- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.821
Canım seninki ne güzel çıkmış. ..maşallah ya yerim nasıl da buyumus:)sen hangi sehirdesin canmEki Görüntüle 2084383
Tam net belli oluyor canım kendini gösterirse tabi :) Benimki naptıysak elini burnundan çekmedi :)
Canim 3 hafta önce bende de geldi korkma normalmis göğüsleri uyarmamak lazım b çok sıcak suyla dus almaKızlar dün benim goguslerimden bi şeyler geldi ya. Süt mü acaba ?
Önce ne olduğunu anlamadım. Biraz akmis sonra kurumus. Tatlı yemistim onun şerbeti sandım. Yatarken tesadüfen baktım pijamama da gelmiş. Yani o bolge ıslakti. 3 4 damla şeklinde. Doktoru arasam mi,normal mi ?
Valla bilmiyorum ki Can'ım. Öyle dediler bana. Hastanede lazım oluyormuş. Zaten memeyi alana kadar. Sonra ihtiyaç olmaz tabi.
Senin hemen almış demek ki memeyi.
Dün duş almıştım birde yatarken kasimistim çok. Ondan geldi sanirim. Sadece 1 defa mi geldi baska gelmedi mi ?Canim 3 hafta önce bende de geldi korkma normalmis göğüsleri uyarmamak lazım b çok sıcak suyla dus alma
Canım seninki ne güzel çıkmış. ..maşallah ya yerim nasıl da buyumus:)sen hangi sehirdesin canm
Ben çok uğraştım canım...kendim emmemişim annem 19 yaşında doğurmuş beni kemiklerim zayıf çelimsiz oldum kızkardeşim emmiş boylu poslu kemikli yapılı maşallah...aklıma koymuştum...oğlum 4 kilo doğdu doktor da öyle söyleyince çok mutlu oldum annemle didine didine başardık kadının dizleri tutuldu kucağında bebeği memede tuta tuta...memenin ucu çıkmaz elimizle yuvarlaya yuvarlaya çıkardık...eşimle de çok kötüydük ailesi yüzünden...ben dedim moralimi bile bozmıycam bu çocuk emecek...çok da güzel oldu Allaga şükür...bence de mama şişiriyor oğlum 5buçuk yaşında anasınıfındaki en düzenli çocuk boyu iyi bünyesi sağlam...elini koyardı göğsüme emerken gözlerimin içine bakardı...Rabbim hepimize yaşatsın inşallah bu mutluluğuBen daha çataldayken hemşire bebeği verdi emzir dedi. Zaten doğurur doğurmaz önce gösteriyorlar bak oğlun diye sonra giydirip getirdi emzireyim diye. Orada emdimi nasıl emdi bilmiyorum sonrasında odada emzik vermişler ( kiraz üçlü emdi oglum) sonrasında ben ağrıdan kendimi unuttum. Kuzenim bi kere zorla ben ayaktayken emzirttirdi sabirim. Avent anne meme uclulardan almıştım ama oğlum biberon almadı. Tired in dediği gibi önce zorlada olsa emzirirsen biberon gerek kalmaz. Ama çalışan anneler mecbur sütünü sağıp biberonla verecekler ama o zamana kadar anne memesi bence.
tired ben annemlere bu bebek 3 gün yemede acikmaz diye topa koyarlar valla.
En sonunda emmiş bebeğin ne güzel. Cevremde sütüm gelmiyor hemen mama 40 ım çıkmadan sütüm kesildi hemen mama veren o kadar çok ki. Bi de mama sanki çocuğu çok şişiriyor yoksa bana mı öyle geliyor.
Ben oğlumda su verdim ama nasıl ağzı pamukcuk olmuştu. Bende ağzında süt kalmasın diye az su verdiğin olmuştur. Emziğini karbonatlı suda bekletir öyle emziği ağzına verirdim. Meme ucunu sa karbonatli su ile silerdim. Çabuk geçti pamukçuk şükür
İnşallah bu kilolarımın hepsi senin olur deseydin
Yok canım ama.ucunu sikarsam gelir arada süt gelicekmis gibi sızlıyorDün duş almıştım birde yatarken kasimistim çok. Ondan geldi sanirim. Sadece 1 defa mi geldi baska gelmedi mi ?
Anladım canım. İçimi rahatlattın,teşekkür ederim. İnşallah doğumdan sonrada gelir bol bol :)Yok canım ama.ucunu sikarsam gelir arada süt gelicekmis gibi sızlıyor
Ben daha çataldayken hemşire bebeği verdi emzir dedi. Zaten doğurur doğurmaz önce gösteriyorlar bak oğlun diye sonra giydirip getirdi emzireyim diye. Orada emdimi nasıl emdi bilmiyorum sonrasında odada emzik vermişler ( kiraz üçlü emdi oglum) sonrasında ben ağrıdan kendimi unuttum. Kuzenim bi kere zorla ben ayaktayken emzirttirdi sabirim. Avent anne meme uclulardan almıştım ama oğlum biberon almadı. Tired in dediği gibi önce zorlada olsa emzirirsen biberon gerek kalmaz. Ama çalışan anneler mecbur sütünü sağıp biberonla verecekler ama o zamana kadar anne memesi bence.
