2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
valla cok sukur her zaman gormuyorum evim ayri zaten cahillerle muhatap bile olmamak en iyisi

Çok şükür canım hala Bülent beye gidiyorum çok memnunum, Senin nasıl gidiyor sen benden öndesin ama benim ikiz gebelik o yüzden temmuzu görmem biraz zor gibi
Ay hadi hayırlı olsun Can'ım benim.
Benim de ikizdi en başta. Biri devam etti. Ama sen 12. Haftaya gelmişsin artık. İyi gidecek inş bundan sonrada. Çok sevindim vallahi :))
Temmuz ya da öncesi yeterki sağlıklı olsunlar yeterki kucağına alabil önemli olan bu.

Zeynosrkn84 Tabi ki bebeklerimiz iyi olsun da bizim bu duygularımızı da bu kadar kullanmasınlar yani fırsatçılık bu resmen sonuçta hepsi aynı doğum aynı dikiş aynı ilaç vs ben bi tek pahalı diye Acıbadem i bilirdim onunla yarışıyorlar

Aydan Biri hakkında biraz konuşmak istiyorum. Bir kez gittim muayenanesine. Güleryüzlüydü aynen. Hamileliğimden önce rutin kan değerlerim, smear testi vs için gitmiştim. Gayet güzel buraya kadar... Sonuçlar için tekrar gittiğimde biraz ilgisiz geldi, çok konuşmadı, her şey yolunda dedi gönderdi. Aşağı indiğimde folik asitle ilgili hiçbir şey söylemediğini farkettim ki hamilelik planladığımı biliyordu. Aradım, rica minnet bir saat sonra sekreteri döndü, aa evet unutmuş onu söylemeyi, başlayın folik aside dedi. O noktada puanını verdim kendisinin. Etrafımda hamile arkdşlarım olmasa nereden bileceğim folik asit vs ve uyaracağım? Bu kadar temel bir konuyu atlayan biri için çok iyi doktor demem imkansız. Hele ki muayene ücretinin 500tl olduğunu düşünürsek, ki o da geçen seneydi belki şimdi artmıştır bile.

Amin canım hepimizi inşallah.

Canım benim hiç kimse yaşamasın yaşadıklarımı hala çatal korkum var gördüğümde aglamaya başlıyorum ama normal doğum yapcam diyorum.
Eğitim araştırma arıyorum bende devlette doğum yapacağım. Sen hangi hastaneyi düşünüyorsun.
Bu arada senin bebiş dekararsınız anlaşılan banada önce kız sonra erkek mi acaba dedi 12 ocak da ayrıntılı var onu bekliyorum

Sonuç ta devlet hasta olarak bakarken ozel hastane müşteri olarak bakıyor ve müşteri memnuniyetini on planda tutarken bir yandan da tetkik adı altında herşeyden ek ücret almaya çalışıyor.
Bursa daki sağlık hizmetlerinin bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum Allah size kolaylık versin arkadaşlar. Istanbulun çok yoğun hastaneleri ama en azından seçim şansımız çok fazla

Son düzenleme:
Kızlar eşim bu sefer de sen bişey yemiyorsun bebek beslenemiycek diye onu laf ediyor, önceleri de doktora gece acıkıyor yemek yiyor diye espri malzemesi yapıyordu beni...bence gayet iyiyim...sabah 1 bardak süt peynir zeytin menemen 1 bardak portakal suyu...tenefüslerde 1 avuç kabak çekirdeği 1 elma...öğlen arası 3-4 kaşık kısır 2 kaşık yoğurtlu salata...şimdi bakalım bi yemek yapcam yiycem akşam da yoğurt fındik ceviz vs... karnımı tıka basa doyurmuyorum...yaptığım bu...haftaya salı ayrıntılı randevum var o zamana kadar devam edicem bebek 5-6gün önden gidiyordu eğer gelişimi boyu kilosu iyiyse aynen devam ben

Aç kalmıyorsan tamam canım güzel yapmışsın ben sabah kahvaltıdan beri birşey yemedim acikmadimda midem.kotuydu sıkma canını kontrolde doktora da anlatırsın.
Benim ilk gebeligimde doktorum kilo almamak için yapılması gerekenler diye bir liste vermişti ama ben zaten çok kustugum için onu kaldirmistim bakayım bulabilirsem paylasirim

Bence gayet iyi besleniyorsun hatta benden daha iyi olduğunu söyleyebilirim :) :) yalnız protein atlama, et veya baklagil ye çok önemli, bir de balık tabi ki. Göremedim de yazdıklarının içinde, ondan söyleyeyim dedim.

