- Konu Sahibi kardelen384
-
- #14.601
Recep Has'tan aldım. 650 TLArkadaslar detayli ultrsonda fiyat bilginiz varmi ankara icin .bilen varsa aydinlatirsaniz sevinirim
Tesekkur ederim@beren20 bende ali ipek ten aldim haftaya.cok saol30 aralık saat 12 için randevu aldım canım 19+2 olucam doktorum 19. Haftada ayrıntılı ultrason yaptır dedi ilk erken gibi geldi ama bir bildiği vardır diye aldım ali ipekten. Ali ipek 280 eyüp ekici 450 lira.
Ok saol canim.Recep Has'tan aldım. 650 TL
Ben alize puffy ip ile battaniye ordum el ile oruluyor sissiz pofidik bir ip kendinden ilmekli cok eglenceli bir gunde bitti hemde , bir arkadas daha soylemisti sanirim burda. Youtube da video lari varhanımlar merhaba,
birşeyler örmeye başladınız mı bebişler için?
çok sabırsızımhemen birşeyler örmek istiyorum.
Aynı sorun bizde de var. oğlum 3 yaşında 15 gün önce gece ağlayarak uyandı. dizle ayak bileği arasını gösterek bacağım ağrıyor diye baya ağladı. bir de 2 gün önce aynı şeyi yaptı. Ama baya acı çekiyormuş gibi ağlıyor. sonra oturma odasına falan gittik çizgi film izlerken kalktı yürüdü koştu. eşimle anlam veremedik. bacakta görünürde bisey de yok. acaba büyüme ağrısı mi. sizin tam olarak neresi ağrıyor?arkadaslar benim 2 yasinda bi oglum var bugun aksam birden ayagim agriyor demeye basladi oturunca bisey yok yururken topalliyor tedirgin oldum acikcasi buyume agrisi olabilir mi
Kesinlikle.buyume ağrısı benimki 5 buçuk oldu arada haalaa söyler bacaklarım.agriyo anne diye bende hep buyuyosun oğlum derim sevinir sipamAynı sorun bizde de var. oğlum 3 yaşında 15 gün önce gece ağlayarak uyandı. dizle ayak bileği arasını gösterek bacağım ağrıyor diye baya ağladı. bir de 2 gün önce aynı şeyi yaptı. Ama baya acı çekiyormuş gibi ağlıyor. sonra oturma odasına falan gittik çizgi film izlerken kalktı yürüdü koştu. eşimle anlam veremedik. bacakta görünürde bisey de yok. acaba büyüme ağrısı mi. sizin tam olarak neresi ağrıyor?
Ayy inşallah başka bişey olmasın da. sağol içimi rahatlattinKesinlikle.buyume ağrısı benimki 5 buçuk oldu arada haalaa söyler bacaklarım.agriyo anne diye bende hep buyuyosun oğlum derim sevinir sipam
Evet canım oğlum resimdeki babasına çekmişAyy inşallah başka bişey olmasın da. sağol içimi rahatlattinresimdeki oğlusun sanırım maşallah çok yakışıklı
Bebek büyüyor ondan olabilir kontrole gittiğinde varmıydı peki bu sancılar... Birde sancı girdiğinde berk biyere toplanıyormu toplanıyorsa sancı dır yoksa bebiş büyüyorKizlar, tecrubeli anneler , size sorum var. Kasimlarimda ara ara giren sanci var. Nasil tarif edebilirim? Şöyle. İdrara aşırı sıkışırız ya o zaman baski ve agri olur. Ayni onun gibi ama biraz daha fazlasi. İdrara sikismiyorum ama oyle bir sanci hissediyorum. Karnim nerdeyse 1 haftadir buyuyup belirginlesmeye basladi. Benegimin hareketlerini de azar azar yeni hissetmeye basladim. Cok sukur kanamam vs... hic olmadi. Bu sanci beni tedirgin etmeli mi? Yoksa bebegim buyuyup gelistigi icin mi? Cuma kontrolum vardi bir sikinti cikmadi ama hastane ve doktorlara guvenmedigim icin size de sormak istedim.
Ayrica kabizim yine. Ve tuvalete girdigimde cok zorlayinca yine kasiklarim agriyor. Bu zamana kadar degalarca kabiz oldum ve zorladim hic agrimazdi.
hanımlar merhaba,
Ben alize puffy ip ile battaniye ordum el ile oruluyor sissiz pofidik bir ip kendinden ilmekli cok eglenceli bir gunde bitti hemde , bir arkadas daha soylemisti sanirim burda. Youtube da video lari var
Cabucak atlatirsin ins .hamilelikte zorBen tat
ben toz zencefili tatlı kaşığının ucuyla atiyorum içine yarim limon sıkıp bal koyuyorum üzerine de sıcak su.ama yinede çok etkilemiyor
Masallah canim darisi bixim basimizaBugun hamileligimin tam yarisindayim. Yarindan itibaren cogu gitti azi kaldi diyecem cok heyecanli
Maalesef canim o konuda hic bilgim yok.cok isterdim ama babam saolsun engel oldu.hanımlar merhaba,
Canim o agri bendede oluyor usutunce fazlalasiyor.birde gece vc kalmiyorum sabah o sekil uyaniyorum diye sormadim dr aKizlar, tecrubeli anneler , size sorum var. Kasimlarimda ara ara giren sanci var. Nasil tarif edebilirim? Şöyle. İdrara aşırı sıkışırız ya o zaman baski ve agri olur. Ayni onun gibi ama biraz daha fazlasi. İdrara sikismiyorum ama oyle bir sanci hissediyorum. Karnim nerdeyse 1 haftadir buyuyup belirginlesmeye basladi. Benegimin hareketlerini de azar azar yeni hissetmeye basladim. Cok sukur kanamam vs... hic olmadi. Bu sanci beni tedirgin etmeli mi? Yoksa bebegim buyuyup gelistigi icin mi? Cuma kontrolum vardi bir sikinti cikmadi ama hastane ve doktorlara guvenmedigim icin size de sormak istedim.
Ayrica kabizim yine. Ve tuvalete girdigimde cok zorlayinca yine kasiklarim agriyor. Bu zamana kadar degalarca kabiz oldum ve zorladim hic agrimazdi.
Ins canim en guzeli dusunmemek doktorlar bnada cok baski yapti dusuk erkn dogum olur diye dusununce cok bozuluyorum.Kayınvalide çok güzel şeyler örmüş kızıma İnş giydirmek nasip olsun yavruma İstanbula gittim ama getirmedim doğumda getirin dedim korkudan getiremedim İnş 8 aylık olsam sonra bu korkularım bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?