- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.901
Aslında Mart'a kadar bir şekilde idare edebilirsin belki. Öğretmen evi yada senin gibi yalnız gidenler illaki olacaktır. Benim öyle bir şansım yoktu tamamen taşınmak zorundaydım.Suan zaten yerime ücretli öğretmen çalışıyo bana kalsa çalışsın. Ama benim için derse girmek değil zor olan. Orda tek başıma olacak olmam sıkıntı. Çalışırsam mart 13 e kadar gitmem lazım. Sonra doğum iznim başlıyor. Ama çok zor gitmem. Rapor al dese de rapor alamıyoruz ki keşke alsam her şey hallolacak.
Kızlar bebrkleriniz tekmelemeye başladı mı bizde hala tık yok 17+4 olacak inş
Ayni dertten bende muzdaribim ne zaman hissetcem diye bi heves bekliyorum yani en ufak bi isaret olsa hic bisey yok oysaki ultrasonda o kdar hareketlilerkiKızlar bebrkleriniz tekmelemeye başladı mı bizde hala tık yok 17+4 olacak inş
bana 20. haftada gel demislerdi cuma yaptircamKızlar tetanoz aşısı tam olarak hangi haftada yapılması gerekiyor?
Umarim herkesin hamileligi yolundadir.dun ilk defa oglumu 3 boyutlu gördüm
Allah yardımcısı olsun, hamileliği anne olmayı Rabbim tüm isteyen ve hakeden kullarına nasip etsin... Hamilelikten anne olmaktan korkardım meğer ne güzel ne kutsal birşeymiş , Rabbime şükürler olsun
Kızlar duaya ihtiyacım var yengemin 7 düşüğü var yeniden tüp bebek yapıldı 23 unde transfer gerçekleşti. Neyse bu sabah kanaması oldu ve düşük olacak diye çok korkuyoruz. Biraz pihtili gelmis kanamış ama durmuş. Dr a gittik kendi doktoruna ulaşamadık devlet hastanesine gittik kese duruyor ilaçlarında var yapacak bir şey yok ilaçlarını kullanacak istirahat edecek dediler. Dua edin yine aynı acıları yaşamayalım yengemin ismi fatma
Birde kanaması olan arkadaşların pıhtı da geliyormuydu kanaması kan kırmızı şeklinde bu renk sizden ögrendigin kadarıyla kötü bir şeyin habercisi
Insallah bebegi tutunur ben 12 haftadan sonra cok minik pihti ile acikdan kirmizaya donen kanamam oldu durdu suan iyiyiz insallah yerlesme kAnidir bence cok dinlensn tuvalet disi kalkmasn bide bolca dua insallah Allah kucagina bagislar
kizlar selam.2gundur karnimda sertlesmeler oluyordu bugun kontrole gittim.meyerse bobreklerimde genisleme varmis.idrarda iltihap cokti bide
Maşallah sübhanAllah çok tatlıUmarim herkesin hamileligi yolundadir.dun ilk defa oglumu 3 boyutlu gördüm
Oyy maşallah ayrıntılı da mı böyle görünüyorUmarim herkesin hamileligi yolundadir.dun ilk defa oglumu 3 boyutlu gördüm
Canım eşim istemiyo çünkü benimle gelemicek kendi işi. Beni de hamile hamile göndermek istemiyo. Açıkcası ben de korkuyorum orda bi aksilik yaşasam naparım kimsem yok. Yoksa hamilelik olmasa tek başıma ev bile tutarım. Ben sınava hazırlanırken şartlar böyle değildi bir sene gidip dönecektim. Şimdi 6 sene olması bizi mahvetti. Bütün emeklerim boşa.Aslında Mart'a kadar bir şekilde idare edebilirsin belki. Öğretmen evi yada senin gibi yalnız gidenler illaki olacaktır. Benim öyle bir şansım yoktu tamamen taşınmak zorundaydım.
Ama ben eylülden sonrasını düşünüyorum açıkçası. Seninle gelecek kimse yoksa küçücük bebeği kime nasıl emanet edeceksin ki.
Canım bu 3lü testte MoM referanslarını biliyorum Ama senin değerlerin MoM olarak heaplanmamışEki Görüntüle 2081472sofiarya canım buna bakabilir misin doktoruma henüz göstermedim. En son cumartesi kontrole gittim. Bebeğin kalbinde hiperekojen odak var dedi. Down sendromlu çocukların yüzde 12 sinde hiperekojen odak görülürmüş. Ama tarama testleri sonucu iyiyse bunu dikkate almayız dedi. Ben 4 lü tarama yaptırmıştım. Sonuç iyiydi. Bu devlet hastanesine başka bi tahlil için gittiğimde 3 lü testide yapalım dediğinde yaptırmıştım. Bi sıkıntı varmı bakabilir misin
malesef aynı durumu yaşayan biri olarak sana kesin git diyemiyorum. Zor bir durum. Senin eşinin gelme durumu da yokmuş. Koca 6 yıl.Canım eşim istemiyo çünkü benimle gelemicek kendi işi. Beni de hamile hamile göndermek istemiyo. Açıkcası ben de korkuyorum orda bi aksilik yaşasam naparım kimsem yok. Yoksa hamilelik olmasa tek başıma ev bile tutarım. Ben sınava hazırlanırken şartlar böyle değildi bir sene gidip dönecektim. Şimdi 6 sene olması bizi mahvetti. Bütün emeklerim boşa.
Hiçbir sıkıntı Yok canım bakması gereken herşeye de bakmış hepsini de görmüş maşallaah sağlıklı bir bebekEki Görüntüle 2081512 Kuzlar ben de şimdi ayrıntılı ultrasondan geldim bakan kişi radyoloji uzmanıydı ama . Yani her şeyine baktılar ama bana bi problem var veya yok demediler . Bende doktoruma gösteremedim henüz ankaran var mı bi yorumlasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?