2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım hoşgeldin. Gelebilir miyim de ne demek :KK19:
Hayırlı olsun bebişin.
Tesekkur ederim canim sizinde hayirli olsun .
Aramıza hoşgeldin canım benim :) hayırla gelsin inşallah bebişler doğumlar aynı gözüküyor 1günlük farkla öndesin :)
Ins drlar her gidisimde farkli soyluyor bebisi.Bakalim hayirlisi
Aramıza hoş geldin bebeğin sağlıkla gelsin inşallah ilkmi senin
Saol canim ikinci benim .
Bi oglum var 8 yasinda .
Ne demek buyur gel hoşgeldin hem aynı günlere geliyormuş dogumumuz :KK66:
Aynen ne guzel diger grupta niye benim haftalarda kimse yok diyordum saf gb :KK48:

Tesekkur ederim canim sizinde hayirli olsun .

Ins drlar her gidisimde farkli soyluyor bebisi.Bakalim hayirlisi

Saol canim ikinci benim .
Bi oglum var 8 yasinda .

Aynen ne guzel diger grupta niye benim haftalarda kimse yok diyordum saf gb :KK48:
Olsun geç kalmış sayilmazsin cinsiyetiniz bellimi benimde bir oğlum var 5 buçuk yaşında kız dedi binada bakalım bu ay iyice netlesir inşallah

Canim benim de plasentam rahim agzina yapisikti kanamam olmustu hatirlarsan on gundur yatiyordm dun kontrole gittik doktor plasentanin 1.7 cm yukari ciktigini rahim agzindan soyledi kanama olmaz ins daha da cikacaktir dedi cok sevindim insallah seninki de bu sorunu yasayan herkesinki de cikar yukari ve duzelir. Moralini yuksek tut canim
Benimde eşi biraz aşağıda 3lü test yaptırmıştım geçen hafta , sonuç çıkınca doktorum arıyor ufak bir kan testi yapıcaz birde detaylı ultrasona bakarız dedi, bir sıkıntımı var dedim içimiz rahat etsin dedi. korkuttu beni 2 hafta sonra kontrolum var 20. Hafta olacak detaylı ultrason ozaman yapılıyor rutin diye düşünüyorum şuan

Arkadaşlar ben bebeğin hareketlerini hep aşağılarda hissediyorum göbek deliğimin 2-3 parmak altında hatta bazen daha aşağıda...20 haftadan sonra falan mı yukarılarda oluyor? Oğlumdaki tekmeler hatırlıyorun hep karnımın tepesindeydi...sizin nasıl acaba

Arkadaşlar ben bebeğin hareketlerini hep aşağılarda hissediyorum göbek deliğimin 2-3 parmak altında hatta bazen daha aşağıda...20 haftadan sonra falan mı yukarılarda oluyor? Oğlumdaki tekmeler hatırlıyorun hep karnımın tepesindeydi...sizin nasıl acaba
Benimkide henüz aşağıda ablam şimdiye kadar cikmadiysa daha çikmaz dedi assada tasirsin dedi ama inşallah çıkar yukari

Kızlar sancıyı nasıl anladın diyen arkadaşlar olmuş bu öyle tv kere görülen bağırmalı bi sancı değil tabiki.. İçinde bişeyin kıvrıldığını hissediyorsun rahatsız ediyor öyle ni bir sancı Ben bunu yeni sezeryanlıyım diye dikiş kaynaklı falan sandım bide çocuk oynayınca rahim acıyor sandım sancı hiç aklıma gelmedi aslında tecrübeliyim.... Doktor ultrasyon aletini tutar tutmaz senin sancın var dedi ben de masaya zor çıktım zaten bebek biyere toplanmıştı. Doktora dedim ben bebek kasılıyo sandım dedim şiddetli hayır sancın var dedi... Kese kum saati şeklindeydi bak gördün mü kese nasıl şekli dedi ilk kez, ultrason da sancıyı gördüm nts biliyordum da bunuda gördüm.... Her hamilelikte birsürü tecrübe oldu.. Rahim kapalı ams şükür İnş açılma olmaz Allaha emanet yavrularımız İnşallah... Kızlar bişey sorucam 16 +5 ultrason girdim 165 gr dedi bu haftalarda girenlerin kaçtı hatırlayanlar varmı
Benimde 17+1 175 grdi canim. Hatta zayif gibi gelmisti :). Boyu kacti soyledimi
Bide ben kacirmisim. Senin bu haftada sancin mi oldum ya gecen gun yazmistim bebek benimde biyere toplanmisti ve sancim bicaknsaplanmasi tarzi rahimde vajinaya yakin aci hissettim diye. Sonra sirtustu yattim gecti. Oyle biseymiydi

