- 1 Ağustos 2013
- 769
- 535
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
- #14.981
Hiç görmedim ilgi alanımıza girmediyse demekMarketlerde bile satılıyordu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç görmedim ilgi alanımıza girmediyse demekMarketlerde bile satılıyordu
Doktoruma kan ilacini midemin kabul etmedini soyledim ama doktor kesinlikle bir sekilde iceceksin dedi ama ben icemiyorum tabi ilacida degismedi bidahakine degismesini isterim. Sen nasilsin
Aynen canım. Ama bazen ucuz diye kalitesiz sandığımız birçok şey aslında o pahalı olanla aynı fabrikadan çıkabiliyor.Ana kucağında çok ucuz olanlarda sağlam olmuyor. sonuçta bebek üstünde olacak. Ama çokta pahallıya gerçekten gerek yok. Ben de sunu anlamadim. orta ayarda bisey bulmak çok zor. ya 100 lira civarı kalitesizler var ya da 400 civarı. arada bisey olupta söyle 200-250 hem de kaliteli olsa ne güzel olur![]()
Icmeye calis yinede. Sabah uyanir uyanmaz atiyorum ben ama bulanti yaparsa yemekten 1 bucuk/2 saat sonrada atabilirsin.
Cok sukur iyiyim canim bi yaramazlik yok boyle devam eder insallah :) Daha net hissetmeye baslarsam oglumu icim daha rahat edecek heralde.
Olsun sağlıklı olduğunu biliyorsun görüyorsun. Hamileliğini hastanede yata kalka geçiren kişiler gördüm sürekli mide bulantisindan dolayı. 6 aydan sonra bi anda şişmeye baslıyormuşuz aman çok şükür benimde birtek göbeğim şişti başkada birşey yok. Aman olmasın boşver böyle çok daha iyi. Rutin günlük hayatımıza devam ediyoruz ne güzel.Sag salim hayirlisiyla dogursaydik yaa. Annelik delilik diyorlar bence hamilelik daha buyuk delilik olmali. Dogunca en azindan me oldugu belli. Daha kilo almadim, gobegim cikmadi, hicbir hamilelik belirtim yok, benegimi hissetmiyorum. Doktor ultrasonda gostermese hamile olduguma dair bir kanit yok. Kendimi hasta gibi hissediyorum![]()
bu kadar hassas olma arkadaşım bişicik olmaz gerin nereye istiyorsan oraya dogru yat.sıcak duş biraz soru işareti ama eğer sıkıntılı hissetmiyorsan onda da sorun yok.ben gayette karnımın üstünde yatıyorum hala ki göbeğimin de maşallahı var.öyl sola yatayım sağa yatayım dertlerim yok henüz çünkü bunlar için çok çok erken.ve ben de senin gibi sıcak su hastasıyım soguk suyla hayatta yıkanamam. sonuç olarak ben de iyiyim bebiş te iyi,sen de kafana takma![]()
Bende almayi dusunmuyorum ev tipi anakucagi. Zaten ilk aylar surekli yatiyor. Uyanik oldugu vakitte de kucagimiza alip mincirsak ne var yaa :)) dedigin gibi kullanim suresi cok az bebekler hemen buyuyor.Bu ev tipi ana kucagini hic almasak mi. Madem 3 aydan sonra rafa kalkacak :). Benim evim cok cok kucuk doldurmak gibi bi sansim yok. Parasinda degilim ama 3 ay zaten idare edilir ya.
Rahim büyüdüğü için olabilir mi o ağrılar? Sürekli yatış olunca ya kitap ya elişi. Birşeylerle uğraşmak lazımBasla basla baya sitres atiyo insan bu arada insallah kontrolun cok iyi gecer guz3el haberlerini aliriz benim karnimin sol yaninda bicak saplanir gibi agri malesef
Ben almıycam çok gereksiz bence...döndü mü bitti zaten...3 aydan sonra halının üstüne bişey ser yuvarlansın dönsün kafasını kaldırsın spor yapsın...araba için puset var zaten hastaneden falan onunla çıkacağına göre evin içinde de onda yatırabilirim uyumadıgı zamanlarda...zaten kalabalık tırı vırı eşyaya hiç dayanamam evdeBu ev tipi ana kucagini hic almasak mi. Madem 3 aydan sonra rafa kalkacak :). Benim evim cok cok kucuk doldurmak gibi bi sansim yok. Parasinda degilim ama 3 ay zaten idare edilir ya.
