2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlar esimin halasi bugun moralimi bozdu doktor bebegime kiz demisti kayin validemle esimin halasi halaa erkektir o deyip duruyorlar bi tane oglum var zaten ama hala erkek derdindeler
çok biliyormuş onlar, boşver sen, boş konuşuyorlar işte , önce yüce Allah bilir, sonra da doktorlarımız, cızırtı yapıyorlar;sen içindeki güzelliğin tadını çıkar

benim erkek kıza döndü :)) bir de oğlum var şimdi 1 kız bir erkek insallah
aaa gerçekten mi.. hayırlı saglikli olsunlar inşallah. benim de 1 oğlum var. 16. haftada bu bebişe de erkek dedi. senin kaçıncı haftada cinsiyet söylemişti? bazen değişir mi acaba diyorum

banada 15. haftada erkek dediler, geçen perşembe 16+5 te de kız dedi doktor,
ayrıntılı ultrasonu beklicem daha netleşmesi için,
benim için sorun yok, sağolsun kızlar sıkıştırıyor, yelek patik vs başlıcaz cinsiyet belli oldu mu diye,
erkek olduğunu öğrenince haber vermiştim, dedim çalışmaları durdurun
benim bebek oyun oynuyor herkesle,

canım ben hiç hissedemedim daha ya cumartesi günü kontrol vardı sorunda yoktu ama böyle bi kıpırtıda yok yada ben mi hissedemiyom

sen canını sıkma sabırla bekle hiç tenezzül bile etme onlara cvp vermeye kendini tüketme rabbim en güzel cevabı veriyor onlara.isim konusunda derdini emeğini çeken sensin kimsenin haddi değil ismine karışmak..gıcıklar yaaa...düşüncesiz insanlar insanın hevesini de kursağında bırakıyolar yapabiliyorsan uzak dur.

okurken çok fena oldum, bir sağlıkçı bu kadar duyarsız olur mu ya, ya sana birşey olsaydı Allah korusun...Ablam geldi aklıma; doğumda sonra eve gidiyorlar ablam fenalaşıyor meğer aşırı kan kaybediyormuş hastaneye zor yetiştiriyorlar zor kurtarıyorlar, bu şekilde bir insan nasıl eve gönderilir ki, ben doğum yaptım "doktorum kanaman biraz fazla seni şimdilik odana çıkarmıyacam gözümün önünde ol"dedi, doğum hanenin yanında bir adaya aldırdı beni normale dönünce çıktım odama, hangi hastane olursa olsun Allah iyilerle karşılaştırsın, Amin!!!...

Hepimizin evladı hayırlı sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil. ben de ayrıntılı ultrasonu bekliyorum açıkçası

Kizlar arkadasimin kizi Hafsanur gayet iyiymiş arkadaşlar yemek borusuna ve migdeside bı zarar gelmemiş cok sukur..
çok geçmiş olsun canım...
Hepimizin evladı hayırlı sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil. ben de ayrıntılı ultrasonu bekliyorum açıkçası
aynen, ben her zaman derim sağlıkla gelsin dünyaya, kız yada erkek hiç farketmez, hayırlı evlatlar olsun cümlemizin bebekleri

semabsrn canım çok geçmiş olsun, bayağı badireler geçmiş başından okurken kanım dondu resmen,
insanlık olmayınca olmuyor, inanmazlar,
inşallah bu bebeğini hiç bir terslik olmadan kucağına alırsın,
ben sürekli olarak devlet hastanesine gidiyorum , doktorum çok iyi, inşallah bir aksilik olmazsa
devlette yapıcam doğumumu, sezeryan benim mecburen

Tesekkur ederim cevap icin doktora da danisayim bakalim ne diyecek.

Ben ogretmen oldugum icin zaten yaz tatiline gelecek zaten iznin bir kismi. mayis basi nisan sonu gibi gorunuyor dogum. O yuzden erkenden izne cikayim dedim. Dogumdan sonraya aktarmama gerek kalmiyor.

Ucretsiz izin konusunda hic emin degilim bakalim annelerimiz ne kadar yardimci olabilecek ona gore ve tabi ki bebegin ihtiyaclarina gore karar veririm dedim.

Sen dusunuyor musun ucretsiz izin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…