2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

bende öyle
Kızlar bebrkleriniz tekmelemeye başladı mı bizde hala tık yok 17+4 olacak inş

benim ki geçen hafta baya hissettiriyordu kendini ama bu hafta belki günde 1-2 kere.geçen haftaya göre karnım genişledi acaba ondan mı diyorum hatta arada bi karnımı dürtüyorum ama tık yok bende böyle olması normal mi diye düşünüyorum

sofiarya bende bisey sorabilirmiyim? Bugun tetanoz asimi vurulmak icin saglik ocagina gittim kan ve idrar testi yaptilar. Idrarda + 30 mg/dL protein cikti tansiyonum normal ve idrarda enfeksiyon yok dedi. Ne yapmam gerekiyor acaba?
canım idrar da protein çıkmış olması böbreklerinden proteinin süzülmeyip kaçak yaptıgı anlamına gelir ki bu ne gebelik te ne de normalde hiç istediğimiz bir durum değildir. eğer idrar da proteine 20. haftalardan sonra tansiyon yüksekliği de eşlik etmeye başlarsa preeklemsi den süphelenir doktorlar. tansiyon normal seyrediyorsa eğer böbreklerle ilgili bir sıkıntı olabilir. herhalukarda sıkı takip gerektiren bir durum,kadın dogumcun ile görüş mutlaka

Geçmiş olsun benim de çıkmazmış yukarı hala haftalarımız hemen hemen aynı Dr bana 3lü test dedi
Kızlar doktordan geldim aşırı öksürüğe dayanamadım doktorum ne dedi düşüp bayılacaktım öksürük erken doğuma sebep oluyomuş şurup verdi çok korkuyorum bir hafta oldu
Benim de geçemedi öksürüğüm karnımın etleri ağrıyor kasıklarım sancılanmaya başladı artık sanırım yarın Dr gideceğim

Hayırlı haberlerle gel canım bende öğrenemedim cinsiyetini cuma günü dr a gideceğim inşallah o zaman öğrenirim yoksa 12 ocak ayrıntılı

Hemsire biraz yuksek dedi canim ikindin kan sonuclari cikacak aile hekimine gosterecem bakalim ne diyecek. Hastanede randevum daha 2 hafta var ozaman kendi doktoruma gostersem gec mi olur?
Valla bence geç olur protein kaçağı için ilaç gerekiyor canım bence bi telefon et yada uğra sor derim telaş etme ama çook kötü bişey değil emin ol bi çok insan farkında değil

Canım hayırlısıyla birşey olmaz inşallah
Sen hangi ildesin numara almak için gece 12 den sonra dene 15 gün sonrasının randevuları açılmış oluyor

sofiarya canım buna bakabilir misin doktoruma henüz göstermedim. En son cumartesi kontrole gittim. Bebeğin kalbinde hiperekojen odak var dedi. Down sendromlu çocukların yüzde 12 sinde hiperekojen odak görülürmüş. Ama tarama testleri sonucu iyiyse bunu dikkate almayız dedi. Ben 4 lü tarama yaptırmıştım. Sonuç iyiydi. Bu devlet hastanesine başka bi tahlil için gittiğimde 3 lü testide yapalım dediğinde yaptırmıştım. Bi sıkıntı varmı bakabilir misin

2 oğlum var canım 3. Oğlumdan öldü minnakım... Ortanca abisinin kopyası ona baktıkça onu görüyorum.. Cennete hep bir bebişim olucak inşallah koklarım doya doya... Dediğin doğru millet neler yapıyorsun ama bizim ağzımız sütten yandı Oyüzden korkudan napıcamızı bilmiyoruz.. Birde sanırım hani elinden geleni yaptım demek için parçalıyoruz kendimizi..
Bu raporun devlet hastanesi tarafından alınması gerekiyor canım... Devlette takibini yaptırıyorsan rica minnet yapılabilir belki... Zübeydeyi dene bi merhametli birine gelirsin inş... Dilekçeyle görev erteleme yapılamıyomu peki

Yok canım dilekçeyle görev erteleme mümkün değil. Milli eğitimi aradım özel hastaneden de alabileceğimi söyledi. Onun bi önemi yokmuş ama kimse vermek istemiyor işte. Zübeyde hanımın müdürünü tanıyoruz ama o bile özelden şansınızı deneyin dedi. Yarın son bi hayata hastanesi esentepe ve osmangaziye bakacağız kısmet bakalım olmazsada vardır herşeyde bi hayır.

Canım işte ben de tam bilmiyorum ama dedigim gibi ben de erkenden çıkmak istiyorum izne zaten devlet doğum sonrası iznimizi yakıyor yani bunu bi öğrenip haberleselim
Yok canım sistemde neyse o yani SAT à göre. Mesela ben 31 martta izne çıkabiliyor8 hafta oncesi ama çalışabilir raporu alıp 5 hafta daha caliscam. Artık biraz da idare ederler 1 ay da 1 aydır maaş alsam bebisim için iyi olur

İhmal etme hamileyken öksürük iyi değilmiş ben arkadaşa baya tavsiye yazdım kendimde uygulamaya başladım oku istersen

benim 2 haftadır baya hareketli ama hep kasıklarımda yada aşağı tarafta hissediyorum hareketleri kızım olucak sizlerle de böylemi
Değişiyor yeri valla benimki genelde solda kasığın üstünde çok nadir sağda atıyor orta ve solda gezip duruyor minnak

Allah yardımcısı olsun, hamileliği anne olmayı Rabbim tüm isteyen ve hakeden kullarına nasip etsin... Hamilelikten anne olmaktan korkardım meğer ne güzel ne kutsal birşeymiş , Rabbime şükürler olsun

Dusunmen yeterli tatlim inan yemis kadar oldum sifa olsun insalh sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…