- 24 Ekim 2017
- 395
- 618
- 23
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.141
Her dustan sonra hindistan cevizi yağı sürüyorum canimKızlar büyüyen göbekleriniz için krem vs ürün kullanmaya başladınızmı
Oğluma kullandım pek bir faydasını göremedim canım inşallah sen faydasını görürsünEn son Dr gittim öksürük için prospan diye diye bitkisel bir şurup verdi arkadaşlar aranızda kullanan oldu mu
Canım ben ilk başta beneto t500 var onu düşünmüştüm 650 liradan bSlıyo siteye göre değişiyo ama en uzun gece indiriminde wellgro Q3 800 liraya düşmüş ve cok güzel esimi ikna edersem onu alcamSlm hanimlar nasilsiniz pek giremiyorum fazla sgirlasmadan bolbol geziyorum sizler napiyorsunuz evet en uzun gece indirimlerinden faydalanalim inslh bebek arabasi ne düşünüyorsunuz
Bitkisel şeylerle atamadım zararı olmaz demi çok kararsız kaldımOğluma kullandım pek bir faydasını göremedim canım inşallah sen faydasını görürsün
Aynen onlar canım birazda eğimli reflü icin orda bulamadım ben hangi kategoride nasıl fiyatı burda 50-60 arası düz olanlar sevi bebe filanbu iki tarafı yastıklı ve bebeğin dönmesini söyleyenlerden benim yengen kullandı ama sanırım ilk 2 hafta gibi bi süre.bende dün baktım aliexpreste çok uygun fiyatları acaba ordan mı alsam diyorum.kullanamazsak diye
Aynen onlar canım birazda eğimli reflü icin orda bulamadım ben hangi kategoride nasıl fiyatı burda 50-60 arası düz olanlar sevi bebe filan
Gördüm cnm şimdi yanda destek gibi olanlardan var benim dediğim yataklısı duruma göre alırım artık ya baktım cok kusuyoeğik olanları bende göremedim ama dediğimin fiyatları 3 ile 5 dolar arasıydı var
Edebiyatciyim canım :)
Sağol Can'ım. Çok değişikti gerçekten. Bugün hiç dürtmedi ama :)Gözün aydın canım ilk tekmeyi hissetmişsin bnde ilk hissettiğimde emin olamamıştım ğst üste iki kere vurmuştu sonra gün boyu vurmaya başladı hatta sanki sabki bi anlık nabzın duruyo gbi yada nefes alışın kesiliyomyş gbi oluyo çok değişik .bu arada ben radyoloji uzmanına baktırdım ayrıntılıyı benimki renkli foto veremiyor hastaneyle aşakalı galiba ama bebişin yüzünü renkli gösterdi tabi bizim kuz rahim duvarının arkasına saklanmıştı hiç görenedik o yüzden ben foto cekmedim
Şişko değil hamileyizKizlar merak ettim en siskonuz benmiyim
Bayrak bende sanirim
Evet aslında bebişleri kilosu ile alakalı. Ama mecbur alacağız. Allah sağlıklı doğmalarını nasip etsin kilosu önemli değil.Yenidogan aslinda ikide yeter gibi gerisi 03 ay al bak bebegin aslinda dogum kilosuna gorede degisiyor yenodogan kiyafeti benim kizim 03 ay di cogu kiyafeti 3 bucuk kilo dogdugu icin buyuk gelmedi oyle ama tabi 4 kiloda dogan var 2 kiloda son aylar yicez muzu benim kizimda kilo alamiyomu diye 29 hafyada damarlarin bakildi cok korktum arastirdim her gun bi tane muz yedim 3 bucuk kilo oldu. saglikli dogsunlar yeterkide. yani dogum kilosuda kiyafeti etkiler kuzenimin bebegi o kadar minikdiķi ben bile korktum tutmaya kizim o kadar zayif degildi hepden parmak bal bebekdi simdi kizimin iki kati.
Cartersa bayılıyorum yaaa. Hele o üçlü takımlarMerhaba, carters Türkiye de fiyatlar çok uçuk malesef, amerikada tanıdık vs varsa o nu devreye sokun 3/1 fiyatı çünkü. dün trendyola gelmişti, bende 1 adet hastane çıkışı aldım kargo dahil 63,80'e denk geldi. Çok arastırdım herkes çok kaliteli oldugunu yazmıs, 2. bebek yada 3. bebek gibi bir fikriniz varsa unisex alabilirsiniz. tabi durumunuz varsa hiç bunlara takılmayın derim zira çok güzel ürünleri var :) unutmadan cartersin bedenleri LCW.HM ye göre dar oluyormus. 0-3 yerine 3-6 almakta fayda var
Edebiyatla sorunu olmayan öğrenci Yok denecek kadar azdır Can'ım :))Ayy edebiyat mı bayılırım... Ama oğlum bu sene lise 1 de ve en kötü sınavı edebiyat nasıl toplarlar bilmiyorum çok üzgünüm barajı geçemezse malum okulu çok uzak zırt bırt gidemiyorum... Geçen toplantı vardı meğer yanındaki arkadaşlar bozmuş çocuğu öğretmenleri fark etmiş hemen ayırdık İnş toparlar kara kuzum..... Liseye gidiyor ama sanki hala minnak benim için... Gerçi okulda da enminik oymuş öğretmenlerde öyle dedi
Aynen. 5 ay bitince insan 7. Ay gelmeden alışveriş telaşına düşüyor. Ben açıkçası 3-6 ay kıyafetlerini de almayı düşünüyorum. Çıkma imkanı çok zor olacak. Zira nasıl bir bebek olacağını bilmiyoruz. Mızmız sürekli ağlayan bir bebiş olursa ne dışarı alışverişe çıkabilirim ne de internete bakma fırsatı olur. Zaten yazın hep badi giyecekler. Onları da alırım şimdiden. 6 tl lik zıbın varsa iyiymiş. Ona ben de bakarım.Merhaba, heyecan sizi de sarmıs :) benim fikrimi ileteyim,yanlışşa lütfen düzeltin çünkü benim ilk bebeğim tecrübesizlik çoook :)
yenidoğan dedikleri ortlama 50cm oluyor ve bebekler en fazla 2-3 hafta giyebiliyormus, diyorsanız ki ben büyük sevmiyorum tam olsun vs ozaman en az 2 adet yenidoğan almanızı tavsiye ederim.
