2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Kızlar gözünüzaydın Allah kucağınıza da almayı nasip etsin. Herkesten böyle iyi haberler gelir inş.
Can'ım akşamdan zeytinyağının içine incir koy beklesin. Sabah aç karnına ye o inciri. Yiyebilirsen 2 tane ye.
Bir de mümkünse kefir içmeye çalış. Düzenlesin bağırsaklarını. Çok geçmiş olsun.

gunaydin kizlar rabbim evlatlarimiza bizlere saglik sihhat versin inslh. cumartesi ayrintili ultrasona girdim cok sukur hersey yolunda artik ... hamileligin tadini cikarip buguzel gunleri rabbim yaşattığı icin şukrediyorum ...
Gözünaydın Can'ım. Çok şükür

Benim arkadaşlarımda aynı seyleri söyledi. Herkesin yaşadığı tecrübe farklı. Ben tecrübesizim ama gördüklerime istinaden Ben de senin gibi düşünüyorum. Umarım herkes yavrusunu doya doya emzirir.
Evet cnm travel sistem

Bende belki kendisi veya çevresinde kullanan vardır diye sormuştum
Can'ım güzelmiş. Fiyatı da uygun. Ailem Kartal'da. Yolum düşerse ben de bakabilirim gidip.

Bende yaa kesin bende aglar zirlardim. İnsallah guclendiriyordur.
kızlar birşey sorucam çok afedersiniz ama idrarımı yaparken sonunda bi baskı hissediyorum sizlerde böle bişe varmı ama yanma değil acı değil hissettiğim ordan asağı bi baskı sadece

Bebek buyudugu icindir bence. Benimde her an baski var. Bir saat tutamiyorum. Sanirim bebekler baski yapiyor idrar kesesine.

Kızlar herkeste başka başka mı oluyor bilmem, benim genel şikayetlerim şunlar, azıcık terlesem tenim çok fena kokuyor ya da bana öyle geliyor her gün duş almak da zor oluyor, sacımı yıkamadan günde iki defa falan duş almak zorunda kalıyorum. Koltuk altıma lazer yaptırmıştım tüy yok ama bildiginiz kapkara oldu çok kötü görünüyor. Ellerim kötü mesela, sabahları ellerimi kullanırken çok zorlanıyorum bileklerimde ödemden dolayı sinir sıkışması olmuş, baş parmaklarımda da tendon sıkışması diye bi şeyler olmuş, örgü vs örmem yasak, bileklerimi yoracak işler yasak, ayrıca akşamları da çok agrıyor. Çatı agrım akşamları yogunlaşıyor, hele ki yatakta dönerken tam bir ızdıraba dönüşüyor, Doğuma kadar devam eder mi bilmiyorum ama inşallah dönemseldir ve bi ara geçer ki ben de biraz dinlenirim. İştahım bu ara beni zorluyor, hunharca yemek istiyorum ama kendimi zor tutuyorum çünkü 7 kilo aldım. Tüm bunlar beni çok geriyor ve en ufak hareketinde eşimi bi kaşık suda boğmak istiyorum :) onun kabahati yok tabiki ama varlığı bile beni deli ediyor bazen Her şey böyle kötü gitmiyor tabi :) bebeğim iyice hareketlendi, tekmeleri beni çok duygulandırıyor, bazen dışarıdan bile belli oluyor, en keyifli anları sanıyorum bu aralar. Saçlarım ve cildim çok güzelleşti, kullandığım vitaminlerden sanıyorum. Henüz tetanoz aşısı olmadım, aslında olmayacaktım ama doktorum bir ay içinde tek doz olmalısın diye ısrar ediyor. Ayrıca 3 hafta sonra da şeker yüklemesi yapacakmışız, ısrarlıydı kabul ettim. O arada kan değerlerine, troide falan da bakarız dedi. Bunlar güzel günlerimiz sanırım ağırlaştıkça bakalım neler deneyimleyeceğiz, sizde durumlar nasıl? Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin

