2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Harikasiniz masallah, Allah yavrularinla uzun omur versin, mutlulugunuzu artirsin cok hos gorunuyorsunuz
Çok teşekkür ederim amin hepimizinkilerle uzun sağlıklı mutluluk dolu yıllarımız olsun inşallah, hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp devam edelim yolumuza :KK200::nazar:

Merhaba. Aranızda vinalac vitamin kullanan anne adayları var mı? Doktor vinalac imminitium yazmış ama baktım artık İsim ve Kutusu değişmiş eskiye göre içerik de değiştimi acaba. Daha önce vinalac imminitium du ve hamileler ve emzirme dönemine özel yazıyordu. Şimdi ismi vinalac olmuş ve hamileler kullanımına uyarı konmuş doktora danışın diye ve de bir çok koruyucu var içinde. eskisi yenisi
Eki Görüntüle 2075823 Eki Görüntüle 2075824
Ben 2 ay kullandım sonra doktor başka bi vitamin verdi balık yağıyla birleşikti onu içemeyince gittim kendime decavit yazdırdım herkes onu içiyo bende onu içeyim dedim

Diyabetli olan varmı benim gibi Dr um beni çok korkuttu bugün dikkat etmezsen çocuğunun 20. Yaşını göremezsin dedi yarın endokrinoloji ye gitcem bakalım hangi ilacı vercek insüline de başlayabilirlermiş hamileligim çok kötü geçiyo baş ağrıları bulantılar beni mahvediyo

Diyabetli olan varmı benim gibi Dr um beni çok korkuttu bugün dikkat etmezsen çocuğunun 20. Yaşını göremezsin dedi yarın endokrinoloji ye gitcem bakalım hangi ilacı vercek insüline de başlayabilirlermiş hamileligim çok kötü geçiyo baş ağrıları bulantılar beni mahvediyo
Ya bu doktorların ağzı ne söylüyo kulakları duymuyo bence. Ya hamile bi insana söylenecek şeyler değil. Ben doktoruma ne zaman telaşlı birşey sorsam hep sakinleştiriyo beni. Canım hiç korkma benim annemde şeker hastasıymış ve hatta bilmiyormuş o zaman bu kadar tahlilde yokmuş. Ben 30 yaşıma geldim bak. Hatta 34 yasında ablam var. Annemde sağlıklı bu yaşlarımızı gördü. İlaç kullanıyo düzenli yediğine içtiğine dikkat ediyo o kadar.

Mide yanması için itfaiye mi çağırsam gece ayrı gündüz ayrı yanıyo ne şurup ne süt be soda yarabbim salyalarımı tutamaz oldum gece kabus resmen uykudan asitle kalkar oldum bukadar fazla sıkıntı çeken varmı benim midem zaten problemliydi şimdi zil takıp oynuyooo

Ay kontrole 2 gün kaldı şafak sayıyorum adeta cinsiyet kız demişti ama önümüzdeki ay garanti olur demişti bakalım sağlığı yerinde olsun günü ayarlı gitsin hiç fark etmez gerisi Rabbim hepimize güzel haberler almak nasip etsin inşallah..... Herkese göbüşüyle iyi geceler

