2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yaşta ilerleyince zorlasiyo galiba gerci ben daha 28im Zeynosrkn84 dediği gibi kizlarmi ağırlaştırıyo acaba

Dediğin gibi yaş da önemli 36 yi devirdi ben
Seninde kızdı değil mi
Benimki hala belirsiz bi dr kız gibi dedi 14 haftada cuma günü bakanda kordon olabilir bu dedi ne erkek dedi ne kız

Merhaba mayis anneleri.ben haziran annelerinden kacak olarak katiliyorum:)) sezaryen olursam mayista dogum olabilir elbet.size sorum bebisi hissetmeye basladiniz mi basladiysaniz nasi bi his nasi tarif edersinz ve ne zaman basladiniz.bu arada benim de bi kizim olacak insaallah en son 3boyutlu goruntude bakip kesin kiz dediler degismez herhalde.cabuk yorulma bende de var

Dediğin gibi yaş da önemli 36 yi devirdi ben
Seninde kızdı değil mi
Benimki hala belirsiz bi dr kız gibi dedi 14 haftada cuma günü bakanda kordon olabilir bu dedi ne erkek dedi ne kız
Doktor kendinden gayet emin kız dedi hatta kordonumum yerine fln baktı tam.acmadi bacak.arasini ama.kiz bebek dedi bende acaba diyorum o yüzden cuma gunku kontrolümu bekliyorum kesinleşir o zaman alışverişe baslarim

Hanimlar merhaba 18 haftalik hamileyim ve bir haftadir su gibi akintim oluyor. Doktor normaldir olabilir dedi ama icim rahat etmiyor. Aranizda bunu yasayan var mi?

Son düzenleme:
arkadaslar benim 2 yasinda bi oglum var bugun aksam birden ayagim agriyor demeye basladi oturunca bisey yok yururken topalliyor tedirgin oldum acikcasi buyume agrisi olabilir mi
Gecmis olsun canim cok kosunca oluyordu oglumdada ama genelde ilgi cekmek icin yapardi .
Ay cok uzuldum ya kimsen yokmu yardim edecek.nazarami geldin nolmus oyle

cok gecmis olsun canim.yardimci falan tutma sansi olsaydi iyi olurdu.bu halinle agir falan kaldirmazdin sende

kızlar günaydın
cumartesi akşamı öyle bir sağ omuz/sırt ağrısı yaşadım ki.. sağ kolumu sağ bacağımı uyuşturacak şekilde
dayanmaya çalıştım acıdan ağladım ama gece artık dayanılmaz oldu acile gittik
sadece minoset verebilirim, tam organ oluşumu zamanı dedi doktor.. sıcak uygulamaya devam dedi
1 tane minoset içtim, put gibi yattım yastıksız, uyuyamadım hiç sabaha doğru hafifledi
Allah kimseye vermesin, kas ağrısı, hamilelikte olur dedi ama bir daha olmasın nolur ya

Hanimlar merhaba 18 haftalik hamileyim ve bir haftadir su gibi akintim oluyor. Doktor normaldir olabilir dedi ama icim rahat etmiyor. Aranizda bunu yasayan var mi?
benim de oluyordu bu aralar pek yok, bana da normal demişti doktor
bebeğin suyuna baktı amniyon sıvısı değil hem bunun için erken demişti (13. haftamdaydım o zaman)
koku, kaçıntı, yanma vs yoksa akıntı çok normal dedi
ama şimdi de yoğun sarı akıntım var onu da bu kontrolde sorcam

Geçmiş olsun canım..Hamilelik zormuş..Hele çalışırken çok daha zor..Ağrılar bitmicek gibi gözüküyor. Ben de ne tarafa yatsam o bölge boydan boya ağrıyor.

Günaydın güzel anneler. Ben kötü usutmusum.boğaz ağrısından gece uyuyamadım.yutkununca bile yanıyor.kulaklarda tıkandı.ne yapcam ben ya bide kendim ikizim.o sebeple bagisikligim çok zayıf ve ilaçsız geçmiyordu hic bir soğuk alginligim

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin İnşaAllah

Günaydın güzel anneler inşallah hepiniz iyisinizdir.

Ben 30 aralık için ali ipekten randevu aldım 19+2 olacağız o zaman. Minik kuşumun cinsiyetini hala bilmiyoruz göbek kordonundan göremedik.

Kızlar bir de baston araba mı travel sistem mi daha kullanışlı?

Gecmis olsun canim.kas agrisiicin kalsiyum vs veriyorlar diye biliyordum.
Gecmis olsun canim hamilelikte soguk alginligi cok kotu zencefil cayi ic iyi gelir ins.
Kızlar bugün ilk tetanos aşımı oldum şişlik ve ağrı olmaz inşaAllah
Gecmis olsun canim ins.agri yapmaz

Baston yeni dogmus bebeklere pek uygun degil.cok rahatsz eder.kullanis acisindan baston anne icin daha rahat daha hafiftir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…