- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.121
Bende şimdi forumlara bakıyordum, arkadaşın biri doktoruna sormuş (eski forumda 2011 yılı) her bunye aynı değil, 24 den sonra belirgin şekilde hissedebilirsiniz demiş..panik yapmayalım... Da beni tedirgin eden diğer şeyde son 1-2 haftadır yorgunluk da hissetmiyorum..yatıp kalkarken zorlanmiyorum.. banami öyle geliyor yoksa yürüyüşe başladım ondan mı diyorum..offf... Hepimizin evlatları Allah'a emanet inşallah.. bende 9 yil bekledim,tam tüp bebek tedavisine başladım rahim filminden sonra hamile kaldım şükürler olsun.. aslında bu zamana kadar çok rahattim, "demekki vakti zamanı simdiymis Rabbim şimdi nasip etti , zamani gelmis" diye düşünüp rahatlıyordum ama 10 gündür çok tedirginim...
Kizlar instagramda bir butik var. Cok tatli bebek takimlari var ve fiyatlari gercektencok uygun. 5 li takimlar falan 20 lira. Ben eniz alip kalitesine bakmadim ama gercekten guzel gorunuyor. Burdan yasak mi isim vermek bilmiyorum ama merak eden olursa ozelden yazarim. Ben mutlaka ordan uc bes takim siparis ederim. Zaten surekli kirletecek ve surekli yenisini gitdirmek zorunda kalacaz. Cok da pahali bir seyler almaya gerek yok diye dusunuyorum.
2000 tane daha alabilirim canımER RAHMAN 88804
Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.
kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 2000
Derin88 2000
loveren 2000
NRYSYN 2000
D Deli mavi prenses 1000
toist 2000
ANNONA 2000
beren20 1000
weryew 2000
Z Zynp0606 1000
es_ese 5000
B Berenimo877 2000
hiye 5000
semabsrn 6000
_meLinDa_ 3000
N nisann_tr 2000
peri masali 1000
Kalan:44000
uny baby canımTecrübeli anneler, bebek şampuanı için öneriniz var mi?
bana özelden yazsana canım.birde güvenilirmidir sence.Kizlar instagramda bir butik var. Cok tatli bebek takimlari var ve fiyatlari gercektencok uygun. 5 li takimlar falan 20 lira. Ben eniz alip kalitesine bakmadim ama gercekten guzel gorunuyor. Burdan yasak mi isim vermek bilmiyorum ama merak eden olursa ozelden yazarim. Ben mutlaka ordan uc bes takim siparis ederim. Zaten surekli kirletecek ve surekli yenisini gitdirmek zorunda kalacaz. Cok da pahali bir seyler almaya gerek yok diye dusunuyorum.
2000 de ben alabilirmiyimER RAHMAN 88804
Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.
kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 2000
Derin88 2000
loveren 2000
NRYSYN 2000
D Deli mavi prenses 1000
toist 2000
ANNONA 2000
beren20 1000
weryew 2000
Z Zynp0606 1000
es_ese 5000
B Berenimo877 2000
hiye 5000
semabsrn 6000
_meLinDa_ 3000
N nisann_tr 2000
peri masali 1000
Kalan:44000
Banada özelden yazabilirmisinizKizlar instagramda bir butik var. Cok tatli bebek takimlari var ve fiyatlari gercektencok uygun. 5 li takimlar falan 20 lira. Ben eniz alip kalitesine bakmadim ama gercekten guzel gorunuyor. Burdan yasak mi isim vermek bilmiyorum ama merak eden olursa ozelden yazarim. Ben mutlaka ordan uc bes takim siparis ederim. Zaten surekli kirletecek ve surekli yenisini gitdirmek zorunda kalacaz. Cok da pahali bir seyler almaya gerek yok diye dusunuyorum.
Banada atarmısın canımKizlar instagramda bir butik var. Cok tatli bebek takimlari var ve fiyatlari gercektencok uygun. 5 li takimlar falan 20 lira. Ben eniz alip kalitesine bakmadim ama gercekten guzel gorunuyor. Burdan yasak mi isim vermek bilmiyorum ama merak eden olursa ozelden yazarim. Ben mutlaka ordan uc bes takim siparis ederim. Zaten surekli kirletecek ve surekli yenisini gitdirmek zorunda kalacaz. Cok da pahali bir seyler almaya gerek yok diye dusunuyorum.
Benimkide gce hiç durmuyor hatta dün gece iki de eşimi uyandırdım bak tekmeliyo diye ama o tam elini koyuyo bizim yaramaz duruyor adamın da uykusunu böldüm
Bende şu reflü yatakları var onları sorucaktım kullanıslı mı kullanan oldu mu acaba oğlum cok kustu bunu bilemiyorum tabi nasıl olur ama yan yatırmak için baya güzel ne düşünüyosunuz acaba
Kızlar büyüyen göbekleriniz için krem vs ürün kullanmaya başladınızmı
Aynen ya babası hala hissedemedi maalesef Ama beni gce hareketleri uyutmamaya başladı resmen ilerde ne yapcaz bilmiyorumbabaları hissediyorlar sanırım.daha doğrusu anneden başka biri oşduğunu.benimki salı günü yattığımda resmen yılbaşı partisi verdieşimi çağırdım o dokununca durdu hareketsiz kaldı eşim gidince yeniden başladı
Canim banada butigin adini gonderirsen sevinirimKizlar instagramda bir butik var. Cok tatli bebek takimlari var ve fiyatlari gercektencok uygun. 5 li takimlar falan 20 lira. Ben eniz alip kalitesine bakmadim ama gercekten guzel gorunuyor. Burdan yasak mi isim vermek bilmiyorum ama merak eden olursa ozelden yazarim. Ben mutlaka ordan uc bes takim siparis ederim. Zaten surekli kirletecek ve surekli yenisini gitdirmek zorunda kalacaz. Cok da pahali bir seyler almaya gerek yok diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?