2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Allahım sana geliyorum sadece besleme ürünlerinde bile ne kadar çok alınacak şey ve çeşit var bir biberonun bile 100 çeşiti var ve ben hiç bişey bilmiyorum kauçukmu silikonmu , emzik hangisi, o biberon kurutucu makineler işe yarıyormu gerçekten yardımmmmmmmmm

Can'ım çok indirim Yok aslında. Öyle gösteriyorlar. Şimdi aynı biberona civilde bebe bebekte baktım. E bebekte 33 tl civilde 26 tl.
Aklında bulunsun. Philips aventin 240 ml cam biberonu.
Evet kesinlikle bende ona çok dikkat ettim. Önce fiyat bindiriyorlar sonra indirim yapmış gibi gösteriyorlar.

Ü
Can'ım çok indirim Yok aslında. Öyle gösteriyorlar. Şimdi aynı biberona civilde bebe bebekte baktım. E bebekte 33 tl civilde 26 tl.

Bu aventin mi anne göğsüne benziyo dediğiniz tür hani az akıtan ve bebeğin emnesi gereken

Sen deyince baktım evet civilde yüzde 42 indirim varmış daha uyguna geliyor. Ebebek genel olarak civile göre pahallı zaten. Bu arada biberon başlangıç için 120 ml lik ideal canım diğeri çok büyük. O 6 aydan sonra kullanılabilir. Ben oğluma hamileyken 120 ml avent natural cam aldım. 240 ml avent natural plastik aldım. Ikisini de hala kullanıyorum.

Kızlar o biberinin fiyatı normalde 20 küsürlerde değil. 3 yıl önce o fiyata aldım ben. Şuan 35-40 arası normal fiyatı. Her iki sitede de indirimli fiyatı. Ben çok memnun kaldım ondan. Çok şükür memeyi reddetme gibi birşey olmadi. Bu yüzden öneriyorum

Çok teşekkür ederim canım harikası

Sicak tut ayaklarini belki gecer ama gecmezse bi gorus doktorunla derim artmadan
Aynen oyle dun hastane cikisi aldim bu ay yeter baska alma dio adam bilmiyoki daha bi dunya alisveris olacak
Bilemedim alistira alistirami soylesem.yaptigim listeyimi gostersem

Bence bi anda gösterelim listeleri yuhahaaahaaa

oyledir umarim burun haric bana cekmis gibi yanaklar cene filan. Ama burun benden alabilecegi en guzel yer resmen. Burnumun kucuk olmasi disinda pek de guzel sayilmam amaan olsun ya bunlar sadece isin eglenceli kismi. Doktor ultrasonu bitirip saglikli oldugunu soyleyene kadar nasil endiselendim. Sukur hersey yolunda. Allah'im herkesin oyle olsun insallah.

30. Haftadan sonraki ultrasonlar da belki daha iyi olur. Onlari da merak etmiyor degilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…