Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ya aslında bende tüp bebekle hamile kaldım, ben nazar değilde, beni üzmemek için söylememiş diye düşünürüm net ya. Acaba bu arkadaşla aradaki ilişkiylemi alakalı
Ben de öyle düşünürüm aslında ama tüp bebek sürecinde tanıştığım bir arkadaşın kuzeni ona söylememiş hamile olduğunu o çok üzülmüştü. Nazar değdireceğimi düşündü kesin demişti. Ondan öyle dedim.
Zaten babylovee babylovee geçirdiği sıkıntılarla yakın arkadaşı dahil kimseye söylemek istememesi çok normal. Biz de ilk bebeğinizi 8 haftalıkken kalp atışı durduğu için kaybetmiştik. Bu sefer ilk 12 haftayı atlatana kadar ailelerimiz dışında kimseye söylememiştik. Bence arkadaşı da bunu anlayacaktır 🌸

Ben de öyle düşünürüm aslında ama tüp bebek sürecinde tanıştığım bir arkadaşın kuzeni ona söylememiş hamile olduğunu o çok üzülmüştü. Nazar değdireceğimi düşündü kesin demişti. Ondan öyle dedim.
Zaten babylovee babylovee geçirdiği sıkıntılarla yakın arkadaşı dahil kimseye söylemek istememesi çok normal. Biz de ilk bebeğinizi 8 haftalıkken kalp atışı durduğu için kaybetmiştik. Bu sefer ilk 12 haftayı atlatana kadar ailelerimiz dışında kimseye söylememiştik. Bence arkadaşı da bunu anlayacaktır 🌸
İnsanlar bazi durumlarda farklı düşünebiliyor haklısın canım iste. Alıngan olabiliyor. Uygun bir üslupla izah etmek önemli galiba. Karsimizdaki de bizi anlayacaktir muhtemelen. Anlamazsa da yapacak birsey yok. Tabiki arkadasim cok yakın arkadaşım ama ben daha 2 hafta önce yüz yüze görüştüğüm amcama bile söylemedim 🤷🏻‍♀️ o yüzden bence cokta uzatamaz gibi geliyor. Dedigin gibi geçmiş sıkıntılar var zaten onlari da arkadaşım cok yakından biliyor. Aramizdaki bağ trip atmasina engel olacaktir diye düşünüyorum 🥰

İnsanlar bazi durumlarda farklı düşünebiliyor haklısın canım iste. Alıngan olabiliyor. Uygun bir üslupla izah etmek önemli galiba. Karsimizdaki de bizi anlayacaktir muhtemelen. Anlamazsa da yapacak birsey yok. Tabiki arkadasim cok yakın arkadaşım ama ben daha 2 hafta önce yüz yüze görüştüğüm amcama bile söylemedim 🤷🏻‍♀️ o yüzden bence cokta uzatamaz gibi geliyor. Dedigin gibi geçmiş sıkıntılar var zaten onlari da arkadaşım cok yakından biliyor. Aramizdaki bağ trip atmasina engel olacaktir diye düşünüyorum 🥰
Kanka arkadaş öyle bir şeyki sevincinden trip atmak aklına gelmez çok sevinir teyze oluyorsun falan de, azcıkta acıtasyon kat öyle oldu şöyle oldu diye 😂😂benimki havalara uçuyor, benden önce alış veriş toka tuka ayakkabı almış

Kanka arkadaş öyle bir şeyki sevincinden trip atmak aklına gelmez çok sevinir teyze oluyorsun falan de, azcıkta acıtasyon kat öyle oldu şöyle oldu diye 😂😂benimki havalara uçuyor, benden önce alış veriş toka tuka ayakkabı almış
Aynen kuzum haklısın arkadaşım eminim cok sevinecek dedigin gibi mutlu olacak 😍 sadece zaman gectikce soyleyemeyecegim gibi oluyor😁 olur ya bazen birseyi soyleyemezsin sonra o büyür de büyür 🤣
Soylicem aşko ilk firsatta. Tisikirlir fikirler ve destekleriniz icin🌸🥰

Canım tekil gebelik öncesi 8 hafta sonrası 8 hafta ya çoğul gebelikte tek fark öncesi 10 hafta 🤦🏻‍♀️ Haksızlık bence. Öncesinde de sonrasında da 16 hafta istiyorum 😅 Sonuçta iki çocuk demek x2 izin hakkımı olmalı 😅
Hahah ya bir çocuk büyütmüş biri olarak buna katılıyorum ikiz anneliği zor yorucu ama tadından yenmez ilerisinde😍 annelik izni 1 sene olsa tamamdı ama işte

Kızlar size acil bişey sorcam
Sabahtan beri midemde yanma var
Doktorum hamileliğimin başında bu şuruptan yazmıştı ihtiyaç halinde kullanmam için şimdi kullansam bunu sorun olur mu 18+2 haftalığım

Doktorum hamileliğimin başında bu şuruptan yazmıştı ihtiyaç halinde kullanmam için şimdi kullansam bunu sorun olur mu 18+2 haftalığım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 11
Ben başka gruplarda görmüştüm gaviscon kullananlar canım

Öyle kuzum ya söylemek istemiyorum. Uzam kalayim diyorum.
Ay zaten bende öyleyim kimseyi takmıyorum da umrumda degil soran oluyor bazen ay insallah saglikla olsun da diyorum böyle arada bir cevapla kaçıyorum sorulardan🤣

o degilde bir arkadasim var yakın, ona da soyleyemedim. Ve her soyleyemedigim gün nasil söyleyeceğim diye düşünüyorum.
Ama haksiz mıyım siz söyleyin, kendisi de bebek düşünüyor eşinde sorun vardi bir tüp bebek denediler olmadi,sonra eşi ameliyat oldu ama galiba yine tüp bebek demis doktorlar. Gecen hafta konustuk ağladı üzüldü falan bende üzülüyorum onun durumuna haliyle. Simdi ben söylesem nispet yapar gibi olur diyorum zaten üzgünler karı koca. Ama soylemedikce de kendimi rahatsiz hissediyorum. Napacagim bilmiyorum bi akıl verinnn 🙄

Evet canim sıcak hava felaket etkiliyor. Bende de yarim saattir fln basladi. Sicaktan oluyor. Gidip kafami soguk suya sokcam galiba en iyi o geliyor.
Canım bence çok yanlış düşünüyorsun, benim eltiminde cocuğu olmuyor tüp bebekle anca diyorlar yane eşiminin abisinde sorun yok ama eltimde var ve kac senedir istiyor olmuyor sana şunu söyleyim benim cinsiyet partimde bile öyle bir seviniyor ki görmen lazım havalara uctu ici güzel cünki kalbi güzel☺️ birde kimseye niye söylemiyorsun ailelerle mi problem yaşıyorsun cünki ben daha bi kac haftalıkdı dünyaya duyurdum vallah🤣

Canım bence çok yanlış düşünüyorsun, benim eltiminde cocuğu olmuyor tüp bebekle anca diyorlar yane eşiminin abisinde sorun yok ama eltimde var ve kac senedir istiyor olmuyor sana şunu söyleyim benim cinsiyet partimde bile öyle bir seviniyor ki görmen lazım havalara uctu ici güzel cünki kalbi güzel☺️ birde kimseye niye söylemiyorsun ailelerle mi problem yaşıyorsun cünki ben daha bi kac haftalıkdı dünyaya duyurdum vallah🤣
Gazeteye ilan verdin 😂

Gazeteye ilan verdin 😂
benim cevremde herkez nazardan korkar söyleme hemen fln der ama ben yok ya hic korkmuyorum🤣 hatta ilk oğluma hamileyken daha 4 haftalıkdı tatile gitmiştik havuza felan bi zıplıyorum görmen lazım herkez hamilesin kız dur fln yok ben keyfini cıkarıyorum asla böyle stres yapamam vallah🤣

Canım bir ara ben de çok fena olmuştum. Doktoruma sormuştum. Şimdi baktım mesajlara. Gaviscon, rennie, talcid kullanabilirsiniz demiş.

Kızlar biz bu ilaçları doğuma kadar alacakmıyız ya 🤕 çok ilaç içiyoruz sanki
Demir
D vit
Magnezyum
Elenatal
B 12 😬
Diğerlerini bilmiyorum canım ama doktorum demire doğumdan sonra da devam edeceğiz demişti. Ben de Elenatal, d vitamini, demir ve corasprin kullanıyorum şu anda.

benim cevremde herkez nazardan korkar söyleme hemen fln der ama ben yok ya hic korkmuyorum🤣 hatta ilk oğluma hamileyken daha 4 haftalıkdı tatile gitmiştik havuza felan bi zıplıyorum görmen lazım herkez hamilesin kız dur fln yok ben keyfini cıkarıyorum asla böyle stres yapamam vallah🤣
Kanka bende nazardan değil ya, yine Allah korusun bir şey olursa yakınlarımız tekrar üzülmesin diye korktuk hepsi kalpli çünkü 😂🙁 ilkinde keseyi görmeden söyledik 🤓😂
Sırf nazardan kaybediliyor olsaydı bebekler, kimse doğana kadar söylemezdi, bilim var sonuçta kromozal anomali 10.haftaya kadar düşen bebekler genelde ☹️ Allah pıtırcıklarımızı korusun

Diğerlerini bilmiyorum canım ama doktorum demire doğumdan sonra da devam edeceğiz demişti. Ben de Elenatal, d vitamini, demir ve corasprin kullanıyorum şu anda.
Ya her saat ilaç içiyorum gibi hissediyorum 😫😫😂 kanka bizi bence ekstra tüp bebek ilaçlarıda yordu herhalde ben yıllardır ilaç kullanıyorum sanki 😂

aylemakk aylemakk @se25lin Orkun hocanın randevusu hala açılmadı internette ama telefonla falan aradınız mi birşey dediler mi
Ben ülke dışında olduğum için mesajınızı yeni gördümm , Türkiyeye dönünce annemlerin yanında istanbulda kalıcam biraz. Sanırım detaylıyı orda yaptırcam. Az önce baktım hala randevu açılmamış Orkun hocaya

Ya her saat ilaç içiyorum gibi hissediyorum 😫😫😂 kanka bizi bence ekstra tüp bebek ilaçlarıda yordu herhalde ben yıllardır ilaç kullanıyorum sanki 😂
Canım ben tüp bebek sürecinde bu kadar ilaç kullanmadım ya 😅 ama yine biz şu anda az kullanıyoruz bence. Bazı gebeler daha çok kullanıyor.

Back
X