2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende 1 haftadır bebeğimi hissediyorum. Ve karnım başından beri büyük şuandada 7 aylık gibi diyor herkes. Kilo almadım daha 1 kilo aldım. Erkek bebek benimki sivri olur derler belkide ondan çok çıktı bilmiyorum ama erkenden çıkmaya başlamıştı bende :)
Benimki de erkek ama hiç karnım yok çok enteresan. Hemen çıksın istiyorum. Sanki böyle sorun varmış gibi hissediyorum ne alakaysa.

Benimki de erkek ama hiç karnım yok çok enteresan. Hemen çıksın istiyorum. Sanki böyle sorun varmış gibi hissediyorum ne alakaysa.

Kimisinin geç çıkıyor canım yapısal bir durum bence bu. Foto atabilirsem atayım yeni çekmiştim birtane. Seninde çıkar merak etme çoğu hamilenin bu aylardan sonra çıkarmış.

P_20171203_124008_1.webp

Buda benim göbüş :)

Merhaba güzel anneler.ya herkes hissetmeye başlamış.bende de birşeyler var ama o hareketlerin oğluşum olduğunu nasıl bilecem ki :olamaz:
Gönül olayına gelince benimde baya çıktı bir aydır hamile pantalonları giyiyoruz.çıkmayan lar çok üzülmesinler çünkü kıyafet sorun oluyor bide benim gibi çalışansan.ama yinede her hali güzel :KK76::KK76:

Selam kızlar sanırım dün gece ilk defa bebeğimi hissettim. Gece korkuyla uyandım bir ses duydum, sonra rden karnımda kelebek kanatları çırpınması gibi hareketlenme oldu. Çok nıtlu oldum.
Bu arada karnınız ne durumda. Bende hiç bir değişiklik yok. Hele sabahları dümdüz karnım. Akşamüstü biraz şişiyor sanırım o da yediklerimden. Sizin karnınız büyüdü mü? Hepinize güzel hamilelikler

Doğumumuz aynı güne den geliyor canım. Ama benim karnım bayağı çıktı diyebiliriz. Oyle duz sabahları sırt üstü yatarken görüyorum. Ama benim ilk gebeligimden azcık göbek kalmıştı bebisim de üstüne koydu emsalus ün göbeği gibi duruyor.
Kilo alımım yok ama geçen hafta tartıldım 1 kilo gerideydim hamile kaldigim kiloya gore

Merhaba güzel anneler.ya herkes hissetmeye başlamış.bende de birşeyler var ama o hareketlerin oğluşum olduğunu nasıl bilecem ki :olamaz:
Gönül olayına gelince benimde baya çıktı bir aydır hamile pantalonları giyiyoruz.çıkmayan lar çok üzülmesinler çünkü kıyafet sorun oluyor bide benim gibi çalışansan.ama yinede her hali güzel :KK76::KK76:
Dün bakayım dedim 1 tane pantolon bulamadım eşofman tipi 70 lira bişeye benzese neyse.... En iyisi lastikli don heralde :KK48::KK48::KK48:

benim de göbeğim daha 8 haftalıkken çıktı resmen, şuan çok tatlı
son hali atabilirsem atayım
2 kilo aldım ben de sanırım en baştan bu yana
aslında 1 kiloyu birden alıverdim resmen

Sonunda cinsiyetimiz belli oldu, erkek :))
Yalnız çok büyük bir sıkıntım var kızlar, reflüm tavan yaptı, daha 17 haftalıkken böyleyse ben büyüyünce ne yapacağım? Midemden gelen bir ağrı, yemek borumdan yukarı çıkan çeneme vuran ve omzuma vuran bir zonklama hakim vücudumda. Nefes almakta zorlanıyorum bazen. Çok sıkıntılı bir hamilelik beni bekliyor, değil mi?

Aslında haklısınız, ekstra olarak bide odadaki nemi görmek istiyorum sanırım bide sıcaklık değeri gözümün önünde hep açık olursa daha cok rahat ederim sanki :) evim biraz kuzeye kalıyor bu yüzden endişem var :)

Annelik boyle bisey hep bi endişe halindeyiz :anneadayı: :)) iciniz rahat olsun da gerisi onemli degil :KK36:

Yalnız çok büyük bir sıkıntım var kızlar, reflüm tavan yaptı, daha 17 haftalıkken böyleyse ben büyüyünce ne yapacağım? Midemden gelen bir ağrı, yemek borumdan yukarı çıkan çeneme vuran ve omzuma vuran bir zonklama hakim vücudumda. Nefes almakta zorlanıyorum bazen. Çok sıkıntılı bir hamilelik beni bekliyor, değil mi?
hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar::emir_bebek::KK200::anneadayı:

Nub bebekteki bacak arasındaki çıkıntı oluyo canim paralelse kız dikse erkek diyolar bana hep kız yorumları geldi 2 doktorda erkek dedi ama hala emin değilim ayrintiliyi bekliycem:KK45:

Bende çin takvimi kime baktiysam tutuyodu %100 emindim kiz diyodum herkese dr erkek diyince emin misiniz ben kiz bekliyodum dedim pipisi burda dedi :halay: uts fotosunu aticaktim ama yukleyemedim nedense :KK64:

Benimde mide yanmam erken basladi insallah sadece yoklamadir diye unyt ediyorun normalde 30 haftalatda baslar ama niye erken anlamadim .. cok bunaldim cok

Bende çin takvimi kime baktiysam tutuyodu %100 emindim kiz diyodum herkese dr erkek diyince emin misiniz ben kiz bekliyodum dedim pipisi burda dedi :halay: uts fotosunu aticaktim ama yukleyemedim nedense :KK64:
masallah oğlusun kendını gostermiş annesi :emir_bebek:bende de tam tersi oldu herkes erkek dedı çin takvımı bıle,rus takvimi dıye bırsey vardı nette o tuttu, ben kız ıstıyodum sonra bırden aklıma girmişler sanki erkege döndüm bnde doktor kız deyınce çok istememe rağmen saşırdım ki görülmeye degermiş eşim oyle dıyo sağlıkla gelsınler en onemlısı o ama dıs etkenler bılıncımızi mi etkılıyor su donemde bilemedim :KK48::KK23:

Selam kızlar sanırım dün gece ilk defa bebeğimi hissettim. Gece korkuyla uyandım bir ses duydum, sonra rden karnımda kelebek kanatları çırpınması gibi hareketlenme oldu. Çok nıtlu oldum.
Bu arada karnınız ne durumda. Bende hiç bir değişiklik yok. Hele sabahları dümdüz karnım. Akşamüstü biraz şişiyor sanırım o da yediklerimden. Sizin karnınız büyüdü mü? Hepinize güzel hamilelikler

Beni gorenler direk 3.5-4 aylik hamis diolar zaten ilk bebegim sez di ondan kalma gobus belirginlesmis oldu henuz kilo almadim hatta zayifladigimi soyluyolar ama gobus cikti bende :anneadayı::KK49:

Canim bende geceleri hissediyorum hickiriyor gibi genelde vucut dinlenmeye cekilince bariz belli ediyor kendini birde benim karnimi goren 4 aylik misn 7 aylikmisin diye soruyolar karnim cok cimti benim ikinci hamileligim

Back
X