- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.781
Ben her gittiğimde yiyorum budefa intens de ekliyorum menuyeeEvet canım renkli, ilk önce kendisi bütün ölçülere siyah beyaz bakıyor normal ultrason olarak. Sonra bize gösterdi tek tek. Bakamadığı yerlere dönüp dönüp tekrar baktı. 25 dk falan sürdü ama 5 dk gibi geldi. 12 foto verdi 3 ü 4D sen seçiyosun. Bizimki yüzünü göstermedi yarım yamalak aldık. Hiç merak etme canım inanıyorum seninkide çok güzel geçecek. Kızın sana mutlu mutlu bakacak. :) Bende cok heyecanlıydım ama girince heyecanım geçti. Cikolata yemeyi unurtma o zaman şekilden şekle giriyor
Ben her gittiğimde yiyorum budefa intens de ekliyorum menuyee
İnş canım bıcır bıcır oynuyo ağzım hiç kıza alışamadı oğlum diye seviyorum bazen.. Eee 3 oğlandan sonra olunca cimcime sonra kusara bakma kızım anan olanlarla sıyırdı diyorumEkle canım, hiç telaş yapma korkmada Allahın izniyle güzel haberlerle gelceksin inşallah. Minik kızın çok iyi bence içerde.güzel haberlerini bekliyoruzz.
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah. O şimdi evin gülü kıymetlisi olur. Abilerinin kıymetlisiii. Sende alışırsın. Onun böyle nazlı nazlı halleri oy ne tatlııİnş canım bıcır bıcır oynuyo ağzım hiç kıza alışamadı oğlum diye seviyorum bazen.. Eee 3 oğlandan sonra olunca cimcime sonra kusara bakma kızım anan olanlarla sıyırdı diyorum
Ben varım çok hızlı kilo alıyorm gibi. Geçen pilatese yazılmak için bi yeri aradım. Kadın kaç kilo aldınız dedi. 19. Haftadayım 5 kilo aldım dedim. Aaa çok fazla 2 kilo olsa neyse dedi. Hayır bu zamana kadar 2 kilo alsaydım bundan sonrada 5 falan al der max. Ebru şallı mıyım benhıhı dedim. İnsanlar hiç tartıp biçmeden konuşuyo. Ya ben zaten hamileyim spora gelmeye karar verdiğime göre zaten belliki moralim bozulmuş. Ben oraya havam değişsin motivasyonum artsın diye gelicem bütün motivasyonu halletti sağolsun
Bende yaren hanıma başladım. Figen hanıma randevu bir türlü bulamadım. Cumartesileri de çalışmıyor, akşamda nöbetçi kalmıyor. Yaren hanımda öyle bir şansım var en azından.Hayır ilk doktorun Figen hanıma randevu alamadığımdan Yaren hanıma gitmiştim .
Günaydın kızlar
Kilo kilo kilo
Herkesin derdi aynı. Ben 5 kilo aldım. Benim dr hiçbir şey demedi. Hatta bir ara bir şey anlatırken Zaten çok kilo almadın sıkıntı Yok gibi bişey demişti. Ama ben 66 ile hamile kaldım. En son 71 dim.
Ama kızlar ben çoook yiyorum. Günde 1.5 ekmek yiyorumdur çok rahat. Yemesem içim kıyılıyor. Ama dün akşam aynada kendime baktım da sanırım fren yapmam lazım
Bu arada bebişlere hangi biberonu önerirsiniz? Avent diyorlar daha çok. 0-6 olanı mı alacağız?
Çivilden alacaktım geçen ama büyük ve küçük boy vardı. Orta olsun istedim. Ucuz da bi emzik aldım
Bir de süt emmeyen sadece mama yiyen bebeklere de mi ilk 6 ay su verilmiyor? Ayrıca su için biberon için erken sanırım
Ah daha ne çok sorum var bilseniz
Can'ım benimki yüzünü göstermedi ki. Yani biz gördük ama anlık olduğu için foto alamadı dr net. Hiç belli olmuyor resimde. Yüzünü gömmüş bir halde :))Kızlar günaydınn ayrıntılıya giren arkadaşlar hiç resim atmamış sanki göremedim resim atsanızda baksak yaa cok merak ediyorum daha net belli oluor değilmi
Evet canım. İlk 6 ay sadece anne sütü veriliyor bebeğe. İhtiyacı olan her şey anne sütünde olduğu için.İlk 6 ay su verilmiyomu bebeğe niye ki ?