Kızlar merak ettiğim bir şey var
Biraz komik gelebilir ama şimdiden düşünmeye başladım. :))
Ben bebişi uzun süre yatak odamızda yatırmak istiyorum. Ne eşimden ayrı yatmak ne de bebeği ayrı odada yatırmak istemiyorum.
Ama şu var ki eşim çok horluyor
Hadi ben idare ediyorum. Yan dön başını kaldır vs. Hatta bazen tekme atıyorum sussun diye
Ama bebiş nasıl uyuyacak onu düşünüyorum şimdiden.
Bebeği olan ve bu şekilde sorunu olan arkadaşlar nasıl yaptınız acaba? Bebek alışıyor mu bu duruma? Onu merak ediyorum.

Bugün de erkek dedi.
gözün aydın o zaman canım, kıyamam kız bebek istiyordun sanırım,
bak benim kızkardeşimin 2 oğlu var, maşallah Allah ikisinede kız güzelliği vermiş
bazıları 8 yaşındakini hâlâ kız sanır, inşallah seni bebeklerinde çok güzel olurlar ,
doya doya seversin
Ay benim 3 oğlan sonrası kız dedi bak şimdi kurt düştü acaba erkekmi minnak yok bari kızım diye sevmiyeyim... 10 oğlum 10 kızım olsa sorun değil
valla belli olmuyor canım, benim ki sağ gösterip sol vuruyor, ben beklicem, acele etmiyorum şimdilik

Onu önceki mesajlarda yazmıştım galiba salı balık günümüz 1 gün et 1 gün tavuk falan yapıyorum da esas ondan ayrı çorbaları kurbandan et suyum var onunla yapıyorum...erişte tarhana çorbasına nohut fasulye ya da börülce atıyorum mutlaka...nohut fasulyeyi etli pisiriyorum yani tamamen köfte vs olmadığı günler de bence iyi protein alıyoruz bi de bol yeşillik yiyorum iyi geliyor her gün roka marul tere vs

Çok iyi olur canım bulabilirsen paylaş

bir kere o korku saplanmış, inşaallah bir daha yaşamaman dileğiyle, bak ben hastanedeki ücretsiz gebe okuluna gidiyorum, ebe hemşire eğitim veriyor, aynız zamanda hastane de görev yapıyor, korkuları olan gebeler için çok güzel bir eğitim,

ben hariç herkes merak ediyor bebeğimin cinsiyetini, o da herkesle dalga geçiyor

benim evime de araba ile 10 dk uzaklıkta hastanem, ilk önce Allah a , sonra doktoruma çok güveniyorum, sezeryan olanda tanıdığım var, maddi gücü çok iyi olmasına rağmen , sadece doktor için devlet hastanesini tercih etti, ve çok memnun olarak doğumunu yaptı, şu anki doktorumu da o arkadaşım tavsiye etmişti, Beykoz Devlet hastanesi canım hastane

ben balık yiyemiyorum hala, balıkçının yanından geçerken bile kusasım geliyor afedersiniz,
bir de köfte de yanı şekilde, ama kıymayı kavrulmuş olarak yedim denedim ..
baharat kokusu beni mahfediyor bir de
kurubaklagil yiyorum

kısır yapıyorum bu aralar, canım çekiyor, sakıncası yok dimi

Dediğin şey olmayacak iş değil idarene bağlı öğleden sonra o dersleri koymak okul ev yakın olması büyük avantaj zaten süt iznin olacak dersin olsa bile idare edersin sabah emzir sütü sağ okula git öğlen gel emzir zaten 2 saate de okul biter eve dönersin

Bende bugün randevu aldım ahmet yılmaza 3 ocak. İnşallah bi sıkıntı yaşamadan atlatırız bunuda

Canım şöyle dedi doruk ve esentepede yeni doğan bakım üniteleri 2. Düzeymiş yetersiz kalabiliyo dedi. Ben 3. Düzey tercih ediyorum dedi. Ondan sebep bu hastanelerde istesende ben doğum yaptırmıyorum dedi
Anladım cnm 2013 te dorukta yaptım ben o zaman memnundum faruk dincsahine gidiyodum hatta o zaman rentıp medikabil filan vardı dorugu tercih edelim dedi sıkıntımız yoktu cok şükür insallah bundada olmaz aslında jimeride düşünüyorum daha yakın evime filan ama oranında hemsirelerini filan hiç iyi duymadım

canım ben hiç hissedemedim daha ya cumartesi günü kontrol vardı sorunda yoktu ama böyle bi kıpırtıda yok yada ben mi hissedemiyom
ben de yeni başladım hissetmeye, göbeğimin tam alt kısmında pıt pıt vuruyor çok yavaş ama hissettiriyor kendini, sende hissedeceksin sabırlı ol sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…