Fiyatlar çok farklı park yataklarda. Ben herseyde olduğu gibi gidip en pahalılarından birini beğendim :bicak: resmimi koyayım bak sen de. Sizin aldığınız markaya da bakayım.
Bebek arabası iyi olmuş sizin için.
Eşim de travel sistem alalım diyor bence gereksiz ama bakalım tüm bunlara 7. Ayda bakalım diyor. Ben şimdiden çok yoruluyorum. Azcık yorulsam akşam kımıldayamıyorum. 7. Ayda nasıl çıkacaksam artık
Bu park yataklarda yaa ... iyi hos kaldirilanilmesi vs.. ama bana pek cirkin geliyor yaa :( hic estetik degil. Kullanim kolayligi acisindan bi gonlum park yatak istiyor bir gonlum de her baktiginda seni sinir edecek seyi niye alasin diyor. Bi de cok pahali ya normal tahta besiklerden daha pahali fiyati var.
Ben henüz hiçbir şey almadım ayrıntılı USG den sonra almayı düşünüyorum cinsiyet konusunda çok şeyler okudum çünkü :)
Ayni fikirdeyim. İsim fikrini bile erteledim kafamda.
Selamlar... ilk defa yaziyo olsamda buralarin gediklisiyimben habersizce hamile kalip yaklasik 3 ay bir bunalima giren biri olarak arada sizleri okuyorum.. zira yaklasik 5 aylik bor oglusum var uken tekrar hamilr kalmak ve sezeryanli olmak cok zor bi psikoloji.. tabu bitanede dunyalar yakisijlisi 4 yasinda oglum var.. ikisi ile hayat zor iken okadar tedbire ragmen nasil hamile kaldim bilmeden yasiyorum gercekten cok zor bir surec.. buarada 3. Bebegim de erkek .. 3 erkek annesi olucam yakinda insallah.. sizin yaIlarinizi okudukca ilk oglumdaki heyecanlarim geliyo gunler gecmek bilmezdi ne gorsem almak isterdim kendimi cok fazla dinler ayy keain bisey oldu diyip doktora kosardim halbuki amac bebegi gormek .. en zoruda zaman gecmezdi.. simdi anladim ki herkes bu surecleri yaaiyo hemde aynisini.. simdi 3 . Oglum ve buarada tansiyon hastasiyim doktor vucudun kendini toplamadan hamile oldugun icin tansiyon cok fena olmus diguma kadar yasarsan ne ala dedi.. daha bircok sey dedi haklida zira tansiyonum 17/10 ... size birsey soylemek istiyorum ufak seylere takilip uzulmeyin inanin gelede ilk bebekte cok cok rahatsiniz tadini cikarin bol bol aserin bol bol naz yapin ... tek oldugunuz icin hasta olmak bile keyifli inanin bana.. beb hasta bile olamiyorum cunku bebeklerim kucuk yakinimda kimse yok .. ohhhh yatin dinlenin yatakta yuvarlanin battaniye orun ... sakin caninizi biseye sikmayin
.. hayirli dogumlariniz olsun..
İyi tarafindan bak. Buyuduklerinde hayat çok eğlenceli olacak
Kızlar göğsünden süt gelen varmı :110:
Sut muydu bilmem ama gecen gun cimbizla beyaz beyaz kurumus seyler cektim :D
Kizlar bana bi crvap verin lutfen. Az once wc ye gittim. Sildigimde oyle bi akinti gelmis ki. Hep seffaf olurdu seffaf degil. Sut rengi ama koyu kivamli bayada fazla gelmis. Boyle mat beyaz akinti yasayan var mi
Bende hep var
Masallaah cok tatli :)
Tövbe de kız oynar annesi oynar merak etme daha benimkide günde 1 ya atıyor ya atmıyor telaş etme diğerleri 12 de oynamıştı düşün... Zehirlemeyw gelince hafta arttıkça zehirlerleme olayı artar canım Allah korusun yavrularımızı da bizide
Ben hic hissetmedim daha . Resmen uykularimi kaciriyor.

Bugünü göbüş günü yapmışsınız :KK66: biz de dün çekmiştik bunları Benim 1 numarayla :KK200: göbeğime diyecek birşey bulamıyorum soranlara 5-6 aylık diye sallıyorum artık napiiim :110:Eki Görüntüle 2076047 Eki Görüntüle 2076048

