2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
heh bak bu görüntü mükemmel çıkmış okunuyor herşey. tahliller süper tatlım hiçbir sıkıntı gözükmüyor,bütün değerler normal
Suç bende galiba flaş kapalıydı bunda açtım canım sağol içimi rahatlattın inan artık kendim için değil bebiş için korkuyorum okadar zor günler yaşadım ki hep başa saracak gibi geliyor Allah korusun... Bugun bi komşum çok heves etme sen yinede dedi bi başka arkadaşta kız ne görsem hamilesin dedi bende cevap olarak karnım doluydu ama kucağımı dolu göremedin demi dedim sinirlerim bozuldu ağladım bugun hep.. Sanki ben çok meraklıyım hiç düşünmüyorlat ni oğlum 15 diğeri 8.5 yaşında çokmu arka arkaya doğuran bi tipim yavrumu kaybettim bu iyi geldi psikolojik olarak bunu kime anlatayım kim anlar... İnsanlar çok boş boğaz gerçekten..

O
Oy maşallah size gelişimi gerçekten çok iyi maşallah... Haftana göre bebiş iri gerçekten Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ayrıntılı Ne güzel yapmış zaten maşallah doktorun bende heyecanla 8 ocağı bekliyorum ayrıntılı için bu cumartesi sancım için var kontrol

Millete ne yaa senin karnındakinden kucağındakinden gerçekten çok kızdım o kadına şimdi insanları anlamak için illa aynı acıları yaşamakmı gerekiyor acaba

Bak bu da doğru ana kucağında olunca bebek, gelen misafirler kucaklayamiyorlar bu da benim hoşuma gidiyodu. Bir de bebek kucağa alışmıyor. yani tabiki kucağa alıcaz bebegimizi ama emzirip sevdikten sonra kendi haline de bırakmak lazım. Anne yani beşikler de ana kucağı gibi kısa süreli kullanılıyor ama emzirirken bebeği alıp koymak çok rahat oluyor onlarda. Kardeşim ıkea nin anne yani yatağını kullanıyor. kendi yatağına bitişik. 2 yaşına kadar da kullanılıyor. onu almakta çok mantıklı fiyatı 400 lira baya uygun

Sırf şapşallık yapmak için gelmişler boşver hiiççç takma doğduktan sonrada gelin gelinim damadım gibi saçma muhabbetlere girişirler
Simdiden girisiyorlar zaten. Taktigimdan degil ama saygimdan cevap veremiyorum yabo batiyor icime.
Karakter analizi yapmak istemem ama biraz egolu bir insamidir kendisi biraz oyle geldi de.

?

yook aksine egosu yoktur. Ama soyle deyim koyde buyuyup sehire gelmisler ve hic insan icine karismamislar. Sadece komsularindan ne goruyorlarsa o. Tek baslarina carsiya hastaneye bile gidemezler. Normalde yargilamam ama bunlar gercekten cahil. Yasanmisliklari hayat tecrubeleri hic yok. Ama nedense cok varmis gibi davraniyorlar. Bir sey bilmiyorlar aslinda. Eltimin ilkokula baslayan kizi tuvalet temizliginden bi haber. Saygisizlik olmasin diye agzimi hic acmiyorum ama bazen gercekten sinirlendiriyorlar.

Canım hafta olark da bir hafta öndeymişiz böyle devam et çok kilo almadan gidelim dedi ekmek makarna pilav hamurişine çok düşme dedi fazla kilo hem gebelikte hem doğum sonrası sıkıntı oluyor dedi plasentayı sordum arkada yukarıda sorun yok dedi rahim ağzına yakın olduğunda yada kapattığında takibe alıyoruz dedi

Geçmiş olsun canım inşallah bir dahakine düzelmiş olur benim de cumartesi kontrol var umarım yukarı çıkmıştır diyorum çocukla Çok daha zor oluyor
Sağol canım. İnşallah senin çıkmış olur. Çocukla zordur tabiki, genelde uzanmak lazım. Benimde annem yanımda bir süre daha. Doktorumda istirahat yazacaktı çalışıyorsam diye. Ama ben tüp bebek tedavim uzun sürdüğü için işi bırakmıştım. Tamamen bebeğime odaklanmak istedim. Doktorumun tek önerdiği şey istirahat. Korkma dedi, sıkıntı olmayacak dedi. Sana yardımcı olacak birisi varsa kalsın yanında canım.

İnsanlar gerçekten çok düşüncesiz yada gerçekten gerizekalılar bunun karsısındaki insanı üzebileceğini nasıl anlamaz ya. Eskiden bende karsımdaki bu tarz konusan insanlara cevap vermezdim. Şimdi hepsine tek tek cevap veriyorum. Adım dobraya çıktı. Beni siz dobra yaptınız dedim bende bugüne kadar kimseden böyle muamele görmedim ki.

