- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.661
Ay tipi babasına huyu bana benzesin :))
Onu tercih ederim valla
Can'ım renkli ve siyah beyaz arasında ben çok fark göremedim. İkisinde de yüzü yaklaştırınca net görünüyor Zaten. Tabi bıdıklar gösterirse :))
Can'ım ben devit kullanıyorum. Her gün 15 damla.
Suya damlatıp içiyorum.
Can'ım çeken dr yorumlamadı mı?
Benimkinde karşısında normal yazıyor. Olumsuz bişey olsaydı sana da söylerdi.
Kuzular benim gibi tiroid problemi yaşayan var mı? Bugün sağlık ocağından sonuçları aldım tsh 2,64 çıkmış. Endokrinoloji Doktorum 2,5’un altında olmalı diyordu. Onu da aradım haftaya Perşembe’ye kadar izinliymiş ne yapacağımı bilemedim. Eutrox 50 mg kullanıyorum. Bu arada sağlık ocağından decavitin yanında monovit d3 verdiler. Aranızda kullanmaya başlayan var mı? Nasıl alıyorsunuz d vitaminini?
Ayrintilimiz iyi geçti çok şükür herşey yolunda kızlar umarım herkes güzel haberler alır
canım sen aynı ilacı mı kullanıyorsun? ben doktora ulaşamayınca kendim artırsam mı dozajı bilemedim. haftaya kadar da yüksek seyredecek görünüşe bakılırsabende kullanıyorum canım.aylık talibim yarın.yarın yeniden bakılacak.ama bi önceki kontrolde doktorum gebelik ilerledikçe tsh ın yükselebilir ilaç dozajını artırabiliriz demişti.gerçi ben dahiliye ye gidiyorum.değerin çok yüksek değil bi iki haftadan çok büyük problem olmaz bence.yada bi dahiliye ye git
Ayy inşallah canım benim doğru diyosun daha çok var inşallah toparlarH Hafsa Canım bir sorun olsa söylenir merak etme kaç hafta önden gidiyor ki.
Benim bebiş karin çevresi 1 hafta önde bacak boyu 1 hafta geride yani ultrason kağıdında 19 hafta da var 17 hafta da. Biz 18 haftalığına :)
Doğuma daha çok var toparlar bebislerimiz.
Oglum da da ayrıntılı ultrasonda doğum tarihi sat a gore neredeyse 10 gun sonrasını gösteriyordu. Doktor minik olacak zayif olacak sanki falan dedi. Hic takmamistim. Ama oğlum tam gununde 2915 gr 50 cm dogdu.
Dikkat edelim bundan sonrasına kendimize hedef koyalım az yesek sanki bebişe yetmiyomu onun canı ne ki :)Verebilirsin belki yagdan dedi ama hedef daha cok korumak. Bence bu kadar az yersem kesin veririm.
Canım hepsi yakın ölçülere geliyor doğuma doğru...benim oğlum hep 10 gün öndeydi ölçümlerde ama 40 haftayı doldurdu yani önde diye erken doğmadı kafası biraz büyüktü ama evet benimki de büyük sonuçta...yani hastalık bişey olmadıktan sonra üzülmeye gerek yok...Ayy inşallah canım benim doğru diyosun daha çok var inşallah toparlar
Aynen diyetisyenin dedigine gore bu listede yeterince protein var ve o bebege yeter. Pilav makarna no no. Bi de son ara ogun benim mecburen meyve oldu cunku son ara ogunden 2-3 saat sonra demir ilaci iciyorum o yuzden son ara ogun yogurt sut vs olsaydi demirin emilimi zor olurdu o yuzden c vitamini yuksek bir meyve ye dedi. Eger sen demir ilacini o saatte almiyorsan yogurt da yiyebilirsin meyve yerine.Dikkat edelim bundan sonrasına kendimize hedef koyalım az yesek sanki bebişe yetmiyomu onun canı ne ki :)
Gözünaydın canımmmm. Çok sevindim. Yüzünü görebildiniz miAyrintilimiz iyi geçti çok şükür herşey yolunda kızlar umarım herkes güzel haberler alır
Can'ım sıkıntı yoksa hiç takma araştırma da. Araştırdıkça kafan karışır.Genel olarak bir sıkıntı yok dedi ben eve geldim kağıdı inceledim araştırmalara daldım canım sıkıldı
Bende gergindim ama doktor çok iyiydi saolsun kalbinde parlaklık var fakat oğlumdada vardı ve kayboldu buda kaybolacak inşallahÇok sevindim canım darısı başımıza.
Ya oglum da ne rahat girmiştim ayrintiliya onu uzun uzun izleyecem diye çok mutluydum ama.bu sefer geriliyorum nedense.
Çok uğraştı doktor eli hep yüzündeydi ama sonunda açtı birazda olsa gördüm çirkin kızımı :)Gözünaydın canımmmm. Çok sevindim. Yüzünü görebildiniz mi
Can'ım sıkıntı yoksa hiç takma araştırma da. Araştırdıkça kafan karışır.
Hoşgeldin...benim de oğlum 7 Nisan 2012 doğumlu buna kıza benziyor dedi çok bulantılı kusmalı sefil geçirdim ilk 3-4 ayı şimdi de onlar gecti başka şeyler var...çok da kilo alıyorum biz de sadece bebek arabası alıcazHepinize merhaba,
İkinci oğlum kısmetse mayıs ayının sonlarına doğru doğacak.
İlk oğlum 30 nisan'da doğmuştu, bu sefer de mayısta doğacak, çok alışveriş yapmam gerekmeyecek sanıyorum.
Kendi kısa hikayeme gelirsek, şu ana kadar 7 kilo almış durumdayım, 62 ile hamile olduğumu öğrendim şu anda 69dayım.
İsim konusunu hala çözebilmiş değiliz, alışveriş konusunu çok ağırdan alıyorum, (yatağı, bir çok kıyafeti, dolabı var, arkadaşlarımdan da gelecek, çok acele etmiyorum,)
Bebek arabası almam gerekecek sanıyorum, Norfolk diye bir marka varmış, Barış zamanında bu marka yoktu( Barış benim ilk oğlum, beş buçuk yaşında)
İlkine göre bu hamileliğim çok bulantılı geçti, (ilk 13-14 hafta nefes aldırmadı) çok daha yorgun geçiyor, o zaman 27 yaşındaydım şimdi 33 yaşındayım...
Tecrübeli bir anne olarak elimden gelen yardımı sağlamaya hazırım, benim de unuttuğum için soracağım sorular olacaktır, hepinize merhaba
Ya delircem ben o kadar dikkat ediyorum 6 kilo almışım nasıl hep yiyip hem sadece 1 kilo alınıyor 5 aydaKızlar bende kilo almaya baslamisim 1.5 kilo almışım normaldir herhalde.
Ya ben o diyet listesiyle ac kalırım. Doymam mantiyla ekmek yiyen bir bunyeyimlistede ekmek sabahın köründe 2 dilim var
O yüzden diyet yapanlara hayranım hiv yapmadım hayatım boyunca. O yüzden porsiyonlarımı küçültmeye gideyim ben en iyisi
Hadi gözün aydın...benim de yarın inşallah...çok heyecanlıÇok uğraştı doktor eli hep yüzündeydi ama sonunda açtı birazda olsa gördüm çirkin kızımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?