2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar iki gündür filan kan ilacını unuttum bu sabah ictim sonra uyudum kalktım nasıl bir mide bulantısı anlatamam istifra ettim afedersiniz ağzıma kan tadi geldi kan ilacı yapar mı mide bulantısı gyno ferro sanol iciyorum

Canim kan ilacimi yapiyor .
Ilkkez duyuyorum boyle birsey .ama yeri saglamdir insallah .lekenme olmadikca telas etme derim .
Ay kiyamam ya cok zor olmustur .icim eridi suan

Yapiyor canim ben Gynoferon kullanmaya basladigimdan beri bikac kere istifra ettim. 3 bucuk ay boyunca hic migde bulantisi yasamayan biri olarak kesin bu ilactan oldugunu biliyorum. Normalde sabahlari yutuyordum ama bikac gundur yatmadan once yutmaya basladim ve cok daha rahatim suan. Sende oyle dene istersen.

Ben hic icemem ozaman cunku bulantilarim istifralarim bitmedi daha
Serum seklinde versinler bana

Ben hic icemem ozaman cunku bulantilarim istifralarim bitmedi daha
Serum seklinde versinler bana

Canim ya cok zor bi durummus anladim ve bastan beri bulanti yasayan arkadaslar aklima geldi Allah gercekten sabir versin sizlere. Gece yatmadan once yutunca zaten uykuya daldigin icin o an rahatsizlik vermiyor. Sabah yuttugumda 5 dk sonra hemen kotu oluyordum. Serum seklinde verirlermi bilmiyorum

Öyle yapayım cnm banada hiç yapmadı 1 aydır kullanıyorum iki gün unuttum bugün ictim cok kötü oldum bende yatmadan iceyim artık

Öyle yapayım cnm banada hiç yapmadı 1 aydır kullanıyorum iki gün unuttum bugün ictim cok kötü oldum bende yatmadan iceyim artık
yapar canım.ben zaten mide bulantısı yasıyorum.doktora dedim hocam içemicem ben bunu.şurubunu kullan dedi onuda aldım hayır yine bulantı hemde daha beter.mecbur damardan takviye ediyolar.içemiyosanız damardan takviiye ediyolar kızlar.

kızlar birşey sorucam çok afedersiniz ama idrarımı yaparken sonunda bi baskı hissediyorum sizlerde böle bişe varmı ama yanma değil acı değil hissettiğim ordan asağı bi baskı sadece

Canim kan ilacimi yapiyor .

Ilkkez duyuyorum boyle birsey .ama yeri saglamdir insallah .lekenme olmadikca telas etme derim .

Ay kiyamam ya cok zor olmustur .icim eridi suan
valla bu ikinci hamileliğin ben de ilk defa yaşadım böyle bir durum şükür leke yok hareket de ediyor

Ben de çoook zorunlu olmadıkça kullanmam ama mecbur kalmıştım. Bağırsakları çalıştırıyor biraz da gaz yapıyor. Yürüyüş tavsiye ederim. Bir de çok sıcak olmamak koşuluyla sıcağa yakın bir suyu leğene koyup oturabilirsiniz. Bana banyoda ayaklarıma sıcak suyu tutup çömelmek iyi gelmişti.
Kefir, yoğurt, kompostoyu da deneyebilirsiniz.

Biri aç karnına tursu suyu demişti işe yarıyormuş ama denemedim ben. Bende de aynı problem var ve geçmiyo.

Sorma cok kötü oldum ya hiç yapmadı aslında ama bugün neden oldu anlamadım üstüne uyudum diye mi acaba bulantım oldu baslarda ama bu baska türlü

Kızlar ben geçen gün soobe diye markanın uzun kollu penyelerini tek altlarını ve alt üst takımını aldım kumaşları çok güzel geldi yumuşacık 9-12 ay idtemiştim ama kalıpları hm gibi dar sanırım 6-7 aylıkkende giyebilir oğluşum fiyatlarıda çok uygundu en uzun gece olayında almıştım kıyafet alırken düşünebilirsiniz bu markayı

Bi zararı olacağını zannetmiyorum.1 bardak ballı su içeceksin.Sen bilirsin canım yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…