Sırf şapşallık yapmak için gelmişler boşver hiiççç takma doğduktan sonrada gelin gelinim damadım gibi saçma muhabbetlere girişirlerBugun catkapi gorumcem geldi eltimle beraber. Senin cocuga isim bulduk. (Bir padisah adi soyledi suan hatirlamiyorum) o ismi soyleyip bak bu da cariyesi diyerek eltimin bir yasindaki kizini gosterdi. Ya bunlar varya gercekten gerizekali. Sinir oluyorum ya sinir. Cevap vermedim. Gulmedim bile. Umarim anlamistir rahatsiz oldugumu. Bu varya cocuk dogduktan sonra beni cok bunaltir ne yapacam bilmiyorum.
Geçmiş olsun canım inşallah bir dahakine düzelmiş olur benim de cumartesi kontrol var umarım yukarı çıkmıştır diyorum çocukla Çok daha zor oluyorKontrolden geldim. Plesanta yukarı çıkmamış. Ama korkulacak birşey yok dedi,takipte olacağız dedi. İstirahat edeceksin dedi. Biz yatmaya devam :) bebeğim sağlıklı olsunda başka bişey istemem:)
Bunlar guzel duruyor da kullanisli olmaz bebege batar o taslar gibi geliyor. Bebegin cildi de nazik , millet biberona bile simli tas yapistiriyor simdiEki Görüntüle 2079191
Kizlar bu hastane cikisi nette cok pahali geldi.Kendim yapmaya calisacagim utuyle yapistiriliyormus.dantel nasil araya sıkıstracagim onu bilmiyorum iste
Ben de bugun tetanoz oldum okuldan cikip gittigm icin kapaniyordu 16.30 da yetistim yapalim dedi hemsire ama kalp atisina falan bakmadilar bebegin asiyi vurup yolladi bide ocak 15 te ikinci asiya gel dedi . Canim sikildi simdi bakSelam Kızlar bugün sağlık ocağında tetenoz aşısı yaptırmaya gittim kalp atışı 180 olduğu için hızlı olması sebebiyle aşı yapmadılar. Bilgisi olan arkadaşlardan cvp bekliyorum teşekkürler
Karakter analizi yapmak istemem ama biraz egolu bir insamidir kendisi biraz oyle geldi de.Bugun catkapi gorumcem geldi eltimle beraber. Senin cocuga isim bulduk. (Bir padisah adi soyledi suan hatirlamiyorum) o ismi soyleyip bak bu da cariyesi diyerek eltimin bir yasindaki kizini gosterdi. Ya bunlar varya gercekten gerizekali. Sinir oluyorum ya sinir. Cevap vermedim. Gulmedim bile. Umarim anlamistir rahatsiz oldugumu. Bu varya cocuk dogduktan sonra beni cok bunaltir ne yapacam bilmiyorum.
Ben almıycam çok gereksiz bence...döndü mü bitti zaten...3 aydan sonra halının üstüne bişey ser yuvarlansın dönsün kafasını kaldırsın spor yapsın...araba için puset var zaten hastaneden falan onunla çıkacağına göre evin içinde de onda yatırabilirim uyumadıgı zamanlarda...zaten kalabalık tırı vırı eşyaya hiç dayanamam evde Eki Görüntüle 2079361 bizde bundan var hem arabada hem evde kullanıcam
Ben de 6 aya kdr minik anne yani besigi dusunuyorum. Sonrasinda odaya almak erken mi olur ?Kızlar bebisleri doğduğunda park yatağa yatıramıyorsunuz yanı ben yatıramadım çünkü yeni doğan bebeğe fazla büyük geliyor. bir de yenidoğan bebekler elini kolunu oynattikca anı refleksle kendini uyandırıyor. yattığı yer daha sıcak kendini güvende hissedeceği bir yer olmalı. Ana kucağı kişiye göre değişiyor ama bence çok kullanışlı biz 5 ay kullandık. 3 aylıkken oyun halısı almıştım arada ona koyuyordum oğlumu. o zaman çabuk hareketleniyorlar. 3 ay öncesi oyuncaktan çok anlamıyorlar zaten. Ana kucağı yerine sepet beşik ya da anne yani beşikler de alınabilir gece uykusu için de iyi olur. Ana kucağıyla aynı fiyattalar nerdeyse.