2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bana da hiç test yapilmadan verildi daha önce bir düşüğüm olduğu için önlem amaçlı Ondan sordum canım Nerde yaptıracaksın peki testleri Maliyetini benimle de paylaşır misin
Canım ben tüm bu testleri araştırma hastanesinde dün ücretsiz yaptırdım dahiliye Hematoloji ve genetik bölümlerinden üç ayrı giriş ile ücret ödemedim

Slm kızlar, dun 18+5te cinsiyet kesinleşti oğluşum olacak Allah nasip ederse. (ki ben bunu ilk andan beri hissediyorum, prof fotomu bile erkek bebek secmistim)
Neyse.. Haftasiyla uyumlu gidiyor hersey yolunda görünüyor ama doktorum plasenta biraz aşağıda dedi moralim bozuldu açıkçası. Şimdiye kadar hiç aşağıda olduğuna dair bi şey söylememişti kanamam da olmadı, dün dr. böyle söyleyince biraz taktım doğrusu. 28yasindayim ilk gebeligim normal gebelik. Inşallah yukarı çıkar.

Bu arada doktorum her ihtimale karşı (olur da plasenta yukarı çıkmazsa diye kadın doğumdan veya araştırma hastanesinden kayıt açtır dedi ama sürekli dolu randevu alamıyorum ki. Nasıl yapıcam bilemedim :/

Canım ben hem boğaz enfeksiyonu hem kulak enfeksiyonu geçirdim hemde çok ağır enfeksiyonlar kulak zarım delindi enfeksiyondan şekli değişmiş dedi doktor. İkisinde de farklı zamanlarda iki kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Dr um birşey olmayacağını kullanmam gerektiğini yoksa daha çok zararı olur bebek için dedi. Kullandım ikisinide. Allaha şükür bir sıkıntım yok. Mecbursan bazen kullanmak zorunda kalıyorsun. İhmal etme daha çok zararı olur daha sonrasında. İçini ferah tut sen.

Ay inşallah canım çok merak etmekle birlikte sağlıklı olması en büyük temennim bakalım yarın büyük gün bizim için rabbim hayırlısını versin hepimize sağ salim kucağa almak nasip olsun inşallah

ailenden biri gelebilse seninle keşke, eşinin de içi rahat eder, başka çözüm gelmedi aklıma canım. açıkcası ben de yıllar sonra çok zor atanan biri olduğum için emeklerine üzülüyorum.
Ben kahroluyorum inan. Nasıl olcak bilmiyorum.
benim de doğum tarihim 13 mayıs görünüyo, aynıymışız sağlıkla gelsinler inşallah
inşallah canım bakalım tam gününü bekler mi

Kendisi veremiyo canım özel muyenehane oldugu için. Sgk anlaşması olan bi yer olması lazım başka kadın doğumcudan rica etmesi gerek kimse kabul etmemiş işte. Çok değil ama eşim gerek yok hamile olmasan neyse diyor. Bende korkuyorum tek başıma bunalıma falan girerim orda ben

Ömrüm çürüdü inan çalışırken çektiğim sıkıntıyı bi ben bilirim ama zaman geçince insan unutuyo mu nedir şimdi artık hayırlısı diyorum.

inşallah canım.allah acil şifalar versin

benim 2 haftadır baya hareketli ama hep kasıklarımda yada aşağı tarafta hissediyorum hareketleri kızım olucak sizlerle de böylemi
Benimde kızım olacak canım aynen assada daha çok hissettiriyor ama göbeğine yaklaşmaya başladı bide o pozisyonuyla alakalı galiba

tarhana cipsi denesene çok güzel oluyor hemde salıklı yagurtlu bide sos yapıyorum ben yanına cıps ısteğimi kesiyor
O nasıl bişey canım hazır mı alınıyor o da ?
Canım okadar çok çekiyor ki hergün yesem doymam ama yemiyorum. Hamile değilken ağzıma sürmezdim

Canım bal ve limonu karıştırıp günde 5 6 kez içtin mi. Bir de gece göğsüne balı sürüp havlu kağıtla kapatıp uyu sabaha daha da rahatlamış olursun. Bol bol c vitamini suyu iç ve tereyağında pekmezi eritip iç. Bunları uygularsan geçer öksürüğün inşllah

Ayy canim benim allah razi olsun senden onerilerinin hepsini uygulucam bugun insalh oksurukten kurtuluruz esimde ilaci almaya gitti dahiliyeye gitmektwn vazgectim :)))
Ne demek canım çeken bilir o nedenle inş ikimizde kurtuluruz İlaç konusunda dr tereddütleri vardı ben iki gün içip atlatırsam bırakıcam sabah akşam iç dedi dr. Buharı da iki üç saatte bir yapıcam
Şimdide köy tavuğu aldım tavuk çorbası yaptım tam bi bomba oldu yakın olsan verirdim:)

Benimki 1 haftadır başladı hatta şuan vuruyor çok güzel seninki de başlar yakında
Benimkide ne güzel tekneliyodu iki gündür tık yok perşembe günü randevum vardı o gün hastanede beklerken ilk tekneyi hissettim akşamında da müzikal bi tiyatroya gitmiştim özellikle müzikal bölümlerde bes on dk boyunca aynı yere vurdu durdu sanki ritim tuttu elimi koyduğunda dışardan bile hissediliyodur ana iki gündür be yaparsam yapayım öyle tekme atmıyo en sonunda bi tiyotroya daha gtcem

Sağolasın hepsini deneyecem inşallah Allah razı olsun

Bazen öyle bikac gün ses etmediği oluyo erken dönemlerde ilerde sadece uyuduklarinda hissetmicez

kizlar selam.2gundur karnimda sertlesmeler oluyordu bugun kontrole gittim.meyerse bobreklerimde genisleme varmis.idrarda iltihap cokti bide

evet canım aktarda satılıyor cips gibi paketli ama doğal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…