Kızlar günaydınn ayrıntılıya giren arkadaşlar hiç resim atmamış sanki göremedim resim atsanızda baksak yaa cok merak ediyorum daha net belli oluor değilmi
Can'ım biberon hastanede Laz'ım oluyormuş. 2 arkadaşım da öyle dedi. Sütünü sağıp bebişe veriyorlarmış en başta.Beyazkediiiiii Dolunay22 Kızlar ilk 6 ay sadece anne sütü...mama yerse su da verilecek mecbur aldığı mamaya göre oranlayarak...ev hanımıysanız biberona zaten gerek yok...ben sınıf ögretmeniyim ogluma 1buçuk yaşına kadar kendim baktım sonra da öglenciydim emzirip yedirip 12de gidiyordum 5te gelince yine emziriyordum biberon kullanmadık...emzik zaten asla almadı neye batırıp verdiysek olmadı emzik ağzına değdikçe öğürdü...önce memenize alıştırın sütünüz gelsin gürül gürül bi emzirin de biberon emzik sonraki iş...süt gelmedi diye biberona mama koyup veriyorlar o çocuk daha emer mi uğraşacak çıkaracak memeden o sütü hem kaslarını geliştirecek hem hayatta kalmayı mücadeleyi öğrenecek...Ama çalışıyorsanız hemen işe dönecekseniz zaten aç çocuk o biberonu mecbur alır başka çaresi yok...bir biberonunuz olsun o da cam olsa daha iyi diyorlar henüz onunla ilgili tecrübem yok
Oyyyyyy Allahımmmm mucize bunlar yaaa. Kurban olurum o elineEki Görüntüle 2084383
Tam net belli oluyor canım kendini gösterirse tabi :) Benimki naptıysak elini burnundan çekmedi :)
Oyyyyyy Allahımmmm mucize bunlar yaaa. Kurban olurum o eline
Gerek yok ki...süt geliyorsa bebek emer zaten...emmesi lazım hemen annesinin kokusunu tanıması lazım...mis gibi meme varken niye lastik emsin kuzucuk...süt gelmiyorsa da emecek ki gelsin...biberondan kolayca doyarsa emmezCan'ım biberon hastanede Laz'ım oluyormuş. 2 arkadaşım da öyle dedi. Sütünü sağıp bebişe veriyorlarmış en başta.
Sen şanslısın saçın kızılmış, benim kendi saçım kumral, hep kendim boyarım küllü sarıya. Sarı siyah 2 renk oldu saçlarım beyazlarda cabası sadece önde beyazlarım var benim .Hamile olan bloggerlara bakıyorum sapsarı saçlara devam onu açmak hiç kolay değildir öylede istemiyorum tabiki kendi doğal saçıma yakın bir renkle boyayımda doğal dursun barim :) çok bakımsız kaldımCanım boyalar ne olursa olsun içinde kimyasal var. Benim dr um en başından kimyasaldan uzak duracaksın demişti. Organik saç boyalarının içinde amonyak yok ama amonyağa benzer eş değer maddeler kulanılıyor. Naturtint için bunu nette araştırırsan görürsün. Birara bu konuyu araştırmıştım. %100 doğal olanlarda tutmuyor, beyaz kapatmıyor. Loreal inoa yı kendim almıştım ve satışı yapan bayanla konuşmuştuk. Ne kadar doğal olduğu söylensede kimyasal var demişti. Ben 3 yıldır kına kullanıyorum, şu el için yaktığımız kınalardan. Saçım kızıl, üstelik beyazlarım çok. Geçen ay beyazlarım çok çıkınca yapmıştım. İstersen tarif verebilirim ama kızıl için:))
Canım bunye meselesi diycem ama o kadarda zayif degilim ki. 62 kiloyla hamile kaldım suan 61 buçuk civarlarindayim diye tahmin ediyorum. Bende çalışıyorum. Sabahları mecburen ekmek arası bir şeyler yiyorum. Öğlen ve akşam ekmek yemiyorum. Gün içinde harekette etmiyorum fazla.Kilo almiycam diye kendimi kasmiyorum açıkçası ama nasıl oluyor inan bende anlamadım. Belki duzenli yemenin faydasi vardir. Sende bence kilo almamak için kendini kısıtlama. Bebeğin sağlıklı olsunda verirsin inşallah annesi.-huzur- @ddades Ay kızlar şaka mı yapıyorsunuz ben geçen hamileliğimde 20-25 kilo aldım aon haftalarda tartılmadım bile Allah bilir 30 olmuştur...hamurişi tatlı ekmek yemiyorum ögretmenim bütün gün ayaktayım...bu ay almıycam diye o kadar çabaladım yine almışım 1 kilo...oldu mu sana 6 kilo çıldırıyorum yaa...ben napayım
Evet ya ekmek borek hem kilo aldiriyor hem de hicbir faydasi yok ne bizr ne bebise bakalim ben de meyveyi abartiyordum ama onu da olculu yemek lazim. Ekmegi filan da kahvalti haric kestim. Umarim ise yarar. 5 kilo bence yine de iyi. 4 ayimiz kaldi dikkatli gidersek bundan sonra yine de farkeder bence.5 kilo aldım en başından beri. Ekmek börek direk fark ediyo. Tatlı isterse canım bi hurma yiyorum cevizle o isteği öyle azaltıyorum. Ama canım nasıl ekmek börek istiyo anlatamam. Annemde ye diyo çocuğun aç gözlü olcak bak sonra diyo. Görüyosan canın çekiyosa ucundan ye diyo. Başlarsam duramam diye yemiyorm. Bide poğaça börek gibi yağlı şeyler ağır geliyo galiba direk kulağımda basınç ve nabzımda yükselme yapıyo sordum doktora devam ederse bi dahiliye doktoruna görün dedi. Biraz da ondan dolayı yemiyorm açıkcası rahatsız oluyorm çünkü. Listen bana güzel geldi 6 yemek kaşığı fena bi miktar değil aslında. Kasede ye geniş tabakta az görünür gözüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?