2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
loveren loveren cim sen açtın konuyu tuvalet benim de kendi kendime sorduğum nasıl basaricam ya kardeşini görür hiç bezi bırakmak istemezse diye içim içimi yiyordu. Sana gelen cevaplardan bende nasipleniyordum :KK66: gerçi oğlum tuvalete gidenle tuvalete gidiyor lazimliga oturuyor ama icraat yok
saolsun @toist ve tired tired benimde içime su serptiler.
Inşallah kardesleri doğmadan bebislerimiz kendi kendilerine bezi birakirlar
bu tuvalet aliskanligini ogluma bende yaptiramadm daha 2 yasini 3 ay gecti yaza dusunuyrdm bende hayirlisi bakalim ogrenirler insallah

Ates olceri temassiz alicaksaniz sicaklik olcere gerek yok benim de temassiz hem odanin hemde banyo suyunun isisini olcuyoruz
Aslında haklısınız, ekstra olarak bide odadaki nemi görmek istiyorum sanırım bide sıcaklık değeri gözümün önünde hep açık olursa daha cok rahat ederim sanki :) evim biraz kuzeye kalıyor bu yüzden endişem var :)

Canım ben de antalyadayım. Ben de düzenli olarak endokrinolojiye gidiyorum özel bir hastanede. Kontrollerim için de bir prof.a gidiyorum perinatolog. Belki aynı doktordur. Ben memnunum. Bulunduğun yerdeki doktorun iyiyse ve gebeliğin de sorunsuz ilerliyorsa muayeneye gerek yok burda bence. Ama ayrıntılı ultrasonu yaptırmayı düşünüyorsan o zaman gelmişken yaptır derim.

15.haftada ayrıntılı ultrason oluyor mu ki? 20.hafta diye biliyorum
Endokrin doktoru yaşam hastanesinde İsmini unuttum suan Burdaki dahiliyecinin tavsiyesi üzerine ordan randevu aldık
Kadın doğum doktoru da likya hastanesi Seyide Soysal Bunu da bir arkadaşımız çok tavsiye etti

kizlar Azerbaycanda tetanoz asisi diye birsey yok.hamilelere yapilanini hic duymadim.banada yapilmadi. ne de dogumda tetanoza yakalanini duydum.gereksiz bence.bilemiyorum.

Evet canim Hollanda'da yok ama Turkiye'de enfeksiyon kapma riski daha yuksek goruldugu icin yapiyorlar diye okumustum.

Benimde çin takvimi tutmadi aslinda çok inaniyodum sasirdim nub ne oluyo..?
Nub bebekteki bacak arasındaki çıkıntı oluyo canim paralelse kız dikse erkek diyolar bana hep kız yorumları geldi 2 doktorda erkek dedi ama hala emin değilim ayrintiliyi bekliycem:KK45:

Arkadaşlar merhaba aslında haziran anneleri grubudayim ama sizede bi sorayim dedim 13+3gunluk ense kalınlığı 2.64 çıktı Dr sınırda dedi kandverdim 10 gün sonra çıkacak sonuç çok tedirgin oldum sizlerin basıldı ense kalınlığı

Canim bende 10+2 de ense kalinligi 2.6 mm sonra 12+3 te gittim 3.4 mm'e yukselmis. Ikili kan test sonuclarin temiz cikti cok sukur. Dun doktorum sonuclar temiz ama yinede takip etmemiz lazim dedi 20. haftalarda farkli bi olcum yapiyorlarmis ona da bakariz dedi. Ben amniyosentez felan yaptirmadim seninde ense kalinligi cok abarti yuksek degil icini ferah tut sonuclarin temiz cikacak insallah.

Hayırlı sabahlar :)
Arkadaslar 19+6 haftada detaylı ultrson oluyor mu?
Bende migren var ve yeşil çay çok iyi geliyor. Doktoruma sordugumda günde 1 fincan içebilirsin sıkıntı olmaz demişti. O dönem güvenmedim ve içmedim ama başm nerdeyse hergün çok fena agırdı telef oldum resmen ve soğuk jel ile kompres yapıp geçmesini bekledim. baktım olmuyor 2 haftadır içmeye basladım günde 1 fincan içiyorum ama hala içimde bi tereddüt var acaba???
birde tetanoz aşısı için henüz beni aramadılar sizce gerekli mi? Amerakida ve Hollanda'da olan arkdaslar yazmışlar onlarda yokmus. siz neler düşünüyorsunuz?
son birsey daha :)
buaralar rahim bölgemde bsy geziyor mu desem gaz hareketi gibi bsy acana bu hareketlenme bebek olabilir mi? :)

