2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aslında Mart'a kadar bir şekilde idare edebilirsin belki. Öğretmen evi yada senin gibi yalnız gidenler illaki olacaktır. Benim öyle bir şansım yoktu tamamen taşınmak zorundaydım.
Ama ben eylülden sonrasını düşünüyorum açıkçası. Seninle gelecek kimse yoksa küçücük bebeği kime nasıl emanet edeceksin ki.

Kuzlar ben de şimdi ayrıntılı ultrasondan geldim bakan kişi radyoloji uzmanıydı ama . Yani her şeyine baktılar ama bana bi problem var veya yok demediler . Bende doktoruma gösteremedim henüz ankaran var mı bi yorumlasa

Ben arada kıpırdanmalar hissetmeye başladım ama gunde bir kac kez en fazla. Birde birsey sormak istiyorum gebelikte sola yatın diyorlar ama ben hic aliskin degilim bu yaşıma kadar hep sağa dönük uyudum simdi sola dönünce yüz üstü gidiyorum birde bebek solda duruyor ezecekmisim gibi hissediyorum netten baktimda U seklinde yastıklar var kullanislimidir fikriniz varmi karın büyüdükçe uyku pozisyonu bulmak zorlasacakmis.. tecrubelerinizi paylasin lütfen

Umarim herkesin hamileligi yolundadir.dun ilk defa oglumu 3 boyutlu gördüm

Maşallah sübhanallah annesi.

Allah yardımcısı olsun, hamileliği anne olmayı Rabbim tüm isteyen ve hakeden kullarına nasip etsin... Hamilelikten anne olmaktan korkardım meğer ne güzel ne kutsal birşeymiş , Rabbime şükürler olsun

Amin canım yengemin de eltimin de çocuğu olmuyor rabbim onlara ve evlat hasretiyle yanıp tutusan tüm ciftlere nasip etsin insallah

Insallah bebegi tutunur ben 12 haftadan sonra cok minik pihti ile acikdan kirmizaya donen kanamam oldu durdu suan iyiyiz insallah yerlesme kAnidir bence cok dinlensn tuvalet disi kalkmasn bide bolca dua insallah Allah kucagina bagislar

Insallah bebegi tutunur ben 12 haftadan sonra cok minik pihti ile acikdan kirmizaya donen kanamam oldu durdu suan iyiyiz insallah yerlesme kAnidir bence cok dinlensn tuvalet disi kalkmasn bide bolca dua insallah Allah kucagina bagislar

Amin canım inşallah

Canım eşim istemiyo çünkü benimle gelemicek kendi işi. Beni de hamile hamile göndermek istemiyo. Açıkcası ben de korkuyorum orda bi aksilik yaşasam naparım kimsem yok. Yoksa hamilelik olmasa tek başıma ev bile tutarım. Ben sınava hazırlanırken şartlar böyle değildi bir sene gidip dönecektim. Şimdi 6 sene olması bizi mahvetti. Bütün emeklerim boşa.

Canım bu 3lü testte MoM referanslarını biliyorum Ama senin değerlerin MoM olarak heaplanmamış burda laboratuvarın referans aralıklarını bilmek gerek ne yazıkki o da yazmıyor kağıtta buarada kalpteki olaya gelince genelde kalsifike alanlar evet down ile ilişkilendiriliypr ama testler temiZ ise gözardı ederiz diye birşey Yok, aklında olsun herşey yolunda gitse bile Doğumdan olsa bebişe bir EKO yaptır aklının bir köşesinde olsun. Endişelenme çok kötü şeylerin habercisi değil merak etme

malesef aynı durumu yaşayan biri olarak sana kesin git diyemiyorum. Zor bir durum. Senin eşinin gelme durumu da yokmuş. Koca 6 yıl.

Hiçbir sıkıntı Yok canım bakması gereken herşeye de bakmış hepsini de görmüş maşallaah sağlıklı bir bebek

Kızlar kan hapını sabah akşam iç dedi doktor
Aç karınla içiliyo ve öncesi ve sonrasında 2 saat süt ürünleri tüketilmemeli
Ben iş yerinde 8 buçuk gibi kahvaltı yapıyorum, sütlü falan
Sabah hapımı ne zaman içsem bilemedim ya, 7 de uyanıyorum
Eşim öğle yemeğinden önce iç diyo ama
Siz nasıl içiyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…