2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bana bi akıl verin çok kararsız kaldım. Detaylı ultrason için perinatolog a mi gitsem yoksa kendi tüp bebek doktorum yapıyor ona mı gitsem? Prerinatologlar bu işin uzmanı evet ama bu sefer kendi doktoruma ayıp olur gibi geliyor başkasına gidersem. Zaten kendi doktoruma da uzun süre devam edemeyeceğim yaşadığım şehirde başka bir doktorda doğum yapmayı planlıyorum. Ama tüp bebek doktoruma da güveniyorum ona da arada giderim gibi geliyor. Kafam çok karıştı, ilk gebeliğin tecrübem de yok.

ben tekirdağda yaşıyorum beni de istanbula yollayacak doktorum, burda perinatolog yok çünkü
detaylı beni çok heyecanlandırıyo hem de korkutuyo, inşallah her test,tahlil, kontol çok iyi geçer hepimizin

Hmm ben detaylı için perinatolog gerektiğini bilmiyordum demek o yüzden bizi oraya yonlendirdi Ben de Mugla da yaşıyorum

Sağlık ocağındaki hemşireye sordum düşükmüş zaten dedi blki de ilk aydan itibaren maddi öasraf çok olmasın diye ilk önce ferro sanolu kullandrmıştr bugün tetenoz asımı da oldum salı günü de ayrıntılı ultrasona grcem ondan sonra rahat bi nefes alabilirim

O ne demekmiş öyle ne kadar ayıp neden sağır olsun çocuk sana söylemek zorundayım ya tobe tobe ne insanlar var yaa

ooo masallah sizde buyumussunuz
Ay büyümez mi yaaa. Hele akşamları daha fena nedense :)) gerçi ben de zayıf değilim yani. Bunun yarısı kendi göbeğim

Cahile uyma sen boşver.
Ne alakası varmış? Benim annem çalışıyormuş kardeşime hamileyken. Çay servisi yapıyormuş müdürlere patronlara falan. Doğuma gittiğinde işe gitmeyince şok geçirmiş patronları:) neresinde sakladı diye :) aksine bence ne kadar geç duyulursa o kadar iyi Can'ım.

Can'ım Emin'im tüp bebek doktorun da Perinatologa gitmeni önerecektir. Bunun sıkıntısını yaşama bence. Benim kendi tüp doktorum yönlendirdi Prof perinatologa. Sonuçta herkesin uzmanlığı farklı

arkadaşım uzun süreli yatırmak için sağlıklı değil bence, alt minderi ince yatak gibi değil demişti bana
gece sanki çok sağlıklı olmayabilir cidden
Içine ince pamuklu yatak koyulabilir canım oğlumun ana kucağının içine de koymuştum ben. sagolsun kayinvalidem yapmıştı. hem sağlıklı hem daha rahat ediyor bebisler.

Evet canım pamuklu ince yatak koyulabilir tecrübeyle sabit, kullanisli oluyor.

Sanırım benim detaylıyı yapacak kişi radyolog...oğlumda da radyologdu öyle hatırlıyorum...belli başlı ölçümler vs yapılacak sonuçta gördüğünü yazacak oraya perinatolog mu olması gerekiyor mutlaka

Kızlar bgün tetenoz asısı oldum 4 saat oldu olalı ne agrı ne sızı var bende mi anormallik var yoksa sonradan mı agricak

Yani bende aynı fikirdeyim ama insanlar maalesef fazla cahil

Tiny love ın zemini sert canım. Gece rahat edemiyor. İçine bişey diker diktirirsen belki olabilir. Tiny love gündüz anne yanı gece için ideal :)
hayirli cumalar biz bugun 18+4 olduk sizin gobusler ne alemde
Ay maşaşlah çok güzel benim göbüşten hallice niye böyle büyük oldular anlamadım ama çok güzel duruyor :)
Atıyorum Can'ım
Maşallah ilk hamileliğim gibi. Çok zarif
Hurafe canım o kıskanmıştır o kesin seni. Saçmalığa bak.

Bence perinatolog canım. Sonuçta her işin uzmanı farklı. Ben çok farklı gözle incelikle baktıklarıma inanıyorum.

Kızlar bgün tetenoz asısı oldum 4 saat oldu olalı ne agrı ne sızı var bende mi anormallik var yoksa sonradan mı agricak
Benim de hiç ağrımamıştı ama çok ağrıyacağını söylemişlerdi

Kızlar biz bildiğiniz koca beşiğimizin yan korkuluğunu kaldırıp yatağımıza birleştirmiştik. 2 yıldan fazla öyle uyudu emzirdiğim için çok rahatlık yaşamıştı. Hele işe başlayınca. Ama anakucağı da almıştık salon vs için ben. BAya kullandım onu. Çok işe yaramıştı köyle bile götürmüştük 6 ayı geçmişti diye hatırlıyorum çünkü ek gıda veriyordum onda.

Ben de gaziosmanpasa medikal park gidiyorum ama kararsiim Nilay karacaya gidiyorum.doğuma yan tarafa mi gecsem diye düşünmüyor değilim.medikal park çok pahali bence
yan taraf derken gaziosmanpaşa hastanesini mi kastediyorsun??? medikalde 2400müş dogum paketi yapmışlar sezaryan için tabi bu fiyat.fiyata oda süsleme ve fotograf çekimi falan da dahilmiş bana gayet uygun geldi.gaziosmanpaşa 4000 falan istiyor diye biliyorum sezaryana.ben koç üni.ye gidiyorum 5500 tl orda da dogum fiyatı.medikal bayaaa hesaplı gibi geldi bana bu yüzden

Bence işin uzmanı farklı bir dr 'a gitmek daha mantıklı. Dr una ayıp olacak diye düşünme canım zaten sonra ona tekrar devam edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…