- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.641
Başka neler almalıyız peki liste oluşturan var mı nelere ihtiyaç duyarız tecrübeliler bizimle paylaşsaOzaman ebebekten 0-3ay zıbın 10 adet alayım, çünkü hm ye baktım, internet satısındakilerin çeşidi çok az.
elimde 3-6ay zıbın var, indirimden almıştım cartersin :)
Deniyecem canım çok çok sağolSirkeli su yap canım çok iyi geliyor gerçekten ve hiç bir zararı yok 1 litre suya 4 yemek kaşığı elma sirkesi koy son teharet suyu olarak kullan
Yaa kaşıntı işi çok kötü ovalamaya çalış kaşımaBende mantar oldum ama oyle boyle degil bide bi degisik su kabarciklari seklinde .doktor ilac verdi dediki bu ilac kasinti yapar .oluyorum kasintidan 3 ayda daha bissuru catlagim oldu kasimaktan
yalnız değilsin canım geçen hafta bende eve çıkarken aynı şekilde düştüm dizimin üstüne ve dizim yarıldı biraz, yuvarlanmadığıma şükrettim artık , merdivenin tam ortasında oldu çünkü, elimde birşeyler vardı hatta çocuğa yeni oyuncak almıştım o bile kırıldı, elim ayağım titremişti korkudan ama çok şükür bu kadarla kaldıBen de yarın giricem inşallah ayrıntılıya...kızlar sabah evden çıktık asansöre bin in 5-10 tane merdiven vardı onlardan inerken son basamağa tam basamadım ayağım boşluğa geldi yavaaaşça düştümhafif dizim yere değdi o kadar...bişey olmaz heralde di mi...ay ben nolcam böyle salak salak yaa tövbe ya rabbim...daha yarısındayız bu halim ne...başım falan da dönmüyor aslında
Benim oğlumda fiziki olarak aynı ben ama bütün huyları tavırları aynı babasıCan'ım benim çook sağol. Amin inş. Rabbim tüm yavrucukları sağlıklı şekilde kucağa almayı nasip etsin.
:)) olsun benzesin babaya sorun değil. Kız olsa bana benzemezse üzülürdüm. :))
Tabi belli olmaz yine de bizimki. Eşim baskın gen konusunda kendine çok güveniyordu. Yeğenleri falan hep kendilerine benziyor. Biz de Hayalkırıklığı yaşadı azcık :))
En güzeli iki tarafa da benzemesi aslında. Ben öyleyim mesela. Bazı yerler -ağız dişler- anneme bazı yerler -kaş göz burun- babama benziyor. Keşke öyle olsa.
Canım herseye kullanılıyo ya ben yarım kundak yapmayı düşünüyorum puset üstüne ört bi yerde altına yaymak icin mesela ilk zamanlar penyelerde olur tabi ama sonra sıcak olucak müslin daha ince pamuklu bide bi dönem cok sıcrayıp yüzünü filan karıstırıp uyandırıyolar kendilerini o yüzden kundak düşünüyorum o da öyle düşünür insallahKızlar muslin bez dediğiniz ne için kullanılıyor
Masallah canim cok sevindim .renkli olani cok merak ediyorumAyrıntılıdan geldim kızlar. Çok şükür bir sıkıntı görünmüyor. Sadece "anormal bulgularda plasenta anterior alt segmente iniyor " yazıyor.
Ama çok sorun değil sanırım çünkü sonuç kısmında. Normal ve tam muayene yazıyor. Bizim şıpa baş aşağı duruyordu. Yüzünü göstermedi bir türlü. Dr 15 dk sonra tekrar baktı. Yok. Hatta yüzünü iyice çevirdi elini kapattı. Yandan foto alabildiler.
Bu arada bezmi alem de en sonunda renkli şekilde gösteriyor. Yüzüne hep renkli baktık.
Anaamm en başta o kadar çirkindi kiallahım bu kime benziyor böyle dedim. Ama sonrakilerde düzeldi. Güzelleşti
Aynı beeeneşim bile dayanamadı dr un yanında ya bu aynı sen dedi valla bana benziyor mu tam bilmem de babaya hiç benzetemedim. Dudakları falan ben özellikle
1 tanede renkli foto verdi. Ama çok kaliteli değil tabi foto.
Bezmi alemde düşünenlerin bilgisi olsun. 30 dk kadar sürdü.
Gule gule kullansin kuzu cok guzemmis canim
Haklisin canim anladkmBebek arabası canım. fakat böyle çok cevaplı konuşma olduğunda cevap yazınca yanlış olmuş olabilir
Ins cikar canim darisi senin basina ozamanKizlar detayliya girenlerin gozu aydin darisi benim gibi gelecek hafta gireceklere. Benim bugun kontrol vardi. Plasenta tamamen rahim agzini kapatiyomus. Dua edicem ciksin diye.
Şimdi ayrıntılıya geldim inceleyeyim sonra çok sağol birde kilo verebilirsin dedimi yoksa sadece kiloyu koruyabiliriz mi dedi?Diyetisyene gittim bugun. Bu listeyi verdi bana. Cok kilo aldim ben boyum 160 kilom 69. 61 kilo ile basladim hamilelige. 10 gun sonra randevum var yine. Bakalim neler olacak. Bakiyorum listeye baya az yemek var yahu ama yapicam ya baska carem yok. Yilbasi gecesi biraz sikinti olabilir ama tutacagim kendimi. Umarim :)
Liste burada H Hafsa
Ölçülerin yanında haftası yazıyor bendeKızlar detaylıdan çıktım bişey soracağım
Bpd: 54mm
Hc: 206 mm
Ben 20+6 yım internette baktım sanki benim haftama göre ilerde gidiyor çocuk koca kafalı olmasın
Bende de yazıyor haftası da önden gidiyor içime kurt düştüÖlçülerin yanında haftası yazıyor bende
Verebilirsin belki yagdan dedi ama hedef daha cok korumak. Bence bu kadar az yersem kesin veririm.Şimdi ayrıntılıya geldim inceleyeyim sonra çok sağol birde kilo verebilirsin dedimi yoksa sadece kiloyu koruyabiliriz mi dedi?
Ay tipi babasına huyu bana benzesin :))Benim oğlumda fiziki olarak aynı ben ama bütün huyları tavırları aynı babası
Can'ım renkli ve siyah beyaz arasında ben çok fark göremedim. İkisinde de yüzü yaklaştırınca net görünüyor Zaten. Tabi bıdıklar gösterirse :))Masallah canim cok sevindim .renkli olani cok merak ediyorum
Gule gule kullansin kuzu cok guzemmis canim
Haklisin canim anladkm
Can'ım ben devit kullanıyorum. Her gün 15 damla.Kuzular benim gibi tiroid problemi yaşayan var mı? Bugün sağlık ocağından sonuçları aldım tsh 2,64 çıkmış. Endokrinoloji Doktorum 2,5’un altında olmalı diyordu. Onu da aradım haftaya Perşembe’ye kadar izinliymiş ne yapacağımı bilemedim. Eutrox 50 mg kullanıyorum. Bu arada sağlık ocağından decavitin yanında monovit d3 verdiler. Aranızda kullanmaya başlayan var mı? Nasıl alıyorsunuz d vitaminini?
Can'ım çeken dr yorumlamadı mı?Kızlar detaylıdan çıktım bişey soracağım
Bpd: 54mm
Hc: 206 mm
Ben 20+6 yım internette baktım sanki benim haftama göre ilerde gidiyor çocuk koca kafalı olmasın
Kizlar detayliya girenlerin gozu aydin darisi benim gibi gelecek hafta gireceklere. Benim bugun kontrol vardi. Plasenta tamamen rahim agzini kapatiyomus. Dua edicem ciksin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?