- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.981
Selamlar hanımlar. Ayrıntılı ultrasondan çıktım. Çok şükür herşey yolunda. Enteresan bir durusu vardı doktor çok karakteristik bir özelliği var dedi. Eşime baktı babasına benziyor yakışıklı olacak ama babasını geçecek dedi. Ama sıpa o kadar kısacık gosterdiki yüzünü anlık görebildik. Uyuyordu çok uykucu olacak dedi ama bir uyandı bir uyandı kıpır kıpır.
Benim organlarimi inceledi sol böbreğinde yağlanma var bazen damarlarda yumak olup bu şekilde görülebiliyor ama doğumdan sonra tekrar benim ayrıntılı ultrasona girmem gerektiğini söyledi. Durum budur kızlar .
Enes beyin yuzunude goremedik video ve fotoğraf verdiler.Evimize dönüyoruz
Kızlar gözünüzaydınAslında oğlum da 40 hafta doldu 41.haftada doğdu 52 cm ve 4 kiloydu...sezaryen olacağım için de farklı tarihler söylemiş olabilir doktor ama zaten ben sonuna kadar bekledim doktorun verdiği sezaryen randevusundan önce geldi sadece bebek aslında tam zamanıydı
Can'ım akşamdan zeytinyağının içine incir koy beklesin. Sabah aç karnına ye o inciri. Yiyebilirsen 2 tane ye.Gunluk nerdeyse 4 litre su iciyorum. Hatta bazen 5 i buluyor. Agir yemek yemiyorum. Yogurt tuketmeye calisiyorum. Zeytinyağı yiyorum iki kasiga yakin ise yarasin diye. Ama hala kabizim.gercekten artik yeter. Kuru kaysi, kuru meyvelerin bekletilmis sulari vs.. demeyin. Çunku hicbir sey ise yaramiyor. Zaten normal hayatimda da basima belaydi bu dert. Hamilelikte iyice hortladi. 4 gundur cikamiyorum tuvalete 3 kilo almisim birden bire. Cok kotu hissediyorum kendimi.
Bir de mümkünse kefir içmeye çalış. Düzenlesin bağırsaklarını. Çok geçmiş olsun.
Gözünaydın Can'ım. Çok şükürgunaydin kizlar rabbim evlatlarimiza bizlere saglik sihhat versin inslh. cumartesi ayrintili ultrasona girdim cok sukur hersey yolunda artik ... hamileligin tadini cikarip buguzel gunleri rabbim yaşattığı icin şukrediyorum ...
Benim arkadaşlarımda aynı seyleri söyledi. Herkesin yaşadığı tecrübe farklı. Ben tecrübesizim ama gördüklerime istinaden Ben de senin gibi düşünüyorum. Umarım herkes yavrusunu doya doya emzirir.Bu arada kızlar bazılarının sütü hemen geliyor kişiye göre değişen bir durum ama tedbir adına, emzirmenin yanında mama takviyesi sarılıktan koruyor diyorum. Sonra çocuğu mamayla besleyin demiyorum yanlış anlaşılmak istemem. Çok şükür süt gelince mamayla işiniz zaten bitiyor. Fakat sütü az olan anneler mamaya da öcü gibi bakmasın. Neticede çocuğu ac bırakmak daha büyük vicdan yaptırıyor insana. Zaten çocuk açsa çiş yapmaz, Sürekli ağlar bu durumda ona göre yol izlenir. Günde 2 defa Organik mama kullanılıp bir yandan da sık sık emzirilir. Benim çevremde emzirmenin yanında günde 1-2 defa mama veren çok arkadaşım var ve çocukları obez falan değil tam tersi boylu poslu sağlıklı. Bu arada Emzirdikçe süt artıyor, buda Allahın mucizesi. Hepimizin sütü bol olsun inşallah
Can'ım güzelmiş. Fiyatı da uygun. Ailem Kartal'da. Yolum düşerse ben de bakabilirim gidip.Evet cnm travel sistem
Bende belki kendisi veya çevresinde kullanan vardır diye sormuştum