- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.681
Dikkat etmeye çalışıyorum fakat alıyoruz yapacak çokta birşey yok galiba. Artık doğumdan sonra veririz inşallah@-huzur- D ddades Ay kızlar şaka mı yapıyorsunuz ben geçen hamileliğimde 20-25 kilo aldım aon haftalarda tartılmadım bile Allah bilir 30 olmuştur...hamurişi tatlı ekmek yemiyorum ögretmenim bütün gün ayaktayım...bu ay almıycam diye o kadar çabaladım yine almışım 1 kilo...oldu mu sana 6 kiloçıldırıyorum yaa...ben napayım
Benim doktorda radyologdu maşallah çok hareketli dedi bende muz yemistim girmeden önce :) kızım zor gösterdi yüzünü bizimki 19 tane foto verdi ayrı ayrı değil ama kocaman bir fotoda 19 foto var CD de verdi çok ilgiliydi ben beğendimZeynosrkn84 Canım ben çıktım radyoloji uzmanı bakıyor. Cihaz 4 boyutlu önce kendi herşeyi ölçtü sonra eşimi çağırdı tek tek herşeyş gösterdi hem normal hem 4 boyutlu gösteriyor. Ben giderken cikolata yedim sende ye. Benimki hiç durmadı kıpır kıpırdı. 3 tanede foto verdi. Doktor baya iyiydi ama herşeyi güzelce anlattı. Çok şükür bizim bi sıkıntımız yok. İnşallah herkesin güzel gelir sonuçları
Hosgeldin canim ne guzel bi giris yapmissin .saglikla kucagina alirsin bebisini insHepinize merhaba,
İkinci oğlum kısmetse mayıs ayının sonlarına doğru doğacak.
İlk oğlum 30 nisan'da doğmuştu, bu sefer de mayısta doğacak, çok alışveriş yapmam gerekmeyecek sanıyorum.
Kendi kısa hikayeme gelirsek, şu ana kadar 7 kilo almış durumdayım, 62 ile hamile olduğumu öğrendim şu anda 69dayım.
İsim konusunu hala çözebilmiş değiliz, alışveriş konusunu çok ağırdan alıyorum, (yatağı, bir çok kıyafeti, dolabı var, arkadaşlarımdan da gelecek, çok acele etmiyorum,)
Bebek arabası almam gerekecek sanıyorum, Norfolk diye bir marka varmış, Barış zamanında bu marka yoktu( Barış benim ilk oğlum, beş buçuk yaşında)
İlkine göre bu hamileliğim çok bulantılı geçti, (ilk 13-14 hafta nefes aldırmadı) çok daha yorgun geçiyor, o zaman 27 yaşındaydım şimdi 33 yaşındayım...
Tecrübeli bir anne olarak elimden gelen yardımı sağlamaya hazırım, benim de unuttuğum için soracağım sorular olacaktır, hepinize merhaba
Kızlar ben çıktım ayrıntılıdan çıktım. Çok şükür herşeyimiz çok iyi haftasıyla uyumluydu. Kıpır kıpırdı hiç durmadı zor ölçtü. Doktor dedi ne yediysen söyle herkese söyleyim dedi :) Darısı diğerlerinin başına.
Bende oyle dusunuyorum kendim icinKızlar bende kilo almaya baslamisim 1.5 kilo almışım normaldir herhalde.
Ya ben o diyet listesiyle ac kalırım. Doymam mantiyla ekmek yiyen bir bunyeyimlistede ekmek sabahın köründe 2 dilim var
O yüzden diyet yapanlara hayranım hiv yapmadım hayatım boyunca. O yüzden porsiyonlarımı küçültmeye gideyim ben en iyisi
Evet benimki 1 gun geri zaten :). Ileride olmasini sorun etmeyin arkadaslar ya. Banada cok zayif geliyo :) 20. Hafta 300 gr.Can
Canım ilerde olması bir sorun değil bence benimki geriden geliyor o bile sorun değil şu anda dedi doktor
Benim doktorda radyologdu maşallah çok hareketli dedi bende muz yemistim girmeden önce :) kızım zor gösterdi yüzünü bizimki 19 tane foto verdi ayrı ayrı değil ama kocaman bir fotoda 19 foto var CD de verdi çok ilgiliydi ben beğendim
Benim kızda 260 Gr Allah'ım minnacikEvet benimki 1 gun geri zaten :). Ileride olmasini sorun etmeyin arkadaslar ya. Banada cok zayif geliyo :) 20. Hafta 300 gr.
Keşke her kontrolde böyle uzun surseydi gerçekten çok güzel duygularBenimkide hiç çekmedi elini yüzünden pipiyi hiç gizlemedi ama. Naptıysa elini çekmedi. Benimde çok foto var ama 4 boyutlu 3 tane verdi 25 dk falan sürdü hiç bitsin istemedim
Keşke her kontrolde böyle uzun surseydi gerçekten çok güzel duygular
Allah bütün isteyenlere nasip etsin.Aynısını eşime söyledim keşke hep böyle uzun sürse bakmaya doyamadım hiçç. Cidden çok ama çok harika bir duygu. İçinde senden bir parça capcanlııı.
Demir ilacı dr vermişti daha başlamadım ben sabah alıyoruz diye biliyordum dur bi bakayım ayarlama yapayımAynen diyetisyenin dedigine gore bu listede yeterince protein var ve o bebege yeter. Pilav makarna no no. Bi de son ara ogun benim mecburen meyve oldu cunku son ara ogunden 2-3 saat sonra demir ilaci iciyorum o yuzden son ara ogun yogurt sut vs olsaydi demirin emilimi zor olurdu o yuzden c vitamini yuksek bir meyve ye dedi. Eger sen demir ilacini o saatte almiyorsan yogurt da yiyebilirsin meyve yerine.
Canım seninle aynıyız galiba:)) ayrıntılı iyiydi dr bir sorun yok dedi ben sonra kağıda baktım kafa çapı felan iki hafta önden gibiydi dr sormadım koca kafalı mı olacak diye kuruntudayım:)
Canım teşekkürler cevap için, içimi rahatlattınadven bende az once tsh sonucumu aldim.2.35 cikmis.doktora haftaya gostercem ama netten baktim.1-2-3 aylarda 2.5 alti 3-4-5 ve 7-8-9 aylarda 3 alti olmasi gerekiyor yaziyor.gebelikte olmasi gereken tsh degerleri diye arattim sende bi bak istersen canim.
Yani haklısın ben sadece çok göze batmasını çocukla dalga geçmelerini istemiyorumCanım hepsi yakın ölçülere geliyor doğuma doğru...benim oğlum hep 10 gün öndeydi ölçümlerde ama 40 haftayı doldurdu yani önde diye erken doğmadı kafası biraz büyüktü ama evet benimki de büyük sonuçta...yani hastalık bişey olmadıktan sonra üzülmeye gerek yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?