Bu yazdıkların bana hayal gibi geliyor görür müyüm acaba diyorum. Altına yapmaktan hiç rahatsız değil anne üstümü değiştir diyor :KK43: ilk günden pes etmek istemiyorum ama oturmayınca ilerleme olmuyor. öyle sticker oyuncak türü şeylere kanacak bir çocukta değil malesef
Canım Allah kolaylık versin fisher price in müzikli bir lazimligi var aynı klozet şeklinde benim dayımın kızı da ısrarla altına yapıyordu oyun gibi geldi bununla tuvalete gidiyor artik

Merhaba. Aranızda vinalac vitamin kullanan anne adayları var mı? Doktor vinalac imminitium yazmış ama baktım artık İsim ve Kutusu değişmiş eskiye göre içerik de değiştimi acaba. Daha önce vinalac imminitium du ve hamileler ve emzirme dönemine özel yazıyordu. Şimdi ismi vinalac olmuş ve hamileler kullanımına uyarı konmuş doktora danışın diye ve de bir çok koruyucu var içinde. eskisi yenisi
vinalac-immunitum-30-tablet (1).webp
vinalac-immunitum-30-tablet.webp

Merhaba. Aranızda vinalac vitamin kullanan anne adayları var mı? Doktor vinalac imminitium yazmış ama baktım artık İsim ve Kutusu değişmiş eskiye göre içerik de değiştimi acaba. Daha önce vinalac imminitium du ve hamileler ve emzirme dönemine özel yazıyordu. Şimdi ismi vinalac olmuş ve hamileler kullanımına uyarı konmuş doktora danışın diye ve de bir çok koruyucu var içinde. eskisi yenisi
Eki Görüntüle 2075823 Eki Görüntüle 2075824
Evet benimki bu maviden, doktorum geçn hafta yazdı yemekle birlikte alınıyor, kanım 11.8 e düşmüş...decavit elevit yerine bunu öneriyorum devlet ödemiyor para verip alırsan al içinde her şey var ayrıca demir kan hapı kalsiyum vs ye gerek yok bağışıklığın da güçlenir kış günü ağır hastalanmazsın dedi...ben de aldım içiyorum

Canım Allah kolaylık versin fisher price in müzikli bir lazimligi var aynı klozet şeklinde benim dayımın kızı da ısrarla altına yapıyordu oyun gibi geldi bununla tuvalete gidiyor artik
sağol canım Allah razı olsun. gerçekten çok zor bir süreçmiş. seydaemrah seydaemrah arkadaşımızda önerdi o lazimligi. son çare onu alıcaz sanırım.

sağol canım Allah razı olsun. gerçekten çok zor bir süreçmiş. seydaemrah seydaemrah arkadaşımızda önerdi o lazimligi. son çare onu alıcaz sanırım.
Canım benim de kızıma annem almıştı ve çok işimize yaradı sen de dene istersen zaten hassas bir dönemdesin wc eğitim sürecide zor bir süreç ikinizde yıpranmadan atlatırsınız

Selam canlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba umarim herkes iyidir ve tabikisi minnaklarinizda iyidir cinsiyet ogrenen arkadaslarimi tebrik ediyorum kayinvaildemler bendeydi mutfaktan cikamadim 1 ay boyunca burayada hic bakamadim allah izin verirse 18 haftalik olduk 17 haftalikken 3lu tarama testi yaptirdim henuz sonuclari cikmadi 22 haftalikkende özeldeki doktorum ayrintili usg icin icin cagirdi buda ocak ayinin 5 ne tekabul ediyor ozman kadar beklicez bakalim bendeki haberler bukadar :)

Selam kızlar sanırım dün gece ilk defa bebeğimi hissettim. Gece korkuyla uyandım bir ses duydum, sonra rden karnımda kelebek kanatları çırpınması gibi hareketlenme oldu. Çok nıtlu oldum.
Bu arada karnınız ne durumda. Bende hiç bir değişiklik yok. Hele sabahları dümdüz karnım. Akşamüstü biraz şişiyor sanırım o da yediklerimden. Sizin karnınız büyüdü mü? Hepinize güzel hamilelikler

Selam kızlar sanırım dün gece ilk defa bebeğimi hissettim. Gece korkuyla uyandım bir ses duydum, sonra rden karnımda kelebek kanatları çırpınması gibi hareketlenme oldu. Çok nıtlu oldum.
Bu arada karnınız ne durumda. Bende hiç bir değişiklik yok. Hele sabahları dümdüz karnım. Akşamüstü biraz şişiyor sanırım o da yediklerimden. Sizin karnınız büyüdü mü? Hepinize güzel hamilelikler

Bende 1 haftadır bebeğimi hissediyorum. Ve karnım başından beri büyük şuandada 7 aylık gibi diyor herkes. Kilo almadım daha 1 kilo aldım. Erkek bebek benimki sivri olur derler belkide ondan çok çıktı bilmiyorum ama erkenden çıkmaya başlamıştı bende :)

Back
X