- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.601
İnşallah Can'ım. Senden de iyi haberler bekliyoruz.Hadi gözün aydın bende 2 de giricem inşallah benimde güzel geçer
Oynamıyo diyodun bir pasladı pir basladı desene seninki aman iyi olsunlar cnmftmkya saat 2 de randevum canım çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider herşey iyidir Kuzuculu hafta çok hareketli öyle tekmeler atiyoki yerinlmden firliyorim
Ay evet canım hele 3 gündür maşallah gece sağa dönüyorum vuruyor sola dönüyorum vuruyor yerini bozuyorum heraldeOynamıyo diyodun bir pasladı pir basladı desene seninki aman iyi olsunlar cnm
rica ederim ne demek. ebebegin zıbınlarını nı alabilirsiniz ilk başta giydirmek için 3 aylık alırsanız yenidogana hafif büyük olur ama rahat eder bebiş. hm nın tam ayına göre alın bence zaten kalıpları geniş rahat. bence uzun kollulari küçük, kısa kolluda 3-6 ay alınabilir. hm de 3-6 değilde 2-4 ay diye var öyle hatırlıyorum. zıbın çok kullanıldığı için toplamda 10 tane falan olması lazım. çünkü her kıyafetin altına o giydiriliyor. ağustos için de kolsuz 2-3 tane 3-6 ay iş görüryaa çok tesekkür ederim, henüz almamıstım ama sepete eklemiştim. ozaman hm'den bakayım zıbınlara. peki şuan kaç aylık almamız gerekir sizce? suan bende Hm'nin 0-1ay uzun kollu 3 adet zıbını + bide hastane çıkısının zıbını var. bu durumda kaç tane ve kaç ay almam gerekir, önerinize ihtiyacım var:)
bize duaların yer veren arkadaşlardan Allah razı olsun.
Cuma günü dr yengeme kese gözükmüyor buyuk ihtimal dusuk demişti ama yinede kan tahlili verdip pazartesi sabahı gel demisti
Bu sabah gittiğimizde kese gözükmüş yigenimin kalp atışları başlamış 7 haftalık olmus
Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah kimsenin kucağın boş birakmasin
Canım doktorum bana cocuklar icin olab burun spreyinden kullabilirsin tıkanırsa demişti acılır biraz burnun
Can'ım çok geçmiş olsun.
Şu zeytinyağı pekmez pul biber karışımı vardı. Bi arkadaş demişti burda. Onu denedin mi
Benim de ilk Can'ım. O yüzden endişe ettim ama dr her hamilenin bünyesi farklı dedi. Valka ben sağlıklı ağrısız günlerimi unuttum resmen. Nasıl bişeydi ağrısız dönmek birden yataktan kalkmak hatırlamıyorum yani. Yataktan zor kalkıyorum. Ama Kalkana kadar hareket ettikçe yürüdükçe açılıyor sanki. Ama azıcık dinleneyim uzanayım yine aynı.
Ohhhh çok şükür. Gözünüz aydın Can'ım
Can'ım çok sağol. Benim iyi çıktı çok şükür.
Canim ya Rabbim sifa versin cok iyi anliyorum seni .kombinin petekleride bazen kotu gelebiliyor size dikkat et .dualarimdasin
Banada oyle demislerdi vucudum sivilce dolmustu stresten halen gecmediler .saglikla alir ins kucagina unutur bugunleri
Canim gecmis olsun .cok dikkat etmemiz gerekiyor.benim hep gozum yerde birseye takilmayayim diye
Ozaman ebebekten 0-3ay zıbın 10 adet alayım, çünkü hm ye baktım, internet satısındakilerin çeşidi çok az.rica ederim ne demek. ebebegin zıbınlarını nı alabilirsiniz ilk başta giydirmek için 3 aylık alırsanız yenidogana hafif büyük olur ama rahat eder bebiş. hm nın tam ayına göre alın bence zaten kalıpları geniş rahat. bence uzun kollulari küçük, kısa kolluda 3-6 ay alınabilir. hm de 3-6 değilde 2-4 ay diye var öyle hatırlıyorum. zıbın çok kullanıldığı için toplamda 10 tane falan olması lazım. çünkü her kıyafetin altına o giydiriliyor. ağustos için de kolsuz 2-3 tane 3-6 ay iş görür
Sıkıntı yapma Allahın izniyle hiçbirşey olmaz. Bende 3 kilo aldım. Doktorum dikkatli kilo al çok kilo almanı istemiyorum hatta doğuma kadar 5 kilo alman çok iyi olur dedi. Ben hiç sanmıyorum 5 kilo ile kalacağımı 10 kilodan fazla almayım diyorum ama artık bakıcaz...Ben yarım kilo almışım canım. Hamileligin başına 1 buçuk kilo vermiştim. Hala hamile kaldığım kiloya gelemedim.Doktor şimdilik böyle olması çok iyi diyor ama yinede korkuyorum bebegin gelişiminde sıkıntı olacak diye.