Yaa kizlar benim gobus ne zaman hamile gobusune benzeyecek. Hala hickimse hamile oldugumu anlamiyor :(

sofiarya sofiarya canım sana bişey sormak istiyorum iki üc gündür beynim acayip zonkluyo özellikle koltuktan kalkarken yada eğilip kalkarken beynim cıkacak gibi zonkluyo tansiyonumun ölçtüm yüksek değil bilemedim troid nabız filan onunla alakalı olabilir mi bide bu bebiş cok değişik oğlum bildiğin tekmelerdi bu napıyosa artık o arada üc saniye filan kalbim nasıl atıyo sürekli böyle baskı mı yapıyo anlamadım ama cok değişik

sofiarya sofiarya canım sana bişey sormak istiyorum iki üc gündür beynim acayip zonkluyo özellikle koltuktan kalkarken yada eğilip kalkarken beynim cıkacak gibi zonkluyo tansiyonumun ölçtüm yüksek değil bilemedim troid nabız filan onunla alakalı olabilir mi bide bu bebiş cok değişik oğlum bildiğin tekmelerdi bu napıyosa artık o arada üc saniye filan kalbim nasıl atıyo sürekli böyle baskı mı yapıyo anlamadım ama cok değişik

Selam canım sinüzit olabilir özellikle bu havalarda. Zonklayıcı ağrı yapar özellikle göz üstleri ve şakaklar hareket halindeyken mahveder insanı. Bende var çok iyi bilirim ağrısını. Netten bir araştır istersen

Mide yanması için itfaiye mi çağırsam gece ayrı gündüz ayrı yanıyo ne şurup ne süt be soda yarabbim salyalarımı tutamaz oldum gece kabus resmen uykudan asitle kalkar oldum bukadar fazla sıkıntı çeken varmı benim midem zaten problemliydi şimdi zil takıp oynuyooo
Ahhh canim benim ilk gebeligimde ne crktim ne cektum inan..sayiyorum midrmde mikrop . Midrmde fitik. Gsstrit.6 tane kucuk ulser.reflu ile bilmeden hamile kaldim ve oglumda 9 ay kustum ... inan bsna gece olsun istemezdim .. sabahlara kadar otururdum... mudemin agrilsri sirtims bicsk gibi saplanirdi ... ksn kusuyodum ve surekli serum yiyodum... simdide oyleyim.. allah yardimcimiz olsun zor geceler bizi bekler

G Guvenim yazdiklarini okuyunca halime şükrettim ben devlete gidiyorum devletteki dr lar fazla ilaç vermiyorlar mesela ilk hamileliğinde bende sabah 4 kere kadar sokaklarda gezerdim eşimle an azından rahat doğum yaptım yürüyüşler sayesinde neyse o zaman ozel deki dr um mide koruyucusu verdi ama devlet vermedi diye eşim aldırmamıştı. Kuzenimde kötüydü dr u koruyucu verdi daha rahat geçirdi senin rahatsızlıklarına mide koruyucu ise yarıyor mu bi dr a sor istersen

Bende bu hamileliğinde çok ağarım oturduğun yerden kalkasım yok ama gezmeye çalışıyorum eğer midem biraz iyi ise. Cunku oturdukca hantallascam hic yerimden kalkamayacagim ileriki aylar daha zor olacak. Sanırım bu senenin genel sorunu herkes çok ağır.

Kızlar detaylı ultrason için hastanelerin hangi biriminden randevu alınıyo?

Bildiğim eğitim araştırma hastanelerinde gebe takip riskli gebeliğe yönlendiriyor ve orası gün veriyor. 2 sene önce ozel de cektirdigimde haftası geldiğinde birkaç gün önceden radyologdab gün aldım diye hatırlıyorum.

Bu arada ayrıntılı için delta hospital a (anadolu yakasi kucukyali e-5 de )sordum 253 tl dedi muayene ile birlikte bilginize bayanlar.

Mide yanmasi icin talcid ve Rennie ilaclari serbest.

Benimde midem yaniyor doktorun sik ve az ye dedi. Oyle yiyipte sisip kalmak yok. Baharatli yemek ve aksam yeneginden sonra portakal gibi eksiler yok.

Bu arada turkiyede damla sakizi receli diyenbir sey var. Aktarda olur. Ulser baslangicim vardi yillar once o zaman cok iyi gelmisti bana bir seyim kalmamisti. Simdi midem iyidir ama hamilelik bozdu

Back
X