- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.861
Canım ben tüm bu testleri araştırma hastanesinde dün ücretsiz yaptırdım dahiliye Hematoloji ve genetik bölümlerinden üç ayrı giriş ile ücret ödemedimBana da hiç test yapilmadan verildi daha önce bir düşüğüm olduğu için önlem amaçlı Ondan sordum canım Nerde yaptıracaksın peki testleri Maliyetini benimle de paylaşır misin
canım benim 1 hafta boyunca denemediğim şey kalmadı.kkb da 1 haftayı geçen boğaz enfeksiyonu bakteriye çevirip dedi.seninki artık bakteriye çevirmiş dedi.bide benim bağışıklık sisteminde problem var.500 gm dozla 10 günlük tedavi verdi.kendi doktoruma da sordum ilacı sorun olmaz dedi ama inşallah sıkıntı olmaz.
Ay inşallah canım çok merak etmekle birlikte sağlıklı olması en büyük temennim bakalım yarın büyük gün bizim için rabbim hayırlısını versin hepimize sağ salim kucağa almak nasip olsun inşallahmerhabalar, biz de yeni öğrendik kızımızı. Bazen inatçı olabiliyor bu tatlı minikler inatla göstermiyorlar cinsiyetlerini. Ama merak etme ayrıntılı ultrasondan kaçamıyorlar, öğrenirsin orda kesin bir şekilde
Ben kahroluyorum inan. Nasıl olcak bilmiyorum.ailenden biri gelebilse seninle keşke, eşinin de içi rahat eder, başka çözüm gelmedi aklıma canım. açıkcası ben de yıllar sonra çok zor atanan biri olduğum için emeklerine üzülüyorum.
inşallah canım bakalım tam gününü bekler mibenim de doğum tarihim 13 mayıs görünüyo, aynıymışızsağlıkla gelsinler inşallah
Kendisi veremiyo canım özel muyenehane oldugu için. Sgk anlaşması olan bi yer olması lazım başka kadın doğumcudan rica etmesi gerek kimse kabul etmemiş işte. Çok değil ama eşim gerek yok hamile olmasan neyse diyor. Bende korkuyorum tek başıma bunalıma falan girerim orda benKahverengikus kadın doğum doktoru tamam veriyorum derse kendi diger 2 doktoru ayarlar zaten genelde nöroloji ortopedi gibi şeyler oluyor diğe
Ben 18 aralık ta atandım Bitlis e ve 3 kız ögretmenevinde bir odada şubat ın 15ine kadar kaldık dağ köyü ve can güvenliği olmayan yerlerdi üçumüzün de milli eğitimden bekleyin dediler öylece kaldık...1 ay var sonra şubat tatili ondan sonra 1 ay ve doğum izni...fen bilgisi ataması da her zaman bol bol olan bişey değil keşke biri kalsa senle 1 ay sonrası ferahlık
Ömrüm çürüdü inan çalışırken çektiğim sıkıntıyı bi ben bilirim ama zaman geçince insan unutuyo mu nedir şimdi artık hayırlısı diyorum.Hakkında hayırlısı olsun o zaman canım benim, kötü bir ikilem olmuş inşallah işini halledebilirsin, hem de fen bilgisiymiş branşın kimbilir ne çok çalışmışsındır kpssye, allah yardımcın olsun
Sıkıntı olmaz bencede bazı antibiyotikler veriliyor sonuçta.benimde bir haftayı geçti iltihap yok dedi ama inş öyledir.ben hiç bişey denemedim ama bugünden itibaren evde olağanüstü hal ilan ettim üç güne bitiricem bu öksürüğü inş:)
Benimki 1 haftadır başladı hatta şuan vuruyor çok güzel seninki de başlar yakındaKızlar bebrkleriniz tekmelemeye başladı mı bizde hala tık yok 17+4 olacak inş
benim 2 haftadır baya hareketli ama hep kasıklarımda yada aşağı tarafta hissediyorum hareketleri kızım olucak sizlerle de böylemiBenimki 1 haftadır başladı hatta şuan vuruyor çok güzel seninki de başlar yakında
