2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bir hafta sonra kontrolum kesinleşsinde alışverişe başlayım bende :)
Tatli telaslar :21:
Mrh arkadaslar.benimde plasenta anteriormus.dr zamanla yukari cikabilir dedi.yinede korkuyorum.bugun ilk defa derinden hareketini 2 defa hissettim.cok sukur.benimde kizim olscak insallah
Hayirli olsun canim .zamanla yukari cikar die biliyorum ben

Arkadaşlar ben bebeğin hareketlerini hep aşağılarda hissediyorum göbek deliğimin 2-3 parmak altında hatta bazen daha aşağıda...20 haftadan sonra falan mı yukarılarda oluyor? Oğlumdaki tekmeler hatırlıyorun hep karnımın tepesindeydi...sizin nasıl acaba
Bende de aynı canım kızımda tepelerde hissediyordum

Yaa be guzel Masallah:nazar: ben de hissettigimi zannetmistim gecen haftasonu icimde bir kipirtilar ama sonra haftaici bir daha hissedemedim :KK43: bana bebek hareket ediyormus gibi gelmisti ama belki de degildi. Ilk gebeligim. Beklemeye devam :)
ilk zamanlar hergun hissedilmiyor zaten cnm buyuk ihtimal o bebisindi bende ilk hissttimde 3 ,5 gun geciyordu simdi hergun hissediyrm sukur

Ikili testiniz nasildi ki. Burda bircok arkadasimiza ben dahil 3lu test gerek gorulmedi mesela. Ikili testleri risklincikanlarda zateen amniyosentez yaptirdi

benim doktorum biraz pipirik hiçbirşeyi pas geçmiyor daha ilk muayenede çok detaylı tahlil istemişti şuana kadar herşey iyi , eşinin biraz aşağıda olması dışında başka sıkıntımız yok detaylıda rutindir diye düşünüyorum 20. Haftada bebek döneceği için düzelir diye düşünüyorum

Ben deli gibi alisveris yapmak istiyorum ama ilk kaybim 22 haftalikti suan 19+3 um korkudan yapamiyorm. Sizlerden duysam yapani cesarete gelicem ama pek baslayan yok sanirim ilk bebegim 've kiz olacak insallah
Bende korkuyorum tehlikeli de hamilelik geciriyorum.aynen takipteyim.
Ben bikaç parça aldım canım hoşuma gittikçe alıyorum büyük parçalardan beşik ve ana kucağı alcam onları doğuma yakın alırım ama diğerlerini yavaş yavaş alıyorum
Bende dayanamiyorum ama heryerde kislik var o sebeple biraz daha bekliyorum .

Kizlar alisveris yapaniniz varmi yada kacinci ayda dusunuyorsunuz .
Oğlumdan kalan park yatak ve puseti kullanıcam, hastane çıkısları da vardı onları çıkarır bakarım bazılarını kullanırim diye düşünüyorum yeşilli sarılı unisex olanları özellikle...fazla almayı düşünmüyorum hediye de gelir, bebek arabası alıcam, bi de çanta alıcam kendime...daha bakarız yani

Arkadaşlar ben bebeğin hareketlerini hep aşağılarda hissediyorum göbek deliğimin 2-3 parmak altında hatta bazen daha aşağıda...20 haftadan sonra falan mı yukarılarda oluyor? Oğlumdaki tekmeler hatırlıyorun hep karnımın tepesindeydi...sizin nasıl acaba
Can'ım nasıl hissediyorsun? Ben de 14. Hafta kıpırdanma hissettim ama hiç ilerleme olmadı. Son zamanlarda da hissetmiyorum sanki. Arkadaş bu haftalarda kıpır kıpırdı benimki. Tekmelerini hissettim diyor :KK57:
Ben de tekme değildir o dedim yani mümkün mü bu kadar küçükken?