0-3 ay dedikleri 62 cm oluyor, haliyle bu kıyafetleride ilk doğdugu andan temmuz ayına kadar giyebilir.
simdi biz bebeğin kilosunu vs bilmediğimiz için temmuz agustos aylarındaki kıyafetlerini almasak iyi etmiş oluruz çok sıcak olacak zaten, belki bir body yeterli olacak.
ben
3yenidoğan zıbın
3yenidoğan patikli pijama
1 hastane çıkışı aldım.
geri kalanlarıda nasip olursa 3-6 , 6-9 ay tulum alcam. tulunmlarını giyebilir büyük olsada :)
bide ebebekte 6 tlye zıbınlar var, onlardan bolca almayı düşünüyorum, çünkü lekelenmeler çok oluyormus günde 5-6 kere değiştirmemiz gerekecek belkide, buyüzden bol olsun hergün makine çalıştırmam.
Evet canım ya. Geçen Haziran'da gece yorganla yatıyorduk biz İstanbul'da. Baya serindi.İlk doğanlar bencede yazlık olmaz cnm haziran bile olsa kücükler hemen ısınmıyo hava 3-6 aylıklar yazlık olabilir temmuz ağustosa denk gelsin diye
Canım ben de 16-17.haftalara kadar çok ağırdım yerimden kalkamıyordum yatakta dönemiyordum sonra birden hafifledim ve tabi çok korktum randevuyu zor bekledim ...doktora gittiğimizde bebeğim gayet iyiydi...galiba rahim önceleri çok aşağıdayken sonra yavaş yavaş yukarı doğru çıkıyor ve bizim de hareketlerimiz kolaylaşıyor...hatta ben de ondan sonra pilatese falan basladım iyice hafifim...bebeğin hareketleri de dışarıdan bile hissediliyor artık...bence endişelenme...ben doktorun odasına girer girmez ultrasona koştum kadın dedi ki noluyor bi gel otur konuşalım sonra bakarız o kadar korkmuştum ki anlatamam...ama hafiflememiz normalmiş
Bi bakayim bendeCanım ben ilk başta beneto t500 var onu düşünmüştüm 650 liradan bSlıyo siteye göre değişiyo ama en uzun gece indiriminde wellgro Q3 800 liraya düşmüş ve cok güzel esimi ikna edersem onu alcam
2000 ben alayim ...ne zamana kadar bitiricezER RAHMAN 88804
Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.
kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 4000
Derin88 2000
loveren 2000
NRYSYN 2000
D Deli mavi prenses 1000
toist 2000
ANNONA 2000
beren20 1000
weryew 2000
Z Zynp0606 1000
es_ese 5000
B Berenimo877 2000
hiye 5000
semabsrn 6000
_meLinDa_ 3000
N nisann_tr 2000
peri masali 1000
ask1 2000
esmerhatun66 2000
Kalan:38000
2000 ben alayim ...ne zamana kadar bitiricez
Bende ebebekten 5 citcitli bady 20 liraydi. 3 tane 3 aylık 2 tane 6 aylık aldım.Ben de Can'ım.
Sağol Can'ım. Çok değişikti gerçekten. Bugün hiç dürtmedi ama :)
Sanırım benim yaptırdığım yerde renkli fotoğraf vermeyecek
Şişko değil hamileyizCan'ım
Evet aslında bebişleri kilosu ile alakalı. Ama mecbur alacağız. Allah sağlıklı doğmalarını nasip etsin kilosu önemli değil.
Birkaç tane yenidoğan alsam yetecek inş.
Cartersa bayılıyorum yaaa. Hele o üçlü takımlarkeşke tanıdık olsa Amerika'da. Ama malesef. Baya da pahalı.
Edebiyatla sorunu olmayan öğrenci Yok denecek kadar azdır Can'ım :))
Ben de lisede hiç sevmezdim edebiyatı. Ama edebiyat öğretmeni oldum
O minnaklar 40 yaşına da gelse minnak kalacak anne gözünde.
İnş oğlun halleder Can'ım. Biraz gayretini görse öğretmeni yardımcı olur Zaten merak etme.
Aynen. 5 ay bitince insan 7. Ay gelmeden alışveriş telaşına düşüyor. Ben açıkçası 3-6 ay kıyafetlerini de almayı düşünüyorum. Çıkma imkanı çok zor olacak. Zira nasıl bir bebek olacağını bilmiyoruz. Mızmız sürekli ağlayan bir bebiş olursa ne dışarı alışverişe çıkabilirim ne de internete bakma fırsatı olur. Zaten yazın hep badi giyecekler. Onları da alırım şimdiden. 6 tl lik zıbın varsa iyiymiş. Ona ben de bakarım.
Evet canım ya. Geçen Haziran'da gece yorganla yatıyorduk biz İstanbul'da. Baya serindi.
Canım bana verdi aynısını ama içmedim.zeytinyağı pekmez pul biber bir kere kaynattım içtim anında kesti dene bence.En son Dr gittim öksürük için prospan diye diye bitkisel bir şurup verdi arkadaşlar aranızda kullanan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?