2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dikkat etmeye çalışıyorum fakat alıyoruz yapacak çokta birşey yok galiba. Artık doğumdan sonra veririz inşallah

Zeynosrkn84 Canım ben çıktım radyoloji uzmanı bakıyor. Cihaz 4 boyutlu önce kendi herşeyi ölçtü sonra eşimi çağırdı tek tek herşeyş gösterdi hem normal hem 4 boyutlu gösteriyor. Ben giderken cikolata yedim sende ye. Benimki hiç durmadı kıpır kıpırdı. 3 tanede foto verdi. Doktor baya iyiydi ama herşeyi güzelce anlattı. Çok şükür bizim bi sıkıntımız yok. İnşallah herkesin güzel gelir sonuçları

Benim doktorda radyologdu maşallah çok hareketli dedi bende muz yemistim girmeden önce :) kızım zor gösterdi yüzünü bizimki 19 tane foto verdi ayrı ayrı değil ama kocaman bir fotoda 19 foto var CD de verdi çok ilgiliydi ben beğendim

Benimki detayli dgil bu normal doktor olcunleri 19+5de usg dede 19+4 cikti bana cok gelmedi ama bilemiyorum. Ne kdr onde cikti cocuk H Hafsa

Eklentiler

• 20171225_183224.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 40
Hosgeldin canim ne guzel bi giris yapmissin .saglikla kucagina alirsin bebisini ins

masallah canim saglikla gelsin ins .
Bende oyle dusunuyorum kendim icin

Benimkide hiç çekmedi elini yüzünden pipiyi hiç gizlemedi ama. Naptıysa elini çekmedi. Benimde çok foto var ama 4 boyutlu 3 tane verdi 25 dk falan sürdü hiç bitsin istemedim

Demir ilacı dr vermişti daha başlamadım ben sabah alıyoruz diye biliyordum dur bi bakayım ayarlama yapayım

Canım teşekkürler cevap için, içimi rahatlattın

Yani haklısın ben sadece çok göze batmasını çocukla dalga geçmelerini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…