- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.601
yaniiiii , kız dan erkeğe dönen çok oluyor da, erkek kıza dönen az rastalanır bir durumdu, sende benim gibi bekle istersen
Canım sağol bilgilendirme icin bende aynı fiyatları aldım doruk 3500 jimer aynı pembe mavide aynı dedi dr yılbası sonrası diye konusmadık ama baya oldu soralı bende doruk cekirgede yaptırcam ayrıntılıyı 225 ordada doktorum üç yer söyledi ultramed tonomar bide ama ben dr yakın diye dorugu sectim cıktıktan sonra hemen gidip gösteririm sonucu 4 ocakta benim ayrıntılıBursalılar ben doktorumdan doğum için fiyat aldım yılbaşından sonra değişir dedi şimdiki fiyatlar.
WM Medikal park 3000 normal sezeryan 3500 epidural 500 tl fark
Jimer 3500 normal 4000 sezaryen epidural fark alıyo
Pembe mavi 5500 normal sezeryan epiduralli epiduralsiz farketmiyor fiyat standart
Ayrıntılı ultrason ultramedde 600 lira en iyi aletler buradaymış bursada.
Ben ayrıntılı ultrason için Natal de Ahmet Yılmaz’a gidicem bu konuda bayağı iyiymiş kendisi 300 tl.
tired @emsaLus Zeynosrkn84 ftmkya etiketlemediğim unuttuğum varsa kusura bakmayın.
Bende öyle yapcam 8 hafta önce kullanıcam 8 sonra 2 ayda yaz tatili 4 aylık olacak bebiş sonrasına eylülde bakacamTesekkur ederim cevap icin doktora da danisayim bakalim ne diyecek.
Ben ogretmen oldugum icin zaten yaz tatiline gelecek zaten iznin bir kismi. mayis basi nisan sonu gibi gorunuyor dogum. O yuzden erkenden izne cikayim dedim. Dogumdan sonraya aktarmama gerek kalmiyor.
Ucretsiz izin konusunda hic emin degilim bakalim annelerimiz ne kadar yardimci olabilecek ona gore ve tabi ki bebegin ihtiyaclarina gore karar veririm dedim.
Sen dusunuyor musun ucretsiz izin?
O zaman bi farkı kalmıyo doruktan dogumdan sonra cocuk dr mecbur bakıyo ekstra ücret nedir dorukta ekstra hiçbişey yokValla esentepe patlattı zammı 2000 doğum epidural farketmez normal sezeryan 2400 olmuş ayriyeten doğum sonrası çocuk doktoru bakıcak mış 100 TL... Kan tahlili ücretliymiş extra mecbur vericez kanı... Kulak testini bilmiyorum onu sormadım sadece... Yoğun bakım kuvez ücretsiz.... Akdi durumda fazla yayılır 300 yatak parası yani 2400 gir 3500 çık canım kafadan 4000 lazım cepte
Neden tercih etmiyo canım doruğuEvet istanbulda çok daha uygun gerçekten. Doktorum esentepe ve dorukta doğum yaptırmıyorum dedi kendince haklı sebepleri var bu sebeplerden bende tercih etmek istemedim. inşallah memnun kalırsınız. Ben esentepede gönül hanımı duymuştum gitmek istedim ama hastane seçimi beni vazgeçirdi.
iste kendi cocugu hic olmamis esimin halasinin o yuzden yigenleri evlatlari gibi hep bi mudahale var adina cinsiyetine ilk oglumda bile ne tepki vercek diye kiz dedim morali bozuldu sonra saka yaptim diye rahatladiydi
Ay benim 3 oğlan sonrası kız dedi bak şimdi kurt düştü acaba erkekmi minnak yok bari kızım diye sevmiyeyim... 10 oğlum 10 kızım olsa sorun değilyaniiiii , kız dan erkeğe dönen çok oluyor da, erkek kıza dönen az rastalanır bir durumdu, sende benim gibi bekle istersen
Canım beni hatırladın mı hayırlı olsun sende hamilesin çok sevindimAh canım yaaa. Çok geçmiş olsun. Ufacık bir ihmal nelere sebep oluyor
Önemli olan senin kendini iyi hissetmen. Nerede iyi hissedeceksen oraya git. Tabi Yakacık devredışı. Doktorun söylediği şey bile tamamen kendini tatmin etmek için. Gerizekalı ya.
izinler sata göre hesaplanıyor canımKizlar Merhaba
Ben simdiden cok ileriyi dusunmeye basladim ve hamilelik izni ile ilgili birsey soracaktim. Ben 32. Haftaya girince izne ayrilmak istiyorum. Sanirim en erken 32. Haftalik olunca (32+1 yani galiba?ya 33 haftaya girmek demek aslinda bu de mi ) Izne cikabiliyoruz.
