2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar muslin bez dediğiniz ne için kullanılıyor

Gözün aydın canım, bende de plasenta anterior yazıyor plasenta asagidaydi zaten benim biliyordum ben benimkini benzetemedim kimseye. Hatta eşim kime benziyor dedi doktor güldü daha çok küçük dedi

al benden de okadar benim durum daha vahim bugün tartıldım ve 9 kilo almışım bide dikkatte ediyorum yesemde alsam içim acımayacak.9 ayın sonunda işe yuvarlanarak gelecem sanırım

Gözün aydın canım, bende de plasenta anterior yazıyor plasenta asagidaydi zaten benim biliyordum ben benimkini benzetemedim kimseye. Hatta eşim kime benziyor dedi doktor güldü daha çok küçük dedi
Sağol Can'ım. Benim de aklıma sizler geldiniz Zaten. Herhalde plasenta rahim ağzına yakın aşağıda diye düşündüm.

Sağol Can'ım. Benim de aklıma sizler geldiniz Zaten. Herhalde plasenta rahim ağzına yakın aşağıda diye düşündüm.
Ama bu yukarı çıkar dedi plasenta previa var o tam rahim ağzını kapatiyormus o sıkıntılı. Benim bu biraz yukarı çıkmış hali . İnşallah sorun olmaz hiçbirimiz için.

Yaa bunlarda nee minnoşşş. Gulucukler icinde giysin.

Fiyatlari ne kadardi canim. Artik avm ler beni o kadar boguyor ki gezmeye gitmiyorum. Gittim mi aninda isimi halledip donuyorum.
9 lira 11 lira civarı yanılmıyorsam canım şöyle ağız sırt bezi yüz örtme için güzel olur

canım ben de 1.5 kilo aldım haftalarımız aynı senle. Ben cok hamur işi ekmek yemiyorum ondan hızlı almadım sanırım.
Hatta sen zayıfladın mı diyorlar:)) Bence kafana takma proteini sütünü eksik etme bebeğe gider onlar sen merak etme. Bu arada ben de biraz kalori alımını artırdım. Bira tombiş doğsun istiyorum kuzum

Aynen canım bence dr iki tarafada benzesin en güzeli o.

Dolunay22 hadi gözün aydın canim. Geçmiş olsun. Hep kendine mi baktın aynada. Bizim orda öyle derler. çok sevindim. Yarında benim randevum var . Heyecanla bekliyorum
Sağol Can'ım. Evet aynada kendime baktım hep
Şaka bi yana aslında tüm gün eşimin fotosu var karşımda. Gözüm hep ona gidiyor gün içinde :)
Bakalım belki de yanılırız çok minik Zaten.
Ama eşimin o hayalkırıklığı hali yetti bana zaten

Diyetisyene gittim bugun. Bu listeyi verdi bana. Cok kilo aldim ben boyum 160 kilom 69. 61 kilo ile basladim hamilelige. 10 gun sonra randevum var yine. Bakalim neler olacak. Bakiyorum listeye baya az yemek var yahu ama yapicam ya baska carem yok. Yilbasi gecesi biraz sikinti olabilir ama tutacagim kendimi. Umarim :)
Liste burada @Hafsa_23

Eklentiler

• 20171225_151709.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 81
Bunlar da 1 porsiyon meyve derken kastedilenler yahu ben bir butun ayva yiyordum gunde 4te birini yemeliymisim meger

Eklentiler

• 20171225_152153.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…