En sonunda emmiş bebeğin ne güzel. Cevremde sütüm gelmiyor hemen mama 40 ım çıkmadan sütüm kesildi hemen mama veren o kadar çok ki. Bi de mama sanki çocuğu çok şişiriyor yoksa bana mı öyle geliyor.
Ben oğlumda su verdim ama nasıl ağzı pamukcuk olmuştu. Bende ağzında süt kalmasın diye az su verdiğin olmuştur. Emziğini karbonatlı suda bekletir öyle emziği ağzına verirdim. Meme ucunu sa karbonatli su ile silerdim. Çabuk geçti pamukçuk şükür
AYYYY DAHA Bİ HEYECANLANDIMM BENİM DAHA VAR YAA 9 OCAKKK MAŞŞALLAAHHH SAĞLIKLA GELSİ HEPSİ İNŞALLAHHHEki Görüntüle 2084383
Tam net belli oluyor canım kendini gösterirse tabi :) Benimki naptıysak elini burnundan çekmedi :)
KULAKLARINA KADAR BELLİ MAŞALLAHHH YAAA SÜPERBuda benim minik kızım
SENİNKİ İKİ ELİNİ YANAĞINA KOYMUŞ KOLLARINI FALAN SANKİ YİNEDE 2 BOYUTLUDAN İİ BENİM HASTANEDE CD DE VERİORLARMIŞ SİZDEDE VERDİLERMİ ARKADASIM YAPTIRMIŞTI O SÖYLEDİEki Görüntüle 2084389
Can'ım ben de dün girdim. Görünmüyor tam ama ekleyeyim ben de :)
ay benim ucu taşlaşmış gibiYok canım ama.ucunu sikarsam gelir arada süt gelicekmis gibi sızlıyor
Ben daha çataldayken hemşire bebeği verdi emzir dedi. Zaten doğurur doğurmaz önce gösteriyorlar bak oğlun diye sonra giydirip getirdi emzireyim diye. Orada emdimi nasıl emdi bilmiyorum sonrasında odada emzik vermişler ( kiraz üçlü emdi oglum) sonrasında ben ağrıdan kendimi unuttum. Kuzenim bi kere zorla ben ayaktayken emzirttirdi sabirim. Avent anne meme uclulardan almıştım ama oğlum biberon almadı. Tired in dediği gibi önce zorlada olsa emzirirsen biberon gerek kalmaz. Ama çalışan anneler mecbur sütünü sağıp biberonla verecekler ama o zamana kadar anne memesi bence.
Ben oğlumda su verdim ama nasıl ağzı pamukcuk olmuştu. Bende ağzında süt kalmasın diye az su verdiğin olmuştur. Emziğini karbonatlı suda bekletir öyle emziği ağzına verirdim. Meme ucunu sa karbonatli su ile silerdim. Çabuk geçti pamukçuk şükümerh
merhaba Avent anne meme uclarından bulunduralım mı? tavsiye eder misiniz? yoksa ihtiyaç halinde mi alınmalı? birde onların boyutu standart mı yoksa ebat olarak değişkenlik gösteriyor mu?Ben daha çataldayken hemşire bebeği verdi emzir dedi. Zaten doğurur doğurmaz önce gösteriyorlar bak oğlun diye sonra giydirip getirdi emzireyim diye. Orada emdimi nasıl emdi bilmiyorum sonrasında odada emzik vermişler ( kiraz üçlü emdi oglum) sonrasında ben ağrıdan kendimi unuttum. Kuzenim bi kere zorla ben ayaktayken emzirttirdi sabirim. Avent anne meme uclulardan almıştım ama oğlum biberon almadı. Tired in dediği gibi önce zorlada olsa emzirirsen biberon gerek kalmaz. Ama çalışan anneler mecbur sütünü sağıp biberonla verecekler ama o zamana kadar anne memesi bence.
AYYYY DAHA Bİ HEYECANLANDIMM BENİM DAHA VAR YAA 9 OCAKKK MAŞŞALLAAHHH SAĞLIKLA GELSİ HEPSİ İNŞALLAHHH
ya ne güzel yazmışsınız böyle, heyecanlandım vede cesaretlendim, çok tesekkürler :)İşte onunki emmiş ama emmeyebilir de...eltim de önceleri süt gelmedi diye sağdı bebeğin kasları güçsüz kaldı bi daha emmedi anca 8-10 ay sağdı sonra bitti gitti...süt gelmesini sağlayan bebeğin emmesi zaten...bu harika bir döngü Rabbim ne güzel yaratmış...kimisi de bebek kendisini aramasın diye biberona mamaya alıştırır çünkü sağılan süt ya da mamayı biberonla herkes verebilir ama emzirmek sadece anneye mahsus bir olay...kim kalkacak da emzirecek gecenin bir vakti...bu işler yürek işi...ama erken doğar ememez mecbur kalınır ona yapacak bişey yok Allah hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?