Canım bendede birçoğu mevcut. Özelliklede koku meselesi, sürekli duş alamadığım için deodorant kullanıyorum 2 günde bir alıyorum duş. Duştan bile çıksam 1 saat sonra ter kokuyor koltuk altım aşırı terlemem yok. Çatı acısı bendede var. yürürken ayaklarımı uzattığımda ve yataktan dönerken çok acıyor ne zaman geçer bende bilmiyorum. Ellerimde değil ama baldırlarımda sanki deli gibi koşmuşum gibi ara ara ağrılar oluyor. Sinirlilik halleri bende çok fazla değil, hatta hiç yok diyebilirim. 4 kiloda ben aldım şuanda çokmuş gibi geliyor ama doktorum gayet normal dedi. Aşıyı ben cuma günü yaptırdım ben yaptırma taraftarıyım. Şeker yüklemesini daha doktorumla konuşmadım ama sağlık ocağı ısrarla yapalım diyor. Sanırım yaptıracağım onuda. Onun dışında geceleri çok uyanıyorum 9 1o kez uyanıp geri uyuyorum. Birde benim daha önceden safra kesesi ameliyatı dikiş yerim var tam göbeğimin üstünde orası içten acıyor sanırım bebek büyüdüğü için baskı oluyor içerden onuda çok kafaya takmıyorum çünkü kenarlarında acı yok tam dikiş yeri. İştah benimde iyi ama kendimi tutuyorum mesela ekmek kesinlikle yemiyorum hamurişi yemiyorum makarna pilav çok az yiyorum. Birde bende aşırı ama aşırı mide yanması var onuda talcidle hallediyorum. Bebeğime gelince içerde horon tepiyor sağolsun kendileri uyuduğu çok az galiba benimkinin :) Bende çok uzun yazdım valla içimi dökmüş gibi olduu

Ay bu koku olayı bende de var neden acaba , önceden 3 gün duş almasam yada koşu bandında terlesemde böyle kokmazdım şimdi çok iğrenç kokuyorum hamilelikle ne alaka acaba

Ay bu koku olayı bende de var neden acaba , önceden 3 gün duş almasam yada koşu bandında terlesemde böyle kokmazdım şimdi çok iğrenç kokuyorum hamilelikle ne alaka acaba

Hormonlar canım büyük ihtimal, koltuk altım kupkuru olduğu halde kokuyor sanki yazın ortasında gibi kokuyor hemde. Kışın süreklide duş alınmıyor. İdare edeceğiz parfüm falan.

Maalesef kizlar benimde oyle durumum .milletin son aylarda ettigi sikayetleri biz buaylarda yasiyoruz .Gebelikten gebelige degisiyor demekki .yazdiklarinizin ustune koyarim belki ama cikarmam okadar yani
Insallah bu cektiklerimizi unutur saglilla kucagimiza aliriz

Unuturuz canım, unutmak diye birşey olmasa millet birdaha doğurmazdı :) Kucağımıza aldığımız anda unutacağımıza eminim. Ben ultrasona baktıkça bile oh ne güzel iyiki diyorum :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepsi geçer gider.

Dert deyince sanki gitgide başladı sıkıntılar yaa... Bendede tatlı tatlı kaşıntı başladı genital bölgenin dışında bugun daha çoğaldı sirkeli su başlıcam hemen geçen gittiğimde 3 4 lokosit çıkmıştı doktor şu suya dökülen ilaçtan vergi 6 saat idrarını tut dedi uyurken iç dedi içtim tattım 1saat sonra tuvalete zor yetiştim 5 saat daha durmam mümkün değildiki... Acaba ondanmı oldu bilmiyorum gerçi bu dönemde olabiliyor hemen önlem almak lazım tabi... Bulantım yeniden başladı benim malesef sabahları yine oluyor... Gaviskonla aşkım iyice arttı baş ucumda olmadan uyuyamıyorum dert çok İnş sonu iyi olur

Kizlar bugun yakinimdaki civile gittim .
Bebek arabasi soran olmustu ama sansima benim gittigim civilde hic yoktu .
Hastane cikislari organic ve %100pamuk olanlar 100 tl idi.
Diger normal takimlarda 60 tan basliyordu ama guzel seyler vardi.
Biraz birseyler aldim birazdan atarim fotograflari

Kızlar bendede benzer şikayetler var şimdiden ağırlaştık geceleri yattığım tarafımdaki kemiklerim ağrıyo Allah yardımcımız olsun bebiş hareketlerini hissetmek teselli oluyor bize , birde sizlerin yazdığı şeyleri okuyup yanlız olmadığımı bilmek

Can'ım civilden 33 tl ye hastane çıkışı gibi takım aldık biz. Sadece battaniye Yok sanırım. Yakalık şapka, alt üst takım, zıbın, eldiven var içinde. % 100 de pamuk. Yani müthiş bir şey değil ama güzel yine de. Fotosunu koyuyorum
Biraz kurcalayınca uygun seyler buluyorsun. Tabi gittiğin nasıldı bilmiyorum ama buradaki baya büyük. Bebek arabası beşik ve tüm ihtiyaçlar var.

yaaa pembeye bayıldımmmm çok güzelmiş. İyi günlerde kullansın minik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…