- 27 Nisan 2016
- 386
- 529
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.581
çok biliyormuş onlar, boşver sen, boş konuşuyorlar işte , önce yüce Allah bilir, sonra da doktorlarımız, cızırtı yapıyorlar;sen içindeki güzelliğin tadını çıkarkizlar esimin halasi bugun moralimi bozdu doktor bebegime kiz demisti kayin validemle esimin halasi halaa erkektir o deyip duruyorlar bi tane oglum var zaten ama hala erkek derdindeler
ER RAHMAN 88804
Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.
kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 2000
Kalan 8200
2000 alabilirim ben deER RAHMAN 88804
Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.
kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Kalan 8400
aaa gerçekten mi.. hayırlı saglikli olsunlar inşallah. benim de 1 oğlum var. 16. haftada bu bebişe de erkek dedi. senin kaçıncı haftada cinsiyet söylemişti? bazen değişir mi acaba diyorumbenim erkek kıza döndü :)) bir de oğlum var şimdi 1 kız bir erkek insallah
ER RAHMAN 88804
kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 2000
Derin88 2000
loveren 2000
Kalan 7800
Canım ben 1 Aralık itibariyle hissediyorum. Sıklaşması 17+1 i yani tam 4 ayı doldurdugumda oldu o zaman kadar 2 kere hissettim. Sık dediğine bakma hergun hissetmiyorum bu aralar çok yoruluyorum bebisim de yoruluyor sanırım. Bir de göbeğinde değilde Kasiklarima yakın pit pitlari çok güçlü değiller
Bebişim balık ve köftede kendini belli ediyor ama çikolata da tık yok.
canım ben hiç hissedemedim daha ya cumartesi günü kontrol vardı sorunda yoktu ama böyle bi kıpırtıda yok yada ben mi hissedemiyomCanım ben 1 Aralık itibariyle hissediyorum. Sıklaşması 17+1 i yani tam 4 ayı doldurdugumda oldu o zaman kadar 2 kere hissettim. Sık dediğine bakma hergun hissetmiyorum bu aralar çok yoruluyorum bebisim de yoruluyor sanırım. Bir de göbeğinde değilde Kasiklarima yakın pit pitlari çok güçlü değiller
Bebişim balık ve köftede kendini belli ediyor ama çikolata da tık yok.
sen canını sıkma sabırla bekle hiç tenezzül bile etme onlara cvp vermeye kendini tüketme rabbim en güzel cevabı veriyor onlara.isim konusunda derdini emeğini çeken sensin kimsenin haddi değil ismine karışmak..gıcıklar yaaa...düşüncesiz insanlar insanın hevesini de kursağında bırakıyolar yapabiliyorsan uzak dur.canim senin bu yasadiklarini bende yasadim cok iyi anliyorum seni banada hamile deilken ayni seyleri dediler sinir bozuyirlar sadece ama cok haklisin Rabbim en guzel cvb veriyor onlarada firsat vermesin amiiinnn...oglanda kizda benim evladim en kiymetlilerim daha buda kalsa isme bile mudahale etmeye baslandi bilee hamile kalsan bi dert kalmasan bi dert tobe ya Rabbimm
okurken çok fena oldum, bir sağlıkçı bu kadar duyarsız olur mu ya, ya sana birşey olsaydı Allah korusun...Ablam geldi aklıma; doğumda sonra eve gidiyorlar ablam fenalaşıyor meğer aşırı kan kaybediyormuş hastaneye zor yetiştiriyorlar zor kurtarıyorlar, bu şekilde bir insan nasıl eve gönderilir ki, ben doğum yaptım "doktorum kanaman biraz fazla seni şimdilik odana çıkarmıyacam gözümün önünde ol"dedi, doğum hanenin yanında bir adaya aldırdı beni normale dönünce çıktım odama, hangi hastane olursa olsun Allah iyilerle karşılaştırsın, Amin!!!...Canım oğlumu yakacık da doğurdum. Doktora ayrı sinir oldum doğumdan sonra hemşireye ayrı sinir oldum. Bir tek ebem iyiydi. O gece nöbetçi doktor açılmalı kontrol ederken gayri ihtiyari ahh demisim bana sen nereden doğum olacağını biliyorsun değil mi dedi bi motelin bozuldu zaten sonra doktoru görmedim neyse ebemle adı duyguydu güzelce doğum yaptım odaya çıktım gece 3 benim ağrılarım azalacağına arttı. Durduğum yerde duramıyorum hemşireye ağrı kesici ver birseyim var benim diyorum ama anlamıyor tuvalette kan pıhtıları düşürüyorum