Bebek arabası canım. fakat böyle çok cevaplı konuşma olduğunda cevap yazınca yanlış olmuş olabilirHangi araba canim
Hic almadim ben ama sut yogurt hicbise yemiyorum gozum karariyor artik vitaminleride icemiyorum..
Aynen oyle haklisin .
Cok guzelmis bnde cok kararsizim alirim sanirim .
Can'ım benim çook sağol. Amin inş. Rabbim tüm yavrucukları sağlıklı şekilde kucağa almayı nasip etsin.Dolunay22 gözün aydın canım ayrıntılın iyi geçmiş darısı herkesin başına
:)) olsun benzesin babaya sorun değil. Kız olsa bana benzemezse üzülürdüm. :))Dolunay22 Canımm çok sevindim ayrıntılı ultrasonunun güzel geçmesine. Bebisin sana benzemesi de ayrı güzel. Oglum babasına benziyor daha doğduğu anda hemşire tıpkı babası demişti. Kolay kolay kimse de bana benzetemez. Biraz sınır bi durum
Bende babası belli de anası kim acep der dalga geçerim.
Ben de merak ediyordum ama yok 2 tane siyah beyaz yüz fotosu verdi ama kime benzediği belli olacak kadar değil renkli olmadığı için. Ama gene de yüzü çenesi falan görünüyor daha çok iskelet gibi kilosu bu dönemde az olduğundan. Kilo alınca yüzü yuvarlak mi uzun mu değişir sanırım daha.Çook tatlılar. Güle güle giysin. Biz de alışverişteydik bugün Telaşlar başladı. Ben de 0-3 ayı hallettim daha çok. Yalnız her yer tıklım tıklım yaaa. Millet alışveriş çılgınlığına girmiş.
Haziran ayı İstanbul'da 2 senedir çok serin. Yorganla yattığımı hatırlıyorum. Akşamları dışarda olduğumuzda üşüyordum.
Ama Temmuz ve Ağustos sıcak olur bence. Uzun kol değil de yarım kol en iyisi olur gibi. Bu arada tecrübesizimilk bebek :)
Biz de bugün birinde gördük başka rengini. Eşim beğendi sordu hemen. Kolay katlanıyor dedi kullanan ama bagajı dolduruyormuş. Demek ki kapandığında da baya büyük.
Güle güle kullanın Can'ım.
Can'ım ben 2 aydır yaşıyorum. Çok kez buraya da yazdım hatta. Biraz yorulsam dönmek kalkmak vs eziyet resmen. Dr bişey demedi bebekte sıkıntı Yok diyor. D vitamini magnezyum eksikliği vs olabilir dedi. Aile hekimi de o bölgeler açılıyor genişliyor ağrı olması normal dedi.
Allah kolaylık versin cnm. Çok zor işin. Biz evdeyiz ona rağmen ağrılar bitmiyor.
Şuan hayalkırıklığı yaşadım resmenyarın ayrıntılı var orda. Bi Umut renkli olur mu acaba diyordum. Yüzü görünüyor mu bari ayrıntılı da neye kime benzediği az çok belli oluyormuş yaaa. En çok onu merak ediyordum. Tabi sağlıklı olması herşeyden önemli.
Bende öyle diliyorum canım anne babaya ıkısinede benzetsin rabbim diyeCan'ım benim çook sağol. Amin inş. Rabbim tüm yavrucukları sağlıklı şekilde kucağa almayı nasip etsin.
:)) olsun benzesin babaya sorun değil. Kız olsa bana benzemezse üzülürdüm. :))
Tabi belli olmaz yine de bizimki. Eşim baskın gen konusunda kendine çok güveniyordu. Yeğenleri falan hep kendilerine benziyor. Biz de Hayalkırıklığı yaşadı azcık :))
En güzeli iki tarafa da benzemesi aslında. Ben öyleyim mesela. Bazı yerler -ağız dişler- anneme bazı yerler -kaş göz burun- babama benziyor. Keşke öyle olsa.
Can'ım en son renkli gösterdi bize yüzünü falan. Hatta 1 tane renkli foto verdi. Tabi bizimki yüzünü kapandığından görünmüyor. Ama siyah beyaz olanlarda da net yüzü.Ben de merak ediyordum ama yok 2 tane siyah beyaz yüz fotosu verdi ama kime benzediği belli olacak kadar değil renkli olmadığı için. Ama gene de yüzü çenesi falan görünüyor daha çok iskelet gibi kilosu bu dönemde az olduğundan. Kilo alınca yüzü yuvarlak mi uzun mu değişir sanırım daha.
Oh ne güzel, gözünüz aydın inşallah sağlıkla kucaginiza alirsinizbize duaların yer veren arkadaşlardan Allah razı olsun.
Cuma günü dr yengeme kese gözükmüyor buyuk ihtimal dusuk demişti ama yinede kan tahlili verdip pazartesi sabahı gel demisti
Bu sabah gittiğimizde kese gözükmüş yigenimin kalp atışları başlamış 7 haftalık olmus
Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah kimsenin kucağın boş birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?