2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bir iki bayan amerikada seker yuklemesi sormustu. Ama hatirlamiyorum kim sormustu kusura bakmayin. Bugun Seker yuklemesi testi icin doktoruma sordum, ben bu testin cok da gerekli olmadigini duydum, yaptirmam sart mi dedim.

Cevap olarak: medikal olarak ve tibben kesinlikle gerekli tartismasiz sekilde. bu test sayesinde sayisiz bebegin hayatini kurtardik. Bu testin gerekligi tip camiasinda tartisilmaz, ama bu testin hangi yontemle daha dogru sonuc cikardigini tartisiyoruz/arastiriyoruz dedi. Ve sen bu testi 24-26inci haftalarda alacaksin dedi.
Canan
karatayciy(d)im ama Doktorum riskli gebelikte en iyi olan doktorlardan biri olarak geciyor, o yuzden o gozumun icine baka baka yapacaksin bebegini riske atarsin diyince aksini yapamam. Seker testine girecegim

Sonra is yerinde cok saglikli kilosu fiziki duzgun surekli spor yapan ve diyabet gecmisini olmayan, bir is arkadasimla bugun sohbet ederken onda iki hamileliginde de bu testle hamilelik sekeri bulundugunu tespit ettiklerini ve bunun onu riskli gebelik takiplerine soktugundan ve yaptigi degisikliklerden filan bahsetti. Bebekleri 38 haftalik saglikli dogmus. O da seker testi yaptir dedi.

Bendim o merak eden
Demek yapıyorlar orda da, bugüne kadar Karatay ın hiç yanlış bişey savunduğunu görmedim, Allahım çok karışığım

İşe yaradı mı tatlım elma kabuğu

Ben de geceleri uyanmayà başladım ve tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorum. Ama sabah işe giderken de pertim:)

Günaydın hanımlar. Ben decavit içmeyi unutuyorum sürekli yaa. Ferdi sonol cor aspirin hiç unutmadım ama ne hikmetse decavit

Kızlar emzirme konusu olmuş 4 yıl emzirmek oğlanları toplam... Merak etmeyin memeler der size ne yapılacağını diz vermesenizde diğeri kendi kendine akıp gider zaten Oyüzden boşaltma şart oluyo hatta birini emerken diğeri başlıyor akmaya ay ay ay diyerek tutucaksınız göğsünüzü... Sızlaması cabası tabiki içten içe sızlar boşalt diye gece kaynamasına kalkıp emin diye bekliceksiniz sessiz ortamda verince sütün nasıl ağzına aktığını bile duyacaksınız... Hele elleriyle memenizi tutması çok güzel gözleriyle bakıp arada birde gülücük attımı Ayyy Allahım bu nasıl bi duygu diyip gözleriniz dolacak her defasında.... Biz yaz annesiyiz ve sütün çok olduğu dönemimiz olucak Oyüzden atlat göğüs pedi şart olucak bol bol yoksa yatağa bile akıyor alez takın muhakkak derim... Diğer vefat eden oğlumda 6.5 aylıktım acil sezeryan oldum süt istediler hemen başla dediler okadar minikti ki yiyebilirmi dedim evet dediler... Sezeryan olmama rağmen ve çok erken olmasına rağmen doğumdan 5 saat sonra göğsüm kaynadı işte ozaman makina şart olmuştu sütüm sanki normal doğum normal zamanda gibi geldi... 12 gün sağdım yavruma 2 kere nasip oldu o ayrı... Hiç merak etmeyin Rızıkları şimdiden göğüste onların yeterli siz acızık istekli olun emmmiyo diye pes etmeyin doymuyor diye mamaya sarılmayın.. Normal bi süreçte her annenin sütü yeter merak etmeyin... Canları ve canımız sağolsun İnş... Herşey sistematik inanın ki oğlum öldü defnettik sütüm bıçak gibi kesildi... Rızık yaşadığın müddetçe vardır... Çok şükür merhamet dolu Rabbime..

Gece uyku bölünmeleri bendede çok fazla tekrar dalmak çok zor oluyor.. Bebişlerle gece maşallah sanki çift kale maçta gibiler... Vurdukça vuruyorlar tani onunda verdiği his uykuyu dağıtıyor....

Günaydın hanımlar. Ben decavit içmeyi unutuyorum sürekli yaa. Ferdi sonol cor aspirin hiç unutmadım ama ne hikmetse decavit
Bişey olmaz canım endişe etme bugun bol vitamin ye dengele İnşallah.. İlaçlarını yanyana koy ben hepsini ni yere koyuyorum okadar çok ki hayatımda hiç bukadar ilacım olmadı ve bukadar uzun süreli olmadı.. İğne.,ecopirin, vitamin, devit, progestan,... Unutunca stres en iyisi sırala biyere sağ baştan başla içmeye

İnşallah bu yavrunu sağsalim alırsın kucağına

Günaydın kızlar, bende bu ara dişeti kanamaları başladı. Her fırçalamada lavaboya kan tükürüyorum resmen Bu durumda olan var mı aramızda. Geceleri yatmadan belki işe yarar diye tuzlu suyla gargara yapıyorum ama nafile

Ayrintiliya girdik bugun. Sukur hersey yolunda dedi doktor. Bu da bizim koca burunlu gulec surat tecrubeli anneler gercekten bu 4d resmine benziyor mu dogunca bebekler?

ay bizimki de koca burunlu çıktı.daha yanaklar falan tam dolmadığından öyle çıkıyor bence daha yarım kilo bile yok ki minnaklar ilerleyen haftalarda kilo aldıkça yanaklarda dolgunlar diye düşünüyorum

bende de bi ara yaptı canım onu.hatta diş doktorumdan randevu bile almıştım.doğum doktorum hormonlardan oluyor dişçiye gitmene gerek yok dedi.çok şükür bu ara yok diş eti kanaması

güle güle giysin miniğin inşallah

5inci aydan itibaren calisacagim icin almayi dusunuyorum. 2 -3 aylikken babasi tutarken biberondan icmeye alistirmayi planliyoruz. Benden sonra 2-3 ay esim izin kullanacak :)
Evet calisanlara daha bi gerekli anladigim kadariyla .
Ben hicbirini icmiyorum bilmiyorum ne olacak.
Okadar guzel anlatmissinki.basin saolsun buarada cok zor seyler yasamissin

hepsi birbirinden güzel güle güle giysin bebiş
Tesekkur ederim canim :)
Var canim var bende varim .disetlerim kipkirmizi zaten dokunmaya gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…