2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar dün benim goguslerimden bi şeyler geldi ya. Süt mü acaba ?
Önce ne olduğunu anlamadım. Biraz akmis sonra kurumus. Tatlı yemistim onun şerbeti sandım. Yatarken tesadüfen baktım pijamama da gelmiş. Yani o bolge ıslakti. 3 4 damla şeklinde. Doktoru arasam mi,normal mi ?

Günaydın kızlar kilolardan bahsedilmiş bende 59 ile hamile kaldım şimdi 61 çıkıyorum ama iştahım artmaya başladı hamur işi tatlı istiyor canım yiyince de midem çok yanıyor o nedenle az tüketmeye çalışıyorum ilk oğlumda 75 ile doğuma gitmiştim 17 kilo falan almıştım. Yarın perinatolojide randevum var çok merak ediyorum kızımı inşallah bir sorun çıkmaz. Kiloya çok takmayın ya elbet veriliyor, ben sadece normal doğum olursa inşallah fazla zorlanmamak için çok kilo almak istemiyorum

Canim 3 hafta önce bende de geldi korkma normalmis göğüsleri uyarmamak lazım b çok sıcak suyla dus alma

Valla bilmiyorum ki Can'ım. Öyle dediler bana. Hastanede lazım oluyormuş. Zaten memeyi alana kadar. Sonra ihtiyaç olmaz tabi.
Senin hemen almış demek ki memeyi.

Ben daha çataldayken hemşire bebeği verdi emzir dedi. Zaten doğurur doğurmaz önce gösteriyorlar bak oğlun diye sonra giydirip getirdi emzireyim diye. Orada emdimi nasıl emdi bilmiyorum sonrasında odada emzik vermişler ( kiraz üçlü emdi oglum) sonrasında ben ağrıdan kendimi unuttum. Kuzenim bi kere zorla ben ayaktayken emzirttirdi sabirim. Avent anne meme uclulardan almıştım ama oğlum biberon almadı. Tired in dediği gibi önce zorlada olsa emzirirsen biberon gerek kalmaz. Ama çalışan anneler mecbur sütünü sağıp biberonla verecekler ama o zamana kadar anne memesi bence.
tired ben annemlere bu bebek 3 gün yemede acikmaz diye topa koyarlar valla.
En sonunda emmiş bebeğin ne güzel. Cevremde sütüm gelmiyor hemen mama 40 ım çıkmadan sütüm kesildi hemen mama veren o kadar çok ki. Bi de mama sanki çocuğu çok şişiriyor yoksa bana mı öyle geliyor.

Ben oğlumda su verdim ama nasıl ağzı pamukcuk olmuştu. Bende ağzında süt kalmasın diye az su verdiğin olmuştur. Emziğini karbonatlı suda bekletir öyle emziği ağzına verirdim. Meme ucunu sa karbonatli su ile silerdim. Çabuk geçti pamukçuk şükür

Canim 3 hafta önce bende de geldi korkma normalmis göğüsleri uyarmamak lazım b çok sıcak suyla dus alma
Dün duş almıştım birde yatarken kasimistim çok. Ondan geldi sanirim. Sadece 1 defa mi geldi baska gelmedi mi ?

Ben çok uğraştım canım...kendim emmemişim annem 19 yaşında doğurmuş beni kemiklerim zayıf çelimsiz oldum kızkardeşim emmiş boylu poslu kemikli yapılı maşallah...aklıma koymuştum...oğlum 4 kilo doğdu doktor da öyle söyleyince çok mutlu oldum annemle didine didine başardık kadının dizleri tutuldu kucağında bebeği memede tuta tuta...memenin ucu çıkmaz elimizle yuvarlaya yuvarlaya çıkardık...eşimle de çok kötüydük ailesi yüzünden...ben dedim moralimi bile bozmıycam bu çocuk emecek...çok da güzel oldu Allaga şükür...bence de mama şişiriyor oğlum 5buçuk yaşında anasınıfındaki en düzenli çocuk boyu iyi bünyesi sağlam...elini koyardı göğsüme emerken gözlerimin içine bakardı...Rabbim hepimize yaşatsın inşallah bu mutluluğu

Buyuk konusmak istemiyorum ama bende insallah bebegimi emzirmek istiyorum. Sutum yok emmiyor diye pes eden anneler cok. Gelinimizde cok ugrasmadan hemen mama vermeye basladi. Meme ucu yoktu, sutu de az gibiydi ama bir iki gun denemekle yetmiyor cok ugrasmak lazim hemen kolay yolu secip biberona ve mamaya alisti ufaklik. Sisiriyor derler evet dogrulugu vardir tabi. Anne sutunun cocuga okadar cok faydasi varki saymakla bitmez sonucla mamalar hic dogal degil.

merhaba Avent anne meme uclarından bulunduralım mı? tavsiye eder misiniz? yoksa ihtiyaç halinde mi alınmalı? birde onların boyutu standart mı yoksa ebat olarak değişkenlik gösteriyor mu?

ya ne güzel yazmışsınız böyle, heyecanlandım vede cesaretlendim, çok tesekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…