- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.101
Canım haftasonu indirim var diye Lcw falan baktım 30-40 tan aşağı bişey yok birde indirimliymiş ben indirmleri takip ederim hep, Markafoni de Pudra yada Bylayel diye bebek kıyafetleri için butik açılıyor sepette % 50 yapıyor hep. Ben gece farkedip aldım öğlene bitmişti haber veririm sana
Şuan Hm de indirim var 10 tl ye çok güzel ilk adım ayakkabısı aldım aşağıda resmi ,çok detaylı bakmadım cuma öğle arası bakacağım yine
yaa benimki de aynen öyle oldu yüzünü göremedi doktor, hiç alttan bakmayı teklif etmedi keşke baksaydıArkadaşlar ben dün ayrıntılı ultrasona girdim, doktor sonuçlar için normal dedi. Darısı tüm ayrıntılıya gireceklere olsun. Benimki kontrol sırasında bir türlü dönmedi tam üç kez kalkıp biraz yürüyüp birşeyler yeyip tekrar oturdum ama nafile. En sonunda doktor alttan bakmak zorunda kaldı. Ona göre siz de hazırlıklı olun derim
Oğlum 7 nisan da doğmuştu ilk zamanlar serin oluyor tabi tulumlu battaniyeli...temmuza kadar öyle gider temmuz ağustos sıcak yerlerdeyseniz yarım kollu çitcıtlı atlet kol altı pişik olmuyor terini emer...serin yerlerdeyseniz alt üst takım duruma göre uzun kollu ve pijama ya da kısa kollu ve şort çorap tabi kibenimde baharda bebeğim nasıl kıyafetler alayım bilmedim çevremde benim gibi baharda doğuran yok ya kışın ortası yada yazın sıcağı var.
Kizlar instagramda bir butik var. Cok tatli bebek takimlari var ve fiyatlari gercektencok uygun. 5 li takimlar falan 20 lira. Ben eniz alip kalitesine bakmadim ama gercekten guzel gorunuyor. Burdan yasak mi isim vermek bilmiyorum ama merak eden olursa ozelden yazarim. Ben mutlaka ordan uc bes takim siparis ederim. Zaten surekli kirletecek ve surekli yenisini gitdirmek zorunda kalacaz. Cok da pahali bir seyler almaya gerek yok diye dusunuyorum.[/QUOTE ben istiyorum...
Benim ilk oğlumda 27 mayısta doğmuştu havalar gayet iyiydi şimdiki 15 mayıs normal doğum ama sezeryan olacağım için mayıs başı olur 0-3 ay çok çabuk büyüyor çıtçıtlı body pijama tkmı alırsın , yazın zaten rahat şeyler giydirirsin, mesela ayaklı tulum pijama 6 aya kadar al çünkü büyüyor hareketleniyor ve giydiremiyorsun. ayaksız altları tercih et hiç giydirmediğim tulumlarım okadar çoktuki bakalım buna denk gelecekmibenimde baharda bebeğim nasıl kıyafetler alayım bilmedim çevremde benim gibi baharda doğuran yok ya kışın ortası yada yazın sıcağı var.
Şimdi yazıcaktımkesinlikle MUSTELA canım,hatta sadece şampuan değil bütün bebek ürünlerinde yağ,losyon.. daha hesaplı olsun dersen de eczacıbaşı UNİBABY
Bende gördüm cnm bakıcam güzel bi indirim varsaYarin e bebekte indirim varmış. Banyo ve emzirme ürünlerinde. Bir kaç bir şey siparis edeyim dedim
Bende isterimKizlar instagramda bir butik var. Cok tatli bebek takimlari var ve fiyatlari gercektencok uygun. 5 li takimlar falan 20 lira. Ben eniz alip kalitesine bakmadim ama gercekten guzel gorunuyor. Burdan yasak mi isim vermek bilmiyorum ama merak eden olursa ozelden yazarim. Ben mutlaka ordan uc bes takim siparis ederim. Zaten surekli kirletecek ve surekli yenisini gitdirmek zorunda kalacaz. Cok da pahali bir seyler almaya gerek yok diye dusunuyorum.
Banada atarsanız sevinirimKizlar instagramda bir butik var. Cok tatli bebek takimlari var ve fiyatlari gercektencok uygun. 5 li takimlar falan 20 lira. Ben eniz alip kalitesine bakmadim ama gercekten guzel gorunuyor. Burdan yasak mi isim vermek bilmiyorum ama merak eden olursa ozelden yazarim. Ben mutlaka ordan uc bes takim siparis ederim. Zaten surekli kirletecek ve surekli yenisini gitdirmek zorunda kalacaz. Cok da pahali bir seyler almaya gerek yok diye dusunuyorum.