normal diyor ev de bayıldım vaktim gözlerimin feri girmiş söylüyorum bayıldım falan bana sen nasıl doğum yaptın sezeryan senin kadar ağlamıyor falan diyor bena isemezsen sana sonda takicaz diyor bende wc de durmadan ıkınıyorum ve cok kan kaybediyorum neyse sabah oldu tabii ben artık tuvalette bayılıp ayılamamışım çünkü bayılıyorum 5 dk sonra kendim ayılıyorum neyse abah servis nobetci doktor beni öyle görünce panik oldu hemen dogumhaneye götürdüler hatta poliklnikten başka doktor daha çağırdılar oda bakti ben aciya dayanamiyordum artik dogum acisi igne batmasi gibiydi dusun ameliyat dedi hemen ameliyata aldılar içimde yırtık oluşmuş boydan boya çok kan kaybetmişim ameliyattan çıkınca burası küçük kan rezervimiz yok bir başka terslik olabilir diye hemen lütfü kırdar a eğitim arastirmaya sevk ettiler. Aslında yeni hamileler korkmasın diye anlatmak pek istemiyordum ama o hemşireyi Allah a havale ediyorum. Lütfü kirdarda hemşireler doktorlar çok iyi davrandı. Belki durumum kötü diyedir. Hatta yanimdakimse yoktu dikişlerime bakmaları gerekiyordu bebeğime doktorlar bakıyordu. Çocuk katında yattığımda ise sigara içmeye giderken oğlumu hemşireye bırakıyordum odandaki arkadaşın baksın demiyordu mesela
Ben lütfü kırdar i seviyorum aslında tüm dr ları hep yardimci olmustur ama bana hep kötü anıları canlandırıyor. Hatta gebe olup olmadığını anlamak için gittiğimde acile sevk ettiler orası baksın dediler ben acilin ismini okuduğumda çok fena oldum adım atamadım yığıldım olduğum yere eşimde tamam kalsın daha kötü olacaksın dedi 1 saat kendimi toparlayamadım.
Kontrollerine yakaciga gidiyordum lütfü kirdarda gebe takip yoktu. Doktor durmadan sen eğitim arastirmaya git diyip sanki başından savmaya çalıştığı için sinir oldum birde yakacık kadın doğum kapanacakmis. Lütfü kırdar da yeniden gebe takip başlamış bi tekrar denicem.
Hepimizin evladı hayırlı sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil. ben de ayrıntılı ultrasonu bekliyorum açıkçasıbanada 15. haftada erkek dediler, geçen perşembe 16+5 te de kız dedi doktor,
ayrıntılı ultrasonu beklicem daha netleşmesi için,
benim için sorun yok, sağolsun kızlar sıkıştırıyor, yelek patik vs başlıcazcinsiyet belli oldu mu diye,
erkek olduğunu öğrenince haber vermiştim, dedim çalışmaları durdurun
benim bebek oyun oynuyor herkesle,
çok geçmiş olsun canım...Kizlar arkadasimin kizi Hafsanur gayet iyiymiş arkadaşlar yemek borusuna ve migdeside bı zarar gelmemiş cok sukur..
aynen, ben her zaman derim sağlıkla gelsin dünyaya, kız yada erkek hiç farketmez, hayırlı evlatlar olsun cümlemizin bebekleriHepimizin evladı hayırlı sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil. ben de ayrıntılı ultrasonu bekliyorum açıkçası
çok geçmiş olsun canım...
aynen, ben her zaman derim sağlıkla gelsin dünyaya, kız yada erkek hiç farketmez, hayırlı evlatlar olsun cümlemizin bebekleri
yaniiiii , kız dan erkeğe dönen çok oluyor da, erkek kıza dönen az rastalanır bir durumdu, sende benim gibi bekle istersenBana da 15. Haftada erkek dedi ikisine de. Umutlanayım mi kıza döner mi
Tesekkur ederim cevap icin doktora da danisayim bakalim ne diyecek.Kadın doğum doktorundan rapor tarzı bi belge alınması gerektiğini biliyorum. Muhtemelen SAT a göre veriliyordur. Çünkü ultrasonda nerdeyse her muayenede farklı çıkabiliyor. Bende erkenden ayrılmak istiyorum ama herkes dogum sonrasina aktariyor. Bu konuda da kararsızım malesef. Ücretsiz izne ayrılmayi düşünüyor musunuz ?
12. HAFTA DA SÖYLEMİŞTİ 15. HAFTADA KIZ DEDİ TABİ BİZ ÇOK SEVİNDİK:)aaa gerçekten mi.. hayırlı saglikli olsunlar inşallah. benim de 1 oğlum var. 16. haftada bu bebişe de erkek dedi. senin kaçıncı haftada cinsiyet söylemişti? bazen değişir mi acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?