Benimde eşi biraz aşağıda 3lü test yaptırmıştım geçen hafta , sonuç çıkınca doktorum arıyor ufak bir kan testi yapıcaz birde detaylı ultrasona bakarız dedi, bir sıkıntımı var dedim içimiz rahat etsin dedi. korkuttu beni 2 hafta sonra kontrolum var 20. Hafta olacak detaylı ultrason ozaman yapılıyor rutin diye düşünüyorum şuan
Ikili testiniz nasildi ki. Burda bircok arkadasimiza ben dahil 3lu test gerek gorulmedi mesela. Ikili testleri risklincikanlarda zateen amniyosentez yaptirdi

Hareket dedigin su kelebek kipirtisi misir patlamasi karincalanma gibi olanlarmi. Ben daha hic hissedemedim ama igne batmasi seklinde hissettigimi dusunuyorum cunku igne batmasi olan yeri aciyorum daha sis diger tarafa gore. Hareketlerini igne batmasi gibi hisseden var mi ya? Ya da daha hic hissetmedim

Ikili testiniz nasildi ki. Burda bircok arkadasimiza ben dahil 3lu test gerek gorulmedi mesela. Ikili testleri risklincikanlarda zateen amniyosentez yaptirdi

Hareket dedigin su kelebek kipirtisi misir patlamasi karincalanma gibi olanlarmi. Ben daha hic hissedemedim ama igne batmasi seklinde hissettigimi dusunuyorum cunku igne batmasi olan yeri aciyorum daha sis diger tarafa gore. Hareketlerini igne batmasi gibi hisseden var mi ya? Ya da daha hic hissetmedim

Aynı günmüş muhtemel Doğum tarihimiz. Yalnız değilsin ben de hiç hissetmedim. Merakla bekliyorum :-)

Benimkide henüz aşağıda ablam şimdiye kadar cikmadiysa daha çikmaz dedi assada tasirsin dedi ama inşallah çıkar yukari
Ya aşağıda mı oluyor şimdi bebek... yani benim plasenta yukarıda bebek de normal yerleşmiş diyor doktor hep...oğlum çatı darlığından doğum kanalına bile girmemişti karnım son gün bile sipsivri tepedeydi...yürümem falan da fazla zor değil...anlamadım

Valla artık mısır patlaması falan gibi değil...dışarıdan anlaşılmasa bile resmen pıt pıt pıt değip geçiyor

Ya aşağıda mı oluyor şimdi bebek... yani benim plasenta yukarıda bebek de normal yerleşmiş diyor doktor hep...oğlum çatı darlığından doğum kanalına bile girmemişti karnım son gün bile sipsivri tepedeydi...yürümem falan da fazla zor değil...anlamadım
Bilemiyorum ki canım çıkar belki de yukarıya zamanla

Valla artık mısır patlaması falan gibi değil...dışarıdan anlaşılmasa bile resmen pıt pıt pıt değip geçiyor
Yaa be guzel Masallah:nazar: ben de hissettigimi zannetmistim gecen haftasonu icimde bir kipirtilar ama sonra haftaici bir daha hissedemedim :( bana bebek hareket ediyormus gibi gelmisti ama belki de degildi. Ilk gebeligim. Beklemeye devam :)

Back
X