Kızlar alışveriş konusunda Civil diyorum...ister satış magazasına gidin ister internetten alın ama sürekli takip edin mutlaka her donem indirimde olan ve ihtiyacınız olacak şeyler vardır...fiyatları çok çok uygun...zaten kaç kere giyilecek marka olması gerekmiyor kaldı ki orda da daha pahalı ürünler de satılıyor...anne- bebek ne lazımsa bulunuyor
tatlı annişler merhaba :) uzundur yazmıyorum mesajların bir çoğunu okudum. 3 lü test yaptırıp sonuç alan herkes için hayırlısı olsun diyorum. umarım herkesin her sonucu tertemiz çıkar ve sağlıcakla vaktinde alırız bebişleri kucağımıza. :)
ben 3 lü test yaptırmadın dörtlüyü de düşünmüyorum. çoğumuz için bu haftalar detaylı ultrason zamanı. benimde Allah nasip derse haftaya salı randevum. umarım her şey sağlıklı çıkar :)
sormak istediğim bir şey var sizlere kızlar. öncelikle obez bir hamiş olarak belirteyim kendimi :) ilk gebeliğim ve makat geliş pozisyonunda kızım. her şeyi sağlıklı ancak kızımın hareketlerini ben sakinken oturuyorken veya yatıyorken hissediyorum ancak... sizce bu durum normal mi. bazen çok endişeleniyorum. Doktorum yılbaşından sonra hareketlerini net şekilde hissetmezsen haberim olsun dedi. bu kadar sakin olması normal mi kızımın :)
Ben baştan beri ufak tefek farklı sıkıntılar yaşayıp bunu kafamda büyüttüğüm için endişeleniyorum. Ve çevremdeki arkadaşlarımın hamilelikte yaşadıklarını duyunca kafama takıyorum. Aslında Allah a şükür bebeğimle ilgili şimdiye kadar bir sıkıntı duymadım doktorlardan. Ama işte kapalı kutu içerde neler oluyor bilmiyorum :) belki hareketlerini hissedersem rahatlarım diye düşünüyorum. Inşallah en kısa zamanda hissedip biraz olsun rahatlarız.Bende şimdi forumlara bakıyordum, arkadaşın biri doktoruna sormuş (eski forumda 2011 yılı) her bunye aynı değil, 24 den sonra belirgin şekilde hissedebilirsiniz demiş..panik yapmayalım... Da beni tedirgin eden diğer şeyde son 1-2 haftadır yorgunluk da hissetmiyorum..yatıp kalkarken zorlanmiyorum.. banami öyle geliyor yoksa yürüyüşe başladım ondan mı diyorum..offf... Hepimizin evlatları Allah'a emanet inşallah.. bende 9 yil bekledim,tam tüp bebek tedavisine başladım rahim filminden sonra hamile kaldım şükürler olsun.. aslında bu zamana kadar çok rahattim, "demekki vakti zamanı simdiymis Rabbim şimdi nasip etti , zamani gelmis" diye düşünüp rahatlıyordum ama 10 gündür çok tedirginim...
Kizlar instagramda bir butik var. Cok tatli bebek takimlari var ve fiyatlari gercektencok uygun. 5 li takimlar falan 20 lira. Ben eniz alip kalitesine bakmadim ama gercekten guzel gorunuyor. Burdan yasak mi isim vermek bilmiyorum ama merak eden olursa ozelden yazarim. Ben mutlaka ordan uc bes takim siparis ederim. Zaten surekli kirletecek ve surekli yenisini gitdirmek zorunda kalacaz. Cok da pahali bir seyler almaya gerek yok diye dusunuyorum.
En son kactaBitmedi cnm
Canım ben hamileliğimin basından beri hep aktifim hiç yorgun olmadım belki bi iki gün olmuştur otururp kakmada da hiç ağrım sıkıntım olmadı hiç kanamam olmadığı için evimin temzliğini hep bn yaparım hemde haldur huldur sadece tatarken braz belim ağrır hepsi bu bnce sende ufaktan hissediyodundur ama emin olamıyosundur ben 18. Haftanın basında sürekli karıncalanma hissiyle hissetmye basladım öncesin de de arada oluyodu ama emin değildim sonra 19. Hafta nerdeyse hiç karıncalanma hissetmedim bnde cok tedirgin olmuştum ama 20. Hfta net tekmeler hissetmye basladım ana bu bile düzenli değilBende şimdi forumlara bakıyordum, arkadaşın biri doktoruna sormuş (eski forumda 2011 yılı) her bunye aynı değil, 24 den sonra belirgin şekilde hissedebilirsiniz demiş..panik yapmayalım... Da beni tedirgin eden diğer şeyde son 1-2 haftadır yorgunluk da hissetmiyorum..yatıp kalkarken zorlanmiyorum.. banami öyle geliyor yoksa yürüyüşe başladım ondan mı diyorum..offf... Hepimizin evlatları Allah'a emanet inşallah.. bende 9 yil bekledim,tam tüp bebek tedavisine başladım rahim filminden sonra hamile kaldım şükürler olsun.. aslında bu zamana kadar çok rahattim, "demekki vakti zamanı simdiymis Rabbim şimdi nasip etti , zamani gelmis" diye düşünüp rahatlıyordum ama 10 gündür çok tedirginim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?