Ben deli gibi alisveris yapmak istiyorum ama ilk kaybim 22 haftalikti suan 19+3 um korkudan yapamiyorm. Sizlerden duysam yapani cesarete gelicem ama pek baslayan yok sanirim ilk bebegim 've kiz olacak insallah
Bizde de tık Yok hala. Eşime uyuz oluyorum. İnsan azcık hevesli olur. 7. Aydan sonra alırız diyor. Hangi birisine para zaman yetecek bir anda.
Üstelik bugün erken Doğum olursa ne olacak dedim 7. Ayda hazır olsun diyor herkes. 7. Aya girmeden son hafta alırız diyor.
Oysaki benim içim gidiyor beğendiğim seyler oluyor yavaş yavaş alayım diye.
Bu konuda ilgili hevesli eşlere imreniyorum ya. Bizdeki niye böyle:KK61::mad:

Canım dün dogumgunumdü. Herkes kizima çalışmış. .:)2 yenidoğan Set zibinlar hirkalar çoraplar battaniyeler.ama hepsi pespembe:)aldıklarımi renkli alıcam biraz. Ama hediyeleri göz ardı etmeyin.başlangıç
Oglumda hediyeler kullanilamayacak seylerdi.acikcasi cok umutlu degilim cevremdekilerden ..buarada dogum gunun kutlu olsun canim :)
Oğlumdan kalan park yatak ve puseti kullanıcam, hastane çıkısları da vardı onları çıkarır bakarım bazılarını kullanırim diye düşünüyorum yeşilli sarılı unisex olanları özellikle...fazla almayı düşünmüyorum hediye de gelir, bebek arabası alıcam, bi de çanta alıcam kendime...daha bakarız yani
Bizimde park yatak duruyor .ama su sepet besiklerde gozum var .

ahsenitakvim34 ahsenitakvim34 sevdiklerinle nice musmutlu yıllara canım

Ben daha cinsiyetini öğrenemedim. O yüzden alışveriş konusunu aceleye getirmiyorum yani bi 5 ayı devireyim de ondan sonra diyorum hem bebislerimiz yaz bebisleri olacak su anda kışlık kalın takımlar var genelde. yaz bebisin de ole kat kat giydiremeyecegiz hem oğlundan kalan renkli tulum zıbın falan var
Aamaaaa kız bebiş kıyafetlerinde gözüm kalmıyor diyemem

ahsenitakvim34 ahsenitakvim34 sevdiklerinle nice musmutlu yıllara canım

Ben daha cinsiyetini öğrenemedim. O yüzden alışveriş konusunu aceleye getirmiyorum yani bi 5 ayı devireyim de ondan sonra diyorum hem bebislerimiz yaz bebisleri olacak su anda kışlık kalın takımlar var genelde. yaz bebisin de ole kat kat giydiremeyecegiz hem oğlundan kalan renkli tulum zıbın falan var
Aamaaaa kız bebiş kıyafetlerinde gözüm kalmıyor diyemem
Haklisin goze takilmayacak gibi degil.

Can'ım nasıl hissediyorsun? Ben de 14. Hafta kıpırdanma hissettim ama hiç ilerleme olmadı. Son zamanlarda da hissetmiyorum sanki. Arkadaş bu haftalarda kıpır kıpırdı benimki. Tekmelerini hissettim diyor :KK57:
Ben de tekme değildir o dedim yani mümkün mü bu kadar küçükken?

Bizde de tık Yok hala. Eşime uyuz oluyorum. İnsan azcık hevesli olur. 7. Aydan sonra alırız diyor. Hangi birisine para zaman yetecek bir anda.
Üstelik bugün erken Doğum olursa ne olacak dedim 7. Ayda hazır olsun diyor herkes. 7. Aya girmeden son hafta alırız diyor.
Oysaki benim içim gidiyor beğendiğim seyler oluyor yavaş yavaş alayım diye.
Bu konuda ilgili hevesli eşlere imreniyorum ya. Bizdeki niye böyle:KK61::mad:
Ya tekme gibi sert değil tabi ki öyle dışarıdan dokununca falan hissedilmiyor ama ben öğretmenim mesela sürekli ayaktayım bazen oturduğumda, ya da şiddetli 2-3 defa arka arkaya hapşırdığımda mutlaka bi pıt pıt oluyor dalgalanma gibi, değip geçiyor

benim de üç tane kaybım var, hep bi tedirginlik olduğu için başlamadım. bebişimin hiçbir şeyi yok daha

arkadaslar benim 2 yasinda bi oglum var bugun aksam birden ayagim agriyor demeye basladi oturunca bisey yok yururken topalliyor tedirgin oldum acikcasi buyume agrisi olabilir mi

Sen ilerki haftayı hatırlıyorsun canım 20 den sonra göbeğin 1 parmak üstünde hissedicez İnşallah

Back
X