2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Kizlar instagramda bir butik var. Cok tatli bebek takimlari var ve fiyatlari gercektencok uygun. 5 li takimlar falan 20 lira. Ben eniz alip kalitesine bakmadim ama gercekten guzel gorunuyor. Burdan yasak mi isim vermek bilmiyorum ama merak eden olursa ozelden yazarim. Ben mutlaka ordan uc bes takim siparis ederim. Zaten surekli kirletecek ve surekli yenisini gitdirmek zorunda kalacaz. Cok da pahali bir seyler almaya gerek yok diye dusunuyorum.

yaa benimki de aynen öyle oldu yüzünü göremedi doktor, hiç alttan bakmayı teklif etmedi keşke baksaydı

benimde baharda bebeğim nasıl kıyafetler alayım bilmedim çevremde benim gibi baharda doğuran yok ya kışın ortası yada yazın sıcağı var.
Oğlum 7 nisan da doğmuştu ilk zamanlar serin oluyor tabi tulumlu battaniyeli...temmuza kadar öyle gider temmuz ağustos sıcak yerlerdeyseniz yarım kollu çitcıtlı atlet kol altı pişik olmuyor terini emer...serin yerlerdeyseniz alt üst takım duruma göre uzun kollu ve pijama ya da kısa kollu ve şort çorap tabi ki

benimde baharda bebeğim nasıl kıyafetler alayım bilmedim çevremde benim gibi baharda doğuran yok ya kışın ortası yada yazın sıcağı var.
Benim ilk oğlumda 27 mayısta doğmuştu havalar gayet iyiydi şimdiki 15 mayıs normal doğum ama sezeryan olacağım için mayıs başı olur 0-3 ay çok çabuk büyüyor çıtçıtlı body pijama tkmı alırsın , yazın zaten rahat şeyler giydirirsin, mesela ayaklı tulum pijama 6 aya kadar al çünkü büyüyor hareketleniyor ve giydiremiyorsun. ayaksız altları tercih et hiç giydirmediğim tulumlarım okadar çoktuki bakalım buna denk gelecekmi

Kızlar bi oğlum Nisan diğer oğlum Haziran doğumlu ilk zaman nolursa olsun illa uzun kollu giyilir temmuzda kısa kollu geçeriz kat kat değil ama tek kat ince takımlar yeterli gelir kimi çocuk hiç sıcak sevmez kimi ise hemen sancılanır aslında bunu yaşayıp görücez.... Ama ben ilk2 ay için muhakkak tek kat ince takımlar alıcam altına çıtçıtlı badi muhakkak alınır askılı zaten yaz kış elimizin altında olucak çıtçıtlı badiler tabi Bu işin bide gezme kısmı var tabi malum yaz sezonu tatile çıkan memlekette giden olucak ona göre extra alışveriş gerekir sanırım antalyaya giderim hersene otele ne olursa olsun geceleri için pattaniye ve takımı şart görüyorum.. Birde evinizin durumu önemli klimalı bir evse çok ince giyemezki bebiş...

Bende isterim

Banada atarsanız sevinirim

Merhaba kızlar , Allah'ın izniyle kızımız olacak dün ilk tetenoz aşımı vuruldum bugün kolum ağrıyor biraz. Ilk çocuğumuz ve ne zaman alışveriş yapmaya başlamalı bilmiyorum. Büyüyen yataklı bebek odası takımı almak istiyorum ufaktan bakmaya başladık eşimle. Ama daha erken, doğmasına az varken al ne alacaksan diyenler var etrafımda.. zaten son ay çok masraf olacak halim olmayacak.. ufaktan alsam diyorum kararsız kaldım. Neden acele etme dediklerini de anlıyorum ama aklıma kötü bişey gelmiyor benim

Toplum sağlığı merkezinde gebe okulu varmış bilgisi olan var mı. Gebelikle doğumla ve emzirmeyle ilgili kurs veriliyormus.

Bende şu reflü yatakları var onları sorucaktım kullanıslı mı kullanan oldu mu acaba oğlum cok kustu bunu bilemiyorum tabi nasıl olur ama yan yatırmak için baya güzel ne düşünüyosunuz acaba

Ben kizim hep civil pamidor acar var bide onun sonunu pek hatirlamiyorum cogunluklu bunlardan alisveris yaptim civilin malida adi degil yani dusugumdeyken organik takim aldim ordan biyle pamuklu cok tatli birsey bencede cok hizli buyuyolar. hemde civilde cesit cok civil karti almayi unutmayin hanimlar icinde puan birikiyor ben kizima 50 milyonluk oyuncagi 15 aldim biriktirdin puan sayesinde tabi puamda cok az az doluyor ama olsun yine birsey

Seni gormek guzel. Arkadasim bebegini hic dert etme kizimdayken doguma 5 hafta kala makat gelisiydi sonra normal kanala basi dondu bana doktorum bazen sezeryan hazirliyoruz ameliyattayken son kez vi bakiyolarmis cocuk donmus kanala girmis bu tamamen bebekle alakali ben sezeryan oldum kizim kanal basi dondu ama asa inmedi kerata 41 haftalik olduk ve doktorum 6 gun ust uste suni sanci versem doguramazsn dedi ve o kadar sanci bebegin daha cabuk diski yapmasina sebeb olurmus. Bide bende oglumun hareketlerini gun icinde hissetmiyorum dinlendimde ve gece orta sekilde digim oyle guclu degil oyle hissediyorum. Yani hareketli bebek degil hepimiz bebeklerimizi saglikli bi sekilde kucamiza alalim insallah bebegin yilbasina kadar daha guclenecekdir.

Ben baştan beri ufak tefek farklı sıkıntılar yaşayıp bunu kafamda büyüttüğüm için endişeleniyorum. Ve çevremdeki arkadaşlarımın hamilelikte yaşadıklarını duyunca kafama takıyorum. Aslında Allah a şükür bebeğimle ilgili şimdiye kadar bir sıkıntı duymadım doktorlardan. Ama işte kapalı kutu içerde neler oluyor bilmiyorum :) belki hareketlerini hissedersem rahatlarım diye düşünüyorum. Inşallah en kısa zamanda hissedip biraz olsun rahatlarız.

Canım banada yazarmısın özelden.

Canım ben hamileliğimin basından beri hep aktifim hiç yorgun olmadım belki bi iki gün olmuştur otururp kakmada da hiç ağrım sıkıntım olmadı hiç kanamam olmadığı için evimin temzliğini hep bn yaparım hemde haldur huldur sadece tatarken braz belim ağrır hepsi bu bnce sende ufaktan hissediyodundur ama emin olamıyosundur ben 18. Haftanın basında sürekli karıncalanma hissiyle hissetmye basladım öncesin de de arada oluyodu ama emin değildim sonra 19. Hafta nerdeyse hiç karıncalanma hissetmedim bnde cok tedirgin olmuştum ama 20. Hfta net tekmeler hissetmye basladım ana bu bile düzenli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…