- Konu Sahibi kardelen384
-
- #14.561
bende cok cabuk yoruluyorum dediniz gibi benimde kizim olcak cidden kiz cocuklar agir oluyor oglumda cok rahattm
Yaşta ilerleyince zorlasiyo galiba gerci ben daha 28imZeynosrkn84 dediği gibi kizlarmi ağırlaştırıyo acaba
Doktor kendinden gayet emin kız dedi hatta kordonumum yerine fln baktı tam.acmadi bacak.arasini ama.kiz bebek dedi bende acaba diyorum o yüzden cuma gunku kontrolümu bekliyorum kesinleşir o zaman alışverişe baslarimDediğin gibi yaş da önemli 36 yi devirdi ben
Seninde kızdı değil mi
Benimki hala belirsiz bi dr kız gibi dedi 14 haftada cuma günü bakanda kordon olabilir bu dedi ne erkek dedi ne kız
Kızlarrr bugun evimi su bastı sancıyla uğraşırken evle uğraştım mahvoldum eşimde görevdeydi yalnızdım mahvoldum herşey su oldu kaldır koy bittim.... Şans yok yaa doktor yat der çıkan işe bak başıma gelmiş iş değil bu yağmur beni mahvetti
Ben de çok çok çabuk yoruluyorum ama cinsiyet daha belli değil birkaç güne kontrol var bakalım bu teoriyi destekleyecek miyim
Gecmis olsun canim cok kosunca oluyordu oglumdada ama genelde ilgi cekmek icin yapardi .arkadaslar benim 2 yasinda bi oglum var bugun aksam birden ayagim agriyor demeye basladi oturunca bisey yok yururken topalliyor tedirgin oldum acikcasi buyume agrisi olabilir mi
Ay cok uzuldum ya kimsen yokmu yardim edecek.nazarami geldin nolmus oyleKızlarrr bugun evimi su bastı sancıyla uğraşırken evle uğraştım mahvoldum eşimde görevdeydi yalnızdım mahvoldum herşey su oldu kaldır koy bittim.... Şans yok yaa doktor yat der çıkan işe bak başıma gelmiş iş değil bu yağmur beni mahvetti
saol cnm dedin gibi kosmaktanda olabilir baya hareketli cunki ilk defa bole yapinca niye diye dusunmeden edemiyr insan bugunde gecmezse doktora goturmeyi dusunuyrmGecmis olsun canim cok kosunca oluyordu oglumdada ama genelde ilgi cekmek icin yapardi .
cok gecmis olsun canim.yardimci falan tutma sansi olsaydi iyi olurdu.bu halinle agir falan kaldirmazdin sendeKızlarrr bugun evimi su bastı sancıyla uğraşırken evle uğraştım mahvoldum eşimde görevdeydi yalnızdım mahvoldum herşey su oldu kaldır koy bittim.... Şans yok yaa doktor yat der çıkan işe bak başıma gelmiş iş değil bu yağmur beni mahvetti
benim de oluyordu bu aralar pek yok, bana da normal demişti doktorHanimlar merhaba 18 haftalik hamileyim ve bir haftadir su gibi akintim oluyor. Doktor normaldir olabilir dedi ama icim rahat etmiyor. Aranizda bunu yasayan var mi?
Geçmiş olsun canım..Hamilelik zormuş..Hele çalışırken çok daha zor..Ağrılar bitmicek gibi gözüküyor. Ben de ne tarafa yatsam o bölge boydan boya ağrıyor.kızlar günaydın
cumartesi akşamı öyle bir sağ omuz/sırt ağrısı yaşadım ki.. sağ kolumu sağ bacağımı uyuşturacak şekilde
dayanmaya çalıştım acıdan ağladım ama gece artık dayanılmaz oldu acile gittik
sadece minoset verebilirim, tam organ oluşumu zamanı dedi doktor.. sıcak uygulamaya devam dedi
1 tane minoset içtim, put gibi yattım yastıksız, uyuyamadım hiç sabaha doğru hafifledi
Allah kimseye vermesin, kas ağrısı, hamilelikte olur dedi ama bir daha olmasın nolur ya
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin İnşaAllahGünaydın güzel anneler. Ben kötü usutmusum.boğaz ağrısından gece uyuyamadım.yutkununca bile yanıyor.kulaklarda tıkandı.ne yapcam ben yabide kendim ikizim.o sebeple bagisikligim çok zayıf ve ilaçsız geçmiyordu hic bir soğuk alginligim
Gecmis olsun canim.kas agrisiicin kalsiyum vs veriyorlar diye biliyordum.kızlar günaydın
cumartesi akşamı öyle bir sağ omuz/sırt ağrısı yaşadım ki.. sağ kolumu sağ bacağımı uyuşturacak şekilde
dayanmaya çalıştım acıdan ağladım ama gece artık dayanılmaz oldu acile gittik
sadece minoset verebilirim, tam organ oluşumu zamanı dedi doktor.. sıcak uygulamaya devam dedi
1 tane minoset içtim, put gibi yattım yastıksız, uyuyamadım hiç sabaha doğru hafifledi
Allah kimseye vermesin, kas ağrısı, hamilelikte olur dedi ama bir daha olmasın nolur ya
Gecmis olsun canim hamilelikte soguk alginligi cok kotu zencefil cayi ic iyi gelir ins.Günaydın güzel anneler. Ben kötü usutmusum.boğaz ağrısından gece uyuyamadım.yutkununca bile yanıyor.kulaklarda tıkandı.ne yapcam ben yabide kendim ikizim.o sebeple bagisikligim çok zayıf ve ilaçsız geçmiyordu hic bir soğuk alginligim
Gecmis olsun canim ins.agri yapmazKızlar bugün ilk tetanos aşımı oldum şişlik ve ağrı olmaz inşaAllah
Baston yeni dogmus bebeklere pek uygun degil.cok rahatsz eder.kullanis acisindan baston anne icin daha rahat daha hafiftir.Günaydın güzel annelerinşallah hepiniz iyisinizdir.
Ben 30 aralık için ali ipekten randevu aldım 19+2 olacağız o zaman. Minik kuşumun cinsiyetini hala bilmiyoruz göbek kordonundan göremedik.
Kızlar bir de baston araba mı travel sistem mi daha kullanışlı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?