Buna eltininde sinirlenmiş olmasını beklerdim ben. Ne demek cariyesi. el kadar çocuklar hakkında Saçma sapan muhabbetler aklı fikri uçkurda erkek bebeğe devamlı yok pipi yok karı kız muhabbeti yapılmasına bende sinir oluyorum. Tavrınızı net koyun bu muhabbetlerden hoşlanmıyorum diyin. Yoksa arsız öyle tavırdan anlamıyo. Hoş laftan anlayacağından da şüpheliyim.

Ayy ne eltim bozulacak. Aslinda onun kizina hakaret ediyor ama ne bilecekler.dedigin gibi bunlarin akli orda. Bakalim bi dogsun da. Heralde suratsiz davranmamdan anlar rahatsiz oldugumu.

Sikma canini canim, hele boyle bos insanlar icin uzuldugune hic degmez. Milletin agzinin hic ayari yok gercekten konusmayi bilmiyorlar bari konusma cahil ozguveni iste sana da milletin kararindan, hayatindan. Bunlarin altinda da hep kiskanclik yatiyor biz arkadas diyoruz adina ama arkadas bunu yapar moral bozar mi boyle ya. Nas, felak oku kendine canim insallah her sey guzel olacak

Ayy ne eltim bozulacak. Aslinda onun kizina hakaret ediyor ama ne bilecekler.dedigin gibi bunlarin akli orda. Bakalim bi dogsun da. Heralde suratsiz davranmamdan anlar rahatsiz oldugumu.
Yok canım suratsızlığını yorgunluğuna verir bunlar. Sen direk söyle sonra pişman olma. Bana bi arkadaşım dediki lohusalığın ilk günü evden kovmadığım kayınvalidemi 40. Günde mecbur kaldım kovdum dedi. Çıldırtmış kızı. Sen ilk gün söylemen gerekeni söyle. Ha ilk ha son bi şekilde duyması gerekiyo ama sen kendini boşa yoruyosun dedi. Aklımın bi kenarına yazdım.

Ya odam kucuk boyutlarida onemli benim icin zaten bebek yatagi alicam. O dediklerinde yatak gibi iki tane ahsap yatak cok fazla olur. Cok kullanilmiyo biliyorum. O yuzden 6 aydan sonra odasina koysam erken mi olur diye sordum
Padisah ismi diyince egosundan mi dedim ama degilmis. Sen sakinligini koru. Eşine soyle icindeki herseyi hem rahatlarsin hem yeri gelince o mudahele eder.

Benim doktorumda rahat en kotu sonucu sezeryan yapmak olur dedi. Doktorlarda sıkıntı yok. Interneti okuyunca geriliyoruz bence. Insallah benimkide cikar. Ben inaniyorum ya cikacak icimde oyle bi his var. :).

Canım cehalet öyle kötü bir şey ki benim de öyle bir görümcem var iki oğlu var küçüğü kızımla yaşıt sana yemin ediyorum ne görgü ne nezaket hiçbirşeyden haberleri yok çocuğu yetiştirirken en ufak bir çabası olmadı sonuç ortada kayınvalidem bile eve seyrek gelmelerini istiyor düşün kendi kızı yani çocuk küfür eder gülerler kocası annesine vurunca aferin oğlum der görümcemde sonra kendini yiyor bu çocuklar niye böyle diyor dönüp aynaya bakmak aklına gelmiyor anca komşularıyla kısır yesin pasta börek yapsın tüm dünyası böyle çocuklarda hasbelkader büyüyor işte

Millete ne yaa senin karnındakinden kucağındakinden gerçekten çok kızdım o kadına şimdi insanları anlamak için illa aynı acıları yaşamakmı gerekiyor acaba
Sen ne diyon canım bebeğim ölmüş üzülme bidahaki kız olur diyip teselli eden oldu.... Şimdi kıza hamileyim millet bak gördünmü o öldü ama kızın olcak diyenler var... Bana üzülme diyip bebeği kusmuş diye ağlayanını gördüm ben... İçimden çok dedim Eyy Allahım sen büyüksün bu acıyı bilmesem yaşasın isterdim dedim.. İçimden

Çok şükür canım Rabbim bağışlasın...

Kızlar merhaba doktor kontrolüm iyi geçti bebiş değişik değişik hareketler yapıyordu yine
Dörtlü test yaptı doktor Ultrasonda epeyce inceledi kan testi de haftaya çıkacak
Cinsiyet konusu da karıştı iyice kızlar İkili testte yani bir ay önce biz sormamış olmamıza rağmen erkek büyük ihtimal dedi hatta pipisi şu falan dedi
Bugün elini ayağını vs incelerken kız demiştik değil mi dedi. Hayır erkek gibi demiştiniz dedik Ama önemli değil zaten dedik Hmm o zaman şimdi hiç kurcalamayalım ayrıntılıda görelim dedi

Ama dördüncü ay bitti erkek olsa kendini kesin belli eder diyor herkes sanırım bebişim kız ❤

Kızlar bir bakarmısınız bu benim için önemli
Benim göbeğim genelde sert midem zaten taş gibi çoğu zaman bu normalmi?sizin göbekler nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…