2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım belirli bir zama sonra vücut alıştığı için sanırım o kadar ağır olmuyorsun bir de devamlı yürüyüş yapıyorsan buda bir artı. Bende çok yorgundum ama şu son 10 gündür deli gibi geziyordum günlük 8000-10000 arası adim atiyorum bazen bu sayıyı geciyor
Sali gününden beri evdeyim yengemin kanaması var yanında beraber yatıyorum kendimi dinledikçe bi kaşıkların ağrıyor bi aşağı baskı yapıyor demem o ki
nerde hareket orada bereket

Canım bana da ismi atarmisin

2000 tane daha alabilirim canım

bana özelden yazsana canım.birde güvenilirmidir sence.

2000 de ben alabilirmiyim

Banada özelden yazabilirmisiniz

Banada atarmısın canım

Benimkide gce hiç durmuyor hatta dün gece iki de eşimi uyandırdım bak tekmeliyo diye ama o tam elini koyuyo bizim yaramaz duruyor adamın da uykusunu böldüm

babaları hissediyorlar sanırım.daha doğrusu anneden başka biri oşduğunu.benimki salı günü yattığımda resmen yılbaşı partisi verdi eşimi çağırdım o dokununca durdu hareketsiz kaldı eşim gidince yeniden başladı

Bende şu reflü yatakları var onları sorucaktım kullanıslı mı kullanan oldu mu acaba oğlum cok kustu bunu bilemiyorum tabi nasıl olur ama yan yatırmak için baya güzel ne düşünüyosunuz acaba

bu iki tarafı yastıklı ve bebeğin dönmesini söyleyenlerden benim yengen kullandı ama sanırım ilk 2 hafta gibi bi süre.bende dün baktım aliexpreste çok uygun fiyatları acaba ordan mı alsam diyorum.kullanamazsak diye

Aynen ya babası hala hissedemedi maalesef Ama beni gce hareketleri uyutmamaya başladı resmen ilerde ne yapcaz bilmiyorum

Kuzlar bu arada hepsinurada da en uzun gece indirimi var sanırım bu gece falan biter benim almak istediğim bazı ürünler baya indirime girmiş sizde bakın ben babası işten gelince sipariş vercem bişeyler

Slm hanimlar nasilsiniz pek giremiyorum fazla sgirlasmadan bolbol geziyorum sizler napiyorsunuz evet en uzun gece indirimlerinden faydalanalim inslh bebek arabasi ne düşünüyorsunuz

Canim banada butigin adini gonderirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…