32. Haftayi bitirdigimi ve izne cikabilecegimi gosteren SAT tarihi mi yoksa doktorun yaptigi ultrason olcumleri mi? Boyle izin alan oldu mu neye gore belirleniyor beni aydinlatabilir misiniz? Tesekkurlerr
1000 de ben alayım canımER RAHMAN 88804
Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.
kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Kalan 8400
Yaaaa hatırladım tabi. Aşılama topiğinden. Bülent beyin hastasıydın :)Canım beni hatırladın mı hayırlı olsun sende hamilesin çok sevindimsağlıkla geçsin inşallah.
canım benim diyet listem fikir verebilir belkiKızlar ben kendi kendime diyete başladımya geçenlerde eltimle konuşuyordum onda gebelik şekeri vardı hep ölçülü yediğini aç olduğunu falan anlatıyordu ben de dedim ki kendi kendime farz et ki sende de var gebelik şekeriii...hadi bakalım...hamurişi tatlı yiyemiyorum zaten midemi mahfediyor...ekmek de yemiyorum artık...sabah dışarıda kahvaltıya gitmiştik bir dilim kaşarlı pide yedim zeytin peynir yumurta vs...öğleden sonra yoğurtlu kereviz salatası (rendelenmiş kereviz, ceviz, sarmısaklı yoğurt) yaptım 1 kase ondan yedim...akşamüstü elma portakal ve en son da 1 büyük bardak süt 1 avuç çiğ fındık kırdım yedim...Şu anda açım ama yatıcam artık bu şekilde...Vinalac alıyorum vitamin olarak...sizce yetmez mi bebek beslenmez mi bu şekilde? Doktor geçen sefer yavaş ol çok kilo alıyorsun falan dedi korktun, eşim de dalga geçiyordu...ilk zamanlar kusuyordum sadece tost pide vs yiyordum ve akşamları çok uyuyordum 5 kilo falan aldım...ne dersiniz böyle devam etsem nasıl olur
Çok şükür canım hala Bülent beye gidiyorum çok memnunum, Senin nasıl gidiyor sen benden öndesin ama benim ikiz gebelik o yüzden temmuzu görmem biraz zor gibiYaaaa hatırladım tabi. Aşılama topiğinden. Bülent beyin hastasıydın :)
Yaa Can'ım çok sevindim adına. Yolundadır inşallah her şey.
Allah sabrını versin. Bu bebeğini sağlıkla kucagına alırsın inşallah. Her şey onlar için onlar iyi olsun da para olduktan sonra harcansın önemli değil. Ama olmayınca çok zor.Doğum paketi yok esentepe ben ayrıntılı konuştum bunları dediler... Allah yardım etsin... Şimdi ben acı yaşadığım içn yeterki yavrum iyi olsun diyorum ama kazıkta aklımda yanii
talcid ve gaviscon kullanabilirsin, mide çevresini sarıp ağrımasını engelleiyor, kana karışmıyor dedi doktorumBenim doktorum mide yanmasi icin az ye ama sIk ye dedi. Ayrica talcid ve reni ilacimin serbest hamilelikte. Bebege zarari yok diye biliyorum. Mideniz yaniyorsa ilac alabilirsiniz uzmeyin kendinizi. ( Tabi siz yine kendi doktorunuza ya da eczaneye bir sorun)
Maşallah :) aynen öyle devam etsin inşallahBenim 2 gebelik öyle kalbi durdu. Ama 19 haftada zaten bulantı her şey kayıp oluyor .rahat oluyor bu aylar diyorlar. Kötü düşünme. 1 hafta snra zaten his etcen. Bende de öyle oldu.simdi 21 hafta maşalla kıpır kıpır.
İyi bari yalnız değilim. Mart ayında bir düşüğüm akabinde mecbur kürtaj durumum olunca, kafamdaki soruları kenara atamıyorum.Bende hala birsey hissedemedim
Bende 6bucukta fln aliyim diyorim birsey almayi dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?