- 16 Mart 2015
- 203
- 277
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
- #14.201
amin canım inşallah Allah hepimizi evlatlarımza kavuştursunÇok teşekkür ederim, inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah Allah hepimizi evlatlarımza kavuştursunÇok teşekkür ederim, inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi![]()
Çocuk k güzel maşallahÇok teşekkür ederim, inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi![]()
masallah oğlusun kendını gostermiş annesibende de tam tersi oldu herkes erkek dedı çin takvımı bıle,rus takvimi dıye bırsey vardı nette o tuttu, ben kız ıstıyodum sonra bırden aklıma girmişler sanki erkege döndüm bnde doktor kız deyınce çok istememe rağmen saşırdım ki görülmeye degermiş eşim oyle dıyo sağlıkla gelsınler en onemlısı o ama dıs etkenler bılıncımızi mi etkılıyor su donemde bilemedim
![]()
Aynen bende nedense kendimi kıza hazırlamıştım erkek dediğinde çok şaşırdım bide 12. Haftada kız gibi demişti 16 da ve 17 de farklı doktorlar erkek dedi pipiyi de gösterdi ama benim hala inanasim gelmiyo saglikla gelirler inşallah en önemlisi oBende çin takvimi kime baktiysam tutuyodu %100 emindim kiz diyodum herkese dr erkek diyince emin misiniz ben kiz bekliyodum dedim pipisi burda dediuts fotosunu aticaktim ama yukleyemedim nedense
![]()
Maşallah çok güzel görünüyorsunuz. Darısı başıma.
Maşallah çok güzel görünüyorsunuz. Darısı başıma.![]()
Ben de hamile kaldığım kilodan 3 kg gerideyim. Belki ilk hamilelik diye çılmamıştır diyorum. Haftaya kontrol var umarım güzel haberler alırız hepimiz. SevgilerDoğumumuz aynı güne den geliyor canım. Ama benim karnım bayağı çıktı diyebiliriz. Oyle duz sabahları sırt üstü yatarken görüyorum. Ama benim ilk gebeligimden azcık göbek kalmıştı bebisim de üstüne koydu emsalus ün göbeği gibi duruyor.
Kilo alımım yok ama geçen hafta tartıldım 1 kilo gerideydim hamile kaldigim kiloya gore
Bana doktor sadece demir hapı yazdı. Vitamin vermedi ben isticem çünkü iştahom hiç yok ve tek tip besleniyorum. Artık allaha emanet.Merhaba. Aranızda vinalac vitamin kullanan anne adayları var mı? Doktor vinalac imminitium yazmış ama baktım artık İsim ve Kutusu değişmiş eskiye göre içerik de değiştimi acaba. Daha önce vinalac imminitium du ve hamileler ve emzirme dönemine özel yazıyordu. Şimdi ismi vinalac olmuş ve hamileler kullanımına uyarı konmuş doktora danışın diye ve de bir çok koruyucu var içinde. eskisi yenisi
Eki Görüntüle 2075823 Eki Görüntüle 2075824
Geçmiş olsun canım. erkek senesi sanırım çoğunluk erkek haberi alıyor. Allah uzun güzel ömürler versin hepsine.Sonunda cinsiyetimiz belli oldu, erkek :))
Yalnız çok büyük bir sıkıntım var kızlar, reflüm tavan yaptı, daha 17 haftalıkken böyleyse ben büyüyünce ne yapacağım? Midemden gelen bir ağrı, yemek borumdan yukarı çıkan çeneme vuran ve omzuma vuran bir zonklama hakim vücudumda. Nefes almakta zorlanıyorum bazen. Çok sıkıntılı bir hamilelik beni bekliyor, değil mi?
Evet erken sanırım ayrıntılı ultrason için. Doktorlarımız farklıymış. Bahsettiğin doktorları bilmiyorum.15.haftada ayrıntılı ultrason oluyor mu ki? 20.hafta diye biliyorum
Endokrin doktoru yaşam hastanesinde İsmini unuttum suan Burdaki dahiliyecinin tavsiyesi üzerine ordan randevu aldık
Kadın doğum doktoru da likya hastanesi Seyide Soysal Bunu da bir arkadaşımız çok tavsiye etti
Tövbe de kız oynar annesi oynar merak etme daha benimkide günde 1 ya atıyor ya atmıyor telaş etme diğerleri 12 de oynamıştı düşün... Zehirlemeyw gelince hafta arttıkça zehirlerleme olayı artar canım Allah korusun yavrularımızı da bizideKizlar birkac gundur takip etmiyorum nasilsiniz? Keyifler yerinde mi? Ben gece uyuyamiyorum. Bir de bayadir kontrole gitmiyorum. Bir sey soracam size belki sacma sapan bir soru ama. Kizlar bebegimize karnimizda allah korusun bir sey olsa kalbi falan dursa kac gunde anneye belirti verir? Bebegim daha hic hareket etmedi aklimda deli sorular![]()
Sonunda cinsiyetimiz belli oldu, erkek :))
Yalnız çok büyük bir sıkıntım var kızlar, reflüm tavan yaptı, daha 17 haftalıkken böyleyse ben büyüyünce ne yapacağım? Midemden gelen bir ağrı, yemek borumdan yukarı çıkan çeneme vuran ve omzuma vuran bir zonklama hakim vücudumda. Nefes almakta zorlanıyorum bazen. Çok sıkıntılı bir hamilelik beni bekliyor, değil mi?
Gittigin doktor ismi nedir canim.ya da hastane adi? Cok mu guveniyor aletlerine fln acaba.Bugün doktorum dedi ki ben bakarım ayrıntılı ultrasona bir durum yoksa gerek yok ama yinede tercihinize bırakıyoruz dedi
Canım aletleri normal sanmıyorum üst bişey olduğunu antepte dr sıradan özel hastane ama böbrek kalp de felan sorun varsa çıkıyomuş o da bana yeter diye düşünüyorum bişey olursa yönlendiriyorum zaten dediGittigin doktor ismi nedir canim.ya da hastane adi? Cok mu guveniyor aletlerine fln acaba.