temassiz hem odanin hemde banyo suyunun isisini olcuyoruz
Canım ben de antalyadayım. Ben de düzenli olarak endokrinolojiye gidiyorum özel bir hastanede. Kontrollerim için de bir prof.a gidiyorum perinatolog. Belki aynı doktordur. Ben memnunum. Bulunduğun yerdeki doktorun iyiyse ve gebeliğin de sorunsuz ilerliyorsa muayeneye gerek yok burda bence. Ama ayrıntılı ultrasonu yaptırmayı düşünüyorsan o zaman gelmişken yaptır derim.
kizlar Azerbaycanda tetanoz asisi diye birsey yok.hamilelere yapilanini hic duymadim.banada yapilmadi. ne de dogumda tetanoza yakalanini duydum.gereksiz bence.bilemiyorum.
Kızlar ben kan ilacını aç karnına içmeyi unutuyorum cogu zaman siz nasıl iciyosunuz
Arkadaslar kimse vitamin ilacı kullanmıyor mu
Nub bebekteki bacak arasındaki çıkıntı oluyo canim paralelse kız dikse erkek diyolar bana hep kız yorumları geldi 2 doktorda erkek dedi ama hala emin değilim ayrintiliyi bekliycemBenimde çin takvimi tutmadi aslinda çok inaniyodum sasirdim nub ne oluyo..?
Arkadaşlar merhaba aslında haziran anneleri grubudayim ama sizede bi sorayim dedim 13+3gunluk ense kalınlığı 2.64 çıktı Dr sınırda dedi kandverdim 10 gün sonra çıkacak sonuç çok tedirgin oldum sizlerin basıldı ense kalınlığı
hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla gelsin evinin minik prensesi,Bugün yine gittim doktora veee kızımız geliyooooorrr5buçuk yaşında bir oğlum var şimdi de kızım olacak inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
![]()
Canım Allah kolaylık versin fisher price in müzikli bir lazimligi var aynı klozet şeklinde benim dayımın kızı da ısrarla altına yapıyordu oyun gibi geldi bununla tuvalete gidiyor artikBu yazdıkların bana hayal gibi geliyor görür müyüm acaba diyorum. Altına yapmaktan hiç rahatsız değil anne üstümü değiştir diyorilk günden pes etmek istemiyorum ama oturmayınca ilerleme olmuyor. öyle sticker oyuncak türü şeylere kanacak bir çocukta değil malesef
Evet benimki bu maviden, doktorum geçn hafta yazdı yemekle birlikte alınıyor, kanım 11.8 e düşmüş...decavit elevit yerine bunu öneriyorum devlet ödemiyor para verip alırsan al içinde her şey var ayrıca demir kan hapı kalsiyum vs ye gerek yok bağışıklığın da güçlenir kış günü ağır hastalanmazsın dedi...ben de aldım içiyorumMerhaba. Aranızda vinalac vitamin kullanan anne adayları var mı? Doktor vinalac imminitium yazmış ama baktım artık İsim ve Kutusu değişmiş eskiye göre içerik de değiştimi acaba. Daha önce vinalac imminitium du ve hamileler ve emzirme dönemine özel yazıyordu. Şimdi ismi vinalac olmuş ve hamileler kullanımına uyarı konmuş doktora danışın diye ve de bir çok koruyucu var içinde. eskisi yenisi
Eki Görüntüle 2075823 Eki Görüntüle 2075824
sağol canım Allah razı olsun. gerçekten çok zor bir süreçmiş.Canım Allah kolaylık versin fisher price in müzikli bir lazimligi var aynı klozet şeklinde benim dayımın kızı da ısrarla altına yapıyordu oyun gibi geldi bununla tuvalete gidiyor artik
Canım benim de kızıma annem almıştı ve çok işimize yaradı sen de dene istersen zaten hassas bir dönemdesin wc eğitim sürecide zor bir süreç ikinizde yıpranmadan atlatırsınızsağol canım Allah razı olsun. gerçekten çok zor bir süreçmiş.seydaemrah arkadaşımızda önerdi o lazimligi. son çare onu alıcaz sanırım.
Selam kızlar sanırım dün gece ilk defa bebeğimi hissettim. Gece korkuyla uyandım bir ses duydum, sonra rden karnımda kelebek kanatları çırpınması gibi hareketlenme oldu. Çok nıtlu oldum.
Bu arada karnınız ne durumda. Bende hiç bir değişiklik yok. Hele sabahları dümdüz karnım. Akşamüstü biraz şişiyor sanırım o da yediklerimden. Sizin karnınız büyüdü mü? Hepinize güzel hamilelikler