2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
10 parça hastane çıkışı 2 takım almayı düşünüyordum bu kadar kısa süre mi giyiyorlar ‍ 1 takım sonra parça parça almak daha iyi o zaman
2 takım almıştım oğlumda onun dışında alt üst takımlardan almıştım sonrada büyüdükçe aldım açıkçası toplu almadım hiç

Kizlar size bir sorum var Amerikada arkadasim var ve Subat'ta gelecek. Bizimki biraz nazlidir cok sey tasimak istemez beyefendi :) ama oralardan birseyler siparis etmek istesem ne olurdu yani ilk defa anne oluyorum ve hastane cikisi diye birseyi mesela ilk defa hayatimda burada duydum. O kadar bilmiyorum bu isleri yani.

Belki bir fikri olan vardir oralarda olup da isime yarayabilecek birseyler siparis etsem mi? Ama tabi araba gibi birsey olmaz bizimki asssla tasimaz onu F fcevriye senin de aklina gelen birsey olursa belki yazar misin?

Carters 'in tulumlarından isterdim ben olsam. Oralarda çok uygun.

Kızlar selam nasılsınız? Çok uzun zamandır girip yazamadım. Oğluma çiş eğitimi veriyorum çok zorlanıyorum. Bi yandan hamilelik :) biz baya büyüdük teyzeleri 3 kilo almışım ben de. Sizde durumlar nasıl. Bu arada yarın kontrolümüz var. Umarım sağlıklıdır. Ben fazla hissedemiyorum bebeği :/

Eklentiler

• IMG_20171228_185553_694.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 170
Maşallah çok tatlı olmuş karnın benimki de böyle hatta biraz daha büyük 2 hafta içinde çok çok net hissedersin emin ol benim kizbu hafta cosmus durumda
Çiş eğitimde de Allah kolaylık versin sinir yıpratıcı bir süreç :)

Yaaa hem de ne zor. Çıldırmak üzereyim. Sabrede ede patladım :) çok sağol canım. Fazla hissedemeyince panik olmaya başladım. Herkes hissediyor masallah. yarın bi gelseeee

Ayy ne güzel ya. Bende hiç böyle yetenekler yok. Çok istiyorum bişilet yapayım ama beceriksizim :) Sağlıklaa kullanmak nasip olsun insallah
Canım bende örgüde beceriksizim ama bu kesinlikle hiç beceremeyen bir erkeğin bile kolay yapacağı battaniye internette izle alize puffy bebek battaniyesi diye yapılışı var kesinlikle tavsiye ederim çok güzel yapılışı zevkli

Ay aynı durumdayım ya biz bebekken her şeyin tek çeşidi varmış mesela

Canim biz ayrintilida (yani dun) 21+1dik 418 gramdi agirligi ve 24.5 cm boyu. Burada mesajimizin altinda yazandan kucuk yani bizimki de. Ama normaldir sanirim doktor birsey demediyse bence hersey yolunda demektir.
Bizde ayrintilida 21+2 ydik. 475gr 25 cm dedi dr. Bana küçük geldi ama doktor 21+6 büyüklüğünde çıkıyor 4 gün önde dedi. Benim oğlum iriydi ondan küçük geldi :)

Yaaa ciddi misin. Denemek istiyorum bende. Bakayım o şekilde yazınca çıkıyor değil mi :)

Bugün kontrolüm vardı. Plesanta previa kesinleşti gibi. Biraz çıkmış yukarı ama hem arkayı hem önü kapatmış. Bundan sonrada çıkacağını düşünmüyorum dedi doktorum. Ama sıkıntı olacağınıda düşünmüyorum dedi. Kanama falan ancak 30. Haftadan sonra oluyormuş. Ama olmayabilirde dedi. Son haftaya kadarda bu şekilde devam edebilir dedi,sorunsuz.Yemek yiyip giderseniz bebekler hareketleniyormuş. Ben yemeden gitmiştim ama bir daha ki sefere yemek yiyip gideceğim. Tetanoz aşısını bana bıraktı, ister yaptır ister yaptırma dedi. Galiba yaptırmayacağım.

Bebek telsizi falan almayı düşünüyorsan isteye bilirsin aklıma o geldi
Kaçıncı haftadasın canım sen ?

Can'ım o sanırım bebeğin kilosu ile alakalı. Benim bi arkadaşım 4200 doğurdu. Ve hastane çıkışı yenidoğan takımlarının hiçbirini giydirememiş. Bana da 3-6 ay demişti :))

Can'ım hiçbir şeyi yoktur Allahın izniyle.
Sen içini ferah tut. Birçok kişide çıkabiliyor böyle bir durum. Ben daha bu sorunu devam eden görmedim

Herhangi birsey yok baska. Bende oyle dusunuyorum insallah duzelirr. Duzelmesede bi gosterge ddgil diyo. Ama insanin cani sıkılıyo iste. Birde kizlar 20+1 de 300 gr 21 cm normal mi sizlerin nasildi
Benim 20+3 te 370 dediler. Boyu söylenmesi. Zaten boyu net ölçülemiyormuş. Bazı bebek daha iri bazısı minnak olur. Bence normal bebişin.

Can'ım burda bir arkadaş carters ın giysilerinin orda çok uygun olduğunu söylemişti. Onlardan isteyebilirsin. Çok güzel setleri var cartersın.
Geçmiş olsun Can'ım. Bende de ayrıntılıda plasenta anteriör çıktı. Sanırım farklı durumlar bunlar.
İnş sıkıntısız atlatırız bu süreçleri.

İnşallah canım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…