2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım sağol bilgilendirme icin bende aynı fiyatları aldım doruk 3500 jimer aynı pembe mavide aynı dedi dr yılbası sonrası diye konusmadık ama baya oldu soralı bende doruk cekirgede yaptırcam ayrıntılıyı 225 ordada doktorum üç yer söyledi ultramed tonomar bide ama ben dr yakın diye dorugu sectim cıktıktan sonra hemen gidip gösteririm sonucu 4 ocakta benim ayrıntılı

Bende öyle yapcam 8 hafta önce kullanıcam 8 sonra 2 ayda yaz tatili 4 aylık olacak bebiş sonrasına eylülde bakacam

Perinatalog için kadın doğum yada devletten ücretsiz baktırmayı düşünüyorum uzm.perinatalog var radyaloga çektirmem tabi sıra bulabilirsem

O zaman bi farkı kalmıyo doruktan dogumdan sonra cocuk dr mecbur bakıyo ekstra ücret nedir dorukta ekstra hiçbişey yok

Neden tercih etmiyo canım doruğu

iste kendi cocugu hic olmamis esimin halasinin o yuzden yigenleri evlatlari gibi hep bi mudahale var adina cinsiyetine ilk oglumda bile ne tepki vercek diye kiz dedim morali bozuldu sonra saka yaptim diye rahatladiydi

Hmm neyse o zaman mazur gör yaşlılığına ver, çocuğu yoksa iyi niyetinden çok benimsediğinden diyordur

yaniiiii , kız dan erkeğe dönen çok oluyor da, erkek kıza dönen az rastalanır bir durumdu, sende benim gibi bekle istersen
Ay benim 3 oğlan sonrası kız dedi bak şimdi kurt düştü acaba erkekmi minnak yok bari kızım diye sevmiyeyim... 10 oğlum 10 kızım olsa sorun değil

Canım beni hatırladın mı hayırlı olsun sende hamilesin çok sevindim sağlıkla geçsin inşallah.

izinler sata göre hesaplanıyor canım

@fancy life H Hafsa Benim sınıfım seneye 4 oluyor...2 gün öğleden sonralara ingilizce ve din kültürü koyulsa diğer günler de öğlen arası eve gitsem nasıl olur acaba evle okul çok yakın...annem babam gelecek seneye izine ayrılsam da ayrılmasam da tek başımıza kalamıycaz oğlum 1 e başlıyor...izne ayrılırsam bu düzeni 2.dönem kurabilir miyim acaba...sene başından böyle yapsam diyorum...kararsızım yani

canım benim diyet listem fikir verebilir belki

Eklentiler

• image.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 65
Yaaaa hatırladım tabi. Aşılama topiğinden. Bülent beyin hastasıydın :)
Yaa Can'ım çok sevindim adına. Yolundadır inşallah her şey.
Çok şükür canım hala Bülent beye gidiyorum çok memnunum, Senin nasıl gidiyor sen benden öndesin ama benim ikiz gebelik o yüzden temmuzu görmem biraz zor gibi

Doğum paketi yok esentepe ben ayrıntılı konuştum bunları dediler... Allah yardım etsin... Şimdi ben acı yaşadığım içn yeterki yavrum iyi olsun diyorum ama kazıkta aklımda yanii
Allah sabrını versin. Bu bebeğini sağlıkla kucagına alırsın inşallah. Her şey onlar için onlar iyi olsun da para olduktan sonra harcansın önemli değil. Ama olmayınca çok zor.

talcid ve gaviscon kullanabilirsin, mide çevresini sarıp ağrımasını engelleiyor, kana karışmıyor dedi doktorum

Maşallah :) aynen öyle devam etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…