Benimde kızım olacak canım aynen assada daha çok hissettiriyor ama göbeğine yaklaşmaya başladı bide o pozisyonuyla alakalı galibabenim 2 haftadır baya hareketli ama hep kasıklarımda yada aşağı tarafta hissediyorum hareketleri kızım olucak sizlerle de böylemi
O nasıl bişey canım hazır mı alınıyor o da ?tarhana cipsi denesene çok güzel oluyor hemde salıklı yagurtlu bide sos yapıyorum ben yanına cıps ısteğimi kesiyor
Canım bal ve limonu karıştırıp günde 5 6 kez içtin mi. Bir de gece göğsüne balı sürüp havlu kağıtla kapatıp uyu sabaha daha da rahatlamış olursun. Bol bol c vitamini suyu iç ve tereyağında pekmezi eritip iç. Bunları uygularsan geçer öksürüğün inşllahCanım hemen söyliyeyim bende kuruk öksürük var bir haftadır kbb doktoruna gittim prospan diye bitkisel içerikli şurup verdi.kadın doğum doktoruma da danıştım dediki çok aradayım bu ilaç için ama dedi fazla öksürürsen erken doğumu tetikleyebilir iç sen bunu dedi.eczacıya sordum hamilelere veriyoruz bitkisel bu zaten dedi.şimdi içicem inş öksürüğü keser.reçeteyle almıyosun 25 tl devlet karşılamıyor.dr sordum başka ilaç varsa onu verin dr dedi hiç bir ilaç yok içeceksen bunu iç ama daha fazla öksürme dedi.bilgin olsun erteleme.okulada gitmiycem rapor aldım dinlenip atlatmam lazım
Ne demek canım çeken bilir o nedenle inş ikimizde kurtuluruz İlaç konusunda dr tereddütleri vardı ben iki gün içip atlatırsam bırakıcam sabah akşam iç dedi dr. Buharı da iki üç saatte bir yapıcamAyy canim benim allah razi olsun senden onerilerinin hepsini uygulucam bugun insalh oksurukten kurtuluruz esimde ilaci almaya gitti dahiliyeye gitmektwn vazgectim :)))
Benimkide ne güzel tekneliyodu iki gündür tık yok perşembe günü randevum vardı o gün hastanede beklerken ilk tekneyi hissettimBenimki 1 haftadır başladı hatta şuan vuruyor çok güzel seninki de başlar yakında
Sağolasın hepsini deneyecem inşallah Allah razı olsunO nasıl bişey canım hazır mı alınıyor o da ?
Canım okadar çok çekiyor ki hergün yesem doymam ama yemiyorum. Hamile değilken ağzıma sürmezdim
Canım bal ve limonu karıştırıp günde 5 6 kez içtin mi. Bir de gece göğsüne balı sürüp havlu kağıtla kapatıp uyu sabaha daha da rahatlamış olursun. Bol bol c vitamini suyu iç ve tereyağında pekmezi eritip iç. Bunları uygularsan geçer öksürüğün inşllah
Bazen öyle bikac gün ses etmediği oluyo erken dönemlerde ilerde sadece uyuduklarinda hissetmicezBenimkide ne güzel tekneliyodu iki gündür tık yok perşembe günü randevum vardı o gün hastanede beklerken ilk tekneyi hissettimakşamında da müzikal bi tiyatroya gitmiştim özellikle müzikal bölümlerde bes on dk boyunca aynı yere vurdu durdu sanki ritim tuttu elimi koyduğunda dışardan bile hissediliyodur ana iki gündür be yaparsam yapayım öyle tekme atmıyo en sonunda bi tiyotroya daha gtcem
O nasıl bişey canım hazır mı alınıyor o da ?
Canım okadar çok çekiyor ki hergün yesem doymam ama yemiyorum. Hamile değilken ağzıma sürmezdim
Canım bal ve limonu karıştırıp günde 5 6 kez içtin mi. Bir de gece göğsüne balı sürüp havlu kağıtla kapatıp uyu sabaha daha da rahatlamış olursun. Bol bol c vitamini suyu iç ve tereyağında pekmezi eritip iç. Bunları uygularsan geçer öksürüğün inşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?