2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ozaman ebebekten 0-3ay zıbın 10 adet alayım, çünkü hm ye baktım, internet satısındakilerin çeşidi çok az.
elimde 3-6ay zıbın var, indirimden almıştım cartersin :)
Başka neler almalıyız peki liste oluşturan var mı nelere ihtiyaç duyarız tecrübeliler bizimle paylaşsa

Selam kizlar anca girebiliyorum hastaliktan bir kurtulamadim once oksuruk simddide grib oldum bir toparlanamdim ahrintilisi olanlar hayirli haberler getirsinler insalh bemde bugun asimi oldum kizcemde 18 ay asisini oldu cok sukur diger minik kizcem de kalbini dinledik 157 atiyormus saglik ocaklarinda coknguzel bir uygulama valla cok memnun kaldim :))) buarada ilk gebeligimde 10 kilo almistim topu tonari 58 kiloyla doguma gitmistim simdi ise 8 kilo almisim yuh dedim kendime doguma kadar kac olur bilmiyorum ama ben veririm ya kendime guveniyorum sasirdim bu beden hayati boyunca 50 den yukari cikmamisti :)))

Sirkeli su yap canım çok iyi geliyor gerçekten ve hiç bir zararı yok 1 litre suya 4 yemek kaşığı elma sirkesi koy son teharet suyu olarak kullan
Deniyecem canım çok çok sağol

Bende mantar oldum ama oyle boyle degil bide bi degisik su kabarciklari seklinde .doktor ilac verdi dediki bu ilac kasinti yapar .oluyorum kasintidan 3 ayda daha bissuru catlagim oldu kasimaktan
Yaa kaşıntı işi çok kötü ovalamaya çalış kaşıma

yalnız değilsin canım geçen hafta bende eve çıkarken aynı şekilde düştüm dizimin üstüne ve dizim yarıldı biraz, yuvarlanmadığıma şükrettim artık , merdivenin tam ortasında oldu çünkü, elimde birşeyler vardı hatta çocuğa yeni oyuncak almıştım o bile kırıldı, elim ayağım titremişti korkudan ama çok şükür bu kadarla kaldı , nazar da oluyor galiba, dua edelim bol bol

Benim oğlumda fiziki olarak aynı ben ama bütün huyları tavırları aynı babası

Kızlar muslin bez dediğiniz ne için kullanılıyor
Canım herseye kullanılıyo ya ben yarım kundak yapmayı düşünüyorum puset üstüne ört bi yerde altına yaymak icin mesela ilk zamanlar penyelerde olur tabi ama sonra sıcak olucak müslin daha ince pamuklu bide bi dönem cok sıcrayıp yüzünü filan karıstırıp uyandırıyolar kendilerini o yüzden kundak düşünüyorum o da öyle düşünür insallah

Masallah canim cok sevindim .renkli olani cok merak ediyorum
Gule gule kullansin kuzu cok guzemmis canim
Bebek arabası canım. fakat böyle çok cevaplı konuşma olduğunda cevap yazınca yanlış olmuş olabilir
Haklisin canim anladkm

Kuzular benim gibi tiroid problemi yaşayan var mı? Bugün sağlık ocağından sonuçları aldım tsh 2,64 çıkmış. Endokrinoloji Doktorum 2,5’un altında olmalı diyordu. Onu da aradım haftaya Perşembe’ye kadar izinliymiş ne yapacağımı bilemedim. Eutrox 50 mg kullanıyorum. Bu arada sağlık ocağından decavitin yanında monovit d3 verdiler. Aranızda kullanmaya başlayan var mı? Nasıl alıyorsunuz d vitaminini?

Şimdi ayrıntılıya geldim inceleyeyim sonra çok sağol birde kilo verebilirsin dedimi yoksa sadece kiloyu koruyabiliriz mi dedi?

Bayanlar daha önce saçlarımı küllü sarı, kumrala boyardım, Kendi saçım dipler koyu kumral aylardır, boyayamadım. Organic boyalara bakıyorum Phyto , Naturtint , Biomagic , Loreal inoa gözüme çarpanlar saçımda ön kısmımda beyazlar var hep toplu kullanıyorum saçımı aylardır. Doğal bir renge boyamak istiyorum bunlardan kullanan varsa yorum alabilirmiyim

Kızlar detaylıdan çıktım bişey soracağım
Bpd: 54mm
Hc: 206 mm
Ben 20+6 yım internette baktım sanki benim haftama göre ilerde gidiyor çocuk koca kafalı olmasın

adven bende az once tsh sonucumu aldim.2.35 cikmis.doktora haftaya gostercem ama netten baktim.1-2-3 aylarda 2.5 alti 3-4-5 ve 7-8-9 aylarda 3 alti olmasi gerekiyor yaziyor.gebelikte olmasi gereken tsh degerleri diye arattim sende bi bak istersen canim.

Benim oğlumda fiziki olarak aynı ben ama bütün huyları tavırları aynı babası
Ay tipi babasına huyu bana benzesin :))
Onu tercih ederim valla

Masallah canim cok sevindim .renkli olani cok merak ediyorum

Gule gule kullansin kuzu cok guzemmis canim

Haklisin canim anladkm
Can'ım renkli ve siyah beyaz arasında ben çok fark göremedim. İkisinde de yüzü yaklaştırınca net görünüyor Zaten. Tabi bıdıklar gösterirse :))

Can'ım ben devit kullanıyorum. Her gün 15 damla.
Suya damlatıp içiyorum.

Kızlar detaylıdan çıktım bişey soracağım
Bpd: 54mm
Hc: 206 mm
Ben 20+6 yım internette baktım sanki benim haftama göre ilerde gidiyor çocuk koca kafalı olmasın
Can'ım çeken dr yorumlamadı mı?
Benimkinde karşısında normal yazıyor. Olumsuz bişey